Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Пяца официално е футболист на юбе, а ние продължаваме да работим върху трансфера на Кандрева
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Scofield е прав. Аз и друг път съм го писал, че ни трябват в момента играчи, които са вряли и кипяли в играта, които когато стане напечено винаги могат да измислят нещо и да излязат от тежката ситуация. Един 19 годишен лигльо няма как да го направи. Опит,опит и пак опит. Това е формулата ни за достигане до ШЛ. От там влезем ли и китайците ще развържат кесията за каквито футболисти си искате.
П.П. Кандрева и аз не го искам! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
В днешно време примери колкото щеш на 20-21 годишни младоци, които блестят в отборите си, буквално ги дърпат сами и струват луди милиони. Само нашата политика е да залагаме на "доказани и вряли в играта" некадърници на по 30+. Между другото от 2010 насам залагаме постоянно на такива и резултатите са видими за всички. Ще правим помен - 5 години, откакто не сме играли в ШЛ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Да ама я виж какви играчи взимаме от 5 години насам и какви взимахме преди това. Там е разликата, че може да вземем добри играчи на възраст, проблема е заплатата на тези хора...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе нека да взимат големи заплати, но на терена да мачкат и да побеждаваме. Тогава вярвам, че на никой няма да му прави впечатление кой каква заплата взима.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма кой да я дава тази заплата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми вместо да взимаме 2 покемона, които заедно общо вземат тази заплата, ще вземем един, но качествен играч, който наистина може да ни помогне с вдигане на класата в отбора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
В днешно време примери колкото щеш на 20-21 годишни младоци, които блестят в отборите си, буквално ги дърпат сами и струват луди милиони. Само нашата политика е да залагаме на "доказани и вряли в играта" некадърници на по 30+. Между другото от 2010 насам залагаме постоянно на такива и резултатите са видими за всички. Ще правим помен - 5 години, откакто не сме играли в ШЛ ![]() Кои са тия 20-21 годишни младоци , които дърпат отборите си към титлите? Единствените млади футболисти в Италия , които играят основна роля в отбора си , са Погба и Дибала. Като единия вече е на 23 , а другия на 22. И въпреки това , не те дърпат отбора напред , а опитната им защита(но това е друга тема , която няма смисъл да подхващаме). Също така не съм съгласен , че футболист на 28-30г е "стар". -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Sky - Ore calde per Candreva, il suo agente Pastorello sta cercando di abbassare le pretese di Lotito visto che il giocatore vuole l'Inter che offre 18 mln. Il giocatore ha rifiutato il Napoli che offriva alla Lazio 23 mln + 2 bonus
решаващи часове за трансфера на кандрева при нас. хайде да идва и да взема шестака ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
хайде вече да идва и да се приключва с тая сапунка
![]() . Само на мен ли ми прави впечатление ,че вече сума от 30 млм. е напълно нормална и не е стряскаща.Ето Дортмунд дават 30 млн за Андре Шюрле , който освен ,че е по млад от нашия Кандрева , не е нищо повече Този коментар е бил редактиран от rodigri на Jul 22 2016, 15:12 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ето Дортмунд дават 30 млн за Андре Шюрле , който освен ,че е по млад от нашия Кандрева , не е нищо повече вие го ударихте на ебавка вече . Мистър 3 асистенций го направихте бахти играча , то е някав средняк дето само ние го искахме и агента му правеше цирк цяло лято , че и Челси и тн го искаха . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
сякаш пък ,че шурле е бахти играча , че си мислиш , че го ударихме на ебавка. може да е с малко по-добър от кандрева , но и струва30млн. отделен е въпроса ,че нямаме абсолютно никакъв шанс да вземем немеца.
първоначално ,кандрева за серия А е добре. нека ни помогне за класиране в шл , пък след 1-2г. ще се борим вече за име като това на иско и т.н. сега няма по-добър от жабара.... а такива като жезус са съмнителни. и аз предпочитах паця , предпочитам берарди/бернардески пред кандрева , но разбирам че няма и че няма да има , затова ще се зарадвам и на антонио... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кои са тия 20-21 годишни младоци , които дърпат отборите си към титлите? Единствените млади футболисти в Италия , които играят основна роля в отбора си , са Погба и Дибала. Като единия вече е на 23 , а другия на 22. И въпреки това , не те дърпат отбора напред , а опитната им защита(но това е друга тема , която няма смисъл да подхващаме). Също така не съм съгласен , че футболист на 28-30г е "стар". Не съм казал, че дърпат отборите си чак към титла, но поне играят основна роля. Виж какво правят младоци като Ренато Санчес, който е само на 18. Ето Дортмунд дават 30 млн за Андре Шюрле , който освен ,че е по млад от нашия Кандрева , не е нищо повече Това нали не го мислиш настина? Кажи ми, че се бъзикаш! вие го ударихте на ебавка вече . Мистър 3 асистенций го направихте бахти играча , то е някав средняк дето само ние го искахме и агента му правеше цирк цяло лято , че и Челси и тн го искаха . Аз мисля, че ако Кандрева продължава в същия дух има реален шанс да вземе Златната топка. Направи няколко асистенции, сега при нас ще направи още толкова, току виж вкара и 2-3 случайни гола и преспокойно може да влезе в "Залата на славата" ![]() Сега сериозно. Ако наистина вземем тоя палячо най-откровено заявявам, че спасение за този отбор няма да има, а китайците разбират от футбол колкото и баба ми. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Kutinkata не е лощо просто да се опиташ да приемеш и чуждото мнение
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм казал, че дърпат отборите си чак към титла, но поне играят основна роля. Виж какво правят младоци като Ренато Санчес, който е само на 18. Това нали не го мислиш настина? Кажи ми, че се бъзикаш! Аз мисля, че ако Кандрева продължава в същия дух има реален шанс да вземе Златната топка. Направи няколко асистенции, сега при нас ще направи още толкова, току виж вкара и 2-3 случайни гола и преспокойно може да влезе в "Залата на славата" ![]() Сега сериозно. Ако наистина вземем тоя палячо най-откровено заявявам, че спасение за този отбор няма да има, а китайците разбират от футбол колкото и баба ми. Напълно съм сериозен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Кандрева си е точно трансфер - тип Манчини. Когато нашият си набелязва атакуващи футболист, първият му, основен и често единствен критерий е - могат ли да играят в защита. Нищо, че ги взимаме принципно за нападението.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
за такива като ренато санчез можем само да си мечтаем. не стига ,че струва майка си и баща си , ами и всички богаташи го искаха.
та ние пяца не можахме да вземем , който е по-евтин , пък и конкуренцията не беше байерн или някой друг колос. ако вземем някой младеж , то ще е нещо от сорта на капрари. как не можахте да разберете , че ние неможем да вземем футболист който е хем млад , хем класен , хем по нашите финансови претенции - толкова ли е трудно да проумеете ,че ние търсим нещо по-достъпно и нещо което богаташите не забелязват!?!?! оффф -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напълно съм сериозен ![]() За мен като качества Шурле е над Кандрева. Какво е постигнал немеца ли? Шампион на Англия с Челси, шампион на Германия с Волфсбург (игра повече от основна роля) и накрая, но разбира се не на последно място световен шампион през 2014 г. с Германия. Добре ли е? Иначе за мен е повече от лудост да дадем 30 млн за Кандрева като се обвържем и с 4-годишен договор. Ще ни свърши някаква работа през новия сезон, макар и частична, но какво ще го правим след 2 години? Ще продължи да си взима заплатата, а вече няма да става за никакъв чеп, но и няма да иска да се махне от Интер, защото вече ще е на 32 и никой друг няма да го иска и естествено да му предложи такива пари. Това е налудничавото, което не ми харесва в цялата тази история и затова толкова се противя на един подобен трансфер. Трансферната сума също ми се струва доста висока. Знам, че просто футболът в днешно време вече е такъв, че разни покемони струват по 50 млн, но постоянно се говори за някакъв ФФП, а ние правим необмислени инвестиции от днес за утре. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за такива като ренато санчез можем само да си мечтаем. не стига ,че струва майка си и баща си , ами и всички богаташи го искаха. та ние пяца не можахме да вземем , който е по-евтин , пък и конкуренцията не беше байерн или някой друг колос. ако вземем някой младеж , то ще е нещо от сорта на капрари. как не можахте да разберете , че ние неможем да вземем футболист който е хем млад , хем класен , хем по нашите финансови претенции - толкова ли е трудно да проумеете ,че ние търсим нещо по-достъпно и нещо което богаташите не забелязват!?!?! оффф Как ще вземем Пяца като изчакахме да приключи участието на хърватите във Франция, за да могат след това да си починат футболистите и гобите да имат време да се свържат с него и да преговарят. Няма кой да ни чака толкова време. Действаме толкова мудно на пазара, че все едно сме някакви пълни аматьори. Ако наистина искахме Пяца досега трябваше да го уредим. Виж, че се пробваме за играчи, които никой друг не иска като Ансалди, Еркин и Кандрева. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
шампион на германия никога не е бил!
в челси и германия си е бил винаги резерва. но аз си харесвам шурле и нямам желание да се съмнявам в качествата му. няма да дадем 30млн , а 18. той нека ни помогне 2г. , за да се класираме в шл , а после ще му мислим. това е което мисля аз. THE_GAME - може би само перишич може да надбяга кандрева от нашия отбор. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 11:08 PM |