Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Поредното разочароващо трансферно лято...
Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Sep 1 2014, 23:05 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
това е най-разочароващото
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Много съм разочарован пичове. Не знам защо му беше на този човек да ни лъже и заблуждава с празните си обещания. Поне да не го беше правил, сега нямаше да сме толкова разочаровани и ядосани.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
![]() И тва е отбора страшилище за ШЛ, жалко за надеждите и мечтите ни... както и да го гледаме 6-то място е най-реалистичното за нас.. Ето най-оптималните 11 според мен: ![]() Тъй като Гуарин остана в него виждам фалшивата деветка, тъй като той там играе най-добре, а миналия сезон изобщо не се използваше на тази позиция. Мечтая да се залага на Мбайе дори от дясно, защото може да има израстване а Нагатомо/Дамброзио/Джонатан знаем на кво ниво са и ръст при тях едва ли ще има... Мечтая Медел да играе на мястото на Ранокия, както видахме там е много бавен и потенциолно ще се насочат атаките от там - видяхте че и Торино знаеха това... Докато Медел е по-бърз и по руши играта, а Ранокия всяко отиграване му е несигурно докато Медел направо ги яде, взима им страха. Като креативност той е слаб и за това залагам на Мвила в центъра за да може да раздвижва нещата дори от дефанзивната зона... Това е от мен, беше ми много приятно и много тъжно че приключихме без мечтания нападател, но кво да правим ще подкрепяме и тези. Лично аз предпочитах Гуарин пред Бонавентура и съм радостен поне за това, за мен продажбата на Алварез беше пълна тъпотия и в момента ние дори нямаме 25 играчи както искаше Мадзари, то е ясно че Бонацоли ще бъде включен в първия състав но няма и да померише терен... Радостен съм че Мбайе остана дано получава шансове но вероятноста за това е малка... искам контузии за Джони, Дамброзио и Нагатомо за да може таланта на това момче да блесне... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 195 Регистриран: 19-May 13 Потребител No.: 9,289 ![]() |
Много искам тифозите да избухнат в рамките на следващите няколко дни,за да се случи нещо,за да се разтрепери някой,за да живне нещо около Интер.Не може да имат треньор,отбор и ръководство комфорт и спокойствие,когато пишем срамни страници в историята си.Трябва да бъдат притискани всяка,минута,всеки ден,всеки мач.Момчета споделяме една и съща съдба с вас и си представям колко хора по света се чувстват като мен сега.Интер е нещо повече от любим отбор за нас,но стискаме зъби и продължаваме,друг начин няма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Ако бяхме взели читав креативен нападател, Меркатото щеше да бъде сравнително успешно, но след края му нещата са меко казано незадоволителни в някои аспекти.
Първо, за трета поредна година правим грешката да останем с малък брой нападатели и винаги досега това е давало много силен негативен ефект. Този сезон очаквам да се случи същото и да при контузии да страдаме. Паласио е на възраст и все по-често ще ги получава, Икарди видяхме, че миналата година също имаше немалко проблеми, а Освалдо май и той спада към чупливите. Остава ни да се молим да бъдат в перфектно здраве през целия сезон, но когато и умората от мачовете натежи, не знам какво ще правим. Валката ще има още едно оправдание да играе любимото си 3-6-1. Второ - в халфовата линия имаме точно 3ма играчи, които могат да създават положения за гол, като единият е Гуарин и май не е много сигурно, че и трима имаме. Ако колумбиецът отново продължи с посредствената си форма и през новия сезон, на Ковачич и Ернанес ще им се види черен живота само те да мислят комбинации в нападение. Трето - сътворихме абсолютна тъпотия, като не взехме Роландо за някаква смешна сума, а човекът ни беше най-постоянният бранител миналия сезон. Единствено като утешение бих приел, ако успеем да го привлечем без пари през Януари, защото в момента реално разполагаме с достатъчно защитници като бройка. Като класа има какво да се желае, а Роландо определено показа, че притежава такава. Четвърто - главната вина носи Тохир, който определено разочарова тифозите и на практика не предостави никакви средства за селекция на Аузилио. Спестихме немалко пари от високите заплати на легендите ни, отделно още доста хора напуснаха отбора за постоянно или под наем, а накрая дори не разполагаме с едни 20 млн. за харчене. Дори с такава смешна сума за съвременните стандарти във футбола можеше да се уредим с класен футболист или дори двама. Тохир е длъжен да даде обяснение пред феновете и медиите защо подходи толкова стиснато и напълно безотговорно към селекцията на отбора. На практика Аузилио трябваше да прави чудеса от храброст с някакви наеми и за капак нисък праг на заплати, които да предлага при преговорите. Доста трудна задача като за първо Меркато и не бих го обвинявал за нищо по входящите трансфери. За сметка на това имам доста забележки по изходящите, но за това в следващата точка. Пето - така и не успяхме да продадем нито един играч и ненужните бяха разкарани само под наем, с което единствено спестяваме от заплатите им. Вярно е, че в последно време е наистина трудно да продадеш некадърен футболист за някаква сума, но все пак вярвам, че поне можехме да съберем няколко милиона от директни продажби. Това е най-големият ми упрек към Аузилио през този прозорец, който беше длъжен да се справи доста по-добре. И като за финал, радвам се, че все пак не разкарахме Гуарин с някакъв смешен наем и на негово място да вземем Бонавентура. Средняци си имаме достатъчно в отбора и не се нуждаем от поредният такъв, който само след един сезон няма да струва нищо и ще се чудим къде да го пратим под наем. Надявам се да не ме опровергае, защото ще е доста неприятно да избухне при мердите, а те да са ни преборили за подписа му. Но каквото и да се случи, сега определено предпочитам Гуарин, който е способен на силни мачове, макар доверието ми в него да клони все повече към нулата. Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 2 2014, 00:53 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Ние Гуарин хубаво го запазихме, и аз се радвам от това, ама как го виждате да играе човекът? Той очевидно вече от известно време се чуди как да си бие камшика, а нашите отказват оферти за него все едно е на нивото на Видал или Туре Яя. Изобщо не ми се мисли с каква мотивация ще излиза на терена, след като на всичкото отгоре явно е и считан за ненужен, след като наляво и надясно се тръби как искаме да го продадем, за да видим и ние някакви пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 195 Регистриран: 19-May 13 Потребител No.: 9,289 ![]() |
За мен Гуарин от всички футболисти на Интер в момента е дал най-много на отбора и го смятам за може би най-добрият ни футболист.Знам и не съм сляп,че миналия сезон не показа играта си,която сме свикнали да очакваме от него,но впредвид схемата ни и бавната игра,която играем за нас ще е много важно да разполагаме с хора,които могат да решават мачове с едно отиграване,от хора със спортна злоба и непримиримост,какъвто е Гуарин.Обаче според мен малко грешно го обвиняваме,че играе слабо,защото Мадзари се ебава с всичките ни футболисти и ги реди без оглед на всякакви футболни закони.Видно е,че Гуаро загуби блясък с идването на Мадзари,Сега е трудно да си върне и самучувствие и игра.Смятам,че той може да бъде ключа на Интер към добро представяне до зимата,а дойде ли зимата е ясно.Обаче май Мадзарката няма да го пусне титуляр в калчото докато не влезем в криза или докато не се контузи Ернанес или Кова.Същото и с Мбайе и него ще пусне когато всичко отиде подяволите.
Този коментар е бил редактиран от Stanilov на Sep 2 2014, 01:46 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Сезонът пореденъ, пиши го дъждовенъ. Жалка работа. Задължително трябваше да вземем Нападател и/ли Халф ама нейсе. С тая плитчина на съсава си мисля, че ще отпишем ЛЕ и Купата и Старатегчето ще си гони твърдо 4-6 място.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Очаква ни поредната нулева, преходна или както и да я наричат там "специалистите" година. Не вярвах, че след последните години от ерата Морати може да пропаднем още надолу. Но ето, че г-н Тохир ни изненада. Неприятно при това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
![]() Така се прави с 250 милиона Евро а ние искахме само 15-20 за Лавеци или Фирмино... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
4 човека под наем и 1 със свободен трансфер. Това е лятната селекция. Аз съм втрещен. Не съм си правил сметка, но всичко на всичко това трансферно лято Домусчиев може и да похарчи повече от Тохир. Проблемите ще дойдат от късия състав, малкото нападатели и липсата на скорост в отбора. Много дебалансиран стана този Интер. Имаме по 3-4 човека на някои позиции и 0 за други. Много трудна година ще е. Шансовете ни за 3-ката на тоя етап изглеждат като някакъв тъп майтап.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
USCITE: Krhin (1 mln), Medel (3 mln), M'Vila (1 mln), Biraghi (700.000 euro), Crisetig (2 mln), Taider (3,5 mln), Dodo (600.000 euro)
TOTALE: 11,8 MILIONI ENTRATE: Taider (1 mln), Benassi (1 mln), Livaja (3 mln), Belfodil (3,5 mln), Benedetti (1 mln), Capello (1 mln), Duncan (400.000 euro), Alvarez (900.000 euro) TOTALE: 11,8 MILIONI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На печалба сме - мисията на Тохир изпълнена...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Тоав сигурно е заради финансовия феърплей, който впрочем само ние и още 5 отбора спазваме. Всичко друго си прави трансфери от порядъка на 250млн, но никой не ги закача. Айде в началото и аз вярвах в този феърплей, но с всяка изминала година става все по-голяма глупост. Не може един футболист да струва 80-100млн, а тия от Уефа да си затварят очите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Финансовият феърплей е само да ни замаже очите, че не иска да даде пари за трансфери. Не знам защо по дяволите му трябваше да купува Интер. Така отбор не се управлява. Дори всяко едно хлапе знае, че ако първо не инвестираш няма как да спечелиш след това. Дори Домусчиев първо инвестира сериозни суми преди сега да се стигне до влизането на Лудогорец в ШЛ. Ако беше решил да го играе като наш Тохирчо и да привлича свободни агенти, с които да е на печалба, то разградчани щяха да влязат в групите през крив макарон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Вижте само изходящите ни трансфер.... всичко младо под ножа
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Сезона май свърши още преди даe започнал..
Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Sep 2 2014, 19:11 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
Пичове,ще трябва да чакаме до зимата ,за да привлечем голям нападател..
![]() http://inter.gong.bg/football-sviat/anglia...z-zimata-295292 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 07:01 PM |