Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Интер и Милан в спор за звезда на Лил
Интер и Милан влязоха в спор за младата звезда на Лил Софиан Буфал. Италианските грандове обаче ще срещнат голяма конкуренция за подписа на 22-годишния марокански национал. Според „Калчомеркато“ няколко английски клуба следят под лупа Буфал и ще опитат да го привлекат през летния трансферен прозорец. Говори се, че сред тях са дори Челси, Тотнъм, Арсенал и Манчестър Юнайтед. Миланските грандове обаче могат да обещаят повече игрово време на Буфал. Лил иска около 10 млн. евро за полузащитника, който има 11 гола и 4 асистенции в 27 мача в Лига 1 този сезон. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Това за Тейшейра е чудесна новина. Дано се осъществи наистина такъв трансфер, защото имаме крещяща нужда от офанзивни играчи, които знаят какво да правят когато топката е в краката им, а не само да подават назад и настрани.
Този коментар е бил редактиран от durex на Apr 26 2016, 14:18 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Четох, че Барса щели да продават Алеш Видал и ако е истина не е лошо да се напънем за него. Със сигурност ще е по-добра опция от Дамброзио и Нагатомо отдясно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
За десния бек е крайно време да погледнем към Симе Вршалко от Сасуоло.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
За десния бек е крайно време да погледнем към Симе Вршалко от Сасуоло. Вршалко да го взимаме в комплект с Берарди и Ди Франческо .Доколкото знам Берарди сподели , че е фен на Интер и можем да се напънем с китайските милиони за него , а за Ди Франческо все още няма слухове и сега е момента яко да натиснем , хем ще навие и Берарди и Вршалко с него . Този треньор е "малкия" Чоло Симеоне и направи от Сасуоло малката версия на Атлетико . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Вршалко да го взимаме в комплект с Берарди и Ди Франческо .Доколкото знам Берарди сподели , че е фен на Интер и можем да се напънем с китайските милиони за него , а за Ди Франческо все още няма слухове и сега е момента яко да натиснем , хем ще навие и Берарди и Вршалко с него . Този треньор е "малкия" Чоло Симеоне и направи от Сасуоло малката версия на Атлетико . Нека не се залъгваме. Ди Франческо е подводен камък. Както може да е сполучлив треньор, така и може да се окаже пагубен за Интер и още следващия сезон да си търсим нов треньор. Да водиш тим като Сасуоло и тим като Интер - разликата е от земята до небето. В Сасуоло няма това напрежение, което го има при нас. Тук всичко се гледа под лупа и за най-малкото медиите те изяждат. На Интер му трябва така да го кажа истински треньор, доказал се и на международната сцена, а не само на домашната. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Колегата durex е прав! Скоро имаше интервю с Кордоба и бе питан за Мазари , каза че е бил добър , но не е издържал на напрежението и е изгубил комуникация и възгледите да предаде на играчите си!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И Дюрекса има право, макар че Ди Франческо вече се доказа и без сериозен бюджет изгради много боеспособен отбор, който от новак в Калчото се превърна в страшилище за грандовете. Сасуоло са симпатичен отбор за всеки неутрален зрител заради футбола, който изповядват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Серия А зове Чичарито
Нападателят на Байер Леверкузен Хавиер Ернандес разкри, че се наслаждава на сериозен интерес от италианските клубове. Мексиканският национал прави прекрасен сезон в Бундеслигата и насочи интереса на тимовете към себе си. “Серия А е топ първенство и бих играл в него. В Италия през лятото Ювентус, Интер, Милан, Лацио и Рома искаха да ме вземат. Аз избрах Байер, защото исках да играя в Шампионската лига, а освен това те също имаха сериозен интерес към мен. Успяха да ме убедят, че с мен ще направят много добър сезон и аз се съгласих. Подписах и имам договор до 2018 година. Не съм искал по-добро от това - да играя в добро първенство, в Шампионската лига и да съм добре заплатен. В последните три години играх за три клуба от различни първенства, така че всичко може да се случи в бъдеще”, каза Чичарито пред “Гадзета дело Спорт”. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Нека не се залъгваме. Ди Франческо е подводен камък. Както може да е сполучлив треньор, така и може да се окаже пагубен за Интер и още следващия сезон да си търсим нов треньор. Да водиш тим като Сасуоло и тим като Интер - разликата е от земята до небето. В Сасуоло няма това напрежение, което го има при нас. Тук всичко се гледа под лупа и за най-малкото медиите те изяждат. На Интер му трябва така да го кажа истински треньор, доказал се и на международната сцена, а не само на домашната. Напълно съм съгласен с теб , но каква е истинската алтернатива ? Доказани и авторитетни треньори да са свободни в момента не се сещам , Чоло и Жозе някак не ги виждам за жалост при нас другия сезон ... Поне аз не се сещам за опитни и доказани треньори който да са ни опция в момента а честно казано не искам да си оставаме с Манчини ... Поне според мен най приемливата ни опция за момента е Ди Франческо , знам , че си е риск но сме притиснати до стената . Макар , че според мен почти сигурно ще си останем с Манчини и другия сезон . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Манчини искал Връшалко, но цената му е около 15 млн. Другите опций са Перес и Касерес. - http://www.football-italia.net/83462/inter...-vrsajlko-talks?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
вършалко съм го гледал 2-3 мача и не останах толкова впечатлен от него , но почти всички го хвалят , нз.
бруно перес съм го гледал 4-5 пъти и винаги ми е оставял страхотни впечатления , прилича ми на дани алвеш и майкон , затова аз съм за него. касарес за без пари е супер играч , но много се контузва. иначе ювентус нямаше да го пуснат да си ходи... ди франческо заслужава шанс да ходи в по-голям отбор. дали при нас ,дали другаде си заслужи шанса да се пробва за нещо повече. според мене ако дойде при нас ще успее , защото ми изглежда смел треньор който изповядва атакуваща схема и игра , добър мотиватор , взима максималното от футболистите си и футболистите му го уважават... ще поживеем , ще видим... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напълно съм съгласен с теб , но каква е истинската алтернатива ? Доказани и авторитетни треньори да са свободни в момента не се сещам , Чоло и Жозе някак не ги виждам за жалост при нас другия сезон ... Поне аз не се сещам за опитни и доказани треньори който да са ни опция в момента а честно казано не искам да си оставаме с Манчини ... Поне според мен най приемливата ни опция за момента е Ди Франческо , знам , че си е риск но сме притиснати до стената . Макар , че според мен почти сигурно ще си останем с Манчини и другия сезон . Споменава се Унай Емери от Севиля. А и не знам защо нo нещо вътрешно ми подсказва, че Чоло идва лятото, прекалено много му станаха интервютата и то най-вече на често да споеменава как един ден задължително ще ни поеме, дали това не е намек и той след Евро 2016 цъфне на Меаца. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споменава се Унай Емери от Севиля. А и не знам защо нo нещо вътрешно ми подсказва, че Чоло идва лятото, прекалено много му станаха интервютата и то най-вече на често да споеменава как един ден задължително ще ни поеме, дали това не е намек и той след Евро 2016 цъфне на Меаца. Не знам защо, но и аз имам подобно чувство. Дори преди малко написах точно това в темата на Симеоне. Кой знае, може би амбициите и мечтите му са свързани с Интер. Все пак никой не може да каже какво е на сърцето му, така че нищо чудно наистина да акостира на Меаца идното лято. Просто всяка седмица дава интервюта, в които леко загатва какви планове има за в бъдеще, а аз му пожелавам да ги осъществи възможно най-скоро! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Значи, не само аз съм със същото чувство
![]() Този коментар е бил редактиран от Centrocampista на Apr 27 2016, 14:38 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малчо е пътник, Морати съм сигурен че е дал съвет на Тохир, че тоя и чеп за зеле не става и че веднъж му е сърбал попарата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хах да му го беше дал този съвет преди да го назначи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Стискайте палци да взме ШЛ сега с Алт.М и сигурно ще се раздели с тях , че да дойде при нас , а ако стане още по-добре и станат и шампиони ... в кърпа ни е вързан :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз като цяло стискам палци за Атлетико в ШЛ. От всички отбори в този турнир, те са ми най-симпатични... не само заради Чоло. Ще се радвам, ако успеят да вземат трофея, защото го заслужават. Иначе много ми се иска най-накрая Симеоне да поеме Интер. Ще бъде като сбъдната мечта, че ми писна от Леонардовци, Гасперинита, Страмачонита, Мадзарита и тем подобни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Атлетико са един уникален отбор в момента , всеки безпристрастен е за тях в ШЛ , страшно симпатичен отбор , дано днес бият другите тики така . Иначе нещо не мога да споделя вашия оптимизам относно Чоло , прекалено хубаво е за да е истина ... Да ни поеме Симеоне , да има китайските милиони за харчене ... Прекалено хубаво ми е за да е истина ... Аз ще стискам палци за Ди Франческо , а тайно ще се надявам на Чоло .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Apr 27 2016, 19:20 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 04:50 AM |