Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Аз пропуснах голяма част от мачовете, но то мачът с Удинезе досега съм гледал абсолютно всичко, включително и контролата с ПСЖ и мога да кажа, че в нито един мач не ми хареса как играхме, освен някои епизодични прояви за по 10-15 мин. Имаме уж добри играчи, но сме тотално безидейни и то за всеки е очевидно, че вината е в треньора. Сравнението с Мадзари го видях, но ми стана интересно и потърсих за Страмачони - от 47 мача за първенство с него имаме: П - 21; Р - 8; З - 18. Манчини също му изкарах 47 мача само от първенството откакто се върна: П - 22; Р - 13; З - 12. Направете си сметка какъв треньор е Манчо, след като един новак в професията като Страмачони, с далеч по слаби играчи от Манчини ( само да напомня някои от тях - Джонито, Гаргано, КузКуз, Счелото, Роки) и с нелепият шанс да има супер много контузени играчи и даже в даден момент беше без нападатели, пак има почти същите статистики като Манчо. Така че не обвинявайте толкова много играчите, защото по-голямата част от вината не е в тях. Просто се запитайте, как Перишич беше основен играч в Борусия и играеше добре. Как Кондогбия имаше доста добри мачове за Монако и как след като дойдоха при Манчо тактика и двамата излгеждат супер мега зле.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
последен коментар от моя страна по темата MI9 и спирам да споря като малките деца... съжалявам , но просто нещо ме яде отвътре и трябва да излея гнева си върху този футболист...
grande internazionale може би ван перси е към края на кариерата си , но почти съм сигурен , че ако дадът на двамата с нашия по 5 положения сам срещу вратаря , вратата , преки , дуспи , холандеца ще го бие навсякъде. далеч е по-комбинативен и си е просто класен нападател който може да ти реши мача от раз. написах ван перси защото мернах някви новини за негов трансфер в голям отбор и викам защо не се пробваме ние. нямаше слухове , просто ей така ми се искаше да вземем голаджия който да играе до лятото за нас , за да излезем от тази нелепа ситуация. нямаше гаранция ,че с него ще успеем , но ми се иска голямо име в нападение. дори и на тези години имам по-голямо доверие НА ван перси , отколкото на MI9. чакаме го трети сезон вече да стане наистина класен нападател! та ние за коутиньо и ковачич не чакахме толкова , че този ли да чакам? този човек просто го намразих още миналия сезон , когато испускаше с ЛЕКОТА положенията ни , намразих го и заради това , че на един мач се помисли за много голям и тръгна да успокоява феновете , а после даже да се разправя с тях , намразих го заради това , че е толкова млад и невинен според вас , а ръкомахаше към съотборниците си , взимаше топката за да бие дуспи и преки , намразих го и заради че се занимава много с фейсове , снимки с курвето , абее според мене е един звездоман и нищо повече. немога да повярвам,че е капитан на Интер!!!!!!!!!!!!! Provenzano брат,нямам нищо против тебе , но ти постоянно мауро туй , мауро онуй - дума не даваш да се казва за него... моята мисъл е че нямаме време да чакаме твоя човек да стане класа. според мене е време да избухнем и да вземем нападател който е вече класа. винаги сме имали големи нападатели , като роналдо,виери,адриано,ибрахимович,ето'о,милито , а сега става 5г. взимаме само пенсии или таланти в които се надяваме ,че ще станат наистина класни. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
inter ruse... Не мога да не се съглася, че Ван Перси не БЕШЕ добър играч. Ако ставаше въпрос за времето преди 3 и повече години, и аз бих бил доста "за" такъв трансфер, но всяко нещо е до времето си. Разбира се, ти си имаш право на мнение, всеки си има, не си длъжен да се съгласяваш в мнозинството, но според мен малко прекаляваш с отношението си към Икарди.
В никакъв случай не твърдя, че няма издънки, но чак и да го мразиш толкова... Не знам, според мен е малко прекалено. И аз не съм на мнение, че е световна класа нападател, има проблясъци, има и дупки (противоречив играч е). И все пак не мисля, че Ван Перси би стоял по-добре. Не и сега... Затова и Манчестър се отърваха от него (не че сега имат кой знае какво повече в атака, ама това е друга тема). Но както един колега по-горе отбеляза обаче, дори да се случи един такъв трансфер, не би било изненадващо. Няма да ни е за първи път да вземем един вече полу-свършил играч или някакъв уж обещаващ, но неперспективен "талант". Интер в момента има нужда от доказани играчи, непрехвърлили 30-те (да кажем като Марио Гьотце, например). Затова обаче трябват пари... А както вече отбелязах по-горе, това е най-проблемният фактор за тима ни в момента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
inter ruse... Не мога да не се съглася, че Ван Перси не БЕШЕ добър играч. Ако ставаше въпрос за времето преди 3 и повече години, и аз бих бил доста "за" такъв трансфер, но всяко нещо е до времето си. Разбира се, ти си имаш право на мнение, всеки си има, не си длъжен да се съгласяваш в мнозинството, но според мен малко прекаляваш с отношението си към Икарди. В никакъв случай не твърдя, че няма издънки, но чак и да го мразиш толкова... Не знам, според мен е малко прекалено. И аз не съм на мнение, че е световна класа нападател, има проблясъци, има и дупки (противоречив играч е). И все пак не мисля, че Ван Перси би стоял по-добре. Не и сега... Затова и Манчестър се отърваха от него (не че сега имат кой знае какво повече в атака, ама това е друга тема). Но както един колега по-горе отбеляза обаче, дори да се случи един такъв трансфер, не би било изненадващо. Няма да ни е за първи път да вземем един вече полу-свършил играч или някакъв уж обещаващ, но неперспективен "талант". Интер в момента има нужда от доказани играчи, непрехвърлили 30-те (да кажем като Марио Гьотце, например). Затова обаче трябват пари... А както вече отбелязах по-горе, това е най-проблемният фактор за тима ни в момента. толкова много ме ядоса г-н с тази пропусната дупса , че съм склонен и куалярела(камоли ван перси) да играе на върха на атаката ни вместо него... немога да го търпя , честно!!! трябва да се отпуснат пари на този отбор , ноо трябва и да не взимаме квото можем (примерно едер). примерно лятото не ни трябват много трансфери , трябват ни според мене 2 наай-много 3 трансфера(ако броим това ,че банега е сигурен) ако някой от интерич напусне ни трябва един атакуващ като пасторе , биглия и кавани+банега , според мене това ни трябва. но аз си знам ,че нашите пак ще натъпчат отбора с 4-5 футболисти като едер.. с две думи , хаир няма... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
последен коментар от моя страна по темата MI9 и спирам да споря като малките деца... съжалявам , но просто нещо ме яде отвътре и трябва да излея гнева си върху този футболист... grande internazionale може би ван перси е към края на кариерата си , но почти съм сигурен , че ако дадът на двамата с нашия по 5 положения сам срещу вратаря , вратата , преки , дуспи , холандеца ще го бие навсякъде. далеч е по-комбинативен и си е просто класен нападател който може да ти реши мача от раз. написах ван перси защото мернах някви новини за негов трансфер в голям отбор и викам защо не се пробваме ние. нямаше слухове , просто ей така ми се искаше да вземем голаджия който да играе до лятото за нас , за да излезем от тази нелепа ситуация. нямаше гаранция ,че с него ще успеем , но ми се иска голямо име в нападение. дори и на тези години имам по-голямо доверие НА ван перси , отколкото на MI9. чакаме го трети сезон вече да стане наистина класен нападател! та ние за коутиньо и ковачич не чакахме толкова , че този ли да чакам? този човек просто го намразих още миналия сезон , когато испускаше с ЛЕКОТА положенията ни , намразих го и заради това , че на един мач се помисли за много голям и тръгна да успокоява феновете , а после даже да се разправя с тях , намразих го заради това , че е толкова млад и невинен според вас , а ръкомахаше към съотборниците си , взимаше топката за да бие дуспи и преки , намразих го и заради че се занимава много с фейсове , снимки с курвето , абее според мене е един звездоман и нищо повече. немога да повярвам,че е капитан на Интер!!!!!!!!!!!!! Provenzano брат,нямам нищо против тебе , но ти постоянно мауро туй , мауро онуй - дума не даваш да се казва за него... моята мисъл е че нямаме време да чакаме твоя човек да стане класа. според мене е време да избухнем и да вземем нападател който е вече класа. винаги сме имали големи нападатели , като роналдо,виери,адриано,ибрахимович,ето'о,милито , а сега става 5г. взимаме само пенсии или таланти в които се надяваме ,че ще станат наистина класни. Аз пък не мога да повярвам, че Интер има фенове като теб. Как може фен да мрази играч на любимият си отбор? Това не мога да го проумея, честно. Имало е много футболисти на Интер през годините, които със сигурност не са ми били въобще симпатични и лицеприятни, но чак да кажа за някой, че го мразя е прекалено. На теб като ти чета коментарите - намразих го заради това, намразих го заради онова, човек направо ще си помисли, че ти е взел жената. Аз съм бил постоянно Мауро туй, Мауро онуй? Хаха, ако си прочетеш последните 15-20 коментара във форума ще установиш, че името на Икарди присъства в почти всеки един от тях. Нормално е всеки да има различно мнение. А като прочета, че не си доволен от представянето му и през миналият сезон направо повече не виждам смисъл да коментирам нищо с теб свързано с Икарди. То е ясно, че няма да се разберем. Куаляреала дървото въобще няма да го коментирам, защото ако досега ми беше смешно, вече започва да ми става жалко. Ще чакаме на футболисти като Перишич, който сам се лъже с неговите финтове; Паласио, който е тотално свършил с футбола, но въпреки това ние му подновихме договора; Медел и Мело, които освен да изпраскат някой противник отзад почти за нищо друго не ги бива; Биабиани, който в повечето случаи тича като муха без глава /но само със скорост не става, в противен случай Юсейн Болт щеше да е най-добрият футболист за всички времена/; |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Тоя Берарди го искахме и ми допадаше ама днес направи най-непростимото нещо във футбола ... пропусна дузпа ... а както разбрахме от наш съфорумец , който изпуска дузпа е слаб играч , жалко за Доменико .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя Берарди го искахме и ми допадаше ама днес направи най-непростимото нещо във футбола ... пропусна дузпа ... а както разбрахме от наш съфорумец , който изпуска дузпа е слаб играч , жалко за Доменико . берарди е много талантлив футболист и като отиде в голям отбор има шанс да се развие като дибала... трети сезон кажи речи носи на гърба си в нападение сасуоло , така че според мен му е простено за тази изпусната дуспа от страна на феновете на сасуоло ,100%. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Новина от последните минути, ако Манчини не успее да класира отбора в ШЛ в края на годината ще бъде уволнен, а на негово място....
![]() Този коментар е бил редактиран от durex на Feb 3 2016, 19:08 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
От доста дълго време ми е мечта Симеоне да поеме Интер, но имайки предвид добрите му резултати в Атлетико, по-скоро си мисля, че някой арабин/шейх ще го изкуши с тлъста заплата и ще го прилапа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Нашия малко ли пари има , просто ако искат отбора да върви ще трябва и да се изръсят сериозно за класен треньор, иначе ще си тъпчем на едно място, надявайки се нещо да се промени от само себе си.
Този коментар е бил редактиран от durex на Feb 3 2016, 19:44 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Aко това е истина, за пръв път искренно ще се надявам да не успеем да се класираме трети.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По принцип съм съгласен с твърдението, че винаги първо трябва да инвестираш, ако наистина искаш да имаш някакви сериозни успехи и следователно печалби. При идването на почти всеки един нов треньор съм адски много ентусиазиран, че положението в отбора най-накрая ще се промени към по-добро. Това се отнася най-вече за последните двама. Единият вече бивш, но все още на издръжката на клуба, а другият е настоящият или казано по-просто Валтер Мадзари и Роберто Манчини. Първият превърна Наполи в това, което е в момента или поне положи солидните основи за изграждането на този отбор. Вторият пък вече се беше доказал веднъж начело на Интер, а също така успя да спечели и Висшата лига с Манчестър Сити, което, въпреки че се случи буквално в последните секунди си е постижение. В момента плащаме заплата на Мадзари като вид неустойка, а предполагам, че същото ще се случи, ако изгоним и Манчини. Ако не го направим обаче, рискуваме да пропилеем още ценно време, което можем да използваме по-ползотворно с далеч по-трезвомислещ треньор, който поне има някакъв план за бъдещето, цели и идеи. Това е най-важното. А Манчини си е треньор от старата школа - "old school". Така и не му се получават нещата при вторият му престой в Милано. Според мен на нас ни трябва нещо средно, точно като Симеоне. Хем да не е много стар, хем и да не е много зелен и тепърва да трябва да навлиза в треньорската професия, както беше случая със Страмачони например.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aко това е истина, за пръв път искренно ще се надявам да не успеем да се класираме трети. Братле, пепел ти на пръстите, къде ги пишеш тия неща. Интер се нуждае извънредно, спешно, отчаяно от Шампионска Лига. Не се ли класираме отбора умира, ще бъдат продадени най-добрите ни играчи за да може да покрием финансовия феърплей и всичко ще започне от начало за N-ти път. Той нека ни класира Манчо за ШЛ, пък те пак ще му бият шута в това съм убеден. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А вие представяте ли си Интер с треньор Манчини в Шампионска лига? Защото аз не мога, а и не искам. Постоянни ротации и въртележки в титулярния състав, които ще продължат да ни носят проблеми. Да не говорим, че последните години вероятно и коефициента ни се е понижил значително, а ако се паднем в тежка група нищо чудно да берем големи ядове. Не казвам, че не искам да гледам Интер в ШЛ, тъй като много ми липсва участието на любимият отбор в турнира, но с този треньор чисто и просто сме обречени на провал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Парите момко, парите се важни на този етап. С пари и участие в ШЛ ще дойдат и класните играчи. Всеки иска да играе в най-големия турнир
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те и Лудогорец така си мислеха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днеска прочетох, че Манчини тотално се бил скарал с Икарди и така или иначе има намерение да го продаде, ако се задържи на поста. Ако това е вярно, то и да се класираме за ШЛ, ще продадем Икарди, който в момента е най-желаният (поне според слуховете) наш играч от другите клубове. Ако не се класираме пак ще го продадем, но поне ще вземем треньор с ясна концепция, който освен това може да работи с играчи, които не е задължително да са звезди. При Манчини, дори и да се класираме за ШЛ е ясно, че повече не можем да прогресираме. Ще минем тази година между капките и догодина отново в киреча, обаче първо ще разкара Икарди и който още не му харесва и ще ни напълни с още някой Мело или недай си боже пак да излъже ръководството да пръснем 35-40 млн за някой, който после ще търка пейката половин сезон.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз честно казано много не вярвам на подобни слухове, защото ако наистина се бяха скарали, Икарди нямаше да е титуляр тази вечер. Знаете, че ако някой изпадне в немилост при Манчини, то става много страшно за него.
ще ни напълни с още някой Мело или недай си боже пак да излъже ръководството да пръснем 35-40 млн за някой, който после ще търка пейката половин сезон. Няма да се учудя. На такива случаи хората им казват "deja-vu" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Ever Banega's agent says a move to Inter from Sevilla would be 'appreciated', but for now it's 'just talk'.
The Argentina international was one of the most prominent targets for the Nerazzurri over the winter transfer window, but in the end there was no deal. While some believe the Italian club could have 'blocked' the player with a view to signing him next summer, his agent Marcelo Simonian explicitly denied this. “That's just talk,” he told FcInterNews.it. “As for his renewal with Sevilla, I have no way of knowing whether it's a possibility. “Honestly every Argentinian footballer would appreciate playing for Inter, but for now there's nothing concrete.” тинтири минтири ..... никаква сделка нямаме с него за лятото! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз пък чакам 13ти да видим кво ще стане! но ако го изпуснем ще сме големи будали , защото не дадохме 5млн преди няколко дена за футболист като него + това бяхме продали и гуарин по-рано за 12-13...
агента на биглия казва ,че може да дойде в Интер. за мене това е идеалният дефанзивен халф, покрай него и кондогбия ще се разиграе , а малко пред тях банега - офф, кеф... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 11:11 AM |