Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Юве: Лихтщайнер в Интер? Никога
Ръководството на Интер е започнало сондажи за привличането на десния халф-бек на Ювентус Стефан Литхщайнер, пише "Гадзета дело Спорт". Знае се обаче за нетърпимостта между двата гранда на италианския футбол. Поради тази причина от офиса на Старата госпожа били категорични: "Никога няма да пратим Лихтщайнер в Интер". Има сериозно разминаване и във финансов аспект - от Милано дават 3 милиона, а "зебрите" искат поне 12. Източник: sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ако не вземем нито дармиан или касарес , то лихтщайнер е задължителен ако има шанс да се доберем до него. супер добър и опитен бек е швейцареца.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тази вечер затваря прозореца. Най-наложителното за мен е привличането на бек(ове) и централен бранител. То май само това ни остана и сме готови за новия сезон и атака на топ 3.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Брозович все още е в отбора , навсякъде пише , че ще го продадем но Аусилио каза , че няма . Ако продадем Брозо в средата оставаме доста оскъдни и Медел ще играе често което значи , че ще страдаме често .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано искам Брозо и Йо-Йо да останат в отбора.
По принцип ще е много трудно да се разделим с играч като Паласио например, но точно някой като него желая да разкараме. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Да разкарваме Медел и без това Севиля го иска
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз най-много искам да махнем Медел, Мело, Андреоли, Ранокия и Паласио
![]() Това обаче в момента е по-скоро "мисията невъзможна". Просто в момента тези хубавци никой не ги иска, а и не вярвам след време нещо да се промени, така че ще чакаме да им изтекат договорите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Въпреки е как са се озовали играчи в отбор борещ се за ШЛ , които не ги искат дори най слабите отбори в Италия а дори и в по малките първенства . Иначе предпочитам да продадем Едер и Медел вместо Йова и Брозо .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Oooo определено и дваматаа не стават за Интер.Сега чета, че се обсъждат вариантите за Коентрао и Дебюши
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Този сезон със сигурност е последния на Паласио в Интер. Договорът му е до лятото на 2017 г. С другите хубавци не знам какво е положението.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този сезон със сигурност е последния на Паласио в Интер. Договорът му е до лятото на 2017 г. С другите хубавци не знам какво е положението. Не бъди толкова сигурен. Казвам го от личен опит, тъй като миналата година по това време горе-долу и аз си бях почти сигурен, че сезон 2015/2016 ще бъде неговия последен с екипа на Интер, но ето, че в крайна сметка преподписа за още една година, та да не се получи същото и сега ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Следя с интерес слуховете от днешния ден. Попаднах на два такива, които са пряко свързани с Интер.
- Според "Скай" Тотнъм е предложил 30 милиона паунда за Муса Сисоко от Нюкасъл. Честно казано след идването на Марио, този трансфер е малко вероятно да се осъществи. - Двама играчи на Ливърпул ще напуснат "Анфийлд" днес. Това са Мамаду Сако, който ще бъде преотстъпен под наем, и Марио Балотели. Може би все пак ще се опитаме да вземем Сако?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес сме питали Манафите за Дармиян но са ни отразяли , явно ще се търси защитник до последно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Не бъди толкова сигурен. Казвам го от личен опит, тъй като миналата година по това време горе-долу и аз си бях почти сигурен, че сезон 2015/2016 ще бъде неговия последен с екипа на Интер, но ето, че в крайна сметка преподписа за още една година, та да не се получи същото и сега ![]() Почти съм убеден, че ще е последен, просто Де Бур няма да използва играч на 35 години, за да му удължава контракта. Франк вижда всичко и ще избистри състава из основи. Сега като почне да налага лявото бекче Мианге...само до Плитката ще му е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега чета, че гобите ще вземат и Витсел, с който ни свързваха доста през това меркато. В интерес на истината направиха много здрав отбор...
Днес сме питали Манафите за Дармиян но са ни отразяли , явно ще се търси защитник до последно . ![]() Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Aug 31 2016, 11:30 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
за къв са ни коентрао и дебюши СЕГА.... ако ще се взимат защитници , то нека са някой от лихтщайнер/касарес , сако... брозо ако остане , то някой от него и кондо ще трябва да седне на пейката , което на мене няма да ми хареса. затова предпочитам хърватчето да се продаде.
след като взехме габигол можем да играем и с 442 с перишич=марио=банега=кандрева ; габигол=икарди ; но едва ли де... btw жозе колко отбори е сменил , една услуга не ни е направил. трябваше да ни даде дармиан. с него и ансалди отбора заспиваше бемамка му стара... Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Aug 31 2016, 11:32 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
брозо ако остане , то някой от него и кондо ще трябва да седне на пейката , което на мене няма да ми хареса. затова предпочитам хърватчето да се продаде. . Както бях написал след почивката ще изиграем 6 мача в рамките на 19 дни , което е по 1 мач на 3 дни . А отделно ще имаме и контузий в процеса на сезона , умора и тн .. Според мен е адски важно Брозович да остане . В Реал напъват Иско да си търси отбор днес да ходи под наем , това би било страхотно ако има и най-малък шанс да стане . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Aug 31 2016, 11:47 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С двете ръце съм твърдо ЗА Иско... нямам трета, иначе щях да вдигна и нея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото, Гуардиола не харесвал Мангала и искал да го разкара. Валенсия пък щели да изпратят оферта за наем, след като Мустафи премина в Арсенал и имат нужда от централен бранител. Не е зле и ние да отправим оферта. Смятам, че имаме добри взаимоотношения със Сити след наема с опция на Йоветич и сега може да пробваме с нещо подобно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както бях написал след почивката ще изиграем 6 мача в рамките на 19 дни , което е по 1 мач на 3 дни . А отделно ще имаме и контузий в процеса на сезона , умора и тн .. Според мен е адски важно Брозович да остане . В Реал напъват Иско да си търси отбор днес да ходи под наем , това би било страхотно ако има и най-малък шанс да стане . и ти си прав... пък си представям и банега ако се контузи и оставаме без фантазия в средата на терена... хърватчето да остане , но да му вдигнем заплатата , за да е по-мотиувиран. с тези 1,2 млн кво ще играе ... брозович заслужава заплата 2-2,5млн на сезон. за иско нямаме абсолютно никакъв шанс според мене. или ако махнем брозо , да си върнем ковача беее ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 09:00 AM |