Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Според последните новини ИМБУЛА е сигурен като дори искаме да вземем ИМБУЛА + ОЩЕ ЕДИН ОТ КОНДОГБИА, МОТА ИЛИ МЕЛО, Сега има вечеря с агента на Кондогбиа като сме постигнали съгласие с него и той ни предпочита пред Милан хахах, ако направим
Имбула Кондогбиа Ковачич ще си ударя гъзъ в тавана, но по логично ми се вижда Имбула и Мота, все пак в момента на живо медийте коментират срещата с агента на Кондогбиа. Миранда и Имбула са първите ни трансфери! като може би следващият е Кондогбиа WOW.... Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jun 19 2015, 23:03 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Май спечелихме битката за Кондогбиа... срещата на Аусилио и Фасоне с агента на играча и вице президента на Монако продължава!
Ситуацията около халфа на Монако Жофри Кондогбия става все по-заплетена. Не е тайна, че френският национал е трансферна цел на Интер и Милан, а представители на двата клуба са в Монте Карло за официални преговори. И докато медиите се надпреварват да предполагат кой ще спечели наддаването, шефовете на градските съперници демонстрираха изненадващо топли отношения. Снощи вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани и директорите на Интер Пиеро Аусилио и Марко Фасоне бяха забелязани да излизат заедно от ресторант в Монте Карло, придружавани от хора от ръководството на Монако. Единствено Аусилио каза няколко думи пред журналистите. Той с усмивка обясни, че между двата клуба няма напрежение заради опитите им да привлекат Кондогбия. Развитие по темата се очаква още утре. Според медиите в Италия самият футболист е обещал да подпише с Интер, но от Милан вече са се договорили с Монако за трансферната сума. Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jun 20 2015, 00:05 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Ебати сапунката. И все пак се надявам да дойде при нас. Едно, че явно наистина е обещаващ играч, второ, че винаги е сладко да вземеш трансферната цел на съперника
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Братът на играча също пристигна на срещата, приближаваме се до Кондогбиа като той не е алтернатива на Имбула, взимаме и двамата, това значи че Гуарин напуска най-вероятно, много много добри новини тези дни, Монако искат 35м за играча, а действаме така защото Манчини е получил 100% не от Туре и сега иска и двамата, като той е човека който е убедил Кондогбиа да мине при нас, ух че кеф, браво на Манчини затова се радвам на него защото си има начин винаги да се справя и токо виж ни повел към правилният път смятайте че Имбула и Кондогбиа са най-добрите халфове дефанзивни във Франция, ако направим дуо от тях и отзад Миранда сме оправили защитата на 100%
![]() срещата продължава с агента и брат му! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Братът на играча също пристигна на срещата, приближаваме се до Кондогбиа като той не е алтернатива на Имбула, взимаме и двамата, това значи че Гуарин напуска най-вероятно Да не стане да напусне само Ковачич, че пак се появиха слухове, че Ливърпул са съгласни да срещнат финансовите ни изисквания за него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ако вземем и двамата , то ковачич няма как да не бъде продаден... предпочитам да дадем 20млн за имбула(с което може да си осигурим и матео) а ако вземем само кондогбиа за 30млн и ковачич остане , ще съм най-щастливия човек на планетата земя!
-----ковачич-----кондогбиа-----брозович----- ![]() чета ,че пуул дават 25млн за матео , ние искаме 30 ![]() тохир позовлява да повишим офертата за кондогбиа. Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jun 20 2015, 09:56 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Аз си представям халфовата линия така:
Имбула - Кондогбия Шакири - Ковачич - Салах/Куадрадо Брозович е пичага, но в защитен план ни трябват стълбове. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Аз си представям халфовата линия така: Имбула - Кондогбия Шакири - Ковачич - Салах/Куадрадо Брозович е пичага, но в защитен план ни трябват стълбове. ако имаме такава халфова линия ще газим всички и всичко наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! трябват ни 55млн за двамата , + наеми на миранда,коларов и салах/куадрадо и газ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ако имаме такава халфова линия ще газим всички и всичко наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! трябват ни 55млн за двамата , + наеми на миранда,коларов и салах/куадрадо и газ! Еми да - това е оптималният вариант с продажби на Кузманович, Нагатомо, Гуарин, Ранокия, Алварез и още някои от играчите под наем, които няма да намерят място в състава. Като продадем тия ще закърпим и бюджета и ще имаме един боеспособен отбор. Пък и не ми се струва невъзможно да го направим. Така можем да си позволим зимата да не харчим много, а ще имаме обигран отбор. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ако продадем Ковачич за да вземем Кондогбия и Имбула ще е най-смотаното решение за последните 10 години ... Матео трябва да остане независимо кой взимаме , това е най-добрия ни играч и задължително трябва да го запазим .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
И на мене ми се струва, че да продадем Ковачич и да вземем Кондогбия ще е глупаво решение. Гледах, че той има само 22 мача за Монако миналия сезон, като е бил сменен в 7 от тях?! Той дори не е титуляр, но струва над 35 млн и има космическа заплата. За мене най-добре ще е да вземем Алън и Имбула и да задържим Ковача. Алън като дефанзивен и пред него Ковачич и Имбула, а напред Шакири, Икарди и още някой. Ако успеем да продадем и Гуарин, ще набавим повечето от парите за Алън.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мене ми се струва, че да продадем Ковачич и да вземем Кондогбия ще е глупаво решение. Гледах, че той има само 22 мача за Монако миналия сезон, като е бил сменен в 7 от тях?! Той дори не е титуляр, но струва над 35 млн и има космическа заплата. За мене най-добре ще е да вземем Алън и Имбула и да задържим Ковача. Алън като дефанзивен и пред него Ковачич и Имбула, а напред Шакири, Икарди и още някой. Ако успеем да продадем и Гуарин, ще набавим повечето от парите за Алън. Съгласен съм. Ако за този бонго ще трябва да жертваме Ковача да забравяме. Няма да има връх простотията ни ако продадем Ковача ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И на мене ми се струва, че да продадем Ковачич и да вземем Кондогбия ще е глупаво решение. Гледах, че той има само 22 мача за Монако миналия сезон, като е бил сменен в 7 от тях?! Той дори не е титуляр, но струва над 35 млн и има космическа заплата. За мене най-добре ще е да вземем Алън и Имбула и да задържим Ковача. Алън като дефанзивен и пред него Ковачич и Имбула, а напред Шакири, Икарди и още някой. Ако успеем да продадем и Гуарин, ще набавим повечето от парите за Алън. Алън действително ми се струва доста класен футболист , определено е класа над онова дърво Медел , ако вземем Алън и Имбула и запазим Ковача ще сме перфектни в центъра на терена . Ако към Миранда прибавим и някой десен бек а в нападение вземем Салах и още някой ще сме адски силни през новия сезон . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и аз мисля алън за доста добър и обещаващ халф. съгласен съм той да е типичния деф. халф който да стой плътно до защитата , а имбула който е силен физически да се включва от време на време напред.
само да не изпуснем имбула,защото четох ,че марсилия ни чакат да затворим сделката. ето ето: 1.Самир Ханданович (К) ; 21.Давиде Сантон , 6.Жоао Миранда , 24.Джейсън Мурильо , 13.Александър Коларов ; 20.Алън , 25.Джанели Имбула ; 10.Матео Ковачич; 11.Джердан Шакири , 7.Мохамед Салах ; 9.Мауро Икарди Резерви: 30.Каризо,33.Д'амброзио,22.Додо,5.Жуан,23.Ранокиа,18.Медел,27.Гнукури,77.Брозович,88.Ернанес,17 .Пероти,8.Паласио,51.Пинийя как ви се струва ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jun 20 2015, 12:35 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Такива ниски халфчета като Алън не ви ли напомнят на едни двама герои?Гледали сте му мача срещу нас и вече голямата класа.Никой вече не взима толкова ниски дефанзивни халфове.Да ходи в клоаката тоя...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такива ниски халфчета като Алън не ви ли напомнят на едни двама герои?Гледали сте му мача срещу нас и вече голямата класа.Никой вече не взима толкова ниски дефанзивни халфове.Да ходи в клоаката тоя... На Удинезе съм гледал поне 10 мача този сезон, защото ми беше интересно да видя, до къде ще ги докара Страмачонито и да ти кажа Алън винаги си е бил на ниво. Не казвам, че е някакъв супер халф и той си има слабости, но не мисля, че в момента е на светлинни години от Кондогбия, че да дадем толкова много пари за последният. Ок, съгласен съм, че има потенциал да стане голям играч, но много такива дето са имали потенциал сега никой не ги помни. Виж, например Балотели дето уж щеше да стане супер нападател, къде е сега. Резерва в 6-я Ливърпул, дето нямат един читав нападател и пак седи пейка. Нямам нищо против тоя Конго-монго, ако пордадем Гуарин и Ернанес примерно, но не и да жертваме Ковачич и след сезон-два пак да останем с пръст в уста, както стана с Коутиньо и други преди него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Удинезе съм гледал поне 10 мача този сезон, защото ми беше интересно да видя, до къде ще ги докара Страмачонито и да ти кажа Алън винаги си е бил на ниво. Не казвам, че е някакъв супер халф и той си има слабости, но не мисля, че в момента е на светлинни години от Кондогбия, че да дадем толкова много пари за последният. Ок, съгласен съм, че има потенциал да стане голям играч, но много такива дето са имали потенциал сега никой не ги помни. Виж, например Балотели дето уж щеше да стане супер нападател, къде е сега. Резерва в 6-я Ливърпул, дето нямат един читав нападател и пак седи пейка. Нямам нищо против тоя Конго-монго, ако пордадем Гуарин и Ернанес примерно, но не и да жертваме Ковачич и след сезон-два пак да останем с пръст в уста, както стана с Коутиньо и други преди него. Аз си мисля , че трябва да вземем единия измежду Имбула и Кондогбия + Алън , в халфовата линия освен Ковачич всичко друго е под всяква критика , само Брозович трябва да остане зарезерва а останалите да си ходят в серия Б . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
така като чета май сме спечелили битката за Кондогбия.....само да посмеят да пипнат Ковача обаче
![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Смятам,че вече Имбула е излишен,защото ако вземем и него най-вероятно Ковачич ще бъде продаден,а и ми се струват еднотипни с франсето..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 08:45 AM |