Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Може да са слухове, а може и да е истина..имам инфо от авери, които следят Милан изкъсо, които ми казаха, че все още дъртия (Берлускони) дърпа конците.
Отделно имал некви компромати срещу Инфантино и за това никой не ги закача, а само се лае по медиите за шум и нищо повече. Пак казвам дали е вярно един Господ знае. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Може да са слухове, а може и да е истина..имам инфо от авери, които следят Милан изкъсо, които ми казаха, че все още дъртия (Берлускони) дърпа конците. Отделно имал некви компромати срещу Инфантино и за това никой не ги закача, а само се лае по медиите за шум и нищо повече. Пак казвам дали е вярно един Господ знае. Гобите, тогава сигурно държат цялата федерация, като ги гледам как си правят каквото поискат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
За гобите е ясно от години.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Перишич днес поискал от отбора да бъде пуснат в Арсенал . Бил се договорил вече с тях , а ние ще получим около 35 млн .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Перишич днес поискал от отбора да бъде пуснат в Арсенал . Бил се договорил вече с тях , а ние ще получим около 35 млн . Дано ги получим, защото аз четох за наем с опция. Което значи, че лятото ще се върне. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Перо ми е един от любимците и няма да крия, че не искам да се маха, но щом той самият не му се стои, по-добре да го пуснем да вземем някакви пари и да му намерим заместник, отколкото да играе демотивиран играч, който с нищо няма да допринесе за отбора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Перишич и на мен ми е любимец , има удар и с двата крака , хубав пас и е добър с глава , а и назад се връща много и като цяло физическото му състаяние е на много високо ниво . Но от началото на сезона се намира в ужасна форма , въобще не му се играе за нас и най добре да бъде продаден . Но продажба а не наеми , защото е на 30 и е абсурдно да бъде пращан някъде с наем . Ако го продадем задължително трябва да му се намери заместник , защото оставаме само с Политано , Кейта и Кандрева .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Перишич е изпята песен от началото на 2018 при нас.
Дано го продадем и го заместим с Караско. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Продължаваме да искаме Караско , като в сделката сме включили и Кандрева . А Де Паул щял да дойде зимата при евентуална продажба на Перишич .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Как може да сменяме Перишич с Де Паул? Сериозни ли сме? Какви са тия трансфери? Марота ебава ли се или там, който настоява за този трансфер?
Викам да им предложим чист бартер на ромите - Нинджата за Заниоло. Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jan 27 2019, 16:46 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В четвъртък ли затваря трансферния прозорец ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В четвъртък ли затваря трансферния прозорец ? Ето една извадка от http://football-match24.com/transfery-futb...rfpl-i-mir.html Зимнее трансферное окно официально откроется 1 января 2019 года, и клубы смогут усилить свои составы новыми футболистами. Ниже представлена таблица со сроками проведения зимней купли-продажи игроков: Страна Откроется Закроется Россия 23 января 22 февраля Англия 01.01 31.01 Франция 01.01 31.01 Германия 01.01 31.01 Италия 03.01 18.01 Португалия03.01 02.02 Испания 02.01 31.01 Украина 30.01 01.03 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обаче Перишич ни матира много брутално де . Първо с това действие показа , че всичко в клуба е леш . Второ в края на януари ще го заменим с играч поне класа под неговста , дали ще е Де Паул , Пусето , Янкто или друг от тяхната класа няма значение . Трето , само си преставете , че Арсенал не покрият изискванията иостане при нас . От началото на сезона беше в слаба форма , а сега вече договорил се за хубавата заплата в Арсенал , но останал при нас си го преставете . Феновете няма да го искат , може и да го освиркват, а той ще играе с още по малко желание и от преди и след края на сезона ще е на хубвата възрастза крило- 30 години и ще е след слаб сезон .
Въобще Перишич ни постави в такава ситуация , в каквато мисля , че ръководството ни няма капацитета да излезе печеливш от цялата ситуация . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи много съм нервиран! Ако съм на мястото на хората от ръководството ни, това жалко подобие на професионален футболист няма да бъде продаден сега през зимата, а ще бъде оставен да тренира с примаверата за назидание и освен това ще гледа записи на мачове по 7-8 часа на ден, включително съботите и неделите. Няма да помирише терен, но пък за сметка на това ще го пускам в последните секунди на добавеното време на всеки мач, в който се нуждаем да запазим резултата и трябва да спечелим някоя и друга ценна минутка с последната си смяна. Пък да го видим лятото след края на сезона къде ще отиде да играе.
Никой не е по-голям от Интер, още по-малко някой си хърватски палячо, който се е помислил за големият футболист, въпреки че от няколко месеца е в "будна кома" и играта му е потресаващо ужасна, но пък за сметка на това си прибира тлъстата заплата в края на всеки месец. И тук не говорим конкретно за Перишич, а за всеки един, който се осмели да предприема действия като неговите. Защото клекнем ли един път пред някой си, то сме обречени да го правим всеки път, когато някой си господично започне да капризничи. Не ми се коментира повече. Отвратен съм от отношението и постъпката на Иван. За мен този човек вече не съществува. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обаче Перишич ни матира много брутално де . Първо с това действие показа , че всичко в клуба е леш . Второ в края на януари ще го заменим с играч поне класа под неговста , дали ще е Де Паул , Пусето , Янкто или друг от тяхната класа няма значение . Трето , само си преставете , че Арсенал не покрият изискванията иостане при нас . От началото на сезона беше в слаба форма , а сега вече договорил се за хубавата заплата в Арсенал , но останал при нас си го преставете . Феновете няма да го искат , може и да го освиркват, а той ще играе с още по малко желание и от преди и след края на сезона ще е на хубвата възрастза крило- 30 години и ще е след слаб сезон . Въобще Перишич ни постави в такава ситуация , в каквато мисля , че ръководството ни няма капацитета да излезе печеливш от цялата ситуация . Слуховете са че от Арсенал го искат под наем.Говори се за 35-40 млн. ,обаче от лятото. http://intermilano.ru/news/33223-arsenal-s...perishichu.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Перисич , Нинджи-минджи и всякакви псевдо подобия и всичло други наемни палячовци да си заминават!!! Ако трябва с юношите да доигваме!!!
Договаряме май Конте от другия сезон!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Калчо -меркато съобщава че президента на «Интер» Стивен Джанг и генералния директор на клуба Джузепе Марота вече са се обърнали към Конте с предложение да поеме отбора.
https://www.calciomercato.com/news/marotta-...via-la-ri-81786 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 04:37 PM |