Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Манчини е дал интервю днес и при въпрос дали ще даде оставка , той е отговорил , че няма промяна по този въпрос от преди два , дни , демек няма да подаде оставка . При въпроси за Кандрева и Икарди е казал да питат собтвениците , като също е казал , че за сега е в клуба но нищо не се знае . Според мен е пътник и предпочитам честно казано който и да е пред него . Де Бур ми допада , добра визитка има в Аякс , отбора не беше ставал 6 поредни години шампион и той отиде там и ги прави шампиони 4 поредни сезона , а и е млад . Също и Прандели предпочитам и Капело .. абе който и да е само Манчини да се изрита . Иначе в интервю Аусилио е казал , че Наполи са питали за Икарди но капитана ни не се продава . Игуаин бил продаден , защото имал клауза в договора от 94 млн но Икарди нямал такава и не се продавал за никва сума .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Да дават 70млн и да го взимат. С тези пари бихме взели доста по-добри нападатели от него. Сещам се за Лаказет, Лукаку, които също са млади и талантливи, но и такива които могат да надиграят 1 vs 1 , докато Икарди трябва да му я даде някой.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Потвърдено от агента за Габриел Хесус че отива в Сити, не само това ами Ювентус е закупил 20 процента от Габигол другият талант от Бразилия!
в същото време: Интер искат да вземат Ласана Диара БЕЗ ПАРИ, но ОМ искат 8милиона - за нас това е непосилна сума Милан взеха Арбелоа БЕЗ ПАРИ В Сряда е срещата на Кинг Донг който сега пътува към Хамерика! Витсел е близко до Евертън за 30 милиона интересно е че играча има само 1 година контакт но в Англия не ги бърка да дават по 10 милиона на играч заради новите финанси от Тв правата, само да вметна че Евертън дават по 40 милиона за играчи но никой не иска да ходи там ![]() да се смея ли да плача ли за това БЕЗ ПАРИ ама работата е много зле като картинката пред НДК с гонещи Покемони хора, да ме е срам да си погледна телефона вече! Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 25 2016, 20:49 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ами това бразилче сам си наби кола в **** явно парите пак са били решаваща роля, защото иначе не виждам защо би избрал "гражданите". Та с тези техни футболисти не виждам как ще се вмести дори и в резервния състав. Тук при нас поне щеше да е титуялр и да се развие по-бързо, но здраве да е имаме далеч по-големи проблеми от едно привличането на Габриел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тези футболисти само си преебават кариерите с подобни трансфери и алчнеейки за някой и друг милион. Веднага ми изплуват в главата имената на Йоветич и Ковачич, които съответно в Сити и Реал Мадрид при силната конкуренция изгубиха форма седейки на пейката и така дадоха силен тласък надолу на своите кариери.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Абе Йоветич не стана звезда и при нас ако трябва да сме честни ... Опитайте се да гледате мача от снощи ПСЖ - Интер безпристрастно и кажете ако не сте фен на отбора бихте ли го предпочели пред Ман Сити в момента ? Мача снощи беше отражение на целия наш минал сезон , да играхме без накой титуляри но и ПСЖ не започнаха с титулярите меко казано. Ние си играхме обичайния стил за Манчини , обичайното заспало катеначо , без преса , без агресия и без минаване на центъра . Дори не показваме амбиций да подобрим това нещо на трансферния прозорец и там сме средняци... Вместо в края на юли след слаб сезон да сме с 3-4 класни попълнения ние сме с 0 и слухове за уволнение на треньора .. защо безпристрастен играч да ни избере пред Ман Сити ?
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 25 2016, 23:06 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Йоветич не стана звезда при нас, но ако беше дошъл веднага от Фиорентина, когато беше във форма и подем може би щеше и да стане. Вместо това той дойде със статут на твърда резерва. А вижте му и статистиките от сезоните в Сити и колко пълни мача има. Няма как да се очаква нещо повече от играч, който реално не е играл редовно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Айде малко да вдигна настроенито ако това е възможно за фенове на Интер в тези дни
![]() случайно попаднах на този играч който прилича малко на Милито и вижте името му! Mathias Corujo ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 26 2016, 00:02 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Единственото нещо (свързано с Интер), което може да приповдигне настроението ми е да бият шута на Манчини и паралелно с това да се провали тъпия трансфер на Кандрева. За мен това ще е равносилно на шестица от тотото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Единственото нещо (свързано с Интер), което може да приповдигне настроението ми е да бият шута на Манчини и паралелно с това да се провали тъпия трансфер на Кандрева. За мен това ще е равносилно на шестица от тотото ![]() Извинявай ако те подразня с това ![]() Премиум Спорт: Ако Мансини напусне Интер ще се откаже от Кандрева и ще пробва за Берардешчи и по-млади таланти! има логика ма е медийна глупост ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Абе Йоветич не стана звезда и при нас ако трябва да сме честни ... Опитайте се да гледате мача от снощи ПСЖ - Интер безпристрастно и кажете ако не сте фен на отбора бихте ли го предпочели пред Ман Сити в момента ? Мача снощи беше отражение на целия наш минал сезон , да играхме без накой титуляри но и ПСЖ не започнаха с титулярите меко казано. Ние си играхме обичайния стил за Манчини , обичайното заспало катеначо , без преса , без агресия и без минаване на центъра . Дори не показваме амбиций да подобрим това нещо на трансферния прозорец и там сме средняци... Вместо в края на юли след слаб сезон да сме с 3-4 класни попълнения ние сме с 0 и слухове за уволнение на треньора .. защо безпристрастен играч да ни избере пред Ман Сити ? Йоветич не стана звезда при нас, но ако беше дошъл веднага от Фиорентина, когато беше във форма и подем може би щеше и да стане. Вместо това той дойде със статут на твърда резерва. А вижте му и статистиките от сезоните в Сити и колко пълни мача има. Няма как да се очаква нещо повече от играч, който реално не е играл редовно. Кути има предвид бразилчето, а не Йойо ( поен така го разбирам ) Иначе, ако съм абсолютно искрен и аз не бих избрал Интер. Един отбор без ясен план, нова смяна на собственик, неадекватни цели, неадекватен треньор, неадекватни играчи и ниски заплати. Нали, друг е въпроса, че в Сити няма да е титуляр ама пък момчето може да е уверен в качествата си и да се наложи. Или пък просто като класически бразилец гледа кинтаците. Всичко е объркано в момента при нас. Още в началото са знаели с какви кинти разполагаме, защо се бутаме между големите? Защото в момента ние сме мишки на пазара. Не може да искаш наемчета и свободни агенти, и в същото време да искаш да вземаш обещаващи играчи. Тотален бонго леш сме. От собствениците, до играчите. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На това бразилче майка му му движи нещата, така че няма начин да няма намесени и финансовите въпроси, които и тя ще облажи от тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 292 Регистриран: 8-February 15 Град: . Потребител No.: 9,372 ![]() |
И най - вероятно това бразилче е видяло какво се случи с един друг млад талант , който взехме от Бразилия - Коутиньо и впоследствие продадохме за 8 млн. , а сега струва 80 млн
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Икарди не се продава под 70млн. Наполи предлагат 45, а ние сме твърди в цената.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Настроението му е същото, днес е срещата така че довечера очаквайте новини, медийте гърмят че Кандрева е много близко и че ако го вземем приключваме с меркатото демек: Банега, Канрева, Ансалди и Еркин - както казаха в началото 3-4 опитни играчи, и както знаем се провалихме за млади! Аз съм на мнение че ако вземем Кандрева и не продадем Брозович или Еркин, Мансини ще остане! ![]() бе не сме чак толкова зле, каквото е настроението в нета за отбора! Този отбор е доста по-добър от миналата година! Аз съм Манчини да остане и другата година вече да взимаме Симеоне и да тръгваме нагоре, ако сега вземем някой като Леонардо или Де Бур ще сме в десятката ама в края! Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 26 2016, 17:21 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Да, днес се говори , че ще има среща и май ще му бият шута!
Стига бе човек , той няма никаква схема и облик на отбора и с ПСЖ се видя, че си го кара по старо му! Миналата година имахме луд късмет в началото , иначе и 8мо място трябваше да сме ! Изобщо не ми дреме кой ще дойде , искам да се маха този , защото целия отбор е очевадно , че няма желание да играе по глупавите му схехми! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Миналата година имахме луд късмет в началото , иначе и 8мо място трябваше да сме ! Незмам как го нацели но последните 22 кръга събрахме 31 точки и бяхме точно на 8мо място . Иначе състава на enjoy е просто убийствено слаб , със сигурност ще сме към 8мо място с него . Разликите с миналогодишния състав са тези : Еркин вместо Нагатомо , Ансалди вместо Дамброзио , Банега вместо Брозович и Кандрева вместо Ляич или Йоветич , и с тези промени ще надградим над постижението през миналия сезон ? Според мен тази нощ ще бият шута на Манчини и след обявяването на новия треньор ще сме по активни на пазара , като не вярвам да вземем Трите Асистенций . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скай: Интер отказа 50млн за Икарди.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наполи подписват с Милик и мисля , че това ще е заместника на Игуаин , така , че очаквам да се откажат от Икарди.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 11:04 PM |