Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Аз заключение ще правя декември като изиграем солиден брой мачове, до тогава ще се въздържа от коментари относно Кандрева, защото може пък да пастне като дялан камък при нас. Така или иначе вече е спазарен, единствено ми остава да му пожелая късмет и да помогне за каузата която се борим, а именно завръщане в най-комерсиалния турнир.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
За тия пари бая трябва да пасне
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Трите Асистенций е на 29 години , в края на 4 годишния контракт ще е на 33 , както знаем никой няма да ни плати пари тогава за него , така , че простата математика показва , че той ни излиза по 9 млн годишно ?!?!? Това нормално ли е ? На какви наркотици са всички в тоя отбор ... Аз не виждам защо не се пробвахме за Ибрахимович , той със сигурност нямаше да ни излезе толкова скъпо . Днес пак ще гледам тоталните мъки на тоя бездарник Манчини и така цял сезон . Да вземеш крило на 29 години с 3 асистенций за цял сезон , който ти излиза 9 млн годишно е просто неадекватно дори за нашия неадекватен отбор ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Затъваме все повече и повече..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Затъваме все повече и повече.. Аз вече съм спокоен . Ние сме отбор в лошо финансово положение и взимаме играч под средното ниво който е на 30 и ни излиза по 9 млн на сезон а треньора ни не става за никав чеп ... На къде да затъваме повече ? Това е дъното , така , че споко , от тук може само на горе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дъното според мен го ударихме доста отдавна, но както и сами виждаме не спираме да копаем по-надолу
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реално отбора ни според мен има почти готов вид и според мен се нуждаем най много от нов треньор . В нападение сме достатъчно солидни . Имаме Икарди , Йова , Перишич дори и Едер , трябва ни само още едно крило . В халфовата линия имаме Брозович , Банега , Кондо и Медел за резерва , само един играч тип Марио и там сме бетон , вратаря ни няма смисъл от коментар както и централните защитници , само бековете са леш , но при купуването на класно крило и добър халф и смяна на треньора съм сигурен , че ще хванем второто място .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Вижте съотборниците на Кандрева в Лацио и сега вижте тези при нас. Не съдете даден играч преди да сте му гледали и един мач с нашата фланелка. 24млн за 29 годишен играч....са много, ами 94млн за 29 годишен какво са? Айде малко по-спокойно момчета, проблема не е в Кадрева, а в Манчини.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снощи погледах малко от Фенербахче и Монако, и ми се стори, че фенерите използваха Ван дер Вийл като дясно крило.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вижте съотборниците на Кандрева в Лацио и сега вижте тези при нас. Не съдете даден играч преди да сте му гледали и един мач с нашата фланелка. 24млн за 29 годишен играч....са много, ами 94млн за 29 годишен какво са? Айде малко по-спокойно момчета, проблема не е в Кадрева, а в Манчини. За Кандрева имаше едно страхотно мнение няколко страници назад , което препокривам на 100% . Трудолюбив играч който помага много в защита , със сносна бързина , няма кой знае какъв финт , сносен удар , явно центрирането му също е слабо щом има три асистенций и цял мач забит на тъча ... Типичното старовремско крило за отборите от долната половина на таблицата , а на нас ни трябваше крило което навлиза навътре , което често бележи голове ... Абсурдно е да ни излезе точно този играч 9 млн на сезеон при цялото нямане на пари . Ето и мнението Кандрева си е точно трансфер - тип Манчини. Когато нашият си набелязва атакуващи футболист, първият му, основен и често единствен критерий е - могат ли да играят в защита. Нищо, че ги взимаме принципно за нападението. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Проблема в точно в Манчини! На хартия, а и като индивидуални качества имаме добри играчи.Трябва ни един играч , типична 10-ка, продаваме Жабара,Мело, Додо сме идеални
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Додо уж в Самп е продаден ! Лично аз не се ядосвам за Кандрева, има с какво да ни помогне , но ме дразни Манчо и как ще ги използва!
Искаме млади и преспективни крила, а какво се случи мин. година .... продадохме такива и то най-ценните си играчи млади! Докара др. играчи , за да ги държи резерви тоя малулник(съжалявам , ама не мога да се сдържа) , след като са направили супер добри мачове! Никакъв изграден стил на игра за година и половина при нас.... е това на какво прилича ... докараха му се над 10 играча и сега пак недоволен , че Кандрева и Туре нямало да дойдат! Главата не ми го побира, как го търпят този още! С/у ПСЖ се видя , че халфовете изпълняват същата малуна тактика като миналогодишната! Сега е решил да ни бетонира още повече и зимата ще търси нови нападатели, защото не сме могли да вкараваме голове! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Проблема в точно в Манчини! На хартия, а и като индивидуални качества имаме добри играчи.Трябва ни един играч , типична 10-ка, продаваме Жабара,Мело, Додо сме идеални ![]() ![]() Абе ние всяка година си говорим, че на хартия имаме по-добър отбор и играчи от Рома, Фио и Наполи, но накрая завършваме зад тях ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Чичо ви Манчо е уникален тактик
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Чичо ви Манчо е уникален тактик ![]() ![]() Не би трябвало да има неустойка , защото влизаше 1г(миналата) с опция за удължаване 1г, като трябваше да го уволнят, защото не влезе в ШЛ! Оффф направо ми се реве, ако трябва да му гледам изпълненията и бездарния футбол , който проповядва и тази година ! Този коментар е бил редактиран от Ludman на Jul 28 2016, 22:08 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерестното на Манчини е , че има адски голямо его и в момента дори не предполага , че нещата не се получават заради него . До зимата на миналия сезон като вкарвахме малко голове той дори и не предположи , че е заради скапания , неспокосан и страхлив футбол който изповяда и хвърли вкната върху нападателите и взе седми такъв в лицето на Едер но и с него нещата не тръгнаха . Сега иска нови играчи просто да заменят старите в същата схема и тактика , но и с новите ще е същата трагедия . Тая празна глава дори не подозира , че вината за всичко е в него .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 28 2016, 23:54 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още има шанс да го разкарат Манчо ! В момента има среща на Манчо и хората от Сънинг в НЮ!
Този коментар е бил редактиран от Ludman на Jul 29 2016, 02:53 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наполи са вземали Милик, така че трябва да оставят намира Икарди, или по-скоро жена му,(скапана курва)трябва да престане да му мъти главата с трансфери,пари,филми и какво ли още не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо ли си мисля, че главата му мътят скапаняци като Де Лаурентис и други подобни. А и предполагам, че едва ли Уанда иска да напусне Милано (Столицата на модата) за да се установи в Неапол, където единствените забележителности са останките на Помпей и може би вулкана Везувий, но това от историческа гледна точка. Иначе като град не може да стъпи и на малкия пръст на Милано.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо ли си мисля, че главата му мътят скапаняци като Де Лаурентис и други подобни. А и предполагам, че едва ли Уанда иска да напусне Милано (Столицата на модата) за да се установи в Неапол, където единствените забележителности са останките на Помпей и може би вулкана Везувий, но това от историческа гледна точка. Иначе като град не може да стъпи и на малкия пръст на Милано. Боли я да не казвам какво, че Милано е по-добре от Неапол, при условие че ще приберат двамата една торба с пари, той като заплата, тя като негов агент и ако иска ще продължи и да си живее в Милано, това не е пречка за богатите хора ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 05:37 PM |