Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
И на мен това ми е мисълта, знам че не струва 25м, но пък няма по-добър от него за дясното крило който ще ни свърши работа! Както и да е мисля че не сме аут от играта и ще пробваме пак за него ако днес не се разбере с Наполи, ако ли не пак ще сме четвърти след като целите ни отиват при преки конкуренти!
Дано все пак вземем класа в лицето на Ламела защото всички други Габиадини, Борини, Жоао Марио и Габриел Хесус с които ни свързват няма да упгрейднат сегашната ситуация! Жоао Марио и Хесус ще им трябва време да се адаптират итн... ------------ Жуан го пишете играч на Рома 1м наем и 9м задължително закупуване! Днес от Рома ще са в Милано да завършат сделката! Сантон също вече е играч на Съндерланд 7м евра! ------------- За Жоао Марио искат 50м минимум от Спортинг, ние сме готови да предложим 40м и Делгадо... ------------- Свързват ни с Куадрадо днес, но той ще си се върне в Юве така че това е измислица според мен! ------------- Еми ето ако не вземем Кандрева ще се мъчим с Габиадини или Борини и ще се чудим що ШЛ е гледаме само по телевизията! Ако по някаква случаийност вземем Жоао Марио ще трябва да жертваме и Мурийо и Брозович което си мисля че е лоша идея! Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 8 2016, 10:31 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И на мен това ми е мисълта, знам че не струва 25м, но пък няма по-добър от него за дясното крило който ще ни свърши работа! И аз това си мислех още снощи , Кандрева е най силното крило в света !!! Все пак има 3 ШЛ във витрината си , две в престоя си в Реал и една когато беше в Барселона . Това е човек със славно минало , не е от тия дето ги искаме , някав 30 годишен средняк , изкарал цялата си кариера в средняшки отбори , за.малко играл.в Юве и изхвърлен от там като куче и никога да не е играл в ШЛ ... такива на нас не ни трябват , по добре някой доказан младок като Тоньо Тъча . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
@enjoy, добре е, че постоянно следиш слуховете и новините около отбора, пишеш доста и в международния форум, което радва, НО...
За Сантон все още няма нищо официално, макар че на доста места и аз също прочетох, че днес щял да пътува за Англия за да финализира трансфера си в Съндърланд. Поредният глупав ход на ръководството ни, тъй като Давиде може да играе и на двата бека, но нали взехме супер силите Еркин и Ансалди, а да не забравяме, че имаме и mega power-и като Нагатомо и Д'Амброзио. За Жоао Марио се знаеше доста отдавна, че клаузата му е 60 млн, така че въобще не ме учудва факта, че португалците искат подобна сума. Като цяло клубовете от Португалия продават доста скъпо младите си таланти и не очаквам този случай да бъде по-различен. В интерес на истината не мисля, че сме готови да платим такава трансферна сума. Все пак ще видим какво ще се случи, но в халфовата линия имаме Кондогбиа, Брозович и Банега. Да не забравяме и т.нар. "питбули" Медел и Мело. Нещо не ми се вписва Жоао Марио в цялата тази картинка и трансфера му в Интер поне на този етап е по-скоро илюзорен отколкото реален. Борини пък не знам защо въобще го споменаваш. Почти никъде не ни свързват с това дърво, а и дори да ни свързват съм сигурен на 1000%, че това са поредните измислици и няма и грам истина в подобни слухове. Това е, няма смисъл повече да се коментира Фабио. Колкото до Габиадини... ами честно казано го предпочитам в пъти пред Кандрева. А и наистина вече като му прочета името на този палячо и ми се драйфа. От 2-3 месеца насам чета само едни и същи глупости... Кандрева, Кандрева, Кандрева. Човек, ако не го е гледал и не го познава ще си помисли, че едва ли не ще купуваме Меси. Такава оферта, онакава оферта, не знам си още какво. Но по-жалкото и дразнещо в случая е, че има хора, които вярват, че едва ли не с неговия трансфер си подсигуряваме място в тройката, а това далеч не е така. Ламела, който също спомена, със сигурност не е по-лош вариант от Антонио. А и като гледам мераците на Лотито за трансферна сума, крилото на Лацио няма да ни излезе въобще тънко. Такава инвестиция в нашето сложно финансово положение е меко казано не оправдана, дори си е направо глупава и смешна, ако питаш мен. Ето тези неща трябва да проумеете всички, които искате Кандрева. За Жуан щеше да е най-добре, ако излъжехме Рома да ни платят 10 млн още сега в кеш за да можем да разполагаме със свежи пари. Иначе не е зле и подобна сделка като тази, която казваш, тъй като има задължителен трансфер след края на наема, което пък означава, че ромите няма как да се откажат, ако например след половин година размислят. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Скай: "Новите собственици искат Лукас Моура".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
габиадини да е по-добър от кандрева
![]() вие тука кандрева го изкарахте басии средняка - вие сте луди , честно , без да се обиждате!!! като се има на предвид възраста му и парите които му искат имате право , но това не означава ,че кандрева е средняк ![]() новите собственици да не говорят много , а да избугнат с някой трансфер тип иско за 30-40млн в кеш , за да разберем ,че имаме нови собственици ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
като се има на предвид възраста му и парите които му искат имате право , но това не означава ,че кандрева е средняк ![]() Така ли? А какъв е играч на 30-годишна възраст, който в кариерата си е играл за отбори като Тернана, Удинезе, Ливорно, Ювентус (половин година под наем), Парма, Чезена и Лацио? Моля те, просветли нас невежите и слeпите. А Габиадини през ноември ще навърши 25, което поне за мен е перфектна футболна възраст. Плюс това е доста поливалентен играч, който може да играе както като нападател, така и зад нападателя, а също и като крило. Не виждам нищо общо с Кандрева. Пред това момче има поне два пъти повече футбол отколкото пред рекламното лице на Жилет. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Нов слух. Брозович + 10млн за Йозил. Венгер много иска хърватина в състава си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Нов слух. Брозович + 10млн за Йозил. Венгер много иска хърватина в състава си. Тези слухове вече са на зле . Ударихме на камък за играчи като Берарди и Пяца и вече започват слухове за играчи за които ние нямаме никакъв шанс . Йозил е страхотен футболист но няма и минимален шанс да заиграе при нас , поне близките години , след 4-5 сезона Манчини ще го поиска . Иначе се заговори , че Манчини е заинтригуван от възможноста да води националния отбор на Англия . Чудя де дали някой от ръководните хора в отбора ни е заинтересуван от мнението на феновете на Интер , мисля , че поне 90% не харесват Манчини , нека поеме Англия и всички да са щастливи . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй като слуховете са много ще ги постна в едно мнение.
Рекорд: "Интер увеличи офертата за Жоа Марио на 40млн." Интер предлага Брозович +10млн за Йозил Новите собственици искат Лукаш Моура. Проявяваме интерес и към Куадрадо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И накрая хоп... чичо ви Кандрева
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лоши слухове: Мурийо е съгласен да отиде в Зенит и така се очаква да вземем Гарай +15млн. С тези 15млн увеличаваме офертата за Жоа Марио.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едни футболисти не мога да ги разбера... тотално са изперкали, но и футбола в днешно време е повече бизнес отколкото спорт. Преди време Хълк беше в подобна ситуация. Искаха го от сума ти места, а и наистина в Порто беше истинска машина. Повечето специалисти му предричаха бляскаво бъдеще, но той предпочете парите на Зенит. И къде е сега? В Китай, където отиде пак заради... пари. В този ред на мисли няма да се учудя, ако кариерата на Муриьо протече, ако не по същия, то по много сходен начин. Да играеш в Интер и да избереш да преминеш в Зенит Санкт Петербург. Честно... не мога да проумея такъв ход, направо шах с пешката!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има и друго, когато твоя отбор прави всичко възможно за да те продаде, не ти остава нищо друго освен да се примириш и да избереш най-добрите условия за себе си. Тук вина имаме и ние, а не само той.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, ние това няма как да знаем на 100%. Всичко се оповава единствено и само на слухове по разни сайтове, а аз много не им вярвам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега чета, че наш Муриьо щял да взима 4 млн евро заплата в Русия, сега схващате ли
![]() edit: Сампдория искат да купят Додо. Споменава се сума от порядъка на 4-5 млн евро. Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jul 8 2016, 14:33 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В случая няма слухове , ясно е , че наще си го изритаха . Надали нашия сам е отишал да се предлага на Зенит и да ги помоли да пратят Гарай в обратната посока . Просто се подмладяваме с този ход , а и не можем да виним Мурийо в случая . Първо в Милано явно е нежелан , второ там ще взима повече пари , трето ще играе в ШЛ , четвърто Зенит си пази повече младите надежди от нас , ние в момента сме като потавъщ кораб ... За жалост Мурийо ми беше от любимците в отбора и мислех , че ще играе дълги години при нас .. Ще взема да стана фен на Паласио , той поне още сумати години ще играе основен играч при нас .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз на Кандрева... само да дойде и си поръчвам негова фланелка ![]() Кандрева е искал да му обещаем , че в следващите 10 години ще се борим за трофеи , иначе нямало да дойде при нас . Защото на 20 години като изпаднал с Тернана от Серия Б , на 21 години той успява да помогне на Тернана да завърши 12ти в серия Ц1 и тогава си казал , че ще играе само за отбори борещи се за титлата и играещи в ШЛ . И така тогавашния младок подписал с Удинезе където изиграл скромните 3 мача за сезона . После на 22 играе два поредни сезона в Ливорно под наем , първия сезон помага на отбора да завърши трети в Серия Б , а втория сезон им помага да завършат 20ти в Серия А , между временно играе малко под наем в Юве . И така на 24 той е пратен под наем в Парма къде завършва 12ти и то в Серия А , това е и най силният му сезон дотук в кариерата . Но на следващата година той отново играе под наем за 20тия в Италия , и тогава вече е купен за постоянно в Лацио , на 25 години той е играч на Лациалите . С тях той завършва последователно 4 , 7 , 9 , 3 и 8ми . И вие искате този застаряващ играч да ни поведе към титлите и победите ли ? Та той не знае какво е това , няма титла в витринтата си , няма купа , няма мач в ШЛ ... Един наистина добър треньор като Конте даде няколко месеца слава за играчи като Кандрева , Джакерини и тн но предлагам да спрем с тоя по темата вече , защото тръпки ме побиват . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Antonio Candreva seems very close to leaving Lazio for Napoli in a deal worth €28m, including bonuses.
![]() ![]() ![]() Баси сагата .... Меси толко не го спекулират , ако Наполи платят толко , ще ги призная ! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 03:10 AM |