IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 224 225 226 227 228 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
durex
коментар Jun 7 2016, 16:18
Коментар #4501

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Манчо ако трябва да избира между Туре и Тейшейра, защо ли знам кой ще избере biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 7 2016, 16:22
Коментар #4502

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Е, ще избере Туре, защото е работил с него в Сити и се разбират чудесно, което е напълно нормално. Мисля, че всеки на мястото на Манчини би направил същия избор. А и с Тейшейра не се знае как ще потръгнат нещата. Като цяло ми се струва, че Манчини е доста чепат като характер и не случайно доста играчи са изпадали в конфликти с него през годините.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jun 7 2016, 16:32
Коментар #4503

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Цитат(Provenzano @ Jun 7 2016, 17:22 ) *
Е, ще избере Туре, защото е работил с него в Сити и се разбират чудесно, което е напълно нормално. Мисля, че всеки на мястото на Манчини би направил същия избор. А и с Тейшейра не се знае как ще потръгнат нещата. Като цяло ми се струва, че Манчини е доста чепат като характер и не случайно доста играчи са изпадали в конфликти с него през годините.

Е не всеки би направил същия избор като Манчини . Не помня Моу да си мъкне пенсионерите в следващите си отбори , нито да иска да взима Милито или Станкович на по 35 в Реал ... Манчини е доста твърда глава като си науми нещо , имам чуството , че го прави на инат на вскички , като това да пуска Нагатомо и Дамброзио . Туре го иска вече второ лято , започвам да си мисля , че сякаш е най-добре сега да го вземем , защото ако Манчини остане още при нас ще го купим след някой друг сезон на 40 , не , че има голяма разлика , така или иначе ще се набутаме яко ...

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 7 2016, 17:05
Коментар #4504

Модератор

Другия сезон Манчини няма да бъде треньор на Интер... сигурен съм на 100%, а даже се съмнявам да завърши и новия wink.gif

+Quote Post
durex
коментар Jun 7 2016, 17:06
Коментар #4505

Модератор

Между другото някой ако ни гледа как пишем против ЯЯ ще си каже, че имаме ебати звездите в отбора, та се мръщим на Кот'Диовареца biggrin.gif

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jun 7 2016, 17:26
Коментар #4506

Със синьо-черно сърце

Цитат(Provenzano @ Jun 7 2016, 18:05 ) *
Другия сезон Манчини няма да бъде треньор на Интер... сигурен съм на 100%, а даже се съмнявам да завърши и новия wink.gif

За жалост не съм сигурен вече . Всички яко му угаждат за всичко , започвам да си мисля , че дори и след още един жалък сезон като последния ще остане пак . Иначе Туре със сигурност е по класен от всичките ни сегашни играчи но в най-добрата си форма , но той в момента е на 33 години , просто според мен това не е градене на основи на голям.отбор , това е едно закърпване ден за ден .

+Quote Post
durex
коментар Jun 7 2016, 17:46
Коментар #4507

Модератор

Цитат(Kutinkata @ Jun 7 2016, 17:26 ) *
За жалост не съм сигурен вече . Всички яко му угаждат за всичко , започвам да си мисля , че дори и след още един жалък сезон като последния ще остане пак . Иначе Туре със сигурност е по класен от всичките ни сегашни играчи но в най-добрата си форма , но той в момента е на 33 години , просто според мен това не е градене на основи на голям.отбор , това е едно закърпване ден за ден .

И такива играчи трябва да има. Стига да е само той, а не разни Кандрева и други пенсии съм склонен за ЯЯ. Ще внесе нужното самочувствие на футболистите около него, а и на 33г. има още какво да покаже според мен. Аз съм ЗА такъв трансфер, но споменатите Сабалета и Кандрева да не идват, защото с нищо няма да помогнат.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jun 7 2016, 18:12
Коментар #4508

Със синьо-черно сърце

Цитат(durex @ Jun 7 2016, 18:46 ) *
И такива играчи трябва да има. Стига да е само той, а не разни Кандрева и други пенсии съм склонен за ЯЯ. Ще внесе нужното самочувствие на футболистите около него, а и на 33г. има още какво да покаже според мен. Аз съм ЗА такъв трансфер, но споменатите Сабалета и Кандрева да не идват, защото с нищо няма да помогнат.

И аз по скоро бих приел Туре пред Сабалета и особенно Кандрева но както се говори , че ще вземем Туре или Тейшейра определено съм.за втория . Много разнообразен и интересен играч , последния сезон в Шахтьор имаше повече голове отколкото мачове .

+Quote Post
durex
коментар Jun 7 2016, 18:16
Коментар #4509

Модератор

Алекс Тейшейра като дете

+Quote Post
durex
коментар Jun 7 2016, 18:17
Коментар #4510

Модератор

Бас държа, че фланелката е на Роналдо от 99г. Имам я същата biggrin.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 7 2016, 18:23
Коментар #4511

Модератор

Добре де, според вас колко сезона има още пред себе си Туре? Говоря сезони на ниво. Аз прогнозирам максимум 2. Според мен дойде етап за Яя в неговата кариера, в който ще бъде най-добре и за него да поеме пътя на много свои знаменити колеги към МЛС (например). Не ме разбирайте погрешно. Ако Туре дойде в Интер, определено ще бъде един от най-класните на своя пост в цяла Италия, но предпочитам Тейшейра пред него поради няколко причини. Първо има вариант да го вземем под наем без да плащаме нито цент. Знаете, че собствениците са същите, така че просто китайския клуб ще продължи да плаща на 100% заплатата му, а той ще играе за Интер. После го взимаме за постоянно срещу символична сума. На второ място... спестяваме от заплатата на Туре, която спокойно може да отиде за друг качествен играч. Просто е въпрос на трансферна политика да вземем правилните попълнения. Естествено има не малка разлика между двамата като спортно-технически качества, но Алекс компенсира с възрастта си.

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 7 2016, 18:26
Коментар #4512

Модератор

Цитат(durex @ Jun 7 2016, 19:16 ) *
Алекс Тейшейра като дете

Хахаха сериозно ли? Винаги се постват снимки на малки момчета с фланелки на Интер biggrin.gif това детенце не ми прилича особено много на Тейшейра, но определено искам да видя бразилеца с нашия екип през новия сезон.

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 7 2016, 18:37
Коментар #4513

Модератор

13 са ненужните в Ман Юнайтед. Това са: Мата, Ерера, Депай, Швайнщайгер, Фелаини, Йънг, Карик, Варела, Рохо, Дармиан, Валенсия, Шоу и Ромеро.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jun 7 2016, 18:39
Коментар #4514

Със синьо-черно сърце

Цитат(Provenzano @ Jun 7 2016, 19:23 ) *
Добре де, според вас колко сезона има още пред себе си Туре? Говоря сезони на ниво. Аз прогнозирам максимум 2.

Според мен има и не малка вероятност отговора да е 0 .

+Quote Post
durex
коментар Jun 7 2016, 18:49
Коментар #4515

Модератор

Снимката е от групата във фейсбук на Интер клуб Балканико, така че не вярвам да е лъжа.

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 7 2016, 18:57
Коментар #4516

Модератор

Цитат(Kutinkata @ Jun 7 2016, 18:39 ) *
Според мен има и не малка вероятност отговора да е 0 .

Като нищо и въобще няма да се учудя, защото не малко пъти сме ставали свидетели на идентични ситуации и случаи. Като цяло трансферите на футболисти в такава възраст са в графа рискови. Общо взето съм раздвоен за привличането на Туре - има плюсове, но и не малко минуси. Не знам дали си заслужава да направим този риск. Сами можете да прецените дали наистина можем да си позволим поредния флоп.

Цитат(durex @ Jun 7 2016, 18:49 ) *
Снимката е от групата във фейсбук на Интер клуб Балканико, така че не вярвам да е лъжа.

Тейшейра ще каже biggrin.gif

+Quote Post
durex
коментар Jun 7 2016, 22:02
Коментар #4517

Модератор

Искаме някакво нападателче от Бразилия Габриел Хесус. Водят го в момента най-големия талант на бразилците, имал техниката на Неймар ала бала. На 19 години, играе в Палмерас. С националния отбор на Бразилия до 20 години има 6 мача и 5 гола.

И още нещо което е по-скоро в сферата на теорията не вероятностите. Днес се появи клипче на Залатан Ибрахимович и по време на видеото се появява кадър, в който се вижда знамето от 13-та титла на Интер през 1989г. Дали това не е намек? Ще разберем скоро..

Този коментар е бил редактиран от durex на Jun 7 2016, 22:17

+Quote Post
Provenzano
коментар Jun 8 2016, 08:43
Коментар #4518

Модератор

Седя си последните 2-3 дни от официалното обявяване на новите собственици в понеделник и си мисля и мисля за Интер, и най-вече за това какво му предстои, как ще се развият нещата в отбора и ще тръгне ли най-накрая напред и нагоре.

Опасявам се само да не се окажем поредната играчка за китайците, защото каквото и да си говорим те (а и Тохир също) никога няма да се раздават за Интер с любовта, с която го правеше Морати. Може и да имат много повече пари, но да бъдеш собственик на Интер е привилегия и признание, то не е даденост или пък задължение. Трябва да знаеш какво означава този клуб и да милееш за него. Ако китайците не разбират тези неща, все едно не разбират нищо (колкото и пари да имат). В този ред на мисли раздялата с Морати е с изключително сантиментален привкус. Той беше повече от собственик и президент на Интер, той беше фен на този отбор. Може би до голяма степен това изигра ключова роля и му помогна да спечели всичко. Феновете осъзнаваме това и може би точно поради тази причина го обичаме толкова много.

Говори се, че проекта на китайците за развитието на Интер е изумителен, но аз си спомням, че при идването на Тохир отзивите и коментарите бяха идентични. В моето съзнание на няколко пъти изплува състоянието наречено "deja-vu". Само времето ще покаже какво ще се случи, тъй като сега е прекалено рано и можем само да гадаем. Аз съм напълно на ясно с факта, че няма как за едно трансферно лято да се превърнем в перфектно смазана машина и да започнем да мачкаме наред, както го правехме по времето на Моуриньо. Иска ми се обаче да видя, че най-накрая в този клуб се работи правилно, защото това е най-важното за мен. Всички знаем, че когато се работи в правилна посока, резултатите рано или късно няма как да не дойдат.

Дано тези нови собственици оправдаят очакванията на феновете, защото те са наистина големи. Тифозите на Интер са жадни за победи и успехи. Все пак не сме виждали трофей от вече 5 години. В този наистина сух период за клуба се застояхме трайно на едно място и не помръдваме и грам напред. Липсата на мачове в ШЛ пък се превърне в редовна практика. Наистина е време за промяна и се надявам китайците да направят необходимото за да "обърнем палачинката".

+Quote Post
durex
коментар Jun 8 2016, 14:50
Коментар #4519

Модератор

Почваме с врътките. Ще продаваме Мело за 12млн на Жангсу Сунинг (другия отбор на Сънинг груп) И така явно ще покриваме критерите за ФФП. Същото се отнася за Сантон и Едер, не се споменава цена, но и тя ще бъде висока. Така ФФП не може да ни пипне за нищо и ще можем да си правим трансферите.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Jun 8 2016, 16:50
Коментар #4520

Със синьо-черно сърце

Звучи доста добре , ако продаваме за такива суми утайките си в отбора на другия отбор на Сунинг ще можем да дишаме малко по спокойно с този ФФ и да направим някой друг хубав трансфер .
Между другото мисля , че Сунинг са взели от този сезон Жиангсу , и от 8ми миналия сезон на 32 точки от върха сега са на трето място в борба за първото .

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jun 8 2016, 17:00

+Quote Post

597 страници V  « < 224 225 226 227 228 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 потребител(и) четат тази тема (4 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th August 2025 - 08:54 AM
Buy sports equipment online