Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Уест Хям взе крило от Испания
14 юни 2016 | 20:48 Софиан Фегули идва като свободен агент, а Чуковете се пребориха с Интер и Севиля за него |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Уест Хям взе крило от Испания 14 юни 2016 | 20:48 Софиан Фегули идва като свободен агент, а Чуковете се пребориха с Интер и Севиля за него Щом и Севиля не е успял да го вземе, значи парите са били главно действащо лице. Знаем в Англия с какви пари разполагат, така че нищо учудващо. Ако футболиста искаше трофеи, със сигурност щеше да избере един измежду нас и Севиля, така че тук не трябва да се съжалява за нищо. А и кой беше този, че да съжаляваме? Кристиано Роналдо? Не мисля! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Щом и Севиля не е успял да го вземе, значи парите са били главно действащо лице. Знаем в Англия с какви пари разполагат, така че нищо учудващо. Ако футболиста искаше трофеи, със сигурност щеше да избере един измежду нас и Севиля, така че тук не трябва да се съжалява за нищо. А и кой беше този, че да съжаляваме? Кристиано Роналдо? Не мисля! Оо не аз не съжелявам за този . Просто мернах новината , че и ние сме го искали и реших да е напиша и тук . Иначе от такива пълнежи нямаме нужда . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Бивша звезда на Манчестър Юнайтед се разбра с Интер
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Луиш Нани се е разбрал за договор с италианския гранд Интер, твърди "Record". Според информацията на португалското издание Нани се е съгласил на тригодишен договор и ще получава по 3,2 милиона евро на сезон. Интер все още не са се разбрали за трансферната сума с настоящия клуб на 29-годишния Нани - турския гранд Фенербахче. Освобождаващата клауза в контракта на португалското крило с Фенебрахче е на стойност 8 милиона евро, но "нерадзурите" от Милано ще се опитат да свалят от цената на играча, като предложат в замяна и свой футболист. Нани игра на "Олд Трафорд" от 2007 до 2014 година, когато бе преотстъпен за един сезон на родния си тим Спортинг (Лисабон). Миналото лято Манчестър Юнайтед го продаде за 4,25 милиона паунда на Фенербахче. Нани има 95 мача и 17 гола за националния отбор на Португалия. Източник: sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 321 Регистриран: 23-February 15 Потребител No.: 9,375 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Дано това за Нани не е истина никога не съм го харесвал и не мисля,че ще помогне за развитието на отбора... Кандрева и Берарди са сто пъти по-добри опции за крилото отколкото португалеца.
-------------------- FC INTERNAZIONALE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докато ние пазаруваме 30 годишни играчи от турското първенство , последноте слухове са , че Рома ще вземе Ковачич под наем за новия сезон .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ковачич къде ли не го пращаха горкия - мерди, гоби, а сега и роми
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано не го искам в друг отбор от Италия , особенно когато ние взимаме играчи в напреднала възраст от Турция .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Каква ирония на съдбата, футболистите които се спрягат за Интер, в момента играят много силно за националните си отбори.
Този коментар е бил редактиран от durex на Jun 15 2016, 14:27 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кои са тези прословути футболисти... предполагам не визираш Нани?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
От доста време ми прави впечатление, предполагам не само на мен, че все се ориентираме към футболисти които са доста полезни в играта, но без кой знае какви качества. Да го кажа по друг начин водим доста странна трансферна политика.. Е това все пак зависи и от треньора, а докато той се казва Манчо, това ще продължава. Идеята ми е, че има доста достъпни апетитни играчи, които за тези пари за които се говори че предлагаме за разни герои като Кандрева или Нани, можем да се напънем. Пример една Борусия Дортмунд продава на поразия това лято...някои ще кажат, че ние пари нямаме за там, но въобще не е така, щом стриктно се опитваме да задоволим поредния фетиш на Манчини за флангови футболист...И не само от немския отбор... бъкано е с талантливи футболисти, но за пореден път действаме в краткосрочен план и като че ли като "коне с капаци" на пазара...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Интер трасферната политика куца след 2011г. От тогава до сега не помня да сме имали някакъв значим трансфер, играч, който да е оставил някаква следа, да си кажеш ето този ще стане голям играч. Може би Икарди и до някъде Ковачич, всичко друго е било плява или някакви моментни проблясъци, колкото да ти залъже окото, че става за нещо. Ханданович го изключвам, защото на този пост, аз от както гледам Интер не помня някога да сме имали слаб вратар, говоря за титулярен. Та, мисълта ми е , че от както го няма Ориали, нещо не можем да вземем качествени играчи, готови играчи, които от първата минута да започнат да мачкат и да са постоянни в изявите си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
След требъла през 2010 вече минават 6 години , сменят се вече три собственика . Морати , Тохир и Сунинг , отделно за тези години като треньори се изредиха Бенитез , Леонардо , Страмачони , Мадзари и сега Манчини но трансферната политика на отбора аи остава същата . Всяко лято се взимат задължително 5+ играчи , грам не се гледа качеството а само количеството . На кой нормален отбор ще му хрумне да взима някав 28 годишен турски бек ??? Просто което е евтино веднага се взима в отбора а ако е безплатно направо не се замисляме , никой в отбора явно не смята че на такива всъщност им плащаме.години наред заплатите . Имам чуството , че ако Сунинг отпуснат 100млн , ние няма да вземем 2-3 млади и качествени футболисти а ще вземем 10-15 застаряващи играчи за попълване на дупки . Ясно е , че яко куца политиката на този отбор , но се сменят и собственици и треньори а нещата остават все същия батак , нямам идея вече.къде е проблема .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно - вариантите са само два. Китайците или ще ни помогнат да изплуваме от блатото или ще ни изтласкат още по-надолу. Засега одобрявам единствено трансфера на Банега, но той все още дори не е обявен официално. Аз по принцип никога не съм харесвал такива запълвания на дупки и временни решения, винаги съм бил против тях. Това няма как да бъде манталитет на отбор с претенциите на Интер. Ако искаме да се завърнем сред топ отборите трябва да спрем да мислим по този начин. За съжаление тази трансферна политика никога няма да ни донесе нещо добро и позитивно. Това обаче е очевидно за всико, но само не и за ръководните фактори, които всяко лято допускат едни и същи детински грешки, които усложняват още повече положението на отбора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
това искам...!
=======берарди==икарди====== перишич=банега=брозович=кандрева =дармиан==мурийо=миранда=б.перес ==========ханданович======== -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Симе Вършалко от Сасуоло отива в Атлетико Мадрид срещу 15 млн.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Inter are now offering €18m plus Andrea Ranocchia for Lazio's Antonio Candreva, say reports.
WTF , а за тези пари разкарахме Шак , които беше млад , а и по-добър ![]() Може ли постоянно тъпи сделки да правим!!!!???? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Над 20 млн за Кандрева ??? Това 100% е някав базик , не се връзвайте
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Медийте хептен започнаха да ни взимат за ташак
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 06:03 AM |