IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

597 страници V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Трансферни слухове
Оценка 5 V
Ricardo
коментар Sep 1 2014, 23:03
Коментар #1101

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Поредното разочароващо трансферно лято...

Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Sep 1 2014, 23:05
Go to the top of the page

+Quote Post
inter_ruse
коментар Sep 1 2014, 23:06
Коментар #1102

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

това е най-разочароващото sad.gif яло лято лавеци,йоветич,пато,фирмино и накрая никой - срам! да го еба в очите тоя тохир! да се маха! дано се махне заедно с мадзари колкото се може по-скоро! искренно се надявам! форца Интер forza.gif

--------------------

+Quote Post
Provenzano
коментар Sep 1 2014, 23:17
Коментар #1103

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Много съм разочарован пичове. Не знам защо му беше на този човек да ни лъже и заблуждава с празните си обещания. Поне да не го беше правил, сега нямаше да сме толкова разочаровани и ядосани.

+Quote Post
enjoy
коментар Sep 1 2014, 23:27
Коментар #1104

Интер Маняк

Коментари: 1,281
Регистриран: 21-May 14
Потребител No.: 9,342

И тва е отбора страшилище за ШЛ, жалко за надеждите и мечтите ни... както и да го гледаме 6-то място е най-реалистичното за нас.. Ето най-оптималните 11 според мен:

Тъй като Гуарин остана в него виждам фалшивата деветка, тъй като той там играе най-добре, а миналия сезон изобщо не се използваше на тази позиция.

Мечтая да се залага на Мбайе дори от дясно, защото може да има израстване а Нагатомо/Дамброзио/Джонатан знаем на кво ниво са и ръст при тях едва ли ще има...

Мечтая Медел да играе на мястото на Ранокия, както видахме там е много бавен и потенциолно ще се насочат атаките от там - видяхте че и Торино знаеха това... Докато Медел е по-бърз и по руши играта, а Ранокия всяко отиграване му е несигурно докато Медел направо ги яде, взима им страха. Като креативност той е слаб и за това залагам на Мвила в центъра за да може да раздвижва нещата дори от дефанзивната зона...

Това е от мен, беше ми много приятно и много тъжно че приключихме без мечтания нападател, но кво да правим ще подкрепяме и тези.

Лично аз предпочитах Гуарин пред Бонавентура и съм радостен поне за това, за мен продажбата на Алварез беше пълна тъпотия и в момента ние дори нямаме 25 играчи както искаше Мадзари, то е ясно че Бонацоли ще бъде включен в първия състав но няма и да померише терен... Радостен съм че Мбайе остана дано получава шансове но вероятноста за това е малка... искам контузии за Джони, Дамброзио и Нагатомо за да може таланта на това момче да блесне...

+Quote Post
Stanilov
коментар Sep 1 2014, 23:37
Коментар #1105

Заинтересован Интерист

Коментари: 195
Регистриран: 19-May 13
Потребител No.: 9,289

Много искам тифозите да избухнат в рамките на следващите няколко дни,за да се случи нещо,за да се разтрепери някой,за да живне нещо около Интер.Не може да имат треньор,отбор и ръководство комфорт и спокойствие,когато пишем срамни страници в историята си.Трябва да бъдат притискани всяка,минута,всеки ден,всеки мач.Момчета споделяме една и съща съдба с вас и си представям колко хора по света се чувстват като мен сега.Интер е нещо повече от любим отбор за нас,но стискаме зъби и продължаваме,друг начин няма.

+Quote Post
C-Murder
коментар Sep 2 2014, 00:50
Коментар #1106

Moderator

Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Ако бяхме взели читав креативен нападател, Меркатото щеше да бъде сравнително успешно, но след края му нещата са меко казано незадоволителни в някои аспекти.
Първо, за трета поредна година правим грешката да останем с малък брой нападатели и винаги досега това е давало много силен негативен ефект. Този сезон очаквам да се случи същото и да при контузии да страдаме. Паласио е на възраст и все по-често ще ги получава, Икарди видяхме, че миналата година също имаше немалко проблеми, а Освалдо май и той спада към чупливите. Остава ни да се молим да бъдат в перфектно здраве през целия сезон, но когато и умората от мачовете натежи, не знам какво ще правим. Валката ще има още едно оправдание да играе любимото си 3-6-1.
Второ - в халфовата линия имаме точно 3ма играчи, които могат да създават положения за гол, като единият е Гуарин и май не е много сигурно, че и трима имаме. Ако колумбиецът отново продължи с посредствената си форма и през новия сезон, на Ковачич и Ернанес ще им се види черен живота само те да мислят комбинации в нападение.
Трето - сътворихме абсолютна тъпотия, като не взехме Роландо за някаква смешна сума, а човекът ни беше най-постоянният бранител миналия сезон. Единствено като утешение бих приел, ако успеем да го привлечем без пари през Януари, защото в момента реално разполагаме с достатъчно защитници като бройка. Като класа има какво да се желае, а Роландо определено показа, че притежава такава.
Четвърто - главната вина носи Тохир, който определено разочарова тифозите и на практика не предостави никакви средства за селекция на Аузилио. Спестихме немалко пари от високите заплати на легендите ни, отделно още доста хора напуснаха отбора за постоянно или под наем, а накрая дори не разполагаме с едни 20 млн. за харчене. Дори с такава смешна сума за съвременните стандарти във футбола можеше да се уредим с класен футболист или дори двама. Тохир е длъжен да даде обяснение пред феновете и медиите защо подходи толкова стиснато и напълно безотговорно към селекцията на отбора. На практика Аузилио трябваше да прави чудеса от храброст с някакви наеми и за капак нисък праг на заплати, които да предлага при преговорите. Доста трудна задача като за първо Меркато и не бих го обвинявал за нищо по входящите трансфери. За сметка на това имам доста забележки по изходящите, но за това в следващата точка.
Пето - така и не успяхме да продадем нито един играч и ненужните бяха разкарани само под наем, с което единствено спестяваме от заплатите им. Вярно е, че в последно време е наистина трудно да продадеш некадърен футболист за някаква сума, но все пак вярвам, че поне можехме да съберем няколко милиона от директни продажби. Това е най-големият ми упрек към Аузилио през този прозорец, който беше длъжен да се справи доста по-добре.

И като за финал, радвам се, че все пак не разкарахме Гуарин с някакъв смешен наем и на негово място да вземем Бонавентура. Средняци си имаме достатъчно в отбора и не се нуждаем от поредният такъв, който само след един сезон няма да струва нищо и ще се чудим къде да го пратим под наем. Надявам се да не ме опровергае, защото ще е доста неприятно да избухне при мердите, а те да са ни преборили за подписа му. Но каквото и да се случи, сега определено предпочитам Гуарин, който е способен на силни мачове, макар доверието ми в него да клони все повече към нулата.

Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 2 2014, 00:53

--------------------

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Sep 2 2014, 01:17
Коментар #1107

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Ние Гуарин хубаво го запазихме, и аз се радвам от това, ама как го виждате да играе човекът? Той очевидно вече от известно време се чуди как да си бие камшика, а нашите отказват оферти за него все едно е на нивото на Видал или Туре Яя. Изобщо не ми се мисли с каква мотивация ще излиза на терена, след като на всичкото отгоре явно е и считан за ненужен, след като наляво и надясно се тръби как искаме да го продадем, за да видим и ние някакви пари.

+Quote Post
Stanilov
коментар Sep 2 2014, 01:42
Коментар #1108

Заинтересован Интерист

Коментари: 195
Регистриран: 19-May 13
Потребител No.: 9,289

За мен Гуарин от всички футболисти на Интер в момента е дал най-много на отбора и го смятам за може би най-добрият ни футболист.Знам и не съм сляп,че миналия сезон не показа играта си,която сме свикнали да очакваме от него,но впредвид схемата ни и бавната игра,която играем за нас ще е много важно да разполагаме с хора,които могат да решават мачове с едно отиграване,от хора със спортна злоба и непримиримост,какъвто е Гуарин.Обаче според мен малко грешно го обвиняваме,че играе слабо,защото Мадзари се ебава с всичките ни футболисти и ги реди без оглед на всякакви футболни закони.Видно е,че Гуаро загуби блясък с идването на Мадзари,Сега е трудно да си върне и самучувствие и игра.Смятам,че той може да бъде ключа на Интер към добро представяне до зимата,а дойде ли зимата е ясно.Обаче май Мадзарката няма да го пусне титуляр в калчото докато не влезем в криза или докато не се контузи Ернанес или Кова.Същото и с Мбайе и него ще пусне когато всичко отиде подяволите.

Този коментар е бил редактиран от Stanilov на Sep 2 2014, 01:46

+Quote Post
Черно и синьо
коментар Sep 2 2014, 06:21
Коментар #1109

Интер Фен

Коментари: 713
Регистриран: 18-February 12
Град: София
Потребител No.: 9,163
Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito

Сезонът пореденъ, пиши го дъждовенъ. Жалка работа. Задължително трябваше да вземем Нападател и/ли Халф ама нейсе. С тая плитчина на съсава си мисля, че ще отпишем ЛЕ и Купата и Старатегчето ще си гони твърдо 4-6 място.

+Quote Post
onlyinter
коментар Sep 2 2014, 09:55
Коментар #1110

Интер Фен

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450
Любим Играч: Javier Zanetti

Очаква ни поредната нулева, преходна или както и да я наричат там "специалистите" година. Не вярвах, че след последните години от ерата Морати може да пропаднем още надолу. Но ето, че г-н Тохир ни изненада. Неприятно при това.

+Quote Post
enjoy
коментар Sep 2 2014, 10:24
Коментар #1111

Интер Маняк

Така се прави с 250 милиона Евро а ние искахме само 15-20 за Лавеци или Фирмино...

+Quote Post
THE_GAME
коментар Sep 2 2014, 10:32
Коментар #1112

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

4 човека под наем и 1 със свободен трансфер. Това е лятната селекция. Аз съм втрещен. Не съм си правил сметка, но всичко на всичко това трансферно лято Домусчиев може и да похарчи повече от Тохир. Проблемите ще дойдат от късия състав, малкото нападатели и липсата на скорост в отбора. Много дебалансиран стана този Интер. Имаме по 3-4 човека на някои позиции и 0 за други. Много трудна година ще е. Шансовете ни за 3-ката на тоя етап изглеждат като някакъв тъп майтап.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
durex
коментар Sep 2 2014, 10:55
Коментар #1113

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

USCITE: Krhin (1 mln), Medel (3 mln), M'Vila (1 mln), Biraghi (700.000 euro), Crisetig (2 mln), Taider (3,5 mln), Dodo (600.000 euro)

TOTALE: 11,8 MILIONI

ENTRATE: Taider (1 mln), Benassi (1 mln), Livaja (3 mln), Belfodil (3,5 mln), Benedetti (1 mln), Capello (1 mln), Duncan (400.000 euro), Alvarez (900.000 euro)

TOTALE: 11,8 MILIONI

+Quote Post
Provenzano
коментар Sep 2 2014, 10:57
Коментар #1114

Модератор

bravo-1305.gif

+Quote Post
enjoy
коментар Sep 2 2014, 11:01
Коментар #1115

Интер Маняк

На печалба сме - мисията на Тохир изпълнена...

+Quote Post
durex
коментар Sep 2 2014, 11:05
Коментар #1116

Модератор

Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Тоав сигурно е заради финансовия феърплей, който впрочем само ние и още 5 отбора спазваме. Всичко друго си прави трансфери от порядъка на 250млн, но никой не ги закача. Айде в началото и аз вярвах в този феърплей, но с всяка изминала година става все по-голяма глупост. Не може един футболист да струва 80-100млн, а тия от Уефа да си затварят очите.

+Quote Post
Provenzano
коментар Sep 2 2014, 11:07
Коментар #1117

Модератор

Финансовият феърплей е само да ни замаже очите, че не иска да даде пари за трансфери. Не знам защо по дяволите му трябваше да купува Интер. Така отбор не се управлява. Дори всяко едно хлапе знае, че ако първо не инвестираш няма как да спечелиш след това. Дори Домусчиев първо инвестира сериозни суми преди сега да се стигне до влизането на Лудогорец в ШЛ. Ако беше решил да го играе като наш Тохирчо и да привлича свободни агенти, с които да е на печалба, то разградчани щяха да влязат в групите през крив макарон.

+Quote Post
INTERМilano
коментар Sep 2 2014, 11:41
Коментар #1118

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Вижте само изходящите ни трансфер.... всичко младо под ножа crying_with_laughter-3302.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
Ricardo
коментар Sep 2 2014, 19:04
Коментар #1119

Интер Фен

Коментари: 431
Регистриран: 12-April 13
Потребител No.: 9,284

Сезона май свърши още преди даe започнал..

Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Sep 2 2014, 19:11

+Quote Post
Georgi stanev
коментар Sep 3 2014, 13:14
Коментар #1120

Интер Фен

Коментари: 429
Регистриран: 27-July 09
Потребител No.: 1,652
Любим Играч: Materaci

Пичове,ще трябва да чакаме до зимата ,за да привлечем голям нападател.. rofl.gif

http://inter.gong.bg/football-sviat/anglia...z-zimata-295292

+Quote Post

597 страници V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 потребител(и) четат тази тема (8 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 14th July 2025 - 07:01 PM
Buy sports equipment online