Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Следващото лято ще е много интересно около Икарди.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
С Бепе Марота начело съм по-спокоен.Преговорите с него са на финалната права.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Нещо не вярвам Лаутаро да се явява някакъв заместник на Икарди . След края на сезона Мауро все още ще е един от най добрите нападателив света ( според мен най добрия ) а Лаутаро ще е изкарал сезон на пейката и няма да е грам готов . Говорим за играч на който най добрия му сезон е с 13 гола и то в Аржентина ( което е странно , защото обявихме постижението на Барбоса за нищожно в момента , въпреки , че има 18 гола в Бразилия , което е може би по силното ) . Та накратко вижда ми се невъзможно да смениш капитана и звездата на отбора си , който може по 25+ гола в Италия , с такъв който макса му е бил 13 в Аржентина . Лаутаро е голям симпатяга но до момента няма и 1/10 от класата на Мауро .
Иначе като заговорихме за Барбоса , за е момента има 25 гола общо за сезона за Сантош .. Честно казано все си мисля , че е далеч по добър от Кандрева и пейката на Бордо - Карамо . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Е той не е крило, а чист нападател.
Колкото до Икарди и си прав и не си, защото Икарди като пристигна беше резерва на Паласио и Милито и се учеше от тях. Играеше толкова пъти, колкото в момента Лаутаро играе, но когато Милито се пенсионира и млако по-малко взе да влиза на мястото на Паласио докато последния не го дадохме на Болоня и Маурито се превърна в 100% титуляр. Така че Лаутаро както е твърда резерва, така при една ескпресна продажба на Мауро за много пари ще го изтреля моментално в титулярния състав. Този коментар е бил редактиран от durex на Nov 14 2018, 12:10 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Само че Барбоса в Сантос не играе на крилото, а на позицията на Икарди доколкото знам.
Колкото до Марота не смятам че има някаква вина за продажбите на Погба и Видал. Погба искаше да отиде в МанЮ или по скоро агентът му искаше да го пробута там. И Ювентус го продадоха за доста добри пари. Видал искаха да го разкарат заради пиянските му изцепки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Не съм казал , че Барбоса е крило , казах , че сезона му е момента е по добър от най силния на Лаутаро и двамата като нападатели . Иначе ситуацията когато Икарди се наложи и тази на Лаутаро сега нямат нищо общо . Още първия си сезон при нас Икарди записа над 20 мача и заби 10 гола , отделно предишния сезон също имаше над 10 гола в Серия А , отделно измести Милото който същия сезон беше в трагична форма и имаше само 2 гола .
Лаутаро няма сезон зад гърба си в Серия А , няма да вкара 10 гола , нито ще запише над 20 мача . И въпреки това ще трябва да смени топ нападател във върхова форма , вкарващ 30 гола а не Паласио с 15те му голана сезон или застаряващ Милито с 2 гола . Пак казвам за мен разликата между двете ситуации е от тук до небето . Все едно Ювентус да смени Роналдо с Мойс Кийн и да говорят , че са прогресиращ отбор . Това няма как да стане . За сега Лаутаро е показал само , че е симпатичен футболист , но в момента е 10 класи под Икарди и честно казано не се знае дали някога ще го доближи по класа . Откакто е при нас има 1 гол а вече наближаване средата на сезона . Според мен Лаутаро трябва постепенно да играе все повече и може би в бъдеще ще е важна част в Интер ЗАЕДНО с Икарди а не вместо Икарди . Отделно очаквам Барбоса да дойде зимата и да помогне на отбора . В момента прави супер сезон и има 25 гола , макар и в Бразилия . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Nov 14 2018, 12:32 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Барбоса е пътник според мен, гласят го за разменна монета с някакъв друг бразилец уж вундеркинд.
Колкото до Икарди, рано или късно ще напусне отбора, колкото и да не ми се иска...продължим ли сезоните без трофеи ще си тръгне много скоро. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Лаутаро няма нищо общо като характеристики освен че и двамата са нападатели.
Мартинез едва ли ще успее сам да замени Икарди, но ако се вземе още някой класен нападател с който да се конкурира, ще се получат нещата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега чета че пак трябва да набавим 40-50 м до края на юни за да се отървем от ФФП. Този път няма да стане с продажби на младежи и ае споменават имената на Перишич , Икарди, Скринияр и Брозович.
Аз имам чувство че този ФФП важи само за нас и Рома. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Дано не е официална информацията!Ако е обаче,най-добре ще е да се разделим с Перишич,който е добър играч,но адски непостоянен.Сега с привличането на Марота имам надежда,че ще действаме доста по-адекватно на трансферния пазар.Ако уредим някой от Ереровците и Марсиал за без пари ще е страхотно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Рома вече се отърваха от ффп. Интер следят и някакви турски отбори.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Айде пък сега, поредния вундеркинд от Бразилия? Дано не се окаже Барбоса 2. Иначе ГабиБезГол едва ли ще получи втори шанс при нас. Сантос, ако толкова си го харесват и искат, да извадят 20-25 милиона и да си стиснем ръцете, но дори и те знаят, че това не е реалната му стойност. Нищо, че ако сега тръгнат да го продават ще му искат поне едни 40 милиона. Те са големи маймуни. В смисъл не заради цвета на кожата им (да не ме помислите за расист), а заради факта, че са много хитри спрямо трансферния пазар и успяват да продават някои ментета доста скъпо. Това момче не успя при нас и то не само при един треньор. Отделно след това в Бенфика също си беше твърда пейка. Може би за Бразилия е страхотен футболист, но до там. Помня имаше едно време много такива футболисти. В Ередивизи на Холандия всеки сезон по 30-35 гола. Отидат ли в някое топ първенство и са кръгла нула.
Лаутаро пък има много, ама наистина много хляб да изяде докато стигне и замени Икарди. Честно казано не виждам как това може да се случи, поне не и в следващите два сезона (изключвам този). Доста е далеч от Мауро по всеки един показател и не мисля, че ще може да го замени пълноценно, ако му се наложи да бъде нашият централен нападател. Всички знаем колко много означава Мауро Икарди за Интер и реално за да бъде заменен, то ще ни трябва готов нападател - тип Левандовски, Бензема или някой подобен, но не и покемон тип Мартинес или Барбоса. Иначе се връщаме назад вместо да дръпнем напред. Относно ФФП. Чудя се как така всеки един сезон ние сме на прицел. От 2010-а насам не си спомням нито един сезон, в който да не се е споменала абревиатурата ФФП. Толкова ли са изрядни другите клубове? Само ние и някакви турци ли сме с най-голяма разлика между приходи и разходи? Хич не ми се вярва. Има доста вратички и не проумявам как все още си късаме нервите и губим от времето заради този финансов феърплей. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Без да съм много наясно , въобще не вярвам на новината на гонг , всичко е само слухове . Според мен сме си добре финансово . Колкото до Икарди , не вярвам да бъде продаден , поне не в близките години . Не виждам причина да бъде продаван , отбора ни влезна в ШЛ и този сезон пак ще влезем и може би ще ставаме все по силни , не виждам причина да си продаваме звездите , по скоро трябва да се стремим към още една звезда като Икарди . Всички фенове на Интер обичат Мауро , а и самия той обича и отбора и града . Според мен още дълги години ще играе при нас .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, освен ако самият Мауро не пожелае трансфер и не започне да мрънка, въпреки че силно се съмнявам в това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Сега чета че пак трябва да набавим 40-50 м до края на юни за да се отървем от ФФП. Този път няма да стане с продажби на младежи и ае споменават имената на Перишич , Икарди, Скринияр и Брозович. Аз имам чувство че този ФФП важи само за нас и Рома. Че за тия четиримата догодина можем да купим цял отбор млади перспективни играчи.Но едва ли е необходимо това,не сме във фалит. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мауро вече е зрял и интелигентен човек,който ясно осъзнава,че тук е БОГ,при каквито и да е обстоятелства.В Реал ще бъде специален само в деня на представянето си и после ще е просто поредния наемник.Та те освиркват дори легендите си при 2-3 слаби мача.Дори Роналдо не може да се нарече легенда,въпреки че е голмайстор номер 1 в историята им.Това не е отбор,а корпорация.Според мен Капитана би се замислил за трансфер,чак в края на кариерата си и то ако продължаваме сушата без трофеи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма никакъв спор , че Мауро ако остане при нас ще се превърне в легенда на отбора . Той в това си темпо със сигурност ще мине 200 гола , а това са го правили само двама играчи в историята ни . Докато в Реал даже няма да е твърд титуляр , няма да е и звездата на отбора им и със сигурност ще го освиркват по някое време . Та там осквиркваха Роналдо , който вкарваше по над 50 гола на сезон и капитана им Рамос . Както казах аз си мисля , че Мауро ще остане в Интер поне до 30 годишна възраст .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен зависи и от представянето ни в ШЛ. Ако минем групите и Икарди направи силни мачове ще е доста трудно да го задържим. Освен ако той не поиска.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МАРОТА НА СРЕЩА СЪС СУНИНГ
Според някои от най-авторитетните вестници в Италия, Джузепе Марота вече е в Китай където е провел серия от срещи със собствениците на Интер. Медиите твърдят, че се обсъждат детайлите по договора и точната роля на Марота, като дори е възможно назначението да бъде обявено официално в следващите 48 часа. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 11:06 AM |