Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Искаме го за заместник на Перишич. Аз лично съм ЗА този трансфер. За тези пари си е направо подарък. Хм, мисля че Сарабия е дясно крило, а Перишич ляво. Моят фаворит за дясно крило е Зиех ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Футболисти като Зиех и Сарабия са наистина страхотни,голямо надграждане спрямо настоящите ни крила.Все пак да не забравяме обаче,че който и да ни е треньор догодина,отново ще практикуваме дефанзивен стил на игра и не се знае дали изобщо тези играчи ще се пригодят към него.Дано поне се научим как да използваме този стил,така че да ни върши работа и да не треперим до края на сезона за нещо,което трябваше да сме направили отдавна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Имам усещането че собствениците,китайците искат да сменят Спалетко обаче новия да е италианец.Старахуват се да да се спрат на чужденец треньор-защо не знам.Освен Конте друг подохядящ като че ли няма -или ще е много скъп или пък ще е посредствен като Спалети.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Слухове за Госенс, представлява го агента на Де Врай, цена 10млн , 25г.
Уж Данило е спазарен, но искаме още един бек - Трипиър, Хисай или Палимери. Марота е блокирал преговорите за Де Паул... Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на May 8 2019, 11:40 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Госенс и Де Паул няма да ги коментирам , ясно е , че са си средняци. За бек съм с две ръце за Киеран Трипиер , много ми харесва , а Тотнъм имат два силни десни бека и може да го пуснат . Не ми пука , че е англичанин , а те не виреели в Италия . Класа над всичките ни бекове е . А Палимери предполагам си имал предвид Емерсон Палмиери дето ся е в Челси . Тоя изтърка пейките където и да отиде . Последните 5 сезона общо 79 мача , като доста от тях са и от пейката ,за сравнения за същото това време наш Дамброзио има над 150 мача . Не ме кефят такива трансферчета тип Госенс , Де Паул , Весино , Галярдини , Борха и тн и тн . Средняци си имаме доста , да се вземат ако трябва само 2-3 нови , но истинска класа . Един нов атакуващ халф , крило и десен бек .. но да са голяма класа , а не средняците на Удинезе и Аталанта или пейките на Челси .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 8 2019, 13:07 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
По-принцип трябва да се внимава с играчи от Аталанта, защото изглеждат по-добри отколкото реално са, заради системата и колектива им. Кеси, Конти, Галярдини, Кристанте и Калдара са доста пресни примери за това.
От друга страна за резервен ляв бек, Госенс едва ли ще е по зле от Далбертиньо. Ако успеем да го шитнем някъде за 20на млн, и вземем германецът за 10м, може да се окаже добра сделка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Госенс ляв бек ли е , мислех го за халф . Не съм го гледал , от Аталанта не лош бек е Тимъти Кастан , но някак ми се иска да избягваме играчи от Италия , както и треньори освен Конте . Иначе така като ги изброй , верно тия Аталанта много греди продадоха и то все за хубави цени . Явно Гасперини успява някак да вземе максимума от тях .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на May 8 2019, 20:03 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гасперини е изградил страхотна система в Аталанта, която изкарва най-доброто от играчите му. Пашалич, дето беше пълна греда в Милан, този сезон има 7 гола и 7 асистенции за около 2000мин.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Не, че взима максимума от тях, а просто това са играчи средняци, които като отидат да играят за някой гранд и наливат бетона. Точно по това се различават качествените футболисти от всички останали. Примери за такива играчи има колкото щете, дори и в България. Просто напрежението, под което са подложени и съответно очакванията към тях са доста по-различни, ако играят в Интер за разлика от Аталанта.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Според Ди Марцио, Конте вече има предварителен договор с Интер.
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота проучва възможността да привлече Тиемуе Бакайоко след края на сезона, съобщава Sport Mediaset. Френският полузащитник на Челси играе като преотстъпен в състава на Милан, но в последните няколко седмици се забърква в скандал след скандал. Преди дни французинът си размени обиди с наставника Дженаро Гатузо на резервната скамейка в мача срещу Болоня и по всичко изглежда, че авантюрата му с “червено-черната” част на Милано е приключила.
Милан има възможността да задържи Бакайоко, като активира откупната му клауза на стойност 35 млн. евро, но това едва ли ще се случи след проявата на лоша дисциплина от страна на футболиста. Идеята на Интер и Марота е Бакайоко да подсили тима под наем за 5-6 млн. евро и в договора му да бъде включена откупна клауза от 30 млн. евро. Трансферът на французина при “нерадзурите” е част от плана на клуба да подсили халфовата линия, без значение дали на пейката ще бъде Лучано Спалети, или пък Антонио Конте. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Договорът на Диего Годин с италианския гранд Интер вече е депозиран в Лега Серия “А”, твърди “Кориере дело Спорт”. Уругвайският централен защитник ще облече фланелката на “нерадзурите” от новия сезон. Той ще си тръгне от Атлетико Мадрид след края на настоящия сезон, след като 9 години бе част от състава на “дюшекчиите”.
Тъй като вече текат последните 6 месеца от контракта му с Атлетико, Годин имаше право да преговаря с други клубове и според италианското издание ветеранът вече е преминал медицински прегледи в чужбина и ще получава по 6 милиона евро плюс бонуси на сезон в клуба от Милано. По-рано тази седмица 33-годишният играч обяви официално, че се разделя с Атлетико. Очаква се от 1 юли Годин официално да се присъедини към Интер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Аз пък искам Хисай !!! Модерен бек с наклонност да напада постоянно, малко като Кансело.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ръководството на ПСВ Айндховен съобщи, че е дало разрешение на Манчестър Юнайтед и Тотнъм да преговарят с две от звездите на тима през това лято. Става въпрос за Ървинг Лозано и Стивън Бергвайн, но е уточнено, че те ще струват съответно 35 и 25 милиона евро, съобщава "Де Телеграаф". Междувременно холандското крило Бергвайн се очаква да струва по-скромни 25 милиона поради клаузата за освобождаване в договора му. ПСВ се надяваха да накарат 21-годишния играч да подпише нова сделка. Нашите къде блеят не знам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SportMediaset твърди, че ръководството на Интер е започнало преговори за Николо Барела.
Шефовете на Каляри са поставили цена от 45 млн. евро, но Интер няма намерение да плаща цялата сума. В замяна на Каляри ще бъдат предложени двама играчи от школата, а също така се изтъкват добрите отношения между Марота и президента на Сардинци. Самият играч беше лаконичен по темата: "Аз в Интер? За бъдещето си ще говоря след края на сезона." Споменава се още, че ако сделката пропадне, Интер ще се насочи към Матео Ковачич - наем с опция за закупуване. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер е отклонил оферта на ПСЖ за Себастиано Еспозито.
16-годишният нападател е определян за един от най-големите таланти в школата на Интер. През този сезон той направи и дебют в Европа за мъжкия отбор, в двубоя срещу Айнтрахт Франкфурт. В момента се провежда Европейско първенство до 17 години, където Еспозито отбеляза 2 гола за Италия за победите срещу Германия и Австрия. Утре е третия мач от групата срещу Испания. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Конте е дал зелена светлина за продажбите на Перишич и Икарди.
Ще играем с 3-5-2 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Феновете на Интер , Милан и Рома броят Конте като сигурен техен треньор , а според медийте ще е в Ювентус ... Въпреки това вече е дал зелена светлина за продажби вече ... Не вярвайте на всичко , не се знае дали Конте ще подпише с нас и със сигурност няма никакъв шанс да е давал зелени светлини за трансфери , а още по малко това да се знае от някой медии . Всичко е само слухове .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вие обаче все още не искате да ми повярвате, че ще завършим в топ 4 и Спалети ще ни бъде треньор и през следващият сезон, защото е изпълнил целта си
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 09:21 AM |