Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Четох слухове и за Тони Кроос.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Не знам защо изобщо журналистите си измислят такива глупости.Към този момент не можем да привлечем основни играчи на Реал,Барса и топ 5 в Англия.Доста по-реалистични изглеждат Ектор Ерера и Милинкович-Савич.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Годин е капитан на Уругвай и Атлетико Мадрид и е един от най добрите защитници в света в момента , отделно ще дойде със заплата 6 млн годишно , която с данъците в Италия ще излезе гд 25 млн за 2 сезона . Ако някой си мисли , че ще дойде за резерва е в тотална грешка , това което съм гледал този сезон на Атлетико , то Годин е класа над Де Фрай , така , че ако дойде лятото то Де Фрай го чака пейката . Естествено идва момента и с възраста на Годин , защото на тази възраст спада започва неочаквано и не знаеш кога формата ще започне бързо да пада .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ами по принцип до колкото съм запознат, не е от футболистите, които често страдат от контузии, така че за мен трансфера е топ, той другото си го може.
Както споменах, мен друго ме притеснява, идването на Робен и продажбата на Шкрин я в Юнайтед, я в ПСЖ. Навсякъде се спекулира за цена от около 80млн и не знам дали нашите няма да клекнат да го продават за сметка примерно на Икарди. Дано не се стигне до такъв сценарии. |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ами по принцип до колкото съм запознат, не е от футболистите, които често страдат от контузии, така че за мен трансфера е топ, той другото си го може. Както споменах, мен друго ме притеснява, идването на Робен и продажбата на Шкрин я в Юнайтед, я в ПСЖ. Навсякъде се спекулира за цена от около 80млн и не знам дали нашите няма да клекнат да го продават за сметка примерно на Икарди. Дано не се стигне до такъв сценарии. Предпочитам Икарди да си ходи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ако искаме да се върнем сред топ отборите в Европа и света не трябва да пипаме най-добрия си играч и капитан на отбора. В никакъв случай и за нищо на света! Освен, ако не сме решили да го заменим с футболист от неговата класа, но не виждам как реално ще се случи това на този етап. Защото едва ли ще вземем някой измежду Мбапе, Неймар, Гризман, Левандовски или някой подобен. Не може така. Гобите купуват Кристиано Роналдо, а ние ще продадем Икарди и ще го заменим с някой като Лаутаро Мартинес.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ако искаме да се върнем сред топ отборите в Европа и света не трябва да пипаме най-добрия си играч и капитан на отбора. В никакъв случай и за нищо на света! Освен, ако не сме решили да го заменим с футболист от неговата класа, но не виждам как реално ще се случи това на този етап. Защото едва ли ще вземем някой измежду Мбапе, Неймар, Гризман, Левандовски или някой подобен. Не може така. Гобите купуват Кристиано Роналдо, а ние ще продадем Икарди и ще го заменим с някой като Лаутаро Мартинес. Икарди има 110м освобождаваща клауза и ако Реал я активират, нищо не зависи от клуба. Пиша Реал, защото ме съмнява Икарди да премине в друг отбор. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Така е ,за 110 милиона той щом разбере че ги дава някой ще иска да напусне .Но освен Реал,Барса,Ман Ю,ПСЖ ,Ливърпул или може би Ман Сити кой друг би ги дал?Той има амбиции,иска международни успехи,с Интер досега не става.Не можем да го упрекваме, че иска да се развива.От друга страна пък шефовете на Интер като искат да сме топ европейски отбор не трябва да го пускат - да му вдигат освобождаващата клауза и заплатата,ако мислят за отбора.Има и вариант да го сменим с играч от неговата класа-ама дайте първо да видим какви са възможностите,пък после да го продаваме!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Икарди може да напусне само ако продължава да мисли с хуя си, а не с горната глава. Имам предвид да не слуша Уанда,защото тая шаврантия го води яко за носа и гледа само собствения си интерес.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Свързват ни с Хектор Ерера от Порто, който става свободен агент края на сезона.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Годин, Робен, Ерера... защо няма слухове за Валери Божинов? И той също е свободен агент.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ерера за без пари ще е перфе. На 29 е така че има поне 3 години голям футбол в него.
Мата също става свободен агент и е на 30 години, това профила футболист, който най много ни трябва. Говори се, че Марота искал Дибала за лятото....90-100млн. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ерера за без пари ще е перфе. На 29 е така че има поне 3 години голям футбол в него. Мата също става свободен агент и е на 30 години, това профила футболист, който най много ни трябва. Говори се, че Марота искал Дибала за лятото....90-100млн. Дали гобите ще го пуснат в пряк конкурент?Не вярвам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ерера за без пари ще е перфе. На 29 е така че има поне 3 години голям футбол в него. Мата също става свободен агент и е на 30 години, това профила футболист, който най много ни трябва. Говори се, че Марота искал Дибала за лятото....90-100млн. Така ще се напълним с футболисти на по 30+. Какво ще ги правим след сезон-два? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еерера е на 29 и идва без пари, не виждам причина за недоволство.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като Едер и Кандрева ,такова ще ги правим.Или посредствени отбори в Европа или Китай. Ще ги хрантутим демек. Щото тоя втория особено, като го гледам и през зимния трансферен прозорец няма да го продадем. Пепо през 2010г бяхме пълни с футболисти над 30-те ![]() Майкон, Мота, Камбиасо, Ето'о и Пандев не са имали навършени 30, макар че някои са били доста близо до тази възраст. И въпреки всичко, това за мен не е фактор. От футболист до футболист има много голяма разлика. Ти даваш пример с 2010-а, но аз мога да ти дам пример с доста играчи на подобна възраст, които взехме в последните години след 2010-а и после се чудихме как да се разделим с тях. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 06:26 PM |