Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Шакири, Дамброзио, Нагатомо, Андреоли и Тайдер - са играчи за продан и няма да пътуват за мача с Галатасарай!
Видич също но е контузен, което ме навява на мисълта че Видич остава в отбора за следващият сезон, то на тази заплата и аз на негово място бих останал! За Дамброзио днес му е казано че е за продан, доста интерес към него, Тотнъм, Уест Хем и Рома, Фиорентина и Наполи! Дано му вземем 10м и да вземем класен ляв бек подкреплението за десният на Монтоя ще е Сантон а на новият ляв имаме Жуан, Димарко и Додо така че да взимаме Перишич и Клиши примерно и да се приключва разбира се това ще стане ако продадем 5-те изброени играчи + Лонго който е близо до новака Фросиноне! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 292 Регистриран: 8-February 15 Град: . Потребител No.: 9,372 ![]() |
Та да се върнем на отбора за другата година, Манчини играе с ФАЛШИВИ КРИЛА, слага там AMC, ST играчи, само се сетете за трансферите му зимата Подолски - фалшиво крило и Шакири - пак фалшиво крило - натуралната позиция на Подолски е SS лек нападател а на Шакири Атакуващ халф зад нападателя! Не сработиха имахме доста полужения, късмета също ни изневери! Та в Сити и Насри и Силва и Агуеро са не са типични крила, помните Адам Джонсън - типично крило игра 1-2 мача при Манчини, неговата роля тази година ще изпълнява Биабяни! Иначе от дясно Манчо ще върти Перишич и Ернанес а от ляво Йоветич и Паласио така че крила няма да купуваме, затова искахме и Дибала пак играч който не е чисто крило! Аз съм съгласен с теб , тая схема прилича на 4-3-3 или нещо такова . Още при повторното си идване в Интер Манчини каза че му трябват такъв тип футболисти , които играят на крилото и умеят да бележат много голове . След това му докараха Шакири , който направи 2 - 3 силни мача - явно е бил пределно мотивиран да се докаже в новия си отбор , но впоследствие може би не е показал постоянство и това е причината да бъде закотвен на резервната скамейка . Така поне ги виждам нещата аз . За схемата на игра ми прави впечатление , че играем (от началото на подготовката) с 4ма в защита , пред тях тройка халфове (единият от които играе като дефанзивен халф) и трима отпред (които постоянно си сменят местата), като единият от тях е Ернанес в ролята на трекуартиста - иначе казано 4-3-1-2 . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Интер и Наполи разменят звезди
Интер и Наполи обмислят да разменят Жуан Жезус и Хосе Кайехон, съобщават медиите в Италия. Джердан Шакири почти сигурно ще напусне "нерадзурите", а привличането на Иван Перишич от Волфсбург зацикли. Именно заради това Роберто Манчини се е спрял на една от звездите на южняците. Според Tuttosport, Кайехон е изгубил позициите си в Наполи при новия треньор Маурицио Сари и няма да е изненада, ако бъде продаден. В същото време се говори, че "небесносините" проявяват интерес към Жезус, който може да изгуби титулярното си място на "Джузепе Меаца" заради привличането на един куп нови бранители. За момента двата клуба не са провели официални преговори, но се очаква сериозно да обмислят идеята. Прочети още на: http://www.gol.bg/inter/2015-08-01/inter-i...azmenyat-zvezdi -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
След контузията на Кедира, започнаха да свързват дъртата с трансфер на Гуарин. Аз лично нямам нищо против, стига да дадат едни 12-15 млн или бартер за Маркизио
![]() -------------------- |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат След контузията на Кедира, започнаха да свързват дъртата с трансфер на Гуарин. Аз лично нямам нищо против, стига да дадат едни 12-15 млн или бартер за Маркизио ![]() JUVENTUS KEEN ON GUARIN Juventus are keen on a move for Fredy Guarin and are willing to offer Fernando Llorente to Inter as part of the deal for the midfielder, according to Mediaset. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
дадават йоренте+касарес и е техен...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Пак ни свързват с трансфер на Ламела при нас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Juventus CL 2. Roma CL 3. Inter CL --------------- 4. AC Milan EL 5. Napoli EL 6. Lazio EL 7. Fiorentina 8. Genoa |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво остава до края на прозореца, единствено въпросителната е кой бек ще вземем от Телеш, Клиши, Масуаку или Кришито:
за продан: Андреоли - 3м - Фиорентина, Аталанта, Сампдория и др. Нагатомо - 3-5м - Галатасарай и Уест Бромич Дамброзио - 8-10м - Шалке но по-скоро Уест Хем Шакири - 15-17м - Шалке, Борисия Д и Евертън Скелото - 3м - Киево Тайдер - 5м - Уатфорд ОБЩО в най-лошият случеи: 35-37м ще дойдат почти на 100%: Перишич - 20м - имаме съгласието на играча, липсва споразумение с клуба които искат кеш ние искаме наем... Мело - 3м или без пари - всичко е договорено между него и нас, предстои да видим дали без пари ще можем да го вземем Телеш, Клиши, Масуаку или Кришито - всичките агенти на играчите потвърдиха нашият интерес, Манчини иска Клиши (както и аз лично), за Кришито Зенит искат 15м кеш което не ни устройва за Телеш има голяма опашка ПСЖ, Челси и там няма да стане, Масуаку - Рома или Геноа са най-вероятни за него, натиска ни се през медийде постоянно... така че Клиши излиза най-вероятен но това ще е последен трансфер и ще стане в последните дни на джама! Има опасност Скелото да увисне заедно с Тайдер, но да се надяваме че ще ги продадем, Пушкаш и Гастон Камара отидоха в Бари под наем, утре Лонго под наем в Фрионензе.... така че, това остана за продаване и купуване като отбора ни ще излежда най-вероятно така: ![]() Има интерес към Медел, Гуарин и Ернанес но няма да ги продаваме за сега.... Додо също е под-въпрос дали ще остане (той все още е под-наем от Рома което прави трансфера му труден тъй като трябва да им платим 7м предварително а това ще развали бюджета, така че съм сигурен че остава) Този коментар е бил редактиран от enjoy на Aug 4 2015, 15:24 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Има интерес към Медел, Гуарин и Ернанес но няма да ги продаваме за сега.... Додо също е под-въпрос дали ще остане (той все още е под-наем от Рома което прави трансфера му труден тъй като трябва да им платим 7м предварително а това ще развали бюджета, така че съм сигурен че остава) ПРОДАВАЙ !!!! -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Продължават опитите на Интер да привлече халфа на Галатасарай Фелипе Мело. Бразилецът, който има опит в Серия "А" с екипите на Ювентус и Фиорентина, вече договори личните си условия, но клубовете не могат да се разберат. Идеята на "нерадзурите" е да не плащат трансферна сума, а да разменят Мело за някой от футболистите, които не попадат в сметките на Роберто Манчини.
Според турските медии от Галатасарай са поискали Гари Медел, но веднага са получили отказ. Интер обаче е готов да се раздели с един измежду Слити Тайдер, Жуан Жезус, Додо и Юто Нагатомо. Турците са помолили за няколко дни, в които да обмислят предложението. До сделка обаче почти сигурно ще се стигне, защото самият Мело заяви, че вече няма желание да играе за Галатасарай и иска да продължи кариерата си в Интер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Следели сме Габиадини, ако евентуално новият им треньор не разчита на него - http://www.sempreinter.com/2015/08/04/sm-i...ing-gabbiadini/?
Мене лично ме кефи Габиадини, а и беше ефективен в Самп при 4-3-1-2. В Наполи и тяхната схема не се вписа много, защото не е типично крило, нито чист нападател. Да им даваме Гуарин за него ![]() Перишич е отсъствал от тренировка на Волфсбург уж без основателна причина. Бях чел, че всичко е договорено между клубовете, но чакаме първо продажба, за да се задейства трансфера. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Това са очакваните продажби, ще спестим близо 50милиона за Финансовият фейр плей... Мело според медийте е почти готова сделка (искаме да го вземем без пари докато Галатасарай искат 3м, но има вероятност той да разтрогне и да дойде за 0) ![]() Ако някой не е видял в другата тема: BTV MEDIA GROUP относ ще излъчват мачовете от СЕРИА А ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Андреоли в Болоня е готова сделка: According to reports Premium Sport for what concerns Andreolli to Bologna it's all done, you should soon get the consent of the player at the club Felsineo
това значи че Мело скоро ще бъде обявен за играч на Интер... остава продажбите на Дамброзио, Нагатомо, Шакири, Скелото и Тайдер да отключат и другите два най-вероятни трансфера на Перишич и Клиши! |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат Андреоли в Болоня е готова сделка: According to reports Premium Sport for what concerns Andreolli to Bologna it\'s all done, you should soon get the consent of the player at the club Felsineo това значи че Мело скоро ще бъде обявен за играч на Интер... остава продажбите на Дамброзио, Нагатомо, Шакири, Скелото и Тайдер да отключат и другите два най-вероятни трансфера на Перишич и Клиши! Сега четох за интерес на Юбе и Гала към Ернанес - продавай !!!! По този начин Шакири мисля,че ще остане!!!! Клиши го забравай, не се продава,а ако Шак остане, незнам дали Перишич ще дойде. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Агента на Масчерано е казал, че от всички италиански отбори, Интер е с най-големи шансове да го вземе в редиците си!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
EXCLUSIVE - Braida (ds Barcelona): "Mascherano to Inter? Nonsense, Javier remains at Barca 100%. Actually no 1000%"
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
D\'AMBROSIO TURNS DOWN WEST HAM MOVE
West Ham are looking to further add to their squad, but talkSport report they have been hit by the news Inter defender Danilo D\'Ambrosio has turned down a move to Upton Park. The two clubs had agreed a £9 million fee but the player is not keen to join the Irons. 9 млн.паунда !!!! Тоя за какъв се взе бе - КУР за Данило!!!! Сега чета и че Андреоли отказал на Болоня?!?!?! Кво става бе - нема ли кой да ги \" осъзнае \" тия смешници! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами за Дамброзио май пишеше, че нещо не са се разбрали по личните му условия. Ако е това проблемът, може да има развитие по въпроса.
Ювентус са предложили 10 млн за Гуарин. Мисля, че ще келкнат и на 12-13. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
10млн са добри пари за фреди , искам да го махнем и на негово място да налагаме гнукури + 10млн за д'амброзрио + 10 от андреоли,скелото,нагатомо,тайдер и компания и сме супер.
с тези пари ще стискам палци за някой класен бек като коларов/коентрао/клиши + още една опция за нападението като пероти или вазкес. искам шак да остане , но ако го изгоним задължително трябва да привлечем някое крило/атакуващ халф. слуховете за перишич сякаш ,че утихнаха и по-добре , защото все си мисля , че може да вземем по-добър футболист от него. лично аз ще стискам палци за ламела или мертенс , но и хърватчето не е лош де... много зависи и от това манчо каква схема ще налага , съмнява ме че ще залага на 4312 , ако е така то футболисти като шакири,ламела и мертенс не ни трябват.... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 07:13 PM |