Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
А аз се чудя какво му се радвате на Чичарито.Типичен консуматор.Головете му на 95% са от 4-5 метра.Може и да притежава чувство за пласиране, но при нас няма кой да му да създаде тези положения в малкия пеналт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Сагата за нападател ще е по--дълга и от тази за Мвила и Медел....
Според мен няма смисъл да спорите дали Чичарито или Бака ще дойде, а по-скоро стискайте палци да не дойде Освалдо..... http://fedenerazzurra.com/2014/07/23/gds-c...-to-join-inter/ да си ходи в Русия... http://www.sempreinter.com/2014/07/23/inte...saints-request/ И още един път познах и цената ![]() http://www.sempreinter.com/2014/07/24/spai...r-carlos-bacca/ Не ме интересува дали Чичарито или Бака (според мен са на едно ниво и на двамата повечето голове са на празна врата, Ковачич е играча който може да ги изведе там ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 24 2014, 09:36 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ами то реално погледнато сега първо ще трябва да продаваме и чак след това да се насочим към "топ нападателя", който честно казано вече нямам търпение да дойде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Щом стигнахме до там да стискаме палци за твърдата резерва на Манчестър и Мексико значи нещата са много зле ... Дано и Чичарито и Бака седят далеч от Интер .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Този Чикиджито е такъв безданик..... Като нелепа карикатура на Оливер Бирхоф е. Тохир трябва да е луд да дава 15 милиона за него. По-добре да вземе за 15 паунда ъглово флагче от sportsdirect - ще върши по-добра работа от индианеца.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
А аз се чудя какво му се радвате на Чичарито.Типичен консуматор.Головете му на 95% са от 4-5 метра.Може и да притежава чувство за пласиране, но при нас няма кой да му да създаде тези положения в малкия пеналт. 1 към 1 се припокрива мнението ми с казаното от теб. Много по-добре е (хипотетично естествено) да сме ограничени откъм опции на върха на атаката, отколкото от такива в креативен план. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Щом стигнахме до там да стискаме палци за твърдата резерва на Манчестър и Мексико значи нещата са много зле ... Дано и Чичарито и Бака седят далеч от Интер . Разберете, че към този момент просто не сме конкурентно способни на пазара за да вземем някой от титулярите на останалите големи отбори и затова ще трябва да се примиряваме с резервите им и/или с тези, които по една или друга причина получават по-рядко шанс за изява. Нито можем да платим трансферните им суми, нито можем да предложим на самите играчи заплатите, които взимат или пък високи амбиции с оглед на това, че Лига Европа не се смята за толкова престижен турнир и в тоя ред на мисли най-много да се докопаме до Купата на Италия, но и това не е много сигурно. Това, че Чичарито е резерва в Юнайтед значи ли, че е лош футболист? При конкуренцията на Рууни и Ван Перси много футболисти щяха да са резерви. Въпросът при нас е съвсем друг, а именно, че мексиканеца е далеч по-добър избор и вариант за атаката ни отколкото Бориеловци, Рокита и тем подобни старци, които взимаме, та дори и Освалдо, а пък опазил ни Бог от Фернандо Торес. По-добре ли щеше да е, ако през зимата бяхме осъществили размяната с гобите и сега имахме Мирко Вучинич? Не казвам, че Ернандес е най-добрият вариант, но с оглед играчите, които са на пазара към този момент и естествено нашите възможности разберете, че не можем да си позволим някое наистина голямо име. Хубаво се спекулира с името на Йоветич, но както вече казах с него доста трудно ще се получат нещата, а пък и не се знае колко достоверни са слуховете около него, така че засега можем само да гадаем. Кажете кой харесвате вие и най-вече кой мислите, че ще се навие да дойде в Интер към днешна дата с този таван на заплатите и ограничените ни финанси. Като цяло положението в цялото Калчо е доста зле и сами виждате, че доказани футболисти с много опит зад гърба си като Видич, Евра и Коул акостират в Серия А, но вече са в доста напреднала футболна възраст и нямат кой знае колко години още пред себе си. И аз искам да вземем наистина добри и класни футболисти, но в момента това е трудно постижимо. Виждате какво се случва с добрите играчи на пазара като Марио Манджукич. Идват от Атлетико Мадрид, вадят на масата 22 млн и го взимат. Няма кой да ни чака да договаряме един играч със седмици, да пробутваме юноши с цел намаляване на трансферната сума или пък да го изплащаме 3-4 сезона напред. Същото ще е и с Йоветич, ако от Сити наистина са решили да продадат черногореца. Нашите веднага ще избухнат с наем плюс опции (типично в наш стил) и тем подобни... окей, но появи ли се отбора Х с парите на масата - отпишете го. edit: Защо мислите, че Конте напусна гобите? Защото с тези играчи това е тавана, който може да се постигне - три поредни титли в Италия, но нищо запомнящо се в Шампионската лига. За да се надгражда този отбор обаче трябват нови и класни попълнения. Играчи като Алексис Санчес и Анхел Ди Мария, за които най-усилено се тръбеше, че Конте желае. Но дори и шампиона на Италия към този момент не може да си позволи подобни имена - трудно ще извади пари за тях, а след това и трудно ще им плаща заплатите. Вижте, че и те не правят някакво грандиозно меркато. Взеха Евра от Юнайтед, както и ние Видич също от там. Сега уредиха и Перейра от Удинезе, от който честно казано нямам кой знае какви впечатления. А пък сделката за Мората има ли смисъл да я коментирам? Ако повечето не знаете гобите ще платят за Мората 20 млн евро, но с уговорката, че Реал могат да си го върнат в следващите три години срещу максимум 30 млн. Един вид излиза, че ще го обиграват и ако разгърне достатъчно потенциала си в следващите три години могат да си го приберат. Истината обаче е, че затворниците ще са прецакани от тази сделка, която за тях е почти безсмислена. Ето в това са се превърнали големите отбори от Калчото в момента, колкото и да не искаме да го повярваме. Взимат трохите от другите грандове, а на всичкото отгоре им извиват ръцете максимално. 20 млн за Мората, а на вас ви се струват много 15 за Чичарито. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Разберете, че към този момент просто не сме конкурентно способни на пазара за да вземем някой от титулярите на останалите големи отбори и затова ще трябва да се примиряваме с резервите им и/или с тези, които по една или друга причина получават по-рядко шанс за изява. Нито можем да платим трансферните им суми, нито можем да предложим на самите играчи заплатите, които взимат или пък високи амбиции с оглед на това, че Лига Европа не се смята за толкова престижен турнир и в тоя ред на мисли най-много да се докопаме до Купата на Италия, но и това не е много сигурно. Това, че Чичарито е резерва в Юнайтед значи ли, че е лош футболист? При конкуренцията на Рууни и Ван Перси много футболисти щяха да са резерви. Въпросът при нас е съвсем друг, а именно, че мексиканеца е далеч по-добър избор и вариант за атаката ни отколкото Бориеловци, Рокита и тем подобни старци, които взимаме, та дори и Освалдо, а пък опазил ни Бог от Фернандо Торес. По-добре ли щеше да е, ако през зимата бяхме осъществили размяната с гобите и сега имахме Мирко Вучинич? Не казвам, че Ернандес е най-добрият вариант, но с оглед играчите, които са на пазара към този момент и естествено нашите възможности разберете, че не можем да си позволим някое наистина голямо име. Хубаво се спекулира с името на Йоветич, но както вече казах с него доста трудно ще се получат нещата, а пък и не се знае колко достоверни са слуховете около него, така че засега можем само да гадаем. Кажете кой харесвате вие и най-вече кой мислите, че ще се навие да дойде в Интер към днешна дата с този таван на заплатите и ограничените ни финанси. Като цяло положението в цялото Калчо е доста зле и сами виждате, че доказани футболисти с много опит зад гърба си като Видич, Евра и Коул акостират в Серия А, но вече са в доста напреднала футболна възраст и нямат кой знае колко години още пред себе си. И аз искам да вземем наистина добри и класни футболисти, но в момента това е трудно постижимо. Виждате какво се случва с добрите играчи на пазара като Марио Манджукич. Идват от Атлетико Мадрид, вадят на масата 22 млн и го взимат. Няма кой да ни чака да договаряме един играч със седмици, да пробутваме юноши с цел намаляване на трансферната сума или пък да го изплащаме 3-4 сезона напред. Същото ще е и с Йоветич, ако от Сити наистина са решили да продадат черногореца. Нашите веднага ще избухнат с наем плюс опции (типично в наш стил) и тем подобни... окей, но появи ли се отбора Х с парите на масата - отпишете го. edit: Защо мислите, че Конте напусна гобите? Защото с тези играчи това е тавана, който може да се постигне - три поредни титли в Италия, но нищо запомнящо се в Шампионската лига. За да се надгражда този отбор обаче трябват нови и класни попълнения. Играчи като Алексис Санчес и Анхел Ди Мария, за които най-усилено се тръбеше, че Конте желае. Но дори и шампиона на Италия към този момент не може да си позволи подобни имена - трудно ще извади пари за тях, а след това и трудно ще им плаща заплатите. Вижте, че и те не правят някакво грандиозно меркато. Взеха Евра от Юнайтед, както и ние Видич също от там. Сега уредиха и Перейра от Удинезе, от който честно казано нямам кой знае какви впечатления. А пък сделката за Мората има ли смисъл да я коментирам? Ако повечето не знаете гобите ще платят за Мората 20 млн евро, но с уговорката, че Реал могат да си го върнат в следващите три години срещу максимум 30 млн. Един вид излиза, че ще го обиграват и ако разгърне достатъчно потенциала си могат да го върнат. Истината обаче е, че затворниците ще са прецакани от тази сделка, която за тях е почти безсмислена. В това са се превърнали отборите от Калчото в момента, колкото и да не искаме да го повярваме. Взимаме трохите от другите грандове, а на всичкото отгоре ни извиват ръцете максимално. 20 млн за Мората, а на вас ви се струват много 15 за Чичарито. Нормално е че при трансфери от рода на Суарез и Хамес Родригес, момчетата да се надяват за нещо от поне тяхния калибър, каза всичко няма какво да допълня само мога да кажа че играч от рода на Йоветич е мега тавана ни който няма и да достигнем, а Чичарито и Бака са играчи които ще ни помагат за ЛЕ и са на нивото на Паласио и Икарди (Икарди тепърва трябва да ни се доказва), така че не виждам какво толкова при това наше плачещо финансово състояние.... Радвайте се за Мвила който е много качествен трансфер, за Медел и Додо съм скиптичен но и двамата имат качества... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Че той и Бербатов беше резерва в МанЮ, това да не би да го прави слаб играч. Аз даже го бях отписал, след престоят му във Фулам, но вижте какво прави сега в Монако. Аз съм аз Чикирики, тъй като освен Икарди (който е и мн млад), нямаме друг нападател, който да е от този профил - "вкарвач на голове". Ясно е, че цял сезон не може да се разчита на само един такъв играч, тъй като ги има контузийте, натрупва се умора, както и това, че не може да изкараш целият сезон в супер форма. Винаги има спадове. Затова аз съм за Чичарито, да може да се въртят с Икарди на върха на атаката. Друг е въпросът, че само с един нападател няма да стане, ще трябва да вземем и още някой, като Паласио. С Йоветич едва ли ще успеем и според мен Черчи, ще е добра опция, още повече, че само с Милан в момента имаме интерес към него, а ние сме в по-добра позиция. Само незнам, дали ще успее да се приспособи да играе зад нападателя, тъй като едва ли ще го използваме, като дясно крило.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Ние кеш трудно ще дадем за някой,това ние е ясно.Това,че в Италия трудно някое звезда ще се навие да дойдйде също не се коментира.Ама Чичерито?По-добре някоя юношка да наложим вместо да се прави покупка на нападател само за да има.Тези на колкограм ги видяхме вече.
Школа като слънце.За какво ни е като в крайна сметка нищо не остава при нас. Колкото и да сме далче ние от "кухнята" все ми се струва, че някой там ползва сериозни опиати.Такива майсторски сделки правим,че чак на мениджера ще даде error.Последния пример Белфодил.Махнахме Касано,който вършеше адски много работа,дадохме им 10м и хоп след 5 мача хайде обратно.Или аз/ние сме много много далече от реалната ситуация в клуба или хората със здрав разум липсват. Най ми е интересно ония от федерацията като виждат колко зле върви калчото, защо не натиснат нещата с този прословут данък върху заплатата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, ние не си спомням от кога не сме налагали наш юноша в мъжкия отбор (не говоря за 2-3 мача), постоянно ги пращаме по селата за да трупат опит. Живите примери са Мбайе, Лонго, Барди и още много такива. Само с юноши работа няма как да стане, отпред се иска опит и умения за да се измъкваме от по-трудните и закучени мачове. Паласио вече и той е на възраст и след 60-ата минута се вижда как издиша и няма достатъчно сила. Наляга го умора, което е разбираемо предвид броя мачове, които изиграва, а и цялата отговорност в нападение се струпва само върху неговите плещи и точно поради тази причина трябва да намерим начин това да се промени.
А и не знам защо ви се струват много 15 млн за играч като Чичарито, при все, че Милан платиха миналото лято 12 млн на гобите за дърваря Матри. Колко според вас струва Ернандес? 7-8 млн или 10? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Това , че не можем да вземем играчи от ранга на Хамес Родригез или Суарез ни е ясно на всички но значи ли , че трябва да взимаме такива като Бака и Чичарито ? Нали целта е подмладяване на отбора , би трябвало да имаме скаути по цял свят , на мен от световното много ми допадна Дивок Ориги , един Ибарбо също го предпочитам пред Чичаритко . В отбора ни трябва да се разбере , че е по добре един Йоветич отколкото 2-3ма като Бака . Не играехме в Европа а имахме доста широк отбор , сега с махането на Самуел , Киву , Камбиасо и надявам се още доста ненужни играчи се надявам да се стабилизира финансовото положение в отбора . И все пак на нас не ни трябват играчи като Бака и Чичарито които ще направят състава ни по широк а ни трябват играчи като Йоветич които ще направят състава ни по класен .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ок ясно, тук едва ли има човек, който не иска да привлечем Йоветич, но винаги трябва да има и План Б.
А и ние хубаво си говорим, но да не излезе накрая, че никога не сме имали интерес към черногореца и всичко е измислица на журналистите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Саутхемптън искат да ни изклатат двойно като вземат Чичарито и ни пратят Освалдо... ужас дано е само слух
![]() http://www.sempreinter.com/2014/07/24/bala...close-to-inter/ Много се тръби че ще вземем Баланта http://www.sempreinter.com/2014/07/24/bala...close-to-inter/ От видеото (и аз като ЦСКА и Левски) се вижда че е абсолютно копие на Хуан, играе на неговата позиция, включва се в атаката... добре добре http://www.youtube.com/watch?v=pGVyWkn7OuM и естествено Кампаняро аут: http://www.sempreinter.com/2014/07/24/di-m...n-for-atletico/ Гайтан взимат Монако за сега Гуарин остава ![]() http://www.sempreinter.com/2014/07/24/di-m...-gaitan-guarin/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Играчи като Чичарито винаги са имали успех в Калчото. Не искам да подценявам качествата на Бака, но ми е малко съмнителен с един по-силен сезон в кариерата си, при това на 28 години. Йоветич е оптималният вариант наистина, но си трябва и още един нападател като Икарди.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
бе аз си харесвам бака , но като се замислим наистина не е нищо повече от паласио , щом на 28 не е играл за голям отбор. но такъв е живота!
чичарито трябва да играе с ди мария и санчез до себе си, за да вкарва по 10-15гола на сезон. 95% от головете му са късметлийски или сам срещу вратата/вратаря! той не е резерва само на руни и перси , ами и на пералта и другите нападатели на мексико ![]() аз бих доволен на патока и бака (според мене това ни е максимума) йоветич трудно ще го отмъкнем... бе има и други нападатели които са ни по силите - резервата в арсенал подолски, позабравения талант дамиао , черчи , муриел , ибарбо. незнам дали сте гледали александър кокорин от динамо москва, аз му гледах 7-8 мача и много ми харесва! става 10-15 дена бях чел , че украинските звезди ярмоленко и коноплянка се продавали - договорите им не са дългосрочни и цената им била някъде по около 15млн. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Чичарито е най-добрия вариант от тия,които се спекулира.Предпочитам го и пред Освалдо,да не говорим пък за тоя Бака или Пато..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя Ярмоленко не беше ли "Новият Шевченко", но пък продължава да си играе в Динамо Киев, а през октомври ще стане вече на 25
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Новото име от Шахтьор с което ни свързват е Алекс Тейшейра, атакуващ халф - http://www.football-italia.net/52570/inter...-teixeira-offer
Всички тука казват, че повечето голове на Чичерито били късметлийски. Бих се съгласил, ако са един, два, три... Но, щом са повечето, то явно е нещо различно от късмет. Едно време и аз си мислех, че головете на Индзаги са късметлийски ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лукаку и той най-вероятно ще си тръгне от Челси, защото е недоволен от статута си на резерва и че постоянно го пращат под наем (Уест Бромич и Евертън), но и там цената ще е проблем, тъй като тя е около 20-25 млн. Но като цяло това е положението, за 10 млн няма какво да вземем.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 09:12 AM |