Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
според пресата в барселона : педро и сонг за ковачич
http://www.bauscia.it/pressing-del-barcell...nuova-proposta/ манчини иска трио от премиърлийг - бегович,сонг,йоветич. за стеван ще предложим 15млн , на бегович му остава 1г. договор със стоук сити , а сонг играе под наем в уест хям. http://www.bauscia.it/tris-dalla-premier-s...ino-di-mancini/ дано да вземем сонг и йоветич,за бегович незнам. камерунеца би стоял много добре пред защитата , уникален халф... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Въобще не съм сигурен, че трябва да жертваме Ковачич за Сонг.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
много ясно , че не трябва да жертваме ковачич за който и да е било.
може да привлечем сонг с някой наем или в кеш и да го сложим пред защитата. за сонг трябва да пожертваме гуарин според мен. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Дибала е добър но не мисля че си заслужава да похарчим 40 милиона за него! Изпуснахме и него и Итурбе сега е късно вече!
трябва да се насочим към Педро, Йоветич, Дармиан и Туре опитни и класни доказани футболисти и да рискуваме с Драгович в защитата това са 5 трансфера които трябва да направим всичко за да привлечем ако Туре се окаже труден за привличане то Сонг и Алън са добра опция! Не мисля че Манчини ще рискува още един сезон и ще играе на сигурно! Шакири Сантон Дармиан Икарди Ковачич Драгович са достатъчно млади за да слагаме и Дибала в този отбор, трябва опит и класа! На Юве са им отказали 25 милиона за Дибала така че за тези пари 40 милиона взимаме и Педро и Йоветич и Драгович което е по-добрият вариянт! Ако някой се навие да ни отърве от Медел то може да вземем и Алън и Сонг да оплътним деф халф ако ЯЯ Туре иска заплата голяма и Ман Сити искат над 20 милиона! ![]() ![]() GOALKEEPERS Cech 1 Bardi 25 Tommaso Berni 46 DEFENDERS Juan Jesus 5 Dragovic 6 Nemanja Vidic 15 Darmian 16 Davide Santon 21 Pires Ribeiro Dodò 22 Andrea Ranocchia [C]23 Murillo 24 Danilo D'Ambrosio 33 Isaac Donkor 54 Federico Dimarco 93 MIDFIELDERS Mateo Kovacic 10 Yaya Toure 42 Gary Alexis Medel Soto 18 Assane Demoya Gnoukouri 27 Gaston Camara 29 Marcelo Brozovic 77 Anderson Hernanes 88 STRIKERS Rodrigo Palacio 8 Mauro Emanuel Icardi 9 Pedro 11 George Alexandru Puscas 28 Jovetic 35 Xherdan Shaqiri 91 Този коментар е бил редактиран от enjoy на Apr 21 2015, 12:40 |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Във връзка с \"революцията\", която готвим лятото ето цените на тези които си заминават :
Handanovic – valuation 18.5 – wage 2 Guarin – valuation 12.5 – wage 2.8 Kovacic – valuation 22 – wage 2.7 Nagatomo – valuation 10 – wage 1.3 Kuzmanovic – valuation 5 – wage 1.5 Juan Jesus – valuation 13 – wage 1.4 Obi – valuation 2.8 – wage 0.9 Andreolli – valuation 3 – wage 1 http://www.sempreinter.com/2015/04/22/sky-...nters-starters/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Яя Туре пак намекна за напускане, искал "нещо ново"
Основният халф на Манчестър Сити Яя Туре отново хвърли феновете в смут и намекна, че може да напусне през лятото. Той индиректно говори за това още от зимата, като постоянно е свързван с трансфер в Интер. Там старши треньор е Роберто Манчини, който му беше наставник и на "Итихад". Котдивоарецът вече определи италианския специалист за свой "ментор", а сега пак говори за бъдещето си. "За бъдещето си не мога да ви кажа нищо, защото за него знам толкова, колкото и вие. Ще отида там, където ще има нещо ново за мен, някое ново предизвикателство. Просто такава ми е природата, обичам да търся такива неща", заяви витиевато Туре. В Англия говореха, че единствената пречка за по-ранно осъществяване на трансфера в Интер е била високата заплата на полузащитника. Той получава над 10 млн. паунда годишно в Сити, а такива пари не са по силите на "нерадзурите". Но изглежда и това не е пречка вече. "Никаква сума пари не би ме задържала в клуб, който вече не е предизвикателство за мен или би ми попречила да отида в клуб, който може да ми предложи такова нещо. Това би било нечестно спрямо самия мен. Не ме интересува какво пише английската преса за мен, защото често не е истина", сподели Туре. Айде идвай, вижда се че вече не се раздава в Ман Сити! Така е с изкуствените отбори всичко е изкуствено ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
самир е уникален вратар (най-добрия в серия А) , дано преподпише!
ковачич е бъдещия иниеста , трябват му точна позиция , минути и доверие! двамата хърватчета+гнукури са бъдещето на халфовата ни линия. жуан е твърде непостоянен и неадекватен на моменти , но все пак е млад интерист и може да свърши работа , искам да остане! другите дим да ги няма -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Клюките от днес според Ди Мазио:
Взимаме Йоветич с наем и закупуване Предложили сме за Вида 3 милиона, Динамо Киев иска 9 - да ги даваме за Драгович викам аз! За левия фланг ни свързват със Сикейра от Атлетико и Зуканович от Киево ? Сикейра ОК ама Зуканович ???? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смяна в плана Самир остава:
Самир Ханданович иска да поднови договора си с Интер Самир Ханданович иска да поднови договора си с Интер, но той и агентът му срещат трудности при преговорите с ръководството на клуба. Настоящият договор на Ханданович с „нерадзурите“ изтича в края на следващия сезон. „Все още водим преговори“, сподели агентът на вратаря Федерико Пасторело пред „Скай Италия“. „Аз съм оптимист, защото Самир иска да остане в Интер. Вярвам, че ще постигнем споразумение с клуба“, добави Пасторело. За мен продажбата му е безмислена тъй като не той е проблема на отбора, направи слаб сезон защото миналия ни изнесе на гръб и имахме големи очаквания! Слаба комуникация със защитата и слаба игра с крака иначе нямам забележки най-добрият вратар на дузпи в света в момента! Нямам проблем ако остане нямам проблем и ако го заместим с Ромеро или Чех! Този коментар е бил редактиран от enjoy на Apr 23 2015, 10:05 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за туре може да жертваме гуарин и ернанес , а не ковачич. - съгласен съм!
икарди остава , йоветич или дибала ще се вземе. ранокиа ще остане до 2019 , имаха договорка с ръководството още миналата година , когато го направиха капитан. http://www.bauscia.it/toure-inter-lagente-prepara-laddio/ ново има за наследник на самир - маркети http://www.bauscia.it/sky-porte-girevoli-s...ecco-marchetti/ кви са тия бекове с които ни свързват бре , дармиан или коларов са нашите хора -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Някакви впечатления от този футболист?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
пфеееей , кви са тез бе...
дармиан на куков ден... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Четох коментар на фен на Интер от Босна в който той казваше да седим далеч от него, мисля че са само слухове, че с тези ПЪЛНЕЖИ МИ ПИСНА ИСКАМ ОСНОВНИ ИГРАЧИ - ТУРЕ, ЙОВЕТИЧ, ПЕДРО итн... май пак ще пресолим манджата с тези нечувани играчи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали вече взехме един централен защитник в лицето на Мурило за широчина на състава и мисля, че той е напълно достатъчен. За какво не мога да разбера сега ни е и този? Има толкова голям избор от млади и талантливи централни бранители като Драгович и Шар, но ние постоянно и най-редовно се ориентираме към анонимници на вече почти средна футболна възраст. Точно и поради тази причина стигнахме до тук, че за пореден сезон оставаме извън борбата за челните позиции в Италия. И като гледам какви простотии вършим, нищо чудно и следващия сезон да си приказваме абсолютно същите приказки от 1001 нощи за n-ти вече пореден път.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ФЕЛИПЕ и ЗУКАНОВИЧ - шампиони?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Манчини нави Яя Туре за Интер
Преговорите за трансфера започват тази седмица Роберто Манчини е навил халфа на Манчестър Сити Яя Туре да продължи кариерата си в Интер, съобщава авторитетният италиански вестник Gazzetta dello Sport. Според информациите, представител на бившия футболист на Барселона ще се срещне в следващите няколко дни с човек от ръководството на „нерадзурите“, за да обсъдят сделката. Трансферът е на път да се осъществи благодарение на Манчини, който е говорил над два часа и с президента на Интер Ерик Тохир и след сериозни усилия е успял да го убеди да извади нужната сума, за да се подпише с Туре. Манчини и африканецът работиха заедно на „Етихад“, като днес 31-годишният футболист заяви, че наставникът му е ментор, а парите не са основна движеща сила в кариерата му. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наполи пред сензационен трансфер – отмъква Дибала
Наполи е на път да осъществи сензационен трансфер и да привлече Пауло Дибала от Палермо. От сицилианския клуб обявиха, че президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис е получил разрешение да води директни преговори с Дибала и неговия агент. Това на практика означава, че между двата клуба има принципно споразумение относно трансфера на аржентинския футболист. Голаджията прави фурор през настоящия сезон с екипа на Палермо и привлече погледите на отбори като Челси, Манчестър Юнайтед, Барселона, Рома и Ювентус. Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини е категоричен, че няма да продаде Пауло Дибала за сума по-малка от 40 милиона евро. „Не знам много за преговорите с Наполи. Единствено знам, че г-н Де Лаурентис е получил разрешение от г-н Дзампарини да води директни преговори с Пауло Дибала и неговия агент“, заяви вицепрезидентът на Палермо Джулиелмо Мичике пред „Soccerweb24“. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
навсякъде се пише , че ще продаваме шакири. ще го продадем и ще го заменим с ламела уж.
шакири не играе така както очаквахме , но от новия сезон вярвам , че ще ги пори. особенно в схема 4231 или 433. ламела-икарди-йоветич не би било зле , но искам и шакири да е зад тях ако може... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер гледа Ярмоленко на Фиорентина - Динамо Киев
Директорът на Интер Пиеро Аузилио присъства на трибуните на стадион „Артемио Франки“ и наблюдава изявите на Андрий Ярмоленко по време на четвъртфиналния мач реванш от Лига Европа между Фиорентина и Динамо Киев. Крилото на Динамо Киев прави силен сезон и привлече интереса на някои от отборите от водещите първенства. От Динамо Киев искат 20 милиона евро за Ярмоленко, което може да откаже Интер. Интересът на „нерадзурите“ към Ярмоленко все още е в много начална фаза. Към Андрий Ярмоленко има интерес от няколко отбора от Премиършип, сред които и Ливърпул. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:41 AM |