Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
В интернационалият форум, един турчин се изказа доста ласкаво за него. Каза, че е по-добър от Телес. От това, което съм му гледал (един, два мача и ютубе) има отличен ляв крак. Центрирането му е брутално.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Да, да и за Телеш се говориха подобни неща. Този филм вече съм го гледал
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Е, аз Телес незнам какво не му харесвате. Определено центрира по-добре от висчките ни други бекове, а и в атака е много полезен. Последният ни мач, точно от комбинаций между него и Перишич дойдоха едни от най-добрите ни атаки. В защита понякога издиша, но какво да се прави
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Самият факт, че за теб Телес центрира добре на фона на останалите бекове може да подскаже как "центрират" другите. А и добрият краен бранител не се определя по това как центрира. Има доста други фактори като захождане и включване в атака, подсигуряване на централните бранители, абе като цяло нещата са доста комплексни. Нашите бекове са под всякаква критика. Иначе според мен Телес и Сантон са ни най-добрите бекове и точно те трябва да бъдат титулярните ни такива, а Д'Амброзио и Нагатомо са супер неадекватни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Ами ние вече взехме един млад и талантлив централен бранител в лицето на Муриьо и както виждате момчето се адаптира много бързо и пасна чудесно в нашия защитен вал. Какво значи, ако не бяхме взели еди кой си, кой щяхме да вземем вместо него? Ами честно казано аз не бях чувал много за Муриьо преди да го свържат с нас и бях почти сигурен, че ще е поредния некадърник, но той се оказа доста приятна изненада. Проблемът при нас е, че ние нямаме добри скаути, които да ни намират подобни футболисти срещу приемливи трансферни суми и като цяло доста рядко осъществяваме такива трансфери. Трябвали ни лидери. Естестествено, че ни трябват лидери. Всеки отбор има нужда от лидери. И в този ред на мисли какъв лидер е Биглия? Лидер е Яя Туре, лидер е Хавиер Санети, лидер е Джерард, лидер е Тоти, но не и на Лотито прехваления и надценен играч. Как ще дадем 25 млн за него, та нали ще ни се смеят всички. Изпъдихме кой ли не от младите, но доколкото си спомням и тук някои бяха готови да продадат Икарди при първата оферта идното лято. Редяха се състави и схеми с нови играчи без него, сега вкара 3-4 гола и хоп вече не мрънкаме за негова продажда. Разбира се, появи се и в състава и схемите за следващия сезон. абе мен как какво означава ако не бяхме взели миранда? ако не бяхме взели него мурийо нямаше да пасне толкова добре ,колкото сега. как не го разбираш ми е чудно на мене... ако бяхме играли с мурийо и ранокиа/жуан , щяха да ни пълнят кошницата като за последно , бразилеца е нашият лидер в отбрана. иска ми се на всяка една позиция да имаме малко по-стар , но класен футболист - готова класа! затва ти говоря , може и да не пиша много правилно , но пиша на български и според мене ме разбираш.?!?! защо биглия е прехвален? може да не е толкова голям лидер ,но човека е капитан на лацио... много спокоен , добри пасове (къси , дълги , нп) , удар , въздух , борбеност - човека си е класа отвсякъде! ако зависеше от мене , 18-20млн му броях веднага. ако визираш мене за икарди , ок. признвам си ,че малко позабравих затова ,че ни провали срещу милан с гола си срещу фрозиноне , но ако има оферта от 35-40млн ми е безразлична една негова продажба. редя го в схемите защото май няма да го продаваме... за добрия краен бранител е много важно центрирането. той постоянно се включва в атака , 70% от тези включвания получава топката до тъч линията или до корнера и следователно центрира... аз телеш си го харесвам,но се примирих ,че няма да остане. и съм против взимането на нов като тоя еркин. ако ще е нов да се борим за коларов,дармиан,бруно перес и т.н. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Братле имаш някви уникални разбирания за футбола . Тоя Билия е като Паломбо , как ще дадем над 5 млн за такъв ? На 30 е цъфнал и вързал , цял живот изкара без да играе в голям отбор и ся ние разбирасе ще пускаме спасителен пояс на поредната шамандура . Нека харчим пари за млади и обещаващи играчи за бъдещето на отбор , сега ако вземем тая мега звезда Билия , след 2 сезона ще го хрантутим , защото никой няма да иска играч на 32 и ще му се търси заместник. До кога ще взимаме играчи на които търсим заместници след 2-3 сезона . Ти хубави си ги редиш постоянно като в мениджъра ама не става така , не се гради така голям отбор .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Паломбо, Мудингай, Гаргано... Това са само част от безсмислените трансфери, които сме правили на играчи за халфовата ни линия в залязваща футболна възраст, та въпросния Билия е точно такъв. Още примери да давам ли? Не е като да няма. Така и не се научихме за толкова много години как да водим правилна трансферна политика.
Кути, два сезона ще са му много на този смешко. Той досега не е направил два поредни сезона на ниво, та тепърва при нас ли ще изгрее звездата му и то на 30? Айде не, мерси. Такива на по 30 даже на фифата и мениджъра не ги взимам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Братле имаш някви уникални разбирания за футбола . Тоя Билия е като Паломбо , как ще дадем над 5 млн за такъв ? На 30 е цъфнал и вързал , цял живот изкара без да играе в голям отбор и ся ние разбирасе ще пускаме спасителен пояс на поредната шамандура . Нека харчим пари за млади и обещаващи играчи за бъдещето на отбор , сега ако вземем тая мега звезда Билия , след 2 сезона ще го хрантутим , защото никой няма да иска играч на 32 и ще му се търси заместник. До кога ще взимаме играчи на които търсим заместници след 2-3 сезона . Ти хубави си ги редиш постоянно като в мениджъра ама не става така , не се гради така голям отбор . ае ,кви уникални футболни разбирания? как биглия ще е паломбо,мудингай и гаргано,ти в час ли си или говориш на изуст? не ебавам млади обещаващи играчи за бъдещето - бал съм ги в гъза , писна ми от млади таланти. случайно ако вземем млад талант ,ще го развием и при първа оферта айдее. кво си се загрижил затова ,че ще го хрантутим? много напред мислиш,като стане на 32 така ще стане , после незнам си кво ще стане х*я ми.... лятото дадохме 30 за кондогбия и ще го чакаме да стане. 1 сезон мина , чакай си го още 5г. нали искаш млади и обещаващи футболисти. то и аз искам млади и обещаващи , но до тях да са футболисти които знаят какво да правят с топка в крака... и кво като си ги редя постоянно , да не изреждам в състава меси ,неймар или бускетс? редя съвсем реалистични състави... повече не искам да споря с никого , няма да пиша вече в тоя форум без причина! пишете си вие , нали сте ''големи разбирачи'' , хах.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Братле фен съм на Интер вече 17 години , нормално да гледам "много напред" , дреме ми за футболистче като Билия . Защо седи на 30 години без голям отбор нали е голям феномен ? Айде стига вече неадекватни мнения .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Братле фен съм на Интер вече 17 години , нормално да гледам "много напред" , дреме ми за футболистче като Билия . Защо седи на 30 години без голям отбор нали е голям феномен ? Айде стига вече неадекватни мнения . 17г. пък хал хабер си нямаш от света. айде -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, всеки си има собствено мнение. Нормално е да има различни гледни точни, то времето ще покаже кой е крив, кой прав. И аз не съм много за Биглия, но пък може да се окаже правилен трансфер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Аз не мога да разбера какво спорите, при положение,че 99% от тези имена които се спрягат в момента - не са реални и няма да дойдат.... повечето е журналистическа измислица! Да не говорим , че и най-вероятно ще сме с др трениъор и ще иска съвсем различна селекция! А вие хабите излишна енергия тука...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според Тутуспорт, някакъв съотборник на Калери казал: "Ако не греша, той вече е сключил договор с Интер" - http://www.sempreinter.com/2016/04/16/ts-c...contract-inter/?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой си Мурад Асик, бивш СЕО в Галатасарай е казал, че Еркин е говорил в Инстанбул с директори от Интер и е приел офертата им. Агентът му обаче казва, че не знае за такова нещо. - http://www.sempreinter.com/2016/04/19/asik...l-inter-player/
Интересуваме се от Армандо Ицо за заместник на Ранокия. Обаче Дженоа засега му искат над 10 млн - http://www.sempreinter.com/2016/04/19/inte...as-replacement/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според Gazzetta dello Sport сме близко до привличането на 21-год. играч на Аякс, Ел Гази. Момчето е дясно крило основно и ние го оценяваме на 8 млн, докато Януари Аякс са отхвълили оферта на братчедите от 10. Очаква се да се разберем - http://gazzettaworld.gazzetta.it/news/tran...l-ajax-starlet/?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
GDS- Quasi fatta per El Ghazi ed Ansaldi. Questi si andranno ad aggiungere a Erkin e Banega
ансалди , еркин? само количество , качеството не ебават ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ел Гази е един от най-обещаващите таланти на холандския футбол. Вече е основен футболист на Аякс, а е само на 20 години и името му постоянно се свързва с куп европейски грандове. Не съм го гледал детайлно, но в Тубата има достатъчно клипове, на които всеки може да се запознае с качествата му. Иначе ще бъде цяла сензация, ако успеем да го привлечем, въпреки че Аякс ще ни искат не малка трансферна сума.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Медиите гърмят с трансфер-подарък от типа "Добре дошли в Интер" на Алекс Тейшейра под наем от китайското първенство, който играе в Jiangsu, в която управа са точно Сунинг.
А в посока Китай щял да ходи наш Мело ![]() http://www.fcinternews.it/in-primo-piano/p...-scambio-214305 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С двете ръце ЗА !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха. Вече се започнаха спекулацийте, също както когато Тохир ни купи. Дано поне инвестицията на тези китайци да значи, че ще запазим основните си играчи и нямам предвид Медел и Нагатомо.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 05:44 AM |