Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Добре де, Настасич можем ли да го вземем? Нали нямаме повече свободни квоти за играчи извън ЕС? Този сезон взехме Видич и Медел, така че чак лятото ще имаме право на още две.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
и аз бях чел , че всичко е в ръцете на черчи (иначе всичко било уредено) също така четох , че черчи имаше договорка с манчини. дано Господ го прати в Интер.
отдавна искам да имаме футболист с качествата на черчи , с него и полдито по крилата ще сме много по-разнообразни и директни. тоя алън от удине какъв е , може ли малко инфо? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Да, изглежда че Черчи още не се е съгласил да премине в Милан. - http://www.sempreinter.com/2014/12/26/di-m...ent-with-milan/ Ще продължим с опитите за Алън от Удинезе. - http://forzaitalianfootball.com/2014/12/in...der-in-january/ Ако вземем Алън, Подолски, още едно крило и Настасич примерно би било отлично меркато. Само да не се окаже, че колдният подарък на Тохир е Балотели ![]() Не вярвам Тохир да докара Балотели, най-малкото от Курва Норд ще ревнат като с трансфера на Гуарин и нищо няма да стане. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
По-любопитни имена с изтичащи договори ![]() Жалко, зарадвах се за Шьоне..... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз не искам да звуча песимистично, но не мисля, че ще извадим сериозна сума за трансфер/и през зимата. По-скоро ще се ориентираме към наеми с някакви опции и клаузи, което започна да се превръща в обичайна трансферна политика на клуба. Интер е под мониторинг от УЕФА и аз всъщност не знам защо, може би ние сме най-големите "грешници", а отбори като ПСЖ и Сити нямат подобни проблеми и си развяват коня най-спокойно. И точно поради тази причина Тохир едва ли ще рискува със сума от порядъка на 20 млн например, както направи преди една година, когато привлякохме Ернанес от Лацио за горе-долу подобна сума. Забележете, че в почти всяко интервю на Тохир свързано с трансферната политика на Интер, президентът намеква, че трябва да бъдем внимателни с финансовия феърплей за да не ни накажат от УЕФА. Това ме навява на мисълта, че пари за трансфери няма да се вадят, поне не и засега. Пък кога и аз не знам
![]() Балотели не го искам и ще е пълен абсурд, ако го върнем обратно в клуба след всичко. Успокояваме това, че Ливърпул платиха на Милан около 20 млн за да го вземат, а в момента ние такива пари едва ли ще извадим, а пък Пуул едва ли ще се навият да го пуснат под наем, тъй като няма да имат голяма файда, така че по-скоро отпада като вариант. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
По последни слухове, Черчи искал в Интер!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, така е. Аз също го прочетох на няколко места и съм склонен да вярвам, че има доза истина. От Атлетико обаче твърдо са отказали да го дадат на нас и сега Черчи е принуден да избира дали да премине в Милан или да продължи да търка пейката на Атлети. Вероятно испанския клуб са по-навити да го дадат на мердите, защото ще получат в замяна Торес. Друга причина не вярвам, че може да има.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
и аз бях чел , че всичко е в ръцете на черчи (иначе всичко било уредено) също така четох , че черчи имаше договорка с манчини. дано Господ го прати в Интер. отдавна искам да имаме футболист с качествата на черчи , с него и полдито по крилата ще сме много по-разнообразни и директни. тоя алън от удине какъв е , може ли малко инфо? ![]() Ами бразилец на 23, играе деф. халф. Доста е стабилен, пази много добре топката, има добър дирбъл и приличен пас. Определно го предпочитам пред Лейва или Диара. Линк от мача срещу Парма тази година - https://www.youtube.com/watch?v=3C7VZp_i4bY -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз нямам особени наблюдения върху играта на Алан, тъй като единствените мачове на Удинезе, които съм гледал са тези срещу Интер, а не помня да е изпъквал или да ми е направил по-сериозно впечатление. Иначе съдейки по сухата статистика, май е с доста изявени дефанзивни функции, тъй като за два сезона и половина с екипа на Удинезе в Калчото има цели 84 мача, а все още търси първото си попадение. Не знам и дали има особено голям смисъл този трансфер, защото все пак имаме Медел, М'Вила и Кузманович, които играят на същата позиция. По-належаща нужда от подсилване имаме в офанзивен план, където нещата определено доста куцат.
edit: мердите с 48-часов ултиматум към Черчи да реши дали ще премине при тях. http://www.fcinternews.it/in-primo-piano/f...-l-inter-172525 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Това с Черчи стана голяма сага
![]() ![]() Иначе Мвила може и да си замине, щом търсим халф като Диара, Лейва и Алан. Аз си мисля, че Манчини ще иска още един качествен деф. халф до Медел, за да внесе повече стабилност в кекавата ни защита. Мвила явно не го е убедил. Лично на мене ми се струва толкова дебел и бавен, колкото когато дойде през лятото. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
http://www.bauscia.it/ausilio-lavora-allo-...-mbaye-darmian/
манчини иска дармиан ![]() ако го вземем ще вдигна банкет -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С двете ръце съм "За" Дармиан, поне две класи над Нагатомо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Дармиан е чудесен избор, но хич не ми се иска да даваме М'Байе. И все пак, ако това е единственият начин да го вземем, то трябва да се възползваме. Имаме крещяща нужда от класни играчи веднага, дори ако трябва да жертваме някой млад талант.
А този Алан от миналия сезон ми прави впечетление на тактически много грамотен халф, с добро позициониране и шпагат, но нищо повече. Не мисля, че е играч за голям отбор или че е нещо повече от нашите халфове. Трябва да надграждаме осезаемо наличното и в този смисъл Алан не ми се вижда удачен избор. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ще опитаме да уговорим Атлетико да ни дадат Черчи със задължителна опция за откупуване лятото . Сапунката стана голяма
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.bauscia.it/caos-cerci-clamoroso...e-vuole-linter/
черчи иска при нас след бонавентура ако ни отмъкнат и черчи направо незнам ,дано дойде при нас :хххх Венгер: Подолски остава в Арсенал, ще играе http://arsenal.gong.bg/football-sviat/angl...te-igrae-310382 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво на Черчи, че им ебава майката на тия селяци, които ни отмъкнаха Бонавентура под носа, не че е голяма загуба, но все пак... В крайна сметка дано дойде при нас, явно желанието на футболиста е да играе за нас, така че от Атлетико да не се дърпат много, много.
Подолски уж на 90% бил сигурен, сега остава в Арсенал.... Този коментар е бил редактиран от durex на Dec 27 2014, 14:21 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ди марцио твърди , че черчи вече е окончателно играч на милан
![]() да им еба майката на тез атлетико ![]() http://gianlucadimarzio.com/campionati-est...le-ultimissime/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
И аз прочетох, че е приел офертата на Милан. Жалко. Дано и нашите се активизират.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми човека в крайна сметка е решил да отиде да играе редовно, отколкото да търка пейката. Важно е ние каква ще я свършим на трансферния пазар, защото ако не се вземат качествени играчи пак ще се надяваме да се класираме за така познатата ни вече ЛЕ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
само лавеци би било по-добро решение , ама трудна работа и с него
слухове за салах, подолски оставал при шубата и т.н. не ни върви с италианците , таман да решим да вземем 1-2 италианци и ни ги отмъкват. според мене са виновни атлетико и торес за този трансфер. дано тоя смешко гол да не види , че на лято да им го върнат , а ние да дадем дестина млн за черчи и да си го вземем... яд ме е защото алесио искаше при нас , а не при тез смешници... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 11:57 PM |