Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Secondo Sportitalia l'Inter starebbe sondando Enner Valencia, attaccante dell'Ecuador che milita nel Pachuca. Costo 10 milioni.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Медел е договорил личните си условия - 3 години, по 1.6 млн на година. Още има разминаване с Кардиф, обаче. Те искат 10 млн., като ние предлагаме наем с опция за закупуване на 7 млн, която се активизира ако играча участва в половината мачове следващия сезон - http://www.soccernews.com/medel-agrees-per...s-inter/150127/
Челси са пратили конкретна оферта от 9 млн за Рабио, но се смята че имаме още шанс, тъй като при нас изглежда, че ще получи най-бързо шанс за изява. Ядлин (от САЩ) и Диаз (Чили) са новите имена с които ни свързват. Нищо конкретно засега - http://www.sempreinter.com/2014/07/10/yedl...n-inters-radar/ Аз, тоя Ядлин го гледах сега на Световното и ми направи много добро впечатление. Млад е и изглежда, че притежава потенциал. Бих се радвал, ако го вземем. Според мен ще измести Джонито без проблеми от дясно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Гари Медел иска само и единствено в Интер
Полузащитникът на Кардиф Сити Гари Медел се интересува само и единствено от възможността да заиграе в Интер. Чилийският национал е заявил това пред шефовете си в уелския клуб, който още се опитва да договори цената на своя играч. По-рано този месец се появиха информации, че „нерадзурите“ желаят да привлекат под наем борбения халф. Скоро след това обаче стана ясно, че италианците се борят за по-нататъшно пълно закупуване на Медел, като първоначално се говореше за сума от порядъка на 10 милиона евро. Засега обаче двете ръководства не успяват да си стиснат ръцете за точната цифра. В Италия смятат, че Интер предлага 1 милион евро за самия наем плюс опция за още 8 милиона, с които да откупят Медел в края на сезона. От Кардиф обаче настояват сумата да бъде 13 милиона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Аз не виждам как точно Рабио ще получи най-много игрово време при нас, като се има предвид, че ние натискаме сериозно за още двама човека в центъра, а имаме и Ернанеш, Ковачич, Гуарин и вероятно още някое от дръвцетата, понеже нашите никой не ги иска и най-вероятно ще си ги държим. Иначе последните новини са, че М'Вила е в Милано, преминал е медицински прегледи, но от Русия му бавят документите. Мисля, че с цялата сапунка удряме ново дъно в трансферната си политика. Да не можем да вземем под наем футболист от Русия, при положение, че не се състезаваме с нито един друг отбор за подписа му. Евала..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Той М'Вила е от няколко дни вече в Милано (3-4 може би). А от Рубин му бавят документите, тъй като футболиста искал някакво обезщетение от тях, защото при нас щял да взима по-малка заплата.
Разгледай последните коментари в темата и ще намериш повече инфо около М'Вила. При всички случаи се очаква до края на седмицата сапунката да приключи с хепи енд. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Според Гадзета:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Тоя пък Перейра откъде го изкопаха? По-добре би било зад Икарди да са Палсио и Йоветич
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
4-3-3 добре, но с тези изпълнители почти изключено. Жуан резерва на Додо? По-добре Жуан да е ляв бек, а и не мисля, че Додо ще го използваме толкова често като най-вероятно ще го виждаме за Купата и Лига Европа. Този вдясно е Роберто Перейра от Удинезе, за който от няколко дни се тръби, че искаме да го привлечем. Играе с десен крак, но позицията му е ляво крило за да нахлува навътре и съответно да стреля с десен крак. Има време ще видим, то аз се съмнявам да сменим любимото 3-5-2 на Мадзари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последните документи по сделката за Мвила били изпратени и се очаква, днес или утре да стане официално
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
http://fedenerazzurra.com/2014/07/11/gds-d...ion-to-balanta/
Ако се вярва на тази статия от GdS, сме готови да предложим 5 милиона за Баланта. Добре тогава, защо не сме готови да ги дадем за Роландо? Защото му изтича договора? Човека свикна с Италия, сработи се с Жуан и Ранокия, но ние ще даваме същите пари за нов и съмнителен играч, защото се надяваме да вземем Роландо фор фреее... Ама то си има една поговорка, която малко приляга на случая "евтиното излиза скъпо". Защото може Роландо да ни тегли една майна, да си преподпише или да направи силен сезон и да го лапне друг отбор... -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
много по-реален състав , 100% ще сме с тази схема и 90% с тези футболисти..
само ако може на мястото на джонатан да застане биабиани -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, може би Нагатомо за Додо отляво и горе-долу това ще е състава с наличните футболисти към днешна дата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
![]() Най-накрая ![]() http://www.sempreinter.com/2014/07/11/mvil...h-inters-shirt/ Следващия е Медел, който повтарям може да играе и като защитник, такъв игра срещу Ман Сити и беше играч на кръга в Англия ако не се лъжа... ![]() Това е тактитката и състава за сега, търси се заместник на Джонатан, може би ще е късно лятото тъй като сега на дневен ред е нападател... Бекове - няма яснота за сега Мисля че полу-защитата е готова... Защитата остава да видим, Баланта или Роландо ще си дойде, и дали Кампаняро ще остава или не.... Нападение, Ибарбо остава вариян тъй като Юве купуват Итурбе, така че: Пато - Цената и заплата на играча са проблем за сега Ибарбо - 100% напуска Каляри, остава да видим къде Йоветич - сега пък искал да напуска Сити тъй като имат Джеко и Агуеро Перейра от Удинезе - говори се за 2 години наем и 15милиона откупуване, нямам наблюдения върху него но е цел и на Ювентус Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jul 11 2014, 19:24 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йоветич май наистина иска да напусне Ман Сити, тъй като имат Агуеро, Джеко, а и Негредо, който май ще остане в клуба. А с тия наеми за по 2 години не знам какво точно се опитваме да направим. Първо взехме Додо с такъв наем, а днес прочетох, че сме се опитали да удължим наема на М'Вила от една на две години, но Рубин са ни отрязали. Сега гледам, че и този Перейра го искаме по горе-долу същата схема само дето клаузата за откупуването му е по-тлъста. На 90% съм сигурен, че и за Йоветич схемата ще е подобна. Явно ще се надяваме на класиране в зона Шампионска лига за да можем с приходите, които ще влязат в касата на отбора да купуваме, че положението ни не е никак розово. Докъде я докарахме само, чак не ми се вярва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
бе четох , че Ако стеван дойде , то ще дойде след 10ти август за съжаление.
пато е заявил пред жуан , че иска да се завърне в италия. станахме за смях с тези наеми - чудя се как изкарахме парите за ернанес зимата ![]() а тоя перейра който го е гледал да сподели нещо за него да видим как е , що е ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ха Йоветич ако въобще дойде най-вероятно на 31 август 23:59
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
http://www.inter.it/en/news/45959
Ето малко яснота от директора, Йоветич са ни казали че не е за продан, но Негредо остава за сега и може и да има малка надежда. Мвила чакаме Рубин Медел, според мен ще дойде но пазарлъка за наем продалжава ![]() Почваме да продаваме... Кузманович, Гуарин, Скелото, Силвестре, Оби, Алварез са за продан... ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРА И FORZA INTER от Видич : https://www.youtube.com/watch?v=Lr3FTlufAmY |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако Негредо преподпише, то Йоветич ще е четвърти избор за нападател и това ще е нашият шанс. Аз четох, че той се е договорил с нас, така че остава да видим, какво ще стане оттук нататък. Доста сме настоятелни, така че в крайна сметка може да стане работата
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм... дори Негредо да си тръгне колко шанс за изява ще получи Йоветич при наличието на Джеко и Агуеро? Едва ли ще го удовлетворява. Сигурен съм, че ще се договорим лесно с футболиста, тъй като е играл в Италия и стила му е познат, така че не вярвам да предпочете пейката на Сити. Проблемът според мен ще дойде от там, че ще почнат едни оферти за наеми с до две-три клаузи и опции, а почти съм сигурен, че Сити ще искат кеш за Стеван. Дано с продажбата на някой от ненужните ни футболисти успеем да привлечем черногореца, че друг вариант не виждам. Оферти с разсрочено плащане от типа по 10 вноски също не са примамлива оферта, защото ако излезе отбор с парите накуп шейха като нищо ще предпочете да продаде играча там.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 08:58 AM |