IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 248 249 250 251 252 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
enjoy
коментар Jul 13 2016, 16:10
Коментар #4981

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,281
Регистриран: 21-May 14
Потребител No.: 9,342

Еркин е отказал на Ливърпул за да дойде при нас, Ансалди го водят най-добрият десен бек за миналата година в калчото! Не слагай тигана преди рибата, освен това Манчини минава често на 5-3-2 когато водим и е нормално да иска бекове които играят и в двете тактики, същото се отнася и за Перишич, Жоао Марио, Банега, Брозович - играчи където и да ги сложиш в полузащитата играят добре!

Аз се надявам Ранокия и Едер да отключат трансфера на Витсел, ако Китай искат Едер за 15м и Евертън ще дадът 7-10м за Ранокия (5м паунда да сме точни)! с тези пари взимаме Витсел под носа на Наполи и вече сме перфе в полузащитата! За Мурийо е ясно че Манчини му е насочил мерника, искам и аз да остане но предпочитам да запазим Брозович пред него!
Go to the top of the page

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 13 2016, 16:32
Коментар #4982

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

За Еркин не знам какво да кажа... направо да се разплаче човек, че е отказал на Ливърпул. Иначе на всички е ясно, че дойде в Интер заради Манчини и защото знае, че тук ще играе редовно и най-вече има кой да го търпи. А ако Ансалди е най-добрият десен бек в Италия, то аз съм трамвай.

Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jul 13 2016, 16:33

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 13 2016, 16:37
Коментар #4983

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Братле мен определено започваш да ме радваш , ти си единствения фен на Интер който безрезервно се кланя на Манчини и оправдаваш всеки негов неадекватен ход . За Еркин според мен с никой не сме се борили , най много с Касъмпаша , другото са слухове . А Ансалди на кой отказа ? На Барса и Реал ? Каква риба да чакаме за да сложим тигана , ясно е на 100% , че максимума за тия двамата ще е да се преставят на средно ниво , Ансалди след сезона два ще го хрантутим както Паласио сега . Те цял живот са били средняци и са играели за средняци та сега на 30 ще ми блестят ...а Марио и Брозо могат да играят навсякъде в полузащитата само според Манчини , защото е страхлив нещастник . Той и в Барса да беше щеше да пуска Бускетс и Масчерано крила , за да се връщат в защита да помагат . Перишич на едното крило вкара два гола и направи и асистенций и сумати пробиви и даже мисля , че попадна в отбора на Европейското а Брозо на другото крило не ми хареса , той е сърцат играч но просто няма нужните качества за крило , той си е MC , в Хърватия е крило защото на тази позиция играят Ракитич и Модрич . Жоао Марио впечатли със сърцатата си игра и покриването на голям терен , това казаха и всички за него , сигурно само ти и Манчини го мислите за човек можещ да играе на всякъде в полузащитата . Не видях от него нито финт , нито кой знае какъв пас , нито няква уникална скорост , нито удар ... видях раздаване на макс и много полезни действия в дефанзивен план , играч тип Брозо а не тип Перишич . Ако познаваше добре отбора щеше да си дадеш сметка , че халфовата ни линия не.блести с най изобретателните играчи , бековете също не се включват много добре в нападение ,а нападателя ни е консуматор .. Дори Перишич когато е отбора е в задънена улица предимно само центрира , той показа , че играе добре когато има с кой да играе , от цялата работа се подразбира , че в атакуващ план ще разчитаме предимно на крилата а ти се радваш едното ни крило да е най добър в дефанзивен план ? На мен ми допадна Жоао Марио и за около 25 млн е идеален но за халфовата ни линия , аз бих се радвал да видя Марио и Брозо халфове заедно с Банега , ще имаме страхотен център , но на крилото на нас ни трябва играч с бързина , фантазия .. играч който може да вкара 10+ гола .

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 13 2016, 16:47
Коментар #4984

Със синьо-черно сърце

+Quote Post
enjoy
коментар Jul 13 2016, 17:02
Коментар #4985

Интер Маняк

Хахах изби рибата с тази формация (Жуан си отива, за Берарди Аусилио каза че е получил НЕ, Сантон си отива и той, Муриьо също, без дефанзивен халф в Италия итн...)

... това което ни проваля е центъра и бековете вече незнам коя година, ако мислиш че и на мен не ми се иска класни бекове жестоко се лъжеш! За Манчини нямам високо мнение но просто това ни е треньора и аз подкрепям отбора си и играчите които имаме! Знаеш кви са ни финансите итн. Жоао Марио игра навсякъде за Португалия! Брозович е добре да остане за това е по-добре да жертваме Мурийо който се провали втората част от сезона и ако се провали и сега ще струва 5м като Ранокия, така че е добре да му вземем 20-25м сега за да не рискуваме!

Ето какво каза Манчини на пресконверенцията преди мача с Литекс Етрополе!

За Гарбиел Хесус каза че е страшен талан и бъдеща звезда, за Жоао Марио каза че е като Брозович и може да играе навсякъде в полузащитата!

За Икарди каза че тренира добре и че не го интересуват другите неща, че не чете вестници итн.

За Банега каза че е архитект но може и да играе като натурален полузащитник!

На върпос за млади и опитни играчи, каза че не пада от облаците и че е развил доста таланти но трябват и опитни играчи като най-добрата формула е микс от двете!

Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 13 2016, 17:04

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 13 2016, 17:10
Коментар #4986

Със синьо-черно сърце

Жуан и Сантон най вероятно ще си ходят а Берарди не вярвам да го вземем , аз сложих състава който искам а не който вярвам , че ще е . Иначе на моята прогноза трябваше да сложа Брозо и Марио по крилата и Мело и Медел в центъра ... Според мен Мурийо ще остане при нас . Казваш , че ако се провали още един сезон другото лято ще струва 5 млн , но ако не се провали ? А колко милиона ще струва Гарай другото лято biggrin.gif Пак казвам Брозо и Марио могат да играят навсякъде в халфовата линия само според празната и страхлива глава на Манчини . Гледам отборите в Европа какви крила има , почти нападатели . Помниш ли през 2010 кой ни бяха крила ? Ето'о и Пандев , двама нападатели и голаджий а не Камбиасо и Санети , играчи можещи да играят " навсякъде в халфовата линия"

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 13 2016, 17:35
Коментар #4987

Модератор

Колега enjoy... това, че Муриьо се бил провалил даже се чудя как да го коментирам. Чета и не мога да повярвам дали наистина го мислиш или го казваш просто защото не го харесваш и искаш да го продадем? Между другото, попитах преди време, ще попитам и сега... с какво точно се е провалил? Никой не ми отговори на въпроса. Я кажи ти сега, в кой мач ни закопа? Даже не в кой, а в кои? Защото за да се е провалил през целия втори полусезон, значи е играл слабо половин година, а това не отговаря на истината. Щял да струва 5 млн? А колко ще струват разни недоразумения като Кандрева, Ансалди, Еркин, Гарай и още няколко, които предстои да дойдат?

Иначе споделям напълно мнението на Кутинката за бековете и за мен също Сантон е по-добър бек от Ансалди и не бих го продал, ако го имам в състава си за да налагам Ансалди, но какво да ви кажа, той Манчини предпочиташе дори Д'Амброзио пред Давиде, така че не се учудвам. На левия бек положението е същото. И то като се има в предвид, че на Жуан титулярната му позиция не е ляв бек и пак е по-добър от Нагатомо и Еркин на тази позиция (взети заедно), а те са си бекове.

+Quote Post
enjoy
коментар Jul 13 2016, 18:54
Коментар #4988

Интер Маняк

Пичове няма да спорим да имаме пари да спорим, приемето го и това, другата година се надявам защото чух че ФФП ще олекне и ще може да се вадят повече пари да си дойдем на мястото! За Мурийо не е само мое мнението за втората половина (правеше безумни червени картони, излизаше и не си покриваше зоната), но разберете че и аз искам да остане - харесвам го, но избирайки между него и Бро, предпочитам Брозович да остане, ясно е като бял ден че един ще бъде жертван дано не махнем и двамата! Сантон е трагичен в защита и това е главната причина! Но аз предпочитам да видим първо Еркин и Ансалди и тогава да вадим изводите - както се казва за без пари толкова! Пробвахме за Върсалко - греда, пробвахме за Бруно Перес - греда, еми ще се задоволи с тези, макар че Ви разбирам защото бековете са ключова фигура в Италия!

Дани Алвеш - Евра, Хисай - Гулам, Флоренци - Руй и ние с Еркин - Ансалди на пръв поглед е ясен резултата - 4-тото wink.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 13 2016, 19:50
Коментар #4989

Модератор

Ами няма да жертваме Брозович или Муриьо в името на проклетия ФФП, ами ще жертваме Медел и Мело, например... какво толкова? Ще играе Кондогбия като дефанзивен халф или ако трябва дори Гнукури. Така правят отборите, които нямат пари... налагат младите си играчи, които все още взимат нормални заплати. А не си продават постоянно всяко лято най-добрите футболисти и на тяхно място да се пълнят с пенсионери, които идват със свободни трансфери, но подписват 3-4 годишни дебели договори.

Сантон е трагичен в защита? Ами титулярния десен бек Д'Амброзио да не би да е по-добър? С какво? Размотават го като муха без глава. Всичко на всичко направи 1 силен мач за цял сезон... срещу Инсинье и Наполи.

И за каква греда за Върсалко говориш, след като въобще не се знае дали сме имали реален интерес към него някога? Всичко се базира на разни слухове тук и там. А иначе Атлетико като пичове извадиха 15 млн и го взеха без много да се шуми и точно така се прави. А ние винаги се опитваме да минем тънко с някакви измислени наеми и още куп клаузи.

+Quote Post
enjoy
коментар Jul 14 2016, 00:53
Коментар #4990

Интер Маняк

Медийте днес ни свързват с Витсел и Куадрадо, причините са че от Наполи се отказаха от Витсел и че Юве са близко до Габриел Барбоса (Габигол) който ще им запълни квотите за играчи извън ЕС! Аз съм ок за двата трансфера, още повече че Куадрадо можем да го вземеме под наем с опция което пък би било спасило Мурийо!

Към Сантон има интерес и от Торино и от Кристъл Палас така че той е пътник на 100%, следващият е Додо който е договорен за Сампдория за 4.5м само се чака да каже да, сделката между двата клуба е факт! Жуан е в Рома официялно за 10м ако изиграе определени мачове, подобна беше сделката за Додо при нас!

Габриел Хесус е близо до Барселона, Жоао Марио го свързват и с ПСЖ и Челси.

Медийте казват че Кандрева е на крачка да се договир с Наполи 24м и 4м бонуси е за 28м вече е прекалено!

- 10м от Жуан
- 5м от Сантон
- 4.5м от Додо
- 15м от Едер
--------------------------------
40м от изходящи трансфери

- Витсел за 25м
- Куадрадо под наем с опция
- Ансалди 3м и Лаксалт
- Капрари 4.5м и Бираги
- Банега, Еркин без пари
-------------------------------------------------
30 и нещо милиона за входящи трансфери

и сме готови според мен! Запазването на Брозович, Мурийо и Икарди е доста добър сценари с този ФФП!

Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 14 2016, 01:04

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 14 2016, 09:39
Коментар #4991

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

куадрадо ще ни дойде супер. дано го вземем...

--------------------

+Quote Post
durex
коментар Jul 14 2016, 09:43
Коментар #4992

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

+Quote Post
enjoy
коментар Jul 14 2016, 09:53
Коментар #4993

Интер Маняк

Витсел обмисля офертите на Евертън, Юве и Ливърпул, жена му иска в Милано както и неговият баща! Според GDS сме направили 22м оферта която е приета от Зенит! Еми време е за подпис, страхотен трансфер на добра цена!

За Куадрадо медийте също като мен казват че той може да дойде под наем с опция което би било прекрасно за нашето състояние и в моите очи може да спаси играчите на сергията - Брозович и Муриьо, предпочитам да жертваме Йоветич или Едер вместо един от младите ни таланти:

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 14 2016, 09:55
Коментар #4994

Със синьо-черно сърце

GdS - Witsel vicinissimo all'Inter. Lo Zenit ha accettato l'offerta da 22 milioni dei nerazzurri.
GdS - “Ora è feeling esplicito tra l’Inter e Witsel. Il belga vuole Milano e il pressing nerazzurro lo stuzzica”

уж витсел искал при нас , а от зенит са приели офертата ни от 22млн Е
добре е да имаш в състава си играч като белгиеца , но се питам кой ще седне на пейката!?!
като знаем манчо според мене това ще е медел/мело , а кондо и брозо ще се борят за другото място. и да не вземем белгиеца според мене ще си останем с медел на дефанзивния халф. аз така виждам нещата...

--------------------

+Quote Post
durex
коментар Jul 14 2016, 10:01
Коментар #4995

Модератор

Мело до края на меркатото ще го разкараме. Или ще го пратим в Китай или ще го върнем на рязаните, така че опции има. Пък и може направо да се подари, което е и най-добрия вариант biggrin.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Jul 14 2016, 10:15
Коментар #4996

Модератор

Наема на Куадрадо ми се струва екстра поне на прима виста, но дано клаузата за трансфер не е задължителна.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Jul 14 2016, 10:21
Коментар #4997

Със синьо-черно сърце

хаа ,ако има направо да платим за колумбиеца 15-20млн. ще пори при нас.

--------------------

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 14 2016, 10:48
Коментар #4998

Със синьо-черно сърце

За Витсел съм твърдо ЗА , за Куадрадо съм раздвоен , след тоя наем в Ювентус ми е малко антипатичен . Иначе не е лош футболист , и той както Перишич снове из цялото крило и помага много в защита . За централните халфове имаме само Брозович , Банега и Кондогбия , Медел и Мело за нищо не стават . Като се има предвид , че играем с трима титуляри ще ни дойде идеално Витсел . А и е по евтин от Марио пък не е по слаб .

+Quote Post
durex
коментар Jul 14 2016, 10:51
Коментар #4999

Модератор

То и от Марио не сме се отказали, най-вероятно ще си замине Брозо ако дойдат Витсел и Жоа Марио.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jul 14 2016, 11:37
Коментар #5000

Със синьо-черно сърце

Цитат(durex @ Jul 14 2016, 11:51 ) *
То и от Марио не сме се отказали, най-вероятно ще си замине Брозо ако дойдат Витсел и Жоа Марио.

Според мен трябва да се откажем от Марио вече , с тази цена у тази конкуренция .... чудя се защо не се пробваме за Зиелински . Млад талант за макс 20 млнс , свикнал със Серия А .

+Quote Post

597 страници V  « < 248 249 250 251 252 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 29th July 2025 - 07:40 PM
Buy sports equipment online