Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Интер привлича още двама в близките дни
Още две нови попълнения са на крачка от преминаване в италианския гранд Интер. Това са Гари Медел от Кардиф Сити и Алекс Тейшейра от украинския шампион Шахтьор Донецк. Спортният директор на "нерадзурите" Пиетро Аусилио призна, че вече за чилийския национал е изпратена официална оферта. Изчаква се отговорът на уелския тим дали ще я приеме, или ще има преговори. "Вече сме изпратили офертата си за Гари Медел. Той е играч, когото много харесваме и когото искаме в състава си. Той обаче все още не е играч на Интер, така че не мога да кажа нищо повече", сподели Аусилио. Очаква се за него да бъдат платени 7 млн. евро, а сумата да набъбне до 9 млн. в зависимост от представянето му. Развитие се очаква до края на седмицата. В същото време, на радара на Интер е и Алекс Тейшейра. Той беше сред отказалите да се приберат в Донецк играчи заради военния конфликт в Украйна и това веднага породи информации, че е търсен от редица европейски отбори. За него разговорите не са толкова напреднали, като не е ясно даже дали въобще ги е имало, или става въпрос само за засилен интерес към него от страна на италианския гранд. Източник: gong.bg
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Guardian: Osvaldo officially transferlisted
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ще вземем черчи ако продадем фреди на монако
http://www.bauscia.it/cerci-guarin-inter/ http://www.bauscia.it/inter-vertice-washin...rito-hernandez/ Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jul 27 2014, 14:24 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ласана диара се продава , защо не се пробваме да го вземем на тънко за конкуренция на мвила.
http://www.sportal.bg/news.php?news=500532 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бе някой наблюдавал ли е калдирола и донати как са в бундеслигата? аз знам само ,че са титуляри и до там.
или викате , че ако ставаха за нещо до сега щеше да се чуе ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Ето нещо което да успокои страстите, НАПАДАТЕЛ ще има и ГАРИ МЕДЕЛ Е СИГУРЕН ИГРАЧ НА ИНТЕР...
http://www.sempreinter.com/2014/07/28/thoh...each-champions/ Така че не вярвайте за слуховте по провяляне на трансфера..... Това ще рече че някой из между Чичарито, Бака, Черчи, Солдадо, Дестро или мечтата Йоветеч ще е играч на Интер но след две три седмици и повече... така че клюките започват с нова сила за нападател и избледняват за Медел, който да ни е честит ![]() п.с. Йоветич е вкарал два гола на Милан при победата с 5:1 за Ман Сити ![]() и като казах Клюки започваме: Продаваме , Гуарин, Тайдер и Кампаняро за топ нападател: (аз да се даде на Гуарин още един шанс, но ако е за Йоветич го давам ![]() http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/guari...-class-forward/ Направили сме първа оферта за Бака, естествено наем, може да включим Кузманович и Бота аз съм с двете ръце за това след като Бота беше трагичен срещу Реал а и през миналия сезон не направи нищо ама нищичко... както и Тайдер http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/inter...r-carlos-bacca/ Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 28 2014, 09:45 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Край с надеждите за Йоветич:
http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/sky-c...n-b-is-osvaldo/ Жалко, следват Чичарито, Бака, Освалдо, Дестро, Черчи итн.. Севиля купуват титуляра на Колумбия Теофилио Гутиерез за заместник на Бака, сигурно ще го вземат за 5-10 милиона и искат за Бака - 18-20 ![]() Аз мисля че след като Йоветич остава на 100% в Сити, трябва да мислим освновно за Чичарито или Бака..... Освалдо, Дестро и Черчи (който просто не е явно изразен нападател) не са хорато които ще ни дадат нужната класа... Аз все си мисля че ако махнем Бота ще вземем и Освалдо, тъй като е без пари тоез нещо такова, Икарди/Освалдо Бака или Чичарито/Паласио.. От финансова гледна точка е най-добре да вземем Чичарито тъй като е бивш играч на Ман Юнайтед и ако не направи добър сезон по-лесно ще се продаде докато Бака ще остане вечно наш..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Да идва мексиканеца, хем е познат на азиатците и ще му купуват фланелката, хем според мен е най-добре от досега изброените имена. Освалдо по-далеч от Интер !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да идва мексиканеца, хем е познат на азиатците и ще му купуват фланелката, хем според мен е най-добре от досега изброените имена. Освалдо по-далеч от Интер !!! http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/inter...ason-hernandez/ И аз съм за Освалдо да не го взимаме... но ни примамват без пари да ни го дадат и мисля че ако махнем Бота ще го докарат.... http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/tutto...at-will-happen/ Иначе вчера се е разбрало кой трябва и кой не, ама тепърва ще има повече новини.. : http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/gds-t...-of-discussion/ Много се заговори за размяна Гуарин-Чичарито... http://fedenerazzurra.com/2014/07/28/guari...ted-can-happen/ повече ясното след мача ни с тях.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Ако така чакания нападател е Освалдо ще е голям смях.Виж за Чичарито съм с две ръце ЗА!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И КРАЙ на 100% процента Йоветич няма да идва в ИНТЕР:
http://www.sempreinter.com/2014/07/28/jove...m-staying-here/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Севиля ще вземат Теофило Гутиерес за 5-10 млн, а ни искат за Бака 20 (тия са луди!), при все, че Бака му беше резерва на Световното. Ми по-добре ние да вземем Тео отколкото Бака, пък и за тия пари е идеален. Освалдо не го искам много в Интер, просто не ми е от симпатичните нападатели. Моето мнение е, че трябва ПОНЕ да се опитаме да избухнем с един трансфер (Йоветич), за да покажем/докажем на всички останали, че Интер все още е жив. Бъдещият проект е много важен, затова ни трябва голямото име, което да оправдае този проект.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Севиля ще вземат Теофило Гутиерес за 5-10 млн, а ни искат за Бака 20 (тия са луди!), при все, че Бака му беше резерва на Световното. Ми по-добре ние да вземем Тео отколкото Бака, пък и за тия пари е идеален. Освалдо не го искам много в Интер, просто не ми е от симпатичните нападатели. Моето мнение е, че трябва ПОНЕ да се опитаме да избухнем с един трансфер (Йоветич), за да покажем/докажем на всички останали, че Интер все още е жив. Бъдещият проект е много важен, затова ни трябва голямото име, което да оправдае този проект. Свърши се с Йоветич.... оставаме на вълна Чичарито, Бака и Освалдо... ![]() Нападателят на Манчестър Сити Стеван Йоветич разсея всички слухове, че възнамерява да напусне клуба през лятото. През последните седмици се появиха информации, че Интер има интерес към играча на английския шампион. „Наясно съм с това, че се появиха слухове за мен от страна на Интер. Моето бъдеще е свързано с Манчестър Сити, оставам тук“, коментира Стеван Йоветич. Според изданията, италианският тим иска да вземе черногорския национал под наем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то на тоя теофилио и джаксън мартинез му беше резерва... пък бака не беше на 100% готов за първите срещи на колумбия!
за мене бака е къде къде по-добър от тоя теофилио ли е къв е... най-важното е да разкараме за постоянно целия талаж от 5-10 души начело с кампаняро,силвестре,кузманович,оби,скелото,лаксалт,кхрин. немога да се сдържа , пак ще напиша групата , която ми се иска да имаме за нович сезон ![]() ханданович , каризо , берни джонатан , дамброзио , додо , нагатомо видич , ранокиа , жуан , андреоли , роландо/медел мвила , ковачич , ернанес , медел , гуарин , алварез паласио , икарди , бака/чичарито , алварез -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() И аз немога да се сдържа... И така имаме напредък дори и малък, Йоветич няма да го бъде... Нападатели двата трябва да дойдат или един и Бота да остане - Чичарито или Бака или Освалдо (идва а не ми се иска) Защитници - Баланта или Роландо или Кампаняро... има вероятност Кампаняро да остане и въпреки това да се вземе още един .. това ще в края на лятото сега гледаме за нападател след Медел.... Полузащитници двама трябва да останат от Тези - Гуарин, Оби, Крин (под наем незабавно), Кузмановиз (да се маха) или Тайдер (ясно е че ще отдаден под наем) Алварез ще остане тъй като Мадзари го харесва... И от Бекове един трябва да остане из между - Мбайе или Скелото (дим да го няма Парма го зове) или Лаксалт (под наем незабавно) Това е върпосителните са там където търсим още, именно двама нападатели или един и Бота остава, защитник един само тъй като Медел си е по-добър там и още един бек да подпира отбора ако се контузи някой..... Кошмарни вариятни - Кузманович остава, Освалдо идва.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Аз искам да попитам какво се случва с тези хубавци Марига и Мудингай и още ли се водят наши футболисти ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
Кузмата да го освобождаваме по взаимно съгласие само и само да е далеч от нас.Къв е тоя Бака?Чичарито или Черчи най-добре.Скелото и Джони далеч от Интер!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето,че вече е почти август месец и отново сме доста тромави на пазара според мен.Поне един нападател вече трябваше да пристигне,защото ние сигурно сме едиствения отбор в Калчото от топ 6 само с 2-ма качествени играча в атака.
С Медел също нещата май се закучиха,трябваше още миналата седмица уж да е финализиран трансфера,но това така и не става.Нищо чудно да се закучи работата както с М'Вила и то май така би било най-добре.Може би към края на прозореца Кардиф ще клекнат и ще ни го дадат за 7-8 милиона колкото сме склонни да дадем на този етап,защото Медел със сигурност ще започне да мрънка с оглед на това,че уелсците през новия сезон ще играят в Чемпиъншип. С продажбите също вървим много зле.Засега с нито един от ненужните не сме се отървали.Силвестре,Скелото,Оби,Кузманович седят в отбора и няма сериозни слухове за тяхна продажба.А тези,които искаме да ги продадем за да изкараме пари-Гуарин,Тайдер и Алварес също никакво развитие засега. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много положителна статия:
Всички които не ги желаем са на тезгяха: Тайдер Лаксалт Скелото Силвестре Кузманович Кампаняро Гуарин Цитат Erick Thohir couldn’t have been clearer to Inter’s directors during their recent meeting to discuss the market. TuttoSport report that the Nerazzurri president once again highlighted the need to cut down the squad size before investments can be made. Guarin, Kuzmanovic and Campagnaro are the primary candidates but Inter will also look to move on Taider, Laxalt, Schelotto and Silvestre. Finally Inter will try to loan Mbaye, Botta and Obi to gain more experience. Гуарин се надявам да остане ако не се намери отбор с 15 милиона, но това би спряло трансфера на Чичарито и ще дойде само Освалдо и Бака ако направим размяна за КузманОФФич.... Мбайе, Бота и Оби са харесани и могат да останат или да идат под наем... ...... Голям пазърлък за Медел, но както знаем всичко там е ясно и ще чудо да не играч на Интер в края на тази или на другата седмица... http://www.sempreinter.com/2014/07/29/gds-...-medel-behrami/ Чичарито се приближава, тази вечер може да има развитие: http://fedenerazzurra.com/2014/07/29/cds-h...t-united-today/ и лоши новини Мадзари има думата за Освалдо иначе ще ни излезе без пари: http://www.sempreinter.com/2014/07/29/sm-t...ed-yet-because/ И малко от Бг сайтовете: Ръководството на Интер възнамерява да отправи оферта за централния нападател на Севиля Карлос Бака. „Нерадзурите” ще се опитат да вземат превес в битката за колумбийския национал, който е желан и от Евертън. Мениджърът на „карамелите” Роберто Мартинес иска сериозно подсилване в атака и тъкмо затова държи да вземе 27-годишния играч, който вкара 14 шампионатни гола за Севиля в дебютния си сезон. Бака също така записа на сметката си 7 попадения в Лига Европа и бе в основата на триумфа в втория по сила европейски клубен турнир. Интер се надява да спечели симпатиите на тарана с високите си цели през сезона – влизане в Шампионската лига. Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 29 2014, 18:38 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 08:53 AM |