Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Отборите на Интер и Милан са се отказали от идеята да привлекат френския стрелец Оливие Жиру през идващия зимен трансферен прозорец.
Френският таран усилено търси трансфер през януари в търсене на повече игрово време, за да може да намери място в състава на "петлите" за Евро 2020. Опциите пред стрелеца обаче може изобщо да не са големи. Грандовете Милан и Интер се смяташе, че ще се опитат да привлекат нападателя през зимата, тъй като и двата тима имат нужда от подсилване в тази зона на терена. Италианските медии предават обаче, че прекомерно високите финансови претенции на играча ще предотвратят всякаква сделка. Това изглежда, че може да принуди Жиру да остане до края на сезона в лондонския клуб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Водачът в италианския шампионат - Интер се стреми да купи полузащитника на Барселона - Артуро Видал, но в случай на провал с трансфера, шефовете на миланския гранд ще преговарят за Юлиан Вайгъл от Борусия Дортмунд, твърди "Скай Спорт Италия".
24-годишният играч през този сезон записа 20 мача, в които има една асистенция, а също така бе изгонен веднъж. Договорът му е до юни на 2021 година. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Според SportMediaset, Кулушевски е почти договорен за лятото за 35млн, като се очаква сделката да се затвори другата седмица.
Марота е отправил 15млн оферта за Видал, Барса искат 20-25. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Очаквах набора Кулушевски още зимата,но явно Парма няма да го дадат още сега.Поне Видал да си осигурим,20 милиона са нищо за него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 142 Регистриран: 26-July 16 Потребител No.: 9,422 ![]() |
Водачът в италианския шампионат - Интер се стреми да купи полузащитника на Барселона - Артуро Видал, но в случай на провал с трансфера, шефовете на миланския гранд ще преговарят за Юлиан Вайгъл от Борусия Дортмунд, твърди "Скай Спорт Италия". 24-годишният играч през този сезон записа 20 мача, в които има една асистенция, а също така бе изгонен веднъж. Договорът му е до юни на 2021 година. Вайгъл е по-добре от Видал според мен. В прекрасна футболна възраст, докато Видал да има 2 силни сезона и ще е с по-висока заплата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер и Барселона продължат преговорите помежду си за трансфер на Артуро Видал на „Джузепе Меаца“, съобщава Gazzetta dello Sport. Опитите на „нерадзурите“ поне засега удрят на камък, като в момента 8 млн. евро разделят двете страни от споразумение.
Ръководството на Интер предлага за Видал 12 млн. евро, докато каталунците настояват да получат 20 млн. Агентът на футболиста Фернандо Феличевич, който през лятото изигра голяма роля в това Алексис Санчес да премине от Манчестър Юнайтед в Интер, е натоварен със задачата да финализира сделката за Видал. Наставникът на „нерадзурите“ Антонио Конте настоява да получи поне един полузащитник през зимния трансферен прозорец. В средата на терена Интер имаше най-големи проблеми в последните мачове заради контузиите на Стефано Сенси, Роберто Галярдини и Николо Барела. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Парма искат Политано или Галярдини за да прекратят наема на Кулушевски сега. Отделно сме договорили лични условия с Дармиян, който явно ще е резерва, ако не стане с Алонсо или някой по качествен ляв бек.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Тия 35 млн.за Кулишевски не са ли много ?Какво толкова е видял Конте в него?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Последните слухове са че ще раземняме Политано за Йоренте WTF??? Както и Годин е можело да напусне и на негово място да дойде Дармиан...
Как ги мислят тия трансфери нашите само не ми е ясно...дано това никога не се случи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видал съди Барса за неплатени бонуси
![]() За ПОлитано - Йоренте и аз го гледах наскоро, но май се има предвид размяна на наеми до края на сезона, а не за постоянно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва да вземем един нападател задължително, защото към момента Лукаку и Лаутаро са без реална алтернатива. Някой като Йоренте, Жиру или подобен може би ще бъде временно решение до края на сезона, защото се очертава да имаме доста мачове през пролетта. Нищо чудно Конте да натисне в Лига Европа. Според мен задължително ще се пробва да спечели трофей още през първия си сезон начело на клуба и лично според мен най-реалните такива са именно Лига Европа, а също и купата на Италия.
В средата ще вземем на 90% Видал, който е повече от ясно на всички, че няма бъдеще в Барселона поради ред причини и най-вече обстоятелствата от последните месец-два. За Годин слуховете на мен ми се струват като партенка или поне към момента не виждам ясна и конкретна прочина, поради която Диего да желае да напусне Интер. За Кулушевски не знам какво да кажа, защото си признавам, че не съм го гледал, а в мачовете срещу нас не ми е правил впечатление. Наистина доста се спекулира с неговото име, което ме навява на мисълта, че най-вероятно има голяма доза истина в цялата история, но не съм напълно убеден, че сумата, която циркулира в интернет пространството си заслужава. И все пак бих се доверил на Конте и Марота. Мисля, че досега нямат грешен ход през меркатото, а трансферите на Сенси и Барела са си топ направо в десетката. Нищо чудно и този пич да се окаже подобен, така че ще видим. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слух, че сме договорили Алосно за 25млн.
The report details how the Nerazzurri initially offered €6 million for the loan with a €15 million obligation to buy attached but have now matched the €25 million price requested by the South London club – despite the rumours suggesting that the Blues have been asking for €50 million. Изглежда, че сме се договорили с ВИдал, за две години. Остава да се разберем с Барса. Ако не стане с него, уж ще вземем Нандез от Каляри под наем. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
15млн за Видал, звучи добре.
It's reported that Vidal is ever so close to signing with Inter and get reunited with Conte as the relationship between him and Barcelona is virtually beyond repair. €15m is the rumored purchase price -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Видал този път вече ще е наш!От нов нападател нямаме нужда,Алексис се завръща след тежката контузия,а си имаме и Еспозито.Е,ако останат пари ОК,но не ми се вярва това да се случи.По-евтино ще е да върнем Пинамонти.Идеята за Алонсо е ужасна,тоя е най-слабият бек на Челси,но може и да цъфне отново при Конте,както Чичо Тони.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видал този път вече ще е наш!От нов нападател нямаме нужда,Алексис се завръща след тежката контузия,а си имаме и Еспозито.Е,ако останат пари ОК,но не ми се вярва това да се случи.По-евтино ще е да върнем Пинамонти.Идеята за Алонсо е ужасна,тоя е най-слабият бек на Челси,но може и да цъфне отново при Конте,както Чичо Тони. Moже би си прав, не съм ги гледал много наскоро, но при Конте ще играе уингбек, а във Фиорентина беше доста добър на тази позиция. Дефанзивно не го знам как е, но в нападение ще е много по-полезен от Бираги и Асамоа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Наистина в момента може би имаме най-голяма нужда от Видал. Борбен сърцар играч, макар и винаги да виси с червен когато е титуляр
![]() Доста ще ни помогне в средата, има хубав изстрел да не говорим, че е дузпаджия, дори не знам дали някога е пропускал. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Ние халф-бек като Алонсо нямаме.
Страхотен , остър играч , с перфектно центриране и добър удар. Само той и Видал ни трябват засега , а на лято ще видим . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слъбският-швед в крайна сметка е избрал да изтърка пейката при гобите,вместо да дойде при нас.Няма какво толкова да съжаляваме,щом Марота е преценил,че парите за него не си струват,значи е така.Мощно за Видал!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Express - Eriksen wants to leave in January, Inter on pole.
Telegraph - Eriksen wants to join Lukaku and Sanchez at Inter |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честита Нова година на всички! Бъдете здрави и щастливи!
Днес прочетох слухове и за Обамеянг. А Рома и Наполи пък искали Политано. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 12:00 PM |