Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
И аз я четох тази статия. Общо взето футболистите за които ни спрягат при евентуален трансфер на Икарди са меко казано смехотворни с изключение на Туре и донякъде на Лавеци. Всики останали са средно ниво футболисти, а тия с изтичащите им договори даже не искам да ги коментирам. Ако продадем Икарди, то неговия заместник в атаката трябва да бъде по-добър от него или поне колкото него. Като цяло нашите проблеми са в дефанса и там трябва да напънем през лятото да се привлекат наистина добри защитници. Един Драгович на драго сърце ще дойде при нас. Много е важно и да се отървем от талаша, който натрупахме по времето на Бранка и ко.
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат И аз я четох тази статия. Общо взето футболистите за които ни спрягат при евентуален трансфер на Икарди са меко казано смехотворни с изключение на Туре и донякъде на Лавеци. Всики останали са средно ниво футболисти, а тия с изтичащите им договори даже не искам да ги коментирам. Ако продадем Икарди, то неговия заместник в атаката трябва да бъде по-добър от него или поне колкото него. Като цяло нашите проблеми са в дефанса и там трябва да напънем през лятото да се привлекат наистина добри защитници. Един Драгович на драго сърце ще дойде при нас. Много е важно и да се отървем от талаша, който натрупахме по времето на Бранка и ко. Шар,Драгович,Дибала,Туре,Дармиан - нещо такова ми се иска на мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Как пък на най-спрелите играчи,на които им свършват договорите лятото се спряхме.Реално погледнато половината селекция или една не малка част от нея можем да си я направим с именно такива играчи и то смея да кажа качествени.Шаар,Коноплянка,Кедира-това е най-доброто.Това са все играчи от доста добра класа особенно за нашия отбор в момента.Има и други доста прилични играчи като Аю от Марсилия,Милнър,Глен Джонсън.Ако ни е нужна евтина резерва на Икарди,май на онзи Луис Адриано от Шахтьор също му свършва договора,доста по-добра опция от Жиняк.Сега гледам,че Ромеро националния вратар на Аржентина и Сампдория също е с изтичащ договор,хич не лош заместник на един Ханданович ако бъде продаден.
Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Feb 25 2015, 12:16 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Шар,Драгович,Дибала,Туре,Дармиан - нещо такова ми се иска на мен. И аз съм на същото мнение. Иначе не виждам особено голям смисъл да махнем Паласио (например) и на негово място да вземем Жиняк. Единственото, с което Жиняк превъзхожда Родриго е формата, в която се намира в момента. А Бабакар от Фиорентина пък въобще няма да го коментирам. Има физика, но такива играчи има колкото щеш и то не само в Италия. За да вървим напред и нагоре трябва постоянно да надграждаме над моментното ни ниво и състояние. С такива футболисти това няма как да се случи. Не ми се иска да се напълним отново с талаш и излишък, който след това да се чудим как да разкараме. В защита ако Видич наистина си тръгне след края на сезона (плюс Кампаняро), то задължително имаме нужда от поне един централен защитник, който да засили конкуренцията. Ранокиа е много рисков футболист и ще е добре да знае, че когато бърка има кой да го замести, така че няма да бъде проблем да седне и за по-дълъг период от време на пейката. Темата за бековете е дъвкана многократно и положението си го знаем. Нагатомо и Джонатан са футболистите, с които според мен трябва да се разделим, тъй като не отговарят на отбор като Интер. Японецът може би ще бъде съхранен с маркетингова цел, но бразилеца е повече от задължително да бъде разкаран за да влязат поне малко свежи пари от трансфера му, а да се освободим и от заплатата, която взима. При всички случаи лятото ще бъде доста интересно откъм трансфери и се надявам да отсеем правилните изходящи и входящи такива. Имаме вече добре изградено ядро от младоци (Икарди, Ковачич, Брозович и Шакири) и ако привлечем още няколко такива като Шар, Дармиан, Вршалко и Дибала ще успеем да намалим средната възраст и нещата ще станат една идея по-оптимистични за бъдещето на клуба. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
трябва ни нова централна двойка защитници , освен шаар и влаар става свободен агент , много го харесвам , но ван гаал едва ли ще го изпусне. шаар , драгович , дармиан , я я туре , дибала би било нереално хубаво , чак не вярвам , че бихме могли да вземем толкова много на брой добри играчи, дори да продадем маурито...
аю става за алтернатива на крилото , а коноплянка и той е мечта за мен (заедно с ярмоленко) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Шар,Драгович,Дибала,Туре,Дармиан - нещо такова ми се иска на мен. По-скоро ще са Драгович, сигурният Мурило, Туре, Лавеци и Милнър или Коноплянка, което също е приемлив вариянт. Агента на Лавеци е в Милано, мисля че към него ще се насочим, и ще подновим договора на Икарди, за вратар или Ханданович остава или Перин. А Каризо също си е опция хареса ми срещу Каляри. Мисля че двата първи трансфери които още от сега се преговарят са Кузмнанович аут - Яя Туре ин, и Подолски аут - Лавеци ин. Паласио може и да остане има договор до 2016 и взима голяма заплата мисля че ще остане, а и е добра опция за резерва в Италия! Па живом , па видим.... |
|
|
Guest_nerazzurro_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако продадем Ханданович, със сигурност трябва да му се вземе заместник. Не знам с какво точно ти е харесал Каризо, като при всяко едно центриране се осираше до ушите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Относно вратарите аз мисля, че Каризо е по-сигурния при центриранията въпреки ръста, който притежава Ханданович. Самир има убийствен рефлекс, но доста често не преценява добре отправените към малката пеналтерия топки и това води до потенциална опасност за гол в нашата мрежа, а там трябва да бъде цар особено с тази височина. В последните две срещи Каризо спаси доста положения и остави добро впечатление, но не трябва да бъде нищо повече от втори избор. Ако Ханданович бъде продаден след края на сезона, то със сигурност ще се насочим или към някое доказано име като Петър Чех например или към някой младок като Перин. Барди също не е лоша опция и заслужава да получи шанс.
А Кузманович всички имаме желание да го продадем, но аз поне засега не виждам конкретни потенциални претенденти за подписа му. Агента на Лавеци в Милано пък ми се струва поредната порция глупости. И лятото на 2014 беше в Милано, след това и тази зима прочетох на няколко места, че е бил в града за да уговаря трансфера на клиента си в Интер, който така и не се осъществи. Това ме кара да си мисля, че сега положението също не е много по-различно и отново няма да се стигне до трансфер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето още един не лош вариант, който също ще ни излезе без пари. Там проблема обаче е от друго естество - ще има доста отбори на опашката.
http://www.sportal.bg/news.php?news=534807 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще има съгледвачи от три английски отбора (Челси, Ман Ю и Ман С) на мача ни срещу Селтик тази вечер. Те ще наблюдават изявите на Мауро Икарди. Скаутите на Юнайтед са гледали и мача ни срещу Каляри в понеделник, когато Маурито вкара чудесен гол. "Червените дяволи" искат да привлекат Икарди за заместник на Фалкао, Челси пък търси заместник на Дрогба, а Сити на Джеко. Смята се, че през миналото лято цената на нападателя ни не е била повече от 30 млн евро плюс бонуси, но сега може да достигне до внушителните 40 млн, че и повече в зависимост от представянето му. В същото време ни свързват с Аубамеянг от Борусия Дортмунд като евентуален заместник на Икарди. Притеснява ме Тохир да не тръгне да продава Мауро заради ФФП. Последно четох, че щели да ни накажат с глоба в размер на 7 млн евро.
http://www.fcinter1908.it/copertina/icardi...ex-milan-139748 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Интер се размечта за Обемаянг
Борусия Дортмунд обаче ще разглежда оферти за минимум 40 милиона евро Не разбирам логиката този да струва 40 милиона а ние да се радваме на същите пари за Икарди . Мауро не трябва да се продава , не е нормално отбор като Интер да прави звезди и после да ги дава на големите в Европа , и после да събираме пари за по слаби играчи като тоя циганин , не сме Арсенал все пак , че да имаме такава политика . Икарди да преподписва и това е . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те Дортмунд платиха на Сент-Етиен около 13-14, може би максимум 15 милиона за Аубамеянг (ако не се лъжа). И кога по-точно за тези два сезона с екипа на немския отбор и за общо 20-те вкарани гола през тях цената му скочи на 40 млн? Че той Икарди само този сезон има само 20 гола, а като гледам повечето статии и публикации от масата журналисти май им слагат горе-долу една и съща цена. Наистина и аз не виждам логика да продадем Мауро за 40 млн и на негово място да доведем този палячо за същата сума. Дъвкахме многократно имената на евентуални заместници на Икарди в нападение, но да спомена само две от тях, с които бих бил доволен - Йоветич и Кавани, а и донякъде може би Дибала. Останалите имена като Заза, Лавеци, Джеко, Имобиле, Аубамеянг, Бабакар и тем подобни, въобще не виждам как ще вдигнат с нещо моментната ни класа. С една дума едва ли ще надградим, а уж това целим.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ако даваме Икарди съм доволен само на Йоветич и Дибала заедно или някой от двамата плюс друг добър нападател . Не виждам смисъл иначе да продаваме нападател който вече е вътре в отбора , раздава се , бележи почти всяко положение за да ползваме младия Дибала и да палим свещи дали ще му тръгне играта и въобще кариерата , както и подновяването на Йова . И все пак съм твърдо ЗА оставането на Икарди .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ако продадем икарди ще съм доволен единствено и само на кавани , фалкао и дибала. или както каза колегата (ако може с някои врътки) дибала-йоветич или дибала-имобиле в комплект.
да даваме маурито и да докараме за негов заместник някой като абумаеянг или жиняк ще е направо комедия ![]() дибала - икарди би било смъртоносно нападение ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имобиле го гледах срещу гобите онази вечер и честно казано въобще не ме впечатли. В Италия бяха страховит тандем с Черчи, но в последно време, като че ли доста е позагубил от формата и блясъка си, а със сигурност не е един от най-евтините варианти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ай честито имаме си нов 26-ти номер - Фелипе... абсолютно ненужен според мен...
Felipe is a new Inter player. The ex Parma defender has signed a contract for the rest of the season according to Sky Sport. He will wear the number 26 jersey and the deal is said to be official shortly. Piero Ausilio confirmed before the Celtic game that Inter would sign the player if Inter passed to the next round. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом е до края на сезона става...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Ако продадем Икарди за негов евентуален заместник можем да се напънем за Лусиано Вието от Виляреал,според мен за 15-20 милки + това е Аржентинец
![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:39 AM |