IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 209 210 211 212 213 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
Provenzano
коментар Apr 26 2016, 08:20
Коментар #4201

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Интер и Милан в спор за звезда на Лил

Интер и Милан влязоха в спор за младата звезда на Лил Софиан Буфал. Италианските грандове обаче ще срещнат голяма конкуренция за подписа на 22-годишния марокански национал.

Според „Калчомеркато“ няколко английски клуба следят под лупа Буфал и ще опитат да го привлекат през летния трансферен прозорец. Говори се, че сред тях са дори Челси, Тотнъм, Арсенал и Манчестър Юнайтед.

Миланските грандове обаче могат да обещаят повече игрово време на Буфал. Лил иска около 10 млн. евро за полузащитника, който има 11 гола и 4 асистенции в 27 мача в Лига 1 този сезон.
Go to the top of the page

+Quote Post
durex
коментар Apr 26 2016, 14:16
Коментар #4202

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Това за Тейшейра е чудесна новина. Дано се осъществи наистина такъв трансфер, защото имаме крещяща нужда от офанзивни играчи, които знаят какво да правят когато топката е в краката им, а не само да подават назад и настрани.

Този коментар е бил редактиран от durex на Apr 26 2016, 14:18

+Quote Post
cheffo
коментар Apr 26 2016, 15:01
Коментар #4203

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Четох, че Барса щели да продават Алеш Видал и ако е истина не е лошо да се напънем за него. Със сигурност ще е по-добра опция от Дамброзио и Нагатомо отдясно.

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 26 2016, 16:58
Коментар #4204

Модератор

За десния бек е крайно време да погледнем към Симе Вршалко от Сасуоло.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Apr 26 2016, 17:22
Коментар #4205

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Цитат(Provenzano @ Apr 26 2016, 17:58 ) *
За десния бек е крайно време да погледнем към Симе Вршалко от Сасуоло.

Вршалко да го взимаме в комплект с Берарди и Ди Франческо .Доколкото знам Берарди сподели , че е фен на Интер и можем да се напънем с китайските милиони за него , а за Ди Франческо все още няма слухове и сега е момента яко да натиснем , хем ще навие и Берарди и Вршалко с него . Този треньор е "малкия" Чоло Симеоне и направи от Сасуоло малката версия на Атлетико .

+Quote Post
durex
коментар Apr 26 2016, 19:32
Коментар #4206

Модератор

Цитат(Kutinkata @ Apr 26 2016, 17:22 ) *
Вршалко да го взимаме в комплект с Берарди и Ди Франческо .Доколкото знам Берарди сподели , че е фен на Интер и можем да се напънем с китайските милиони за него , а за Ди Франческо все още няма слухове и сега е момента яко да натиснем , хем ще навие и Берарди и Вршалко с него . Този треньор е "малкия" Чоло Симеоне и направи от Сасуоло малката версия на Атлетико .

Нека не се залъгваме. Ди Франческо е подводен камък. Както може да е сполучлив треньор, така и може да се окаже пагубен за Интер и още следващия сезон да си търсим нов треньор. Да водиш тим като Сасуоло и тим като Интер - разликата е от земята до небето. В Сасуоло няма това напрежение, което го има при нас. Тук всичко се гледа под лупа и за най-малкото медиите те изяждат. На Интер му трябва така да го кажа истински треньор, доказал се и на международната сцена, а не само на домашната.

+Quote Post
Ludman
коментар Apr 26 2016, 23:08
Коментар #4207

Интер Фен

Коментари: 495
Регистриран: 8-January 15
Потребител No.: 9,367
Любим Играч: Zanetti

Колегата durex е прав! Скоро имаше интервю с Кордоба и бе питан за Мазари , каза че е бил добър , но не е издържал на напрежението и е изгубил комуникация и възгледите да предаде на играчите си!

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 26 2016, 23:08
Коментар #4208

Модератор

И Дюрекса има право, макар че Ди Франческо вече се доказа и без сериозен бюджет изгради много боеспособен отбор, който от новак в Калчото се превърна в страшилище за грандовете. Сасуоло са симпатичен отбор за всеки неутрален зрител заради футбола, който изповядват.

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 26 2016, 23:15
Коментар #4209

Модератор

Серия А зове Чичарито

Нападателят на Байер Леверкузен Хавиер Ернандес разкри, че се наслаждава на сериозен интерес от италианските клубове. Мексиканският национал прави прекрасен сезон в Бундеслигата и насочи интереса на тимовете към себе си.

“Серия А е топ първенство и бих играл в него. В Италия през лятото Ювентус, Интер, Милан, Лацио и Рома искаха да ме вземат. Аз избрах Байер, защото исках да играя в Шампионската лига, а освен това те също имаха сериозен интерес към мен.

Успяха да ме убедят, че с мен ще направят много добър сезон и аз се съгласих. Подписах и имам договор до 2018 година. Не съм искал по-добро от това - да играя в добро първенство, в Шампионската лига и да съм добре заплатен.

В последните три години играх за три клуба от различни първенства, така че всичко може да се случи в бъдеще”, каза Чичарито пред “Гадзета дело Спорт”.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Apr 27 2016, 12:04
Коментар #4210

Със синьо-черно сърце

Цитат(durex @ Apr 26 2016, 20:32 ) *
Нека не се залъгваме. Ди Франческо е подводен камък. Както може да е сполучлив треньор, така и може да се окаже пагубен за Интер и още следващия сезон да си търсим нов треньор. Да водиш тим като Сасуоло и тим като Интер - разликата е от земята до небето. В Сасуоло няма това напрежение, което го има при нас. Тук всичко се гледа под лупа и за най-малкото медиите те изяждат. На Интер му трябва така да го кажа истински треньор, доказал се и на международната сцена, а не само на домашната.

Напълно съм съгласен с теб , но каква е истинската алтернатива ? Доказани и авторитетни треньори да са свободни в момента не се сещам , Чоло и Жозе някак не ги виждам за жалост при нас другия сезон ... Поне аз не се сещам за опитни и доказани треньори който да са ни опция в момента а честно казано не искам да си оставаме с Манчини ... Поне според мен най приемливата ни опция за момента е Ди Франческо , знам , че си е риск но сме притиснати до стената . Макар , че според мен почти сигурно ще си останем с Манчини и другия сезон .

+Quote Post
cheffo
коментар Apr 27 2016, 12:06
Коментар #4211

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Манчини искал Връшалко, но цената му е около 15 млн. Другите опций са Перес и Касерес. - http://www.football-italia.net/83462/inter...-vrsajlko-talks?

--------------------

+Quote Post
inter_ruse
коментар Apr 27 2016, 12:24
Коментар #4212

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

вършалко съм го гледал 2-3 мача и не останах толкова впечатлен от него , но почти всички го хвалят , нз.
бруно перес съм го гледал 4-5 пъти и винаги ми е оставял страхотни впечатления , прилича ми на дани алвеш и майкон , затова аз съм за него.
касарес за без пари е супер играч , но много се контузва. иначе ювентус нямаше да го пуснат да си ходи...
ди франческо заслужава шанс да ходи в по-голям отбор. дали при нас ,дали другаде си заслужи шанса да се пробва за нещо повече. според мене ако дойде при нас ще успее , защото ми изглежда смел треньор който изповядва атакуваща схема и игра , добър мотиватор , взима максималното от футболистите си и футболистите му го уважават...
ще поживеем , ще видим...

--------------------

+Quote Post
durex
коментар Apr 27 2016, 12:49
Коментар #4213

Модератор

Цитат(Kutinkata @ Apr 27 2016, 12:04 ) *
Напълно съм съгласен с теб , но каква е истинската алтернатива ? Доказани и авторитетни треньори да са свободни в момента не се сещам , Чоло и Жозе някак не ги виждам за жалост при нас другия сезон ... Поне аз не се сещам за опитни и доказани треньори който да са ни опция в момента а честно казано не искам да си оставаме с Манчини ... Поне според мен най приемливата ни опция за момента е Ди Франческо , знам , че си е риск но сме притиснати до стената . Макар , че според мен почти сигурно ще си останем с Манчини и другия сезон .

Споменава се Унай Емери от Севиля. А и не знам защо нo нещо вътрешно ми подсказва, че Чоло идва лятото, прекалено много му станаха интервютата и то най-вече на често да споеменава как един ден задължително ще ни поеме, дали това не е намек и той след Евро 2016 цъфне на Меаца.

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 27 2016, 14:25
Коментар #4214

Модератор

Цитат(durex @ Apr 27 2016, 13:49 ) *
Споменава се Унай Емери от Севиля. А и не знам защо нo нещо вътрешно ми подсказва, че Чоло идва лятото, прекалено много му станаха интервютата и то най-вече на често да споеменава как един ден задължително ще ни поеме, дали това не е намек и той след Евро 2016 цъфне на Меаца.

Не знам защо, но и аз имам подобно чувство. Дори преди малко написах точно това в темата на Симеоне. Кой знае, може би амбициите и мечтите му са свързани с Интер. Все пак никой не може да каже какво е на сърцето му, така че нищо чудно наистина да акостира на Меаца идното лято. Просто всяка седмица дава интервюта, в които леко загатва какви планове има за в бъдеще, а аз му пожелавам да ги осъществи възможно най-скоро!

+Quote Post
Centrocampista
коментар Apr 27 2016, 14:36
Коментар #4215

Интер Маняк

Коментари: 1,211
Регистриран: 30-July 11
Град: Горна Оряховица
Потребител No.: 9,107

Значи, не само аз съм със същото чувство biggrin.gif Ако Чоло обяви след края на сезона, че си тръгва от Мадрид, бъдете сигурни, че ние ще го потърсим първи, независимо какво си говорят нашите за МаЛчо.

Този коментар е бил редактиран от Centrocampista на Apr 27 2016, 14:38

+Quote Post
durex
коментар Apr 27 2016, 14:51
Коментар #4216

Модератор

Малчо е пътник, Морати съм сигурен че е дал съвет на Тохир, че тоя и чеп за зеле не става и че веднъж му е сърбал попарата biggrin.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 27 2016, 16:43
Коментар #4217

Модератор

хах да му го беше дал този съвет преди да го назначи wink.gif

+Quote Post
Ludman
коментар Apr 27 2016, 17:39
Коментар #4218

Интер Фен

Коментари: 495
Регистриран: 8-January 15
Потребител No.: 9,367
Любим Играч: Zanetti

Стискайте палци да взме ШЛ сега с Алт.М и сигурно ще се раздели с тях , че да дойде при нас , а ако стане още по-добре и станат и шампиони ... в кърпа ни е вързан :Д

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 27 2016, 19:03
Коментар #4219

Модератор

Аз като цяло стискам палци за Атлетико в ШЛ. От всички отбори в този турнир, те са ми най-симпатични... не само заради Чоло. Ще се радвам, ако успеят да вземат трофея, защото го заслужават. Иначе много ми се иска най-накрая Симеоне да поеме Интер. Ще бъде като сбъдната мечта, че ми писна от Леонардовци, Гасперинита, Страмачонита, Мадзарита и тем подобни.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Apr 27 2016, 19:18
Коментар #4220

Със синьо-черно сърце

Атлетико са един уникален отбор в момента , всеки безпристрастен е за тях в ШЛ , страшно симпатичен отбор , дано днес бият другите тики така . Иначе нещо не мога да споделя вашия оптимизам относно Чоло , прекалено хубаво е за да е истина ... Да ни поеме Симеоне , да има китайските милиони за харчене ... Прекалено хубаво ми е за да е истина ... Аз ще стискам палци за Ди Франческо , а тайно ще се надявам на Чоло .

Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Apr 27 2016, 19:20

+Quote Post

597 страници V  « < 209 210 211 212 213 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th August 2025 - 04:50 AM
Buy sports equipment online