Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Миналата седмица гледах Ливърпул срещу Сити , Коу вкара уникален гол за победата им . Направи страхотен мач , още тогава го казвах и сега го твърдя , че това е уникален играч . Някой хейтъри казваха , че можел в Испания но твърдия футбол в Италия не бил за него ... В Англия обаче играе титуляр и се е превърнал в страхотен играч който за жалост изтървахме за жълти стотинки . Аз доста говорих за Коу като беше при нас че е страхотен и единственото което му трябваше беше повече игрови минути и време да израсне,сега скубем коси . -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Интересуваме се от Кондобия. Обаче Монако ще искат поне 20 млн. за него. - http://www.football-italia.net/63384/inter...d-out-kondogbia
Доста класен играч е, поне от това което видях срещу Арсенал. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
И аз останах с доста добри впечатления от представянето на Кондогбия срещу Арсенал. Както и сами се уверихме, има много силен и плътен удар. Факт е обаче, че французите няма да се разделят така лесно с него и наистина ще ни трябват поне едни 20-ина милиона за да привлечем този талантлив играч.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Cds - Handanovic vuole giocare la Champions. Inter su Perin .
Handanovic tiene sulle spine l’Inter: senza Champions sarà addio http://www.bauscia.it/handanovic-tiene-sul...ons-sara-addio/ ханданович си тръгва , нашия първи избор за негов заместник се казва матия перин , алтернативи са марко спортиело , манданда, рейна , а на последно място е барди от който се очакваше да е твърд титуляр , обаче това така и не стана... кондогбия не съм го гледал , но едва ли ще изкараме 20млн за деф.халф. а ако случайно ги изкараме по-добре да ги дадем за лиуз густаво или алекс сонг. от монако харесвам караско. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Много ми е интересно за каква сума ще продадем Самир, ако наистина продажбата стана факт. В медийното пространство се спекулира някаква цифра между 10 и 12 млн евро, което за мен е смешно, макар и договора на Хандана с нас да изтича през лятото на 2016 година.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Много ми е интересно за каква сума ще продадем Самир, ако наистина продажбата стана факт. В медийното пространство се спекулира някаква цифра между 10 и 12 млн евро, което за мен е смешно, макар и договора на Хандана с нас да изтича през лятото на 2016 година. да , и на мене ми е любопитно. тука доста хора подценяват ханданович и бързо забравихте това в колко мачове ни е спасявал от загуби , загуби на точки , дори и унижения. ама грешките му се помнят дълго време , но нойер не греши ли? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не подценява Ханданович, нито пък някой е тръгнал да оспорва безспорните качества, които Самир притежава. Има страхотен рефлекс, но забелязвам, че от край време центриранията в малката пеналтерия са му сериозен проблем. Вратар с такъв ръст не би трябвало да има проблем с подобни топки и най-закономерното е да мачка всичко живо и да бъде цар в малкото наказателно поле, но уви. Вярно е, че в много срещи ни е спасявал кожата, но допуснахме и не малко голове именно след негови несигурни намеси и грешки. Като цяло вратарския пост винаги е бил тъй неблагодарен. Цял мач спасяваш уникални положения, но накрая допускаш миг невнимание или просто неумение и отбора ти губи в резултата заради теб. Но каквото и да се случи, ние винаги сме имали много добри вратари и не се съмнявам, че ще намерим отличен заместник на Самир, така че почти нямам никакви притеснения около евентуалния заместник на словенеца... стига да не е Пепе Рейна, разбира се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ако ще е Рейна, то по-добре да не взимаме вратар и Каризо са пази. Перин не ми е ясно как ще го вземем, при условие че ще му искат поне 15 млн, а някак си не виждам да дадем толкова пари за вратар, след като имаме много други дупки. Четох, че може да се опитаме да включим и другите 50% на Бенаси в сделката за Дармиан. Бенаси е доста обещаваща надежда и не стане пак да сменим кон за кокошка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
рейна дори когато играеше редовно си беше палячо , кво остава сега :Х
дженоа за 10-12 ще дадът перин , пък имаме и много играчи за техния отбор като здравко,паласио,андреоли,оби дано включим някой/лко в замяна :Д спортиело - вратаря на аталанта и той не е за подценяване , но е твърде млад и неопитен дармиан е добър бек и съм готов да прежаля бенаси -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз чисто му изгубих дирите на това момче Бенаси. Докато беше при нас доста от специалистите го определяха за голям талант с бъдеще, но доста такива играчи, като че ли минаха през Интер в последните няколко години. Съвсем пресни примери са Ливая, Лонго, Дънкан, Беса, Крисетиг, Белфодил, Бота, Крин, Лаксалт, Мбайе, които са само една част, а може би има още доста, за които сега точно не се сещам. Честно казано за Дармиан и аз също бих прежалил Бенаси, тъй като в момента имаме доста голяма нужда от сигурност на бека.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Аз чисто му изгубих дирите на това момче Бенаси. Докато беше при нас доста от специалистите го определяха за голям талант с бъдеще, но доста такива играчи, като че ли минаха през Интер в последните няколко години. Съвсем пресни примери са Ливая, Лонго, Дънкан, Беса, Крисетиг, Белфодил, Бота, Крин, Лаксалт, Мбайе, които са само една част, а може би има още доста, за които сега точно не се сещам. Честно казано за Дармиан и аз също бих прежалил Бенаси, тъй като в момента имаме доста голяма нужда от сигурност на бека. Бенаси играе в Торино сега , гледал съм им 2-3 мача този сезон и той е титуляр в мачовете . Мен не ме впечатли , но незнам цялостно как се представя там . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
Я кажете за Дибала,скоро не съм чел да го желаем
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
нашата оферта към самир е малко под 3млн на сезон с договор до 2019г. - дано подпише , защото все повече се срещат слуховете за рейна ,който искал да се връща в италия и се предлагал на нас и наполи.
http://www.bauscia.it/linter-aspetta-handa...si-offre-reina/ включваме се в надпреварата за подписа на макси перейра , договора му изтича юни месец. преди го харесвах , но си мисля , че му мина времето... http://www.bauscia.it/per-il-terzino-maxi-...ce-pure-linter/ следим ОТНОВО гуйдети http://www.calciomercato.com/news/attenta-...guidetti-611243 мпоку от каляри е бил близо до трансфер в Интер , бяхме предложили в замяна оби , той обаче отказа :д (май това момче игра супер срещу нас нали?) http://www.calciomercato.com/news/mercato-...a-di-obi-600267 докато фиго работеше за нас , се опита да докара в Интер алексис санчез и видал. не казва причините поради които не успя... http://www.calciomercato.com/news/figo-sve...ll-inter-525096 май трудно ще вземем лавеци. защото тотнъм го искат , а от псж ще се опитат да включат лавеци в сделка за юго лорис. http://www.calciomercato.com/news/lavezzi-...-l-inter-127440 палермо гледат към барди за заместник на сорентино , вратарят иска да обсъде бъдещето си с Интер. http://www.calciomercato.com/news/palermo-...rrentino-459841 перин , пероти и фалке са на пазара - с радост бих приел първите двама http://www.calciomercato.com/news/genoa-ri...ws-da-co-142476 джулио донати,вършалко,видмер,дзапакоста са алтернативите на дармиан. но все пак манчини ще настоява за дармиан до споледно. http://www.calciomercato.com/news/darmian-...da-inter-720273 четох за интерес и към бака,жиняк и най-новия неймар :д кенеди , Jonathan Calleri от бока , карлос едуардо от ница (собственост на порто) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересуваме се и от Педро от Барселона
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересуваме се и от Педро от Барселона ![]() много бих се кефил ако дойде , с маурито ще са интересн тандем в атака , но едва ли бихме могли да го вземем... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
много бих се кефил ако дойде , с маурито ще са интересн тандем в атака , но едва ли бихме могли да го вземем... И на мене ми се струва малко измислено, защото на Барселона нали им забраниха входящите трансфери за един сезон и едва ли при това положение ще се разделят с Педро, въпреки че е резерва. В статията пишеше, че договорът му изтича през 2016, така че и това може да е причината за тези спекулаций. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
чета , че манчестърските отбори ще разкарат десните си бекове (позиция,която ни е слабост) става дума за саня и рафаел.
100% ще ни свързват и с двамата , дано не вземем саня , защото е дърт. за рафаел си мислех , че ще стане страхотен футболист , но така и не успя да се наложи за постоянно в юнайтед. все пак бих рискувал с бразилеца , вие как мислите? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
чета , че манчестърските отбори ще разкарат десните си бекове (позиция,която ни е слабост) става дума за саня и рафаел. 100% ще ни свързват и с двамата , дано не вземем саня , защото е дърт. за рафаел си мислех , че ще стане страхотен футболист , но така и не успя да се наложи за постоянно в юнайтед. все пак бих рискувал с бразилеца , вие как мислите? ![]() Рафаел е по-добрият Додо според мен. Зависи, колко пари ще му искат МанЮ. Аз четох, че ПСЖ, щели да разкарват Маркиньос. Беше определян като голям таланат в Рома и ПСЖ сериозно се оръсиха за него. Сега не го знам как е, но с кекавата ни защита би бил добро попълнение. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рафаел е по-добрият Додо според мен. Зависи, колко пари ще му искат МанЮ. Аз четох, че ПСЖ, щели да разкарват Маркиньос. Беше определян като голям таланат в Рома и ПСЖ сериозно се оръсиха за него. Сега не го знам как е, но с кекавата ни защита би бил добро попълнение. би било , но псж не вярвам да се разделят с него , цената му започва от 30млн нагоре , има кой да плати тези пари - юнайтед,байерн,барса го искат ![]() хьоведес и той е доста солиден защитник , но и той е ухажван от английски отбори... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Маркиньос още от сега ви казвам да го забравите. Ако напусне ПСЖ, най-вероятно ще се окаже в Манчестър Юнайтед
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:22 AM |