Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Еми треньорчето ни да им плаща сам заплатите като ги иска толкова много. А китайците да тропнат най-накрая по масата и да покажат кой ръководи парада, че ми писна и от тях, а пък ако Манчини много се дърпа да му бият шута - нито е първия, нито ще бъде последния.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
след банега според мене не ни трябва халф. имаме си кондогбия на дефанзивния халф , за резерва медел (мело не го броя) напред банега и брозович са достатъчни. ако вземем халф , то да вземем някой евтин вариант за резерва , примерно сориано от самп.
иска ми се да дойде тейшейра гратис от китай и пяца ако може. в жоао марио има хляб -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Момчета, само с младоци няма да стане. Трябва да има един батко между тях, от когото да се учат. Разбирам че искате все млади момчета да играят, но само с тях до никъде няма да я докараме, а не можем да си позволим още един сезон извън ШЛ, а и смятам че и на вас ви се гледа Интер в най-комерсиалния турнир.
Вижте една Барселона,там са съчетани младо със старо, а не само младоци, или пък обратната само пенсии. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Gabriel Jesus: "Italy fascinates me and I would go to Inter"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Момчета, само с младоци няма да стане. Трябва да има един батко между тях, от когото да се учат. Разбирам че искате все млади момчета да играят, но само с тях до никъде няма да я докараме, а не можем да си позволим още един сезон извън ШЛ, а и смятам че и на вас ви се гледа Интер в най-комерсиалния турнир. Вижте една Барселона,там са съчетани младо със старо, а не само младоци, или пък обратната само пенсии. Знам , че сигурно се повтарям но как така няма да стане само с младо , къде го виждате това младо ??? В момента ядрото на състава ни е това - Ханда - 32 , Каризо - 32 , Андреоли -30, Еркин -28 , Жуан -25, Мурийо-24 , Миранда-32 , Дамброзио-28 , Нагатомо -30, Ансалди -30 , Банега-28 , Кондогбия -23, Медел -29 , Брозо -24 , Мело -33 , Паласио -34 , Икарди -23 , Йоветич -27, Биябияни -28 , Едер -30 , Перишич -27 Средната ни възраст на отбора е 28.42 години но вие сте на мнение , че сме твърде големи младоци и трябва нещо по възрастно и опитно ... Хайде стига , този отбор е адски застаряващ , трябват му само младоци , след 2-3 сезона , футболисти ставащи за големия футбол от тези 21 ще са сигурно останали само максимум 5 . Все ми е било чудно фен на Интер да кажем в този момент "не става само с младоци" , често го срещам тук това но така и не разбирам къде са тези само младоци . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jul 7 2016, 13:48 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да де, всичко хубаво, но на Барселона "пенсиите" са играчи като Шави и Иниеста и сред такива като тях просто младите играчи няма как да не израстнат. Сравнението е доста неуместно. А иначе нашите пенсии всички знаем кои са, така че по-добре да не коментирам повече по темата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Може да си отдъхнем за Кандрева... поне за малко
![]() Още един добър слух .... Шефчетата май не искат вече Манчо , стягат Прандели ! ![]() Този коментар е бил редактиран от Ludman на Jul 7 2016, 16:44 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Прекалено хубаво ще е да разкараме нашия тумор - Манчини . Иначе се тръби , че утре Пяца ще минава медицински прегледи в Милан , Юве едва удържат Бонучи и Погба и е хубаво да побързаме за Хесус , защото ако Юве продадът някой от двамата ще имат доста пари за харчене. ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Di Marzio - Davide Santon sta per lasciare l'Inter e l'Italia. Nel suo futuro ci sono la Premier e il Sunderland. Trattativa avanzata.
кандрева ще хвърчи в наполи , вие пък се радвайте... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам , че сигурно се повтарям но как така няма да стане само с младо , къде го виждате това младо ??? В момента ядрото на състава ни е това - Ханда - 32 , Каризо - 32 , Андреоли -30, Еркин -28 , Жуан -25, Мурийо-24 , Миранда-32 , Дамброзио-28 , Нагатомо -30, Ансалди -30 , Банега-28 , Кондогбия -23, Медел -29 , Брозо -24 , Мело -33 , Паласио -34 , Икарди -23 , Йоветич -27, Биябияни -28 , Едер -30 , Перишич -27 Средната ни възраст на отбора е 28.42 години но вие сте на мнение , че сме твърде големи младоци и трябва нещо по възрастно и опитно ... Хайде стига , този отбор е адски застаряващ , трябват му само младоци , след 2-3 сезона , футболисти ставащи за големия футбол от тези 21 ще са сигурно останали само максимум 5 . Все ми е било чудно фен на Интер да кажем в този момент "не става само с младоци" , често го срещам тук това но така и не разбирам къде са тези само младоци . Каризо -резерва, Андреоли (даже не е в отбора, а когато е е твърда резерва), Паласио - резерва. Та ако за теб едни 25-26 години са години отиващи към застаряване, значи имаме проблем. Ханданович, Миранда, Нагатомо и слагам и Едер в титулярния - това са ти играчите, които са 30 + години, така че не виждам къде говорим за пенсии, старост и т.н. Всички останали са си с нормална футболна възраст, някой точно в разцвета на силите си. И стига с младо и старо, той нека да е на 30 ама да направи сезоните на Милито, пък ти си ми ги предпочитай лимонадите на по 19, които още се напикават в гащите и ги чакай в запечените мачове да те вадят - несериозно е !!! За това казвам, трябва баланс. Пепо, не ти е уместен отговора, че видиш ли в Барса пенсиите били Шави и Иниеста, че ние да не би да искаме по-малки звезди от тях, искаме Туре, който беше най-добрия на своя пост за не знам колко години подред, въпреки годините си има какво да покаже и най-вече да научат другите около него. Не че го искам в състава, просто давам пример, защото ми се нахвърлихте с Кутинката. Никъде го няма това само с младоци, може би Аякс и още 3-4 отбора. Ама вие си мислете обратното. И преди отново да ми отговорите, не не съм против младоците, даже ще се радвам ако вземем Пяца, Габриел и още куп други млади играчи, но стига да има около тях опитни такива. Този коментар е бил редактиран от durex на Jul 7 2016, 18:00 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Донякъде си прав и съм съгласен с теб за доста неща , а и не ти се нахвръляме де но от играчите който искаме по старите само Туре е наистина световна класа , и ако искаме втори Милито на 30 веднага съм за но Кандрева е бахти средняна , аз него и на 25 нямаше да го искам . Но е несериозно от целия състав , от целия и с резерви и тн да имаме само 4 играча под 25 години . Повечето ни играча , да не кажа почти всички са вече по сумати години по терените в Италия , сега трбява малко свежа кръв , малко млади играчи жадни за битки и титли .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Донякъде си прав и съм съгласен с теб за доста неща , а и не ти се нахвръляме де но от играчите който искаме по старите само Туре е наистина световна класа , и ако искаме втори Милито на 30 веднага съм за но Кандрева е бахти средняна , аз него и на 25 нямаше да го искам . Но е несериозно от целия състав , от целия и с резерви и тн да имаме само 4 играча под 25 години . Повечето ни играча , да не кажа почти всички са вече по сумати години по терените в Италия , сега трбява малко свежа кръв , малко млади играчи жадни за битки и титли . Това си има причина и тя се казва Манчини. Той не знае, не обича да работи с младоци. За толкова години като треньор, Манчини единстено наложи Балотели, а е треньор от 11-12 години. Няма как да очакваме този човек да развива млади таланти, при първата издънка и са седнали на пейката и им отишла кариерата рано рано. Ако дойде един Де Бур, състава ни ще е със средна възраст 23-24 години, просто защото той обича да работи и да развива млади таланти. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
селта били близо до ляич... ей това ме дразни много. сърбина играеше супер за нас , тичаше и се трудеше , бе един от най-дейните ни играчи , но манчо реши да го освободи...
така като искаме да вземем друг халф , чудя се кво ще стане с кондо!?! няма ли да му се гласува довеие , няма ли да му се даде шанс на дефанзивния халф!? кондо , брозо и банега е една супер средна линия , защо са ни и други придобивки като жоао марио и незнам си кои!?! да си вземем една резерва като сориано и на кондо трябва да се разчита , има потенциал човека,пък и платихме много пари за него! ако зависеше от мене в отбора щях да бутна само крайните ни защитници , щях да взема един от тейшейра/пяца/берарди/кандрева и 2-3 резерви. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Inter will reportedly make a profit on Davide Santon, as Sunderland will pay €6m for the full-back
Утре лети за УК да финализират! 6 милки ще му вземем! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Наполи може да изпревари Интер и да привлече Антонио Кандрева под носа на "нерадзурите". Президентът на Лацио Клаудио Лотито призна, че е получил оферта за този играч от страна на неаполитанците.
"Да, мога да потвърдя новината. Това, което сте прочели е истина. Има оферта от страна на Наполи. Те имат сериозен интерес към Кандрева", заяви Лотито. Твърди се, че Лотито е говорил директно с президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис относно този трансфер. Преговорите между двамата са в доста напреднала фаза, като се очаква неаполитанците да платят 20 милиона евро за играча, плюс 4 милиона в допълнителни бонуси. Така Наполи може да привлече Кандрева, който бе основна трансферна цел на Интер за това лято, но опитите на "нерадзурите" да го привлекат в редиците си до момента удряха на камък. абе не е добре нашите трансферни цели да отиват в директните ни съперници за ШЛ, ма както и да е..... ---------------------- Договорка между Интер и Рома за Жуан - той отива в Рома за 1м наем и 9 задължително закупуване! Сантон по последна информация отива в Съндерланд за 7 милиона! 17 милиона само от Сантон и Жуан, доста добре! Сега идва трудната част - Додо и Ранокия, които освен под наем другаде не ги виждам, кой ще даде за тях пари! Додо е искан от Сампдория но под наем отново! За Ранокия оферти няма! Йоветеч и Мурийо и Брозович са другите които са на пангара за продан, най-вероятно ще продадем първите двама за да вземем Габриел Хесус и още един десен атакуващ тъй като Кандрева и според Педула вече не е оцпция! Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 7 2016, 23:51 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Новини от последните минути - Кандрева проваля споразумението между Лацио и Наполи, както CdS мисли че ние стоим за това! Няма да се учудя след сделките за Жуан и Сантон от които направихме 17милиона!
Ако сега вземем Кандрева и януари Габриел Хесус ще избием рибата - мое лично мнение! Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 7 2016, 23:58 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХАхаха да, точно ще избием рибата с привличането на тоя чичак Кандрева, особено ако платим над 20 млн за него.. направо ще се обадя на Господари на ефира да занесат Златния скункс на нашето ръководство
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Кандрева не е лош,със сигурност би ни бил полезен. Въпроса е че да се дадат 25 милиона за 30 годишен играч,в последната година от договора си е престъпление. След 5 месеца цената му е е 5 пъти по-малка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За мен това по-скоро е по-големият проблем, а именно цената... не толкова възрастта. Възрастта ще се преглътне по някакъв начин, тъй като сме свикнали постоянно в отбора да пристигат играчи на такава възраст, но да се оплакваме постоянно, че нямаме пари, а изведнъж да пръскаме такава сума си е равно на престъпление.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 03:06 PM |