Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 328 Регистриран: 8-September 15 Потребител No.: 9,392 Любим Играч: Sneijder ![]() |
Едва ли е на Тохир.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тогава не виждам никаква логика да иска да го вземе, а след това да не го пуска въобще.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
И за треньор трябва да се оглеждат
![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 328 Регистриран: 8-September 15 Потребител No.: 9,392 Любим Играч: Sneijder ![]() |
По-скоро за по-дълга скамейка. Манчо си прави ей такива работи, даже и като беше във Шити.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Задава се ожесточена битка за Берарди
Ожесточена битка ще има за подписа на звездата на Сасуоло Доменико Берарди. Това заяви изпълнителният директор на клуба Джовани Карневали. Фаворит за голаджията е Ювентус, тъй като между двете ръководства има сключено споразумение, което дава предимство на торинци при преговорите. От Берарди се интересуват още Милан и Интер, а спортният директор на Барселона Ариедо Брайда също е бил забелязан на стадион "Мапеи", за да наблюдава на живо изявите на младежкия национал на Италия. "Често вечерям с Бепе Марота (б.р. – директор в Юве). Единият път плащам аз, следващият той. Приятели сме за цял живот. Като се има предвид колко сме близки, не ни се налага да говорим много за футбол". "Но няма да се разделяме с Берарди през зимата. Това не влиза в политиката ни. Миналият януари отказахме да се разделим с Дзадза. Доменико в момента е наш и не се налага да го продаваме на всяка цена". "Миналата година инвестирахме 10 млн. евро, за да го откупим от Юве, но разговорите с тях са отворени. Имат предимство, но това не е единственият клуб, който го иска". "Брайда? Да, идвал е на нашия стадион и сме горди, че Барселона след играчите ни", каза Карневали. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Берарди е наш фен, ако можем трябва да го вземем задължително
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер бил готов да плати за Меси
Бившият президент на Барселона – Жоан Лапорта, заяви, че шефовете на Интер са били готови да се срещнат с него за освобождаващата клауза в договора на Лео Меси. Това е станало, докато Лапорта още е бил силният човек на горните етажи на "Ноу Камп". Той управлява клуба в периода 2003 – 2010 година и потвърди пред RMC Sport, че "нерадзурите" са проявили интерес кум аржентинския магьосник. Лапорта обаче подчерта, че продажбата на четирикратния носител на Златната топка е невъзможна. "Когато бях президент на Барселона, получихме множество предложения за Меси от различни клубове, включително и Интер. Италианците бяха готови да платят клаузата му за откупуване. Но винаги съм казвал, че няма как Лео да напусне", каза Лапорта. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ще съм доволен и на Белараби и Берарди. Меси да си го държат в Уефалона.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Слухове за Фалкао..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ооо неее, само не и него
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фалкао от Челси и Манчестър Юнайтед - не, мерси!
Фалкао от Атлетико Мадрид - моля да заповяда! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя Фалкао умря
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Глупости. Просто Висшата лига явно не е неговото първенство. Беше голова машина в Порто, беше голова машина и в Атлетико Мадрид. Интересно ще ми е как ще се представи ако дойде в Италия, но ситуацията около него е доста деликатна и трябва да следим какво се случва. Не бива да бъде подценяван, а при добра възможност е добре да се пробваме защо не първоначално с един наем. В крайна сметка нищо не губим.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
не е умрял той , в италия ще вкарва все едно яде топъл хляб. да идва при гуарин и мурийо и да ги почва.
но нападението е добре , имаме йойо,перишич,икарди и много добри алтернативи като ляич,биабиани и паласио. трябва ни халф който знае какво да прави с топка в краката-тип пянич и ковачич примерно. трбява чистка на позицията бек и ако ни падне нещо като коларов да вземем. иначе за през следващите два трансферни джама съм си харесал вазкес и гюндоган. базели и бруно перез от торо се представят много добре и те. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама не взимаш на предвид, че в Монако се представи много зле след тая контузия, в Юнайтед, в Чесли, а наема ок, ама не можем да му покрием заплатата. Това си е мое мнение и смятам, че парите за 1 година заплата, може да я вкараме в някой играч. Сигурен съм, че Челси няма да му плащат заплатата като е под наем, но каквото стане, стане. Ти беше постнал за интерес към Белараби и смятам, че по-добре да се скача на него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За центъра мога да предложа Емболо. Гледал съм го и смятам, че е уникален играч и ще върши работа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фалкао си е типичния таран, а и имайте впредвид, че повечето ни нападатели са с по-разчупени функции и умения. Плюс това на Паласио в скоро време ще трябва да му се търси заместник.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, аз мисля, че няма да си върне формата. От тук нататък Манчо си решава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
С един наем нищо не губим, а току виж преоткрил себе си в Калчото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми дано
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 11:34 PM |