IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
durex
коментар Feb 25 2015, 11:27
Коментар #2221

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

И аз я четох тази статия. Общо взето футболистите за които ни спрягат при евентуален трансфер на Икарди са меко казано смехотворни с изключение на Туре и донякъде на Лавеци. Всики останали са средно ниво футболисти, а тия с изтичащите им договори даже не искам да ги коментирам. Ако продадем Икарди, то неговия заместник в атаката трябва да бъде по-добър от него или поне колкото него. Като цяло нашите проблеми са в дефанса и там трябва да напънем през лятото да се привлекат наистина добри защитници. Един Драгович на драго сърце ще дойде при нас. Много е важно и да се отървем от талаша, който натрупахме по времето на Бранка и ко.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар Feb 25 2015, 11:35
Коментар #2222

Guests

Цитат
И аз я четох тази статия. Общо взето футболистите за които ни спрягат при евентуален трансфер на Икарди са меко казано смехотворни с изключение на Туре и донякъде на Лавеци. Всики останали са средно ниво футболисти, а тия с изтичащите им договори даже не искам да ги коментирам. Ако продадем Икарди, то неговия заместник в атаката трябва да бъде по-добър от него или поне колкото него. Като цяло нашите проблеми са в дефанса и там трябва да напънем през лятото да се привлекат наистина добри защитници. Един Драгович на драго сърце ще дойде при нас. Много е важно и да се отървем от талаша, който натрупахме по времето на Бранка и ко.

Шар,Драгович,Дибала,Туре,Дармиан - нещо такова ми се иска на мен.

+Quote Post
Ricardo
коментар Feb 25 2015, 12:15
Коментар #2223

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Как пък на най-спрелите играчи,на които им свършват договорите лятото се спряхме.Реално погледнато половината селекция или една не малка част от нея можем да си я направим с именно такива играчи и то смея да кажа качествени.Шаар,Коноплянка,Кедира-това е най-доброто.Това са все играчи от доста добра класа особенно за нашия отбор в момента.Има и други доста прилични играчи като Аю от Марсилия,Милнър,Глен Джонсън.Ако ни е нужна евтина резерва на Икарди,май на онзи Луис Адриано от Шахтьор също му свършва договора,доста по-добра опция от Жиняк.Сега гледам,че Ромеро националния вратар на Аржентина и Сампдория също е с изтичащ договор,хич не лош заместник на един Ханданович ако бъде продаден.

Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Feb 25 2015, 12:16

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 25 2015, 12:16
Коментар #2224

Модератор

Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Цитат(Sneijder @ Feb 25 2015, 11:35 ) *

И аз съм на същото мнение.

Иначе не виждам особено голям смисъл да махнем Паласио (например) и на негово място да вземем Жиняк. Единственото, с което Жиняк превъзхожда Родриго е формата, в която се намира в момента. А Бабакар от Фиорентина пък въобще няма да го коментирам. Има физика, но такива играчи има колкото щеш и то не само в Италия. За да вървим напред и нагоре трябва постоянно да надграждаме над моментното ни ниво и състояние. С такива футболисти това няма как да се случи. Не ми се иска да се напълним отново с талаш и излишък, който след това да се чудим как да разкараме.

В защита ако Видич наистина си тръгне след края на сезона (плюс Кампаняро), то задължително имаме нужда от поне един централен защитник, който да засили конкуренцията. Ранокиа е много рисков футболист и ще е добре да знае, че когато бърка има кой да го замести, така че няма да бъде проблем да седне и за по-дълъг период от време на пейката. Темата за бековете е дъвкана многократно и положението си го знаем. Нагатомо и Джонатан са футболистите, с които според мен трябва да се разделим, тъй като не отговарят на отбор като Интер. Японецът може би ще бъде съхранен с маркетингова цел, но бразилеца е повече от задължително да бъде разкаран за да влязат поне малко свежи пари от трансфера му, а да се освободим и от заплатата, която взима.

При всички случаи лятото ще бъде доста интересно откъм трансфери и се надявам да отсеем правилните изходящи и входящи такива. Имаме вече добре изградено ядро от младоци (Икарди, Ковачич, Брозович и Шакири) и ако привлечем още няколко такива като Шар, Дармиан, Вршалко и Дибала ще успеем да намалим средната възраст и нещата ще станат една идея по-оптимистични за бъдещето на клуба.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Feb 25 2015, 12:32
Коментар #2225

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

трябва ни нова централна двойка защитници , освен шаар и влаар става свободен агент , много го харесвам , но ван гаал едва ли ще го изпусне. шаар , драгович , дармиан , я я туре , дибала би било нереално хубаво , чак не вярвам , че бихме могли да вземем толкова много на брой добри играчи, дори да продадем маурито...
аю става за алтернатива на крилото , а коноплянка и той е мечта за мен (заедно с ярмоленко)

--------------------

+Quote Post
enjoy
коментар Feb 25 2015, 13:02
Коментар #2226

Интер Маняк

Коментари: 1,281
Регистриран: 21-May 14
Потребител No.: 9,342

Цитат(Sneijder @ Feb 25 2015, 11:35 ) *

По-скоро ще са Драгович, сигурният Мурило, Туре, Лавеци и Милнър или Коноплянка, което също е приемлив вариянт.

Агента на Лавеци е в Милано, мисля че към него ще се насочим, и ще подновим договора на Икарди, за вратар или Ханданович остава или Перин. А Каризо също си е опция хареса ми срещу Каляри.

Мисля че двата първи трансфери които още от сега се преговарят са Кузмнанович аут - Яя Туре ин, и Подолски аут - Лавеци ин. Паласио може и да остане има договор до 2016 и взима голяма заплата мисля че ще остане, а и е добра опция за резерва в Италия!

Па живом , па видим....

+Quote Post
Guest_nerazzurro_*
коментар Feb 25 2015, 13:34
Коментар #2227

Guests

Ако продадем Ханданович, със сигурност трябва да му се вземе заместник. Не знам с какво точно ти е харесал Каризо, като при всяко едно центриране се осираше до ушите.

+Quote Post
enjoy
коментар Feb 25 2015, 14:08
Коментар #2228

Интер Маняк

Цитат(nerazzurro @ Feb 25 2015, 13:34 ) *
Ако продадем Ханданович, със сигурност трябва да му се вземе заместник. Не знам с какво точно ти е харесал Каризо, като при всяко едно центриране се осираше до ушите.

Мрежите между краката му, които ни спасиха от хикса wink.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 25 2015, 14:47
Коментар #2229

Модератор

Относно вратарите аз мисля, че Каризо е по-сигурния при центриранията въпреки ръста, който притежава Ханданович. Самир има убийствен рефлекс, но доста често не преценява добре отправените към малката пеналтерия топки и това води до потенциална опасност за гол в нашата мрежа, а там трябва да бъде цар особено с тази височина. В последните две срещи Каризо спаси доста положения и остави добро впечатление, но не трябва да бъде нищо повече от втори избор. Ако Ханданович бъде продаден след края на сезона, то със сигурност ще се насочим или към някое доказано име като Петър Чех например или към някой младок като Перин. Барди също не е лоша опция и заслужава да получи шанс.

А Кузманович всички имаме желание да го продадем, но аз поне засега не виждам конкретни потенциални претенденти за подписа му.
Агента на Лавеци в Милано пък ми се струва поредната порция глупости. И лятото на 2014 беше в Милано, след това и тази зима прочетох на няколко места, че е бил в града за да уговаря трансфера на клиента си в Интер, който така и не се осъществи. Това ме кара да си мисля, че сега положението също не е много по-различно и отново няма да се стигне до трансфер.

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 25 2015, 16:30
Коментар #2230

Модератор

Ето още един не лош вариант, който също ще ни излезе без пари. Там проблема обаче е от друго естество - ще има доста отбори на опашката.

http://www.sportal.bg/news.php?news=534807

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 26 2015, 15:14
Коментар #2231

Модератор

Ще има съгледвачи от три английски отбора (Челси, Ман Ю и Ман С) на мача ни срещу Селтик тази вечер. Те ще наблюдават изявите на Мауро Икарди. Скаутите на Юнайтед са гледали и мача ни срещу Каляри в понеделник, когато Маурито вкара чудесен гол. "Червените дяволи" искат да привлекат Икарди за заместник на Фалкао, Челси пък търси заместник на Дрогба, а Сити на Джеко. Смята се, че през миналото лято цената на нападателя ни не е била повече от 30 млн евро плюс бонуси, но сега може да достигне до внушителните 40 млн, че и повече в зависимост от представянето му. В същото време ни свързват с Аубамеянг от Борусия Дортмунд като евентуален заместник на Икарди. Притеснява ме Тохир да не тръгне да продава Мауро заради ФФП. Последно четох, че щели да ни накажат с глоба в размер на 7 млн евро.

http://www.fcinter1908.it/copertina/icardi...ex-milan-139748

+Quote Post
Kutinkata
коментар Feb 26 2015, 16:43
Коментар #2232

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Интер се размечта за Обемаянг
Борусия Дортмунд обаче ще разглежда оферти за минимум 40 милиона евро

Не разбирам логиката този да струва 40 милиона а ние да се радваме на същите пари за Икарди . Мауро не трябва да се продава , не е нормално отбор като Интер да прави звезди и после да ги дава на големите в Европа , и после да събираме пари за по слаби играчи като тоя циганин , не сме Арсенал все пак , че да имаме такава политика . Икарди да преподписва и това е .

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 26 2015, 17:07
Коментар #2233

Модератор

Те Дортмунд платиха на Сент-Етиен около 13-14, може би максимум 15 милиона за Аубамеянг (ако не се лъжа). И кога по-точно за тези два сезона с екипа на немския отбор и за общо 20-те вкарани гола през тях цената му скочи на 40 млн? Че той Икарди само този сезон има само 20 гола, а като гледам повечето статии и публикации от масата журналисти май им слагат горе-долу една и съща цена. Наистина и аз не виждам логика да продадем Мауро за 40 млн и на негово място да доведем този палячо за същата сума. Дъвкахме многократно имената на евентуални заместници на Икарди в нападение, но да спомена само две от тях, с които бих бил доволен - Йоветич и Кавани, а и донякъде може би Дибала. Останалите имена като Заза, Лавеци, Джеко, Имобиле, Аубамеянг, Бабакар и тем подобни, въобще не виждам как ще вдигнат с нещо моментната ни класа. С една дума едва ли ще надградим, а уж това целим.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Feb 26 2015, 18:57
Коментар #2234

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Ако даваме Икарди съм доволен само на Йоветич и Дибала заедно или някой от двамата плюс друг добър нападател . Не виждам смисъл иначе да продаваме нападател който вече е вътре в отбора , раздава се , бележи почти всяко положение за да ползваме младия Дибала и да палим свещи дали ще му тръгне играта и въобще кариерата , както и подновяването на Йова . И все пак съм твърдо ЗА оставането на Икарди .

+Quote Post
inter_ruse
коментар Feb 26 2015, 23:22
Коментар #2235

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

ако продадем икарди ще съм доволен единствено и само на кавани , фалкао и дибала. или както каза колегата (ако може с някои врътки) дибала-йоветич или дибала-имобиле в комплект.
да даваме маурито и да докараме за негов заместник някой като абумаеянг или жиняк ще е направо комедия facepalm2.gif
дибала - икарди би било смъртоносно нападение chain_gun-2417.gif

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 26 2015, 23:25
Коментар #2236

Модератор

Имобиле го гледах срещу гобите онази вечер и честно казано въобще не ме впечатли. В Италия бяха страховит тандем с Черчи, но в последно време, като че ли доста е позагубил от формата и блясъка си, а със сигурност не е един от най-евтините варианти.

+Quote Post
enjoy
коментар Feb 27 2015, 00:43
Коментар #2237

Интер Маняк

Ай честито имаме си нов 26-ти номер - Фелипе... абсолютно ненужен според мен...

Felipe is a new Inter player. The ex Parma defender has signed a contract for the rest of the season according to Sky Sport. He will wear the number 26 jersey and the deal is said to be official shortly. Piero Ausilio confirmed before the Celtic game that Inter would sign the player if Inter passed to the next round.

+Quote Post
Provenzano
коментар Feb 27 2015, 00:49
Коментар #2238

Модератор

Щом е до края на сезона става...

+Quote Post
enjoy
коментар Feb 27 2015, 01:07
Коментар #2239

Интер Маняк

Цитат(Provenzano @ Feb 27 2015, 00:49 ) *
Щом е до края на сезона става...

Заради контузийте на Джони, Нагатомо и Андреоли го взимаме, тоест Кампаняро е десен бек до край facepalm.gif

+Quote Post
ale inter
коментар Feb 27 2015, 07:04
Коментар #2240

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Ако продадем Икарди за негов евентуален заместник можем да се напънем за Лусиано Вието от Виляреал,според мен за 15-20 милки + това е Аржентинец wink.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post

597 страници V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Reply to this topicStart new topic
9 потребител(и) четат тази тема (9 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 22nd July 2025 - 04:39 AM
Buy sports equipment online