Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
От Милано до Неапол са сигурно към 800 км., а и няма как да продължи да живее в Милано, тъй като те си живеят заедно. Няма никакъв смисъл и логика в това. Уанда сама каза, че са отхвърлили оферта от гобите, пък какво остава за Наполи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Наполи направиха удар с привличането на головата машина Милик и то за 20 и няколко милиона и имат доста пари за харчене , като и Челси май ще им вземат Кулибали за 45 млн , така , че не знам в какво и как ще ги инвестират тия пари , но ако решат да взимат Икарди мисля , че няма да имат проблем , до колкото познавам отбора ни веднага ще го заменим с Касано .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 29 2016, 11:37 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Наполи са вземали Милик, така че трябва да оставят намира Икарди, или по-скоро жена му,(скапана курва)трябва да престане да му мъти главата с трансфери,пари,филми и какво ли още не. Mилик е голям удар. Особенно ако успее да се наложи, но знаем че Италия е едно много трудно за адаптиране първенство. ( все пак Кондобийтс още го чакаме ![]() Иначе Икарди започва да ме дразни. Защитавах го, обвинявах конят, който има за жена ама да не си на 15 бре. Може да е добър футболист, но е прост колкото футболист ! -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
В холандското първенство като цяло се практикува отворен и офанзивен футбол, така че по принцип се вкарват много голове. Ако трябва да бъда честен, аз никога не съм бил почитател на нападателите идващи от "ниската земя". Без да подценявам качествата и уменията на Милик, но много голмайстори от Ередивизи се провалиха след това, нали? Живи примери са играчи като Матея Кежман, Рики ван Волфсвинкел, Йон Дал Томасон и други, на които се предричаха бляскави кариери. Естествено възможно е да се окаже и попадение като Робин Ван Перси, Нистелрой, Робен или Суарес, но нещата са много относителни поне на този етап. Ще видим как ще се представи в Калчото, макар че едва ли ще повтори постижението на Игуаин от миналия сезон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mилик е голям удар. Особенно ако успее да се наложи, но знаем че Италия е едно много трудно за адаптиране първенство. ( все пак Кондобийтс още го чакаме ![]() Иначе Икарди започва да ме дразни. Защитавах го, обвинявах конят, който има за жена ама да не си на 15 бре. Може да е добър футболист, но е прост колкото футболист ! То всичко си идва от нея братле. Виж, че Икарди е железен отвсякъде и по медиите не спира да казва какво е желанието му, а именно да остане в Интер. Уанда пък на свой ред не спира да плямпа и поства за трансфери в най-различни отбори и постоянно сменя дестинациите. И на мен ми писна, но това е положението. Циркът според мен беше за нов договор с по-висока заплата и в крайна сметка доколкото чета, Икарди ще го получи. Дано след като подпише най-накрая спрат безмислените глупости, които и без това вдигат допълнително напрежението, а точно сега нямаме нужда от подобни неща. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
То всичко си идва от нея братле. Виж, че Икарди е железен отвсякъде и по медиите не спира да казва какво е желанието му, а именно да остане в Интер. Уанда пък на свой ред не спира да плямпа и поства за трансфери в най-различни отбори и постоянно сменя дестинациите. И на мен ми писна, но това е положението. Циркът според мен беше за нов договор с по-висока заплата и в крайна сметка доколкото чета, Икарди ще го получи. Дано след като подпише най-накрая спрат безмислените глупости, които и без това вдигат допълнително напрежението, а точно сега нямаме нужда от подобни неща. То е ясно на всички, че е един чехльо ама поне да беше си хванал една моделка. Не тазо кон, който дойде с 2-3 ремаркета. Да не говорим как го взе. Но човекшките му качетсва, не ме засягат. Ясно е, че няма да стане легенда на Интер. Усеща се някаква любов към клуба, но парата и жената имат други ценности. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Усещам, че все пак ще има happy end
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Усещам, че все пак ще има happy end ![]() Аз вече не го виждам. Интер се превърна плячка, която първо хищниците убиха, а сега лешоядите ни довършват. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз визирах случая на Икарди, иначе да... като цяло положението в клуба е повече от трагично и за мен също няма светлина в тунела, поне засега, макар че току-що сменихме собствеността.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
До колкото разбрах от цялата медийна тарапана, която се случва, май сме кандисали и на Икарди ще бъде повишено възнаграждението. И според мен, с право - не върви на капитана си и голмайстор да даваш 3,2 , а на Игуаин например 7,5. Вярно, по-млад е и не толкова доказан играч, но все пак това си е чувствителна разлика. Можеше това увеличение да се сключи без да се продължават договорите на Паласио и Нагатомо например и нещата щяха да се получат, но вместо това продължаваме договора на слаби/свършили с футбола играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
малко офф .... Бобо май е профукал парите по дискотеки
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, що в Китай? Да го вземем при нас? В перфектна възраст е, но не знам дали Манчини ще може да го използва в защита.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Това лято вече ми се гади да чета за това как ще гонят Манчини , как Наполи дава .... млн. за Икарди и за това как сме на крачка от Кандрева.Да махаме Манчини, да махаме и Икарди( споменава се сума от порядъка на 60млн. - това са 2 класни попълнения) и да се приключва.Аз съм на мнение , че Икарди е доста надценен играч и няна нужния характер и нужната харизма да ни е капитан. За Манчини мисля , че изобщо няма какво да коментирам
Този коментар е бил редактиран от rodigri на Jul 29 2016, 18:24 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Е, що в Китай? Да го вземем при нас? В перфектна възраст е, но не знам дали Манчини ще може да го използва в защита. Последните новини са че ще го вземем Бобо обаче през Китай заради Финансовият фейр плей ![]() Това ще е поредният млад играч от Сънинг след Жоао Марио и Габриел Хесус! ![]() Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 29 2016, 18:41 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Новините от днес са , че сме се договорили вече за Кандрева и има някой малки детайли да се доуточнят но се счита за почти сигурен трансфер , съмата е 21 млн + 4 млн под формата на бонуси .Също се тръби и , че Моу иска Миранда в Манчестър което е много лошо , между другото Миранда миналия сезон имаше 4 асистенций с нашия екип което е с една повече отколкото имаше Кандрева за миналия сезон
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно момчета, на ФМ-а ги пръскам стабилно
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като ще купуваме дъртаци, да вземем Швайни. Поне с кеф да има 1 на когото да искам да си взема тениска, че в момента няма такива..
-------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Мани го Милик, много пропуска. Нашия човек се казва Джонатан Калери от Бока, нашите се напъваха преди за него, но после шумотевицата намаля, но днес четох, че май отново сме заинтересовани за него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гадзета пишат , че най вероятно ще вземем Кандрева в следващите 48 часа за 25 млн . Отношенията между Манчини и Сунинг вече били много по добри и постигнали примирие . Иначе четс , че Рома могат да вземат Самир Насри за около 15 млн , който пък е набор на Кандрева . Не сме се отказали и от Марио .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 30 2016, 11:15 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах Насри 15 млн, Кандрева - 25 млн
![]() Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jul 30 2016, 11:16 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 05:12 PM |