Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Имам и аз такова предчувствие. Те платиха 35 млн мисля за тоя пич, а ние сигурно ще вземем Ериксен за около 20. Почти 2 пъти по-малко. 35+9 бонуси. Иначе заплатата на Ериксен ще компенсира разликата, но мене продължава да ме съмнява това, че е бил вече уреден. Сега четох някаква статия, че сме работили по сделка за Погба от известно време. Появи се и слух, че Манчестър са готови да го разменят за Мартинез. Надявам се да не направим подобна глупост. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Не, не, мерси. Лаутаро да си стои тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Марота: "Не сме влизали в контакт с Тотнъм за Ериксен. Той е страхотен футболист с изтичащ договор, но мисля, че надпреварата за него е между доста отбори. На пазара търсим полузащитник и флангови играч, но ще зависи и от това дали някой ще ни напусне. Обмисляме внимателно ситуацията за да вземем най-точните решения."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Марота: "Не сме влизали в контакт с Тотнъм за Ериксен. Той е страхотен футболист с изтичащ договор, но мисля, че надпреварата за него е между доста отбори. На пазара търсим полузащитник и флангови играч, но ще зависи и от това дали някой ще ни напусне. Обмисляме внимателно ситуацията за да вземем най-точните решения." Стара лисица е Марота,знае какво да каже по медиите и какво не.Вчера агентът на Видал е бил забелязан в Милано,а отделно четох,че Ериксен бил заинтригуван от възможността да е централна фигура в нашия проект.Все пак,много неща се пишат,но кое ще е истина ще е ясно чак в края на месеца.Да стискаме палци да си осигурим необходимите попълнения за подсилване на състава! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Слухове за размяна Годин - Рюдигер, а и Челси можело да пуснат Марко Алонсо в Интер.
Освен това Барбоса е свързван напоследък с тях и Уест Хям. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гадзета: Интер е в напреднали преговори за Ериксен. Марота го иска за лятото и му е предложил договор до 2024 г.
Тотнъм се опитва да продаде играча още сега за сума от порядъка на 20-25 млн. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
- Интер е на път да си осигури първо ново попълнение за лятото. Според Скай, Интер и Верона са готови да сключат сделка за 20-годишния албански централен защитник Мараш Кумбула. От началото на сезона младока има 12 мача за Верона и един гол. Той вече записа дебют и за националния отбор на Албания. Като част от сделката, Федерико Димарко може да поеме към Верона още този месец.
- Ди Марцио: Ашли Йънг е много близо до Интер. Сделката може да стане дори до края на деня! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
От Милан искат Политано, играча е съгласен , всичко е в нашите ръце.
Да дават 20-25млн и е техен !!! За Ериксен има положителни новини , че ще дойде лятото , но и с Тотнъм преговаряме да дойде още сега. Стискам палци за този трансфер , точно такъв халф ни трябва, така че да дадем 10-15млн и да идва сега. Всичко край Интер се промени положително след идването на Марота. Първо Конте , после махането на гнилите ябълки , Лаутаро , Бастони, добри трансфери , желание за надграждане на трансферния пазар , подобри се колектива ни , марката Интер , а бе всичко отива нагоре. Браво и на Сунинг, ако продължим така няма шанс да не спечелим трофей скоро. Форца Интер!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МИлан откъде ще изкарат 25млн
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърт иска да блокира евентуален трансфер на Ашли Йънг в Интер през настояшия зимен трансферен прозорец.
В последните часове в италианските медии се появиха информации, че между двата клуба има засилен контакт във връзка с осъществяването на подобрен трансфер. Това обаче очевидно няма да е формалност. Уудуърт цени високо влиянието на Йънг зад кулисите, за което говори и фактът, че англичанинът беше избиран на няколко пъти за капитан на "червените дяволи". Все пак, даже и усилията на ръководителят на Юнайтед да дадат резултат, то все пак десният бек ще може да подпише предварително споразумение с "нерадзурите" за следващата кампания. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милан проявява интерес към Политано. Играча е дал съгласието си за трансфер, но Интер иска директна продажба, докато Милан предлагат само наем с опция.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера сме имали среща с агента на Тонали. Интер иска да си осигури играча преди летния трансферен прозорец да е отворил.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Интер и Милан ще имат среща по повод размяна Политано-Кеси.
Кеси в Аталанта хващаше окото, при Конте е интересно как ще играе , но все пак съм далеч от това да мисля , че с него ще надградим в халфовата линия. Борим се за Ериксен и Видал , до тях Кеси изглежда като Владо Гаджев, така , че брачедите ако вземат кеш за Пьонтек да ги вложат в Политано който е по-добър от всичките им нападатели (Ибра не го броя) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Di Marzio - Nonostante le smentite, l'agente di Eriksen dovrebbe arrivare già domani a Milano, l'Inter vuole bloccarlo per giugno, ma c'è possibilità di prenderlo anche ora e si sta parlando col Tottenham di un possibile scambio con Vecino.
Di Marzio - Il Chelsea vuole 8/10 mln per Giroud, l’Inter vuole spenderne 4/5. Accordo trovato con il calciatore. Di Marzio - Lo scambio Politano-Kessie non è decollato. L’Inter vuole cederlo a titolo definitivo e sono ricomparse Napoli e Fiorentina. Di Marzio - L’agente di Eriksen nelle prossime ore a Milano Pedulla - Politano, l'Inter chiede almeno 25 milioni o una contropartita di gradimento Di Marzio - Ashley Young è in arrivo, sempre più vicino На 2 на 3 : Очаква се утре агента на Ериксен да е в Милано , ние искаме за Юни , но доколкото разбрах и от други публикации датчанина и Тотнъм искат трансфер сега. По този начин може с един куршум да ударим два заека , Весино в Хотспър, Ериксен в Интер. За мое съжаление Йънг се приближава към нас. Агентите на Жиру са в Милано , с тях се разбрахме за 2,5 годишен договор , Челси искат 8-10млн , ние даваме 4-5. Жиру е много по-добрия вариант от Йоренте. Според Ди Марцио сме отказали размяна на Политано с Кеси, ще чакаме Наполи и Фиорентина. Търсим 25млн . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кеси не ни трябва изобщо. Никакво надграждане не е над Весино и Гаглиярдини. Аз четох, освен за него и за Пьонтек или Тео да бъдат разменени за Политано.
Честно казано предпочитам Тео Ернандес пред Ашли Йънг, който не знам защо въобще го искаме. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз също не разбирам за какво ни е Ашли Йънг? Та той ще навърши 35 през лятото. Съгласен съм с мнението, че и Кеси не ни трябва. От Милан честно казано не искам никой - нито Пьонтек, нито Сусо, нито Тео. Най-доброто решение за халф-бек според мен е Алонсо от Челси към момента. Всичко друго са компромисни варианти. А от Тотнъм като искат да вземем Ериксен сега, то да направяр приемлива цена. Не е реално футболист с изтичащ договор след 5 месеца да струва 25 милиона, без значение от неговото име. За нападение най-вероятно ще вземем Жиру, който определено не харесвам, но явно Конте държи да има един дървар в предни позиции. Видя се, че при една контузия каквато сполетя Алексис, остави Лукаку и Лаутаро без реална алтернатива. Политано не става, а Еспозито каквото и да си говорим все още не е готов за важните мачове и дербита. Най-много от всички слухове досега през зимното меркато ми харесват тези за Ериксен и Алонсо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Аз също не разбирам за какво ни е Ашли Йънг? Та той ще навърши 35 през лятото. Съгласен съм с мнението, че и Кеси не ни трябва. От Милан честно казано не искам никой - нито Пьонтек, нито Сусо, нито Тео. Най-доброто решение за халф-бек според мен е Алонсо от Челси към момента. Всичко друго са компромисни варианти. А от Тотнъм като искат да вземем Ериксен сега, то да направяр приемлива цена. Не е реално футболист с изтичащ договор след 5 месеца да струва 25 милиона, без значение от неговото име. За нападение най-вероятно ще вземем Жиру, който определено не харесвам, но явно Конте държи да има един дървар в предни позиции. Видя се, че при една контузия каквато сполетя Алексис, остави Лукаку и Лаутаро без реална алтернатива. Политано не става, а Еспозито каквото и да си говорим все още не е готов за важните мачове и дербита. Най-много от всички слухове досега през зимното меркато ми харесват тези за Ериксен и Алонсо. И аз съм на мнение че Йъънг и Жиру не ни трябват въобще защото не доумявам с какво ще ни помогнат,имаме в състава и Габигол да не го забравяме според мен той е класа над Жиру.А относно Ериксен ДАВАЙТЕ 20 МИЛКИ веднага,лятото като стане свободен може да подпише с който си иска,а предварителните договорки не са сигурни. От мердите не искам никой при нас,да се помисли за ляв халфбек -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
От началото на годината сме в центъра на вниманието на всички световни медии!Няма друг отбор,за който да се пише толкова много.Според мен някои от новините,които излизат са откровени глупости.Не вярвам,че сме заинтересовани реално от оня маймуняк кеси.Не съм расист,но тоя има точно такава физиономия,а и е абсолютно леке като характер.Би било хубаво ако дръпнем може би единствения добре играещ играч на братчедите,а именно Тео Ернандес.Ашли Йънг е сериозна дупка,но Весино,Галярдини и Чичо Тони бяха същата работа миналата година.Това ме кара да мисля,че англичанинът ще е поредният,възродил карирата си под наставничеството на Антонио Конте.Говорих с мой приятел,фен на Челси и той ми каза,че след напускането на Конте,Алонсо също е плачевен.Ако не друго,поне е по-млад,но ще видим какво ще стане,вече сме напълно убедени,че в отборът ни работят едни от най-добрите в занаята,които наистина имат за цел да ни върнат на върха.Ще се радвам да вземем и Митко Илиев
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отборът на Интер е повишил офертата си за полузащитника на Барселона Артуро Видал на 3 милиона евро за първоначалния наем, с последващо задължение за откупуване за 15 милиона евро.
Генералният директор на "нерадзурите" Бепе Марота и треньорът Антонио Конте не прикриват по никакъв начин желанието им да привлекат чилийския национал. Според испанските медии Видал ще премине на "Сан Сиро" под наем за 6 месеца, след което Интер ще плати 15 милиона евро за откупуването на правата му през лятото. Все още обаче не е ясно дали "каталунците" ще са удовлетворени от тази формула на плащанията. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 09:59 AM |