Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
И една статистика за Кутинката, Соареш е направи над 400 центрирания от както играе при светците
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Малко са . Кандрева стигаше тая бройка за 5 мача миналия сезон
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ново име за крило на мястото на Кандрева - Яник Караско, но само ако успеем да продадем чичо Тони.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ново име за крило на мястото на Кандрева - Яник Караско, но само ако успеем да продадем чичо Тони. Изглежда на фейк новина. Този взима огромна заплата в Китай, освен това преди няколко дена го свързваха с Милан. Иначе изглеждаше доста обещаващ играч преди. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Само , че Караско май го гласят за заместник на Перишич а не Кандрева . Аз лично предпочитам Бергуин пред Караско . Нещо не ми се нрави играч на 24 да предпочете китайските пари пред това да играе в един от най силните отбори в света - Атлетико . Но аз продължавам да мечтая за класен халф още зимата .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Само , че Караско май го гласят за заместник на Перишич а не Кандрева . Аз лично предпочитам Бергуин пред Караско . Нещо не ми се нрави играч на 24 да предпочете китайските пари пред това да играе в един от най силните отбори в света - Атлетико . Но аз продължавам да мечтая за класен халф още зимата . Всъщност се оказа,че самият играч не е искал трансфер в Китай,даже има статия на Гонг по темата.Ще постна най-важното от нея: Според "Футбол лийкс" - порталът, който от няколко месеца непрекъснато вади наяве тъмни сделки, нередности и скандални разкрития около големите футболни клубове и играчи, даде яснота около изненадващия трансфер на Караско. Според информацията през 2015 г. агентът на играча - Кристофър Енротай, е подготвил цялостното преминаване на белгиеца в Атлетико Мадрид от Монако.Атлетико Мадрид е взел заеми от инвестиционна компания, свързана с канадския пенсионен фонд за инвестиции – „Борд Канада“. Това е схема позната като "собственост на трети лица", изрично забранено от ФИФА през 2015 г. Така нефутболна трета страна притежава правата върху даден футболист, докато два клуба преговарят за него. Според ФИФА така се погазва спортният дух за сметка на финансовите интереси. Освен това Монако е наясно от самото начало, че Караско ще бъде продаден отново в рамките на две-три години, след трансфера си в Атлетико Мадрид (тъй като "дюшекчиите" ще трябва някак да върнат дълга си). По този начин клубът от Княжество ще прибере 25% от последваща продажба, а същевременно 5% от новата изкупна цена отива за агента Енритай.Според „Футбол Лийкс“ Монако и агентът на Караско са видели в белгиеца разменна монета, върху която могат да търгуват и да направят милиони. На 26 февруари 2018 г. Караско премина в тима от китайската Суеперлига Далиен Ифанг. Този клуб е притежаван от китайския бизнес гигант „Уанда“ – компания, държаща 17% от клубните акции на Атлетико Мадрид. Така в крайна сметка продажбата на Караско влива свежи пари в отбора на Атлетико, с които клубът погасява вече взетия заем. От Монако вече са предвидили тази продажба, като те и агентът на играча прибират своите комисионни. Китайците са доволни, а един от най-силните външни полузащитници в света се подвизава не в Европа, където със сигурност е мястото му, а в много по-неконвертируемата и некачествена китайска лига. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моето мнение е,че Караско може да бъде добро попълнение,стига да се съгласи да си намали заплатата.За жалост обаче няма много време и едва ли ще успеем да продадем Перишич сега.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Караско се е осъзнал и иска да се завърне в Европа, като за целта е готов да си намали заплатата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е лош футболист Караско . Признавам , че грам не съм запознат с нещата който показа , но някак ми се струва , че ако Караско не е искал , то никой не е можел да го задължи да приеме тези 10 млн годишно в Китай . Ние най добре знаем , че футболист ако не иска да си тръгне , то ще е много трудно да го изгоним . А и другото е , че според мен Караско не е по добър футбплист от Перишич когато е във форма , не съм сигурен и , че е по добър от момчето от ПСВ . Но и аз не вярвам да успеем да продадем Перишич а и замесник да му вземе до края на януари , остава само седмица до края .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега чета, че Арсенал сериозно се включват в подписа за Перишич. Иначе Караско беше класа в Атлетико М. Този трансфер в Китай много ме изненада. Спъна му сериозно кариерата, защото каквото и да си говорим (изключвайки китайските милиони), трансфер в Китай е крачка назад за всеки футболист. Разбирам да си на 33-34 години и да отидеш там за да поиграеш още 2-3 години и да направиш някой и друг милион. Но на 24-25, когато си в разцвета на силите си и трябва да правиш кариера, то да отидеш там е най-глупавото решение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Перишич под наем в Арсенал , а Йозил под наем в Интер.
Такива са слуховете... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бартер ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пуснах си да гледам Самп - Удинезе сега , за да скаутвам малко Де Паул . Незнам , може би аз изпузкам нещо , но в този футболист не намирам нищо , ако не бяха слуховетеза него , аз пак нямаше да разбера , че има такъв футболист . Дано проблема е в мен а не Де Паул наистина да е такъв за какъвто го мисля .
Иначе Челси и Манафите в битка за Нинджата . И двата отбора имат пара , така , че ако няма да разчитаме на него , сега е момента да го даваме . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jan 26 2019, 20:18 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Пуснах си да гледам Самп - Удинезе сега , за да скаутвам малко Де Паул . Незнам , може би аз изпузкам нещо , но в този футболист не намирам нищо , ако не бяха слуховетеза него , аз пак нямаше да разбера , че има такъв футболист . Дано проблема е в мен а не Де Паул наистина да е такъв за какъвто го мисля . Иначе Челси и Манафите в битка за Нинджата . И двата отбора имат пара , така , че ако няма да разчитаме на него , сега е момента да го даваме . Де Пол наистина беше зле този мач, но в интерес на истината и съотборниците му са потресващи - Фофана, Бехрами и Окака. Само рендаци. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
Не ,че нещо , ама тия от Милан не играха в Шампионска лига ,супер зле са, треньор нямат като хората,уж по- малко хора им посещават мачовете ,ама си харчат доволно.Пакета и Пьонтек са си цифра,а не са продали никой ???ФФП не ги ли лови,само ние ли го спазваме ...вече не знам какво се случва
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шнур за ффп, два за милан!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 01:11 AM |