Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
От днес Интер има още един спонсор.Испанската верига хотели IBEROSTAR http://www.inter.it/aas/news/reader?N=42118&L=en На времето бачках за тях. -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
И ден мой приятел. Бая схеми им въртяхме ама то бълха ги ухапала
![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
http://www.passioneinter.com/inter-inter/i...glio-32303.html
Бюджетни съкращения и Касано може да намали заплатата си.Според Тутоспорт дефицита на клуба за последните 6 месеца е на - 60 милиона и Масимо Морати усилено търси нови инвеститори за подобряване на икономическата ситуация на клуба! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
До колкото разбирам от тази статия сме 90 милиона на червено и ако не влезем в ШЛ, футболисти като Джеко и прочие ги забравете.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=111013 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МИЛИТО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,669 Регистриран: 7-December 10 Град: София Потребител No.: 5,218 ![]() |
![]() http://www.passioneinter.com/inter-inter/g...atta-35929.html Ново предложение за закупуване на клуба: "Връзките между Интер и Индонезия през последните години се увеличиха до точката, че може да има споразумение между нерадзурите и група индонезийски бизнесмени за продажба на дялово участие в Интер.Както се съобщава от Tuttosport, в понеделник ще има среща в офисите на Милано, , оферта за която президентът ще отговори в скоро време.При евентуална сделка това може да донесе много пари в хазната на нерадзурите." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() http://www.bauscia.it/2013/05/09/erick-thohir-inter/ Erick Thohir,Индонезийския бизменсмен,който е готов да купи 51% от акцийте,но Морати дава само 20%. Тоя има отбори в НБА,както и Авио-компаний! Този коментар е бил редактиран от tutto_inter на May 9 2013, 09:27 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
МОРАТИ,МОЛЯ ТИ СЕ,ПРОДАВАЙ !!!
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат ![]() http://www.bauscia.it/2013/05/09/erick-thohir-inter/ Erick Thohir,Индонезийския бизменсмен,който е готов да купи 51% от акцийте,но Морати дава само 20%. Тоя има отбори в НБА,както и Авио-компаний! Притежава DC United и Philadelphia 76\'s. Дано Морати помисли добре и помогне както на себе си ,така и на клуба и феновете като позволи една такава инвестиция! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
Против съм.Морати ако ще продава да продава 20% никога контролният пакет.Ако ще и 20 години без евро турнири.Не всичко е пари на този свят.
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
20 години стигат.Време е някой нов да дойде и да видим,че този отбор може да бъде управляван нормално.
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
20 години стигат.Време е някой нов да дойде и да видим,че този отбор може да бъде управляван нормално. А дали е така?Морати колкото и грешки да е направил преди всичко ИНТЕРИСТ и дава мило и драго за отбора. Един бизнесмен дали ще мисли повече за емблемата или собствения си джоб? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
20 години стигат.Време е някой нов да дойде и да видим,че този отбор може да бъде управляван нормално. От кой нов ве Ице от тоз жълтият на снимката ли?Не мерси.Морати ако по разкара тези дето са се навъртяли покрай него отговарящи за трансфери и така нататък,всичко ще си дойде на мястото.Както и той де се бърка в трансферите.На мен ми стига като го покажат по телевизора да видя страстта в очите му,а не някакъв жълтур с поредната играчка. -------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Морати да продава, но не повече от 49 %. Поне знаем, че на него му пука за отбора и като прибавим свежи средства нещата би трябвало да потръгнат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А дали е така?Морати колкото и грешки да е направил преди всичко ИНТЕРИСТ и дава мило и драго за отбора. Един бизнесмен дали ще мисли повече за емблемата или собствения си джоб? По целия свят,всеки футболен отбор,шефовете са негови фенове ? Интер го имало със или без Морати,мисля че това на всички е ясно.Интер не е на Морати,Интер е на феновете,това мисля също е ясно.След като не може да се оправяш с една работа,по-добре я напусни и дай на някой,който повече разбира да се оправя с нея ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
По целия свят,всеки футболен отбор,шефовете са негови фенове ? Интер го имало със или без Морати,мисля че това на всички е ясно.Интер не е на Морати,Интер е на феновете,това мисля също е ясно.След като не може да се оправяш с една работа,по-добре я напусни и дай на някой,който повече разбира да се оправя с нея ![]() То там е въпроса дали ще разбира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм си правил труда да проверявам за отбора от НБА,но щом не са в плейофите явно доста добре се справя с тях.Още веднъж не благодаря за пълен пакет някакъв вид процент да но изцяло твърдо НЕ.
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Морати да продава, но не повече от 49 %. Поне знаем, че на него му пука за отбора и като прибавим свежи средства нещата би трябвало да потръгнат. Припокрива се с моето мнение !!! -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
Морати да продава, но не повече от 49 %. Поне знаем, че на него му пука за отбора и като прибавим свежи средства нещата би трябвало да потръгнат. Аз си мисля, че даже и по-малко проценти ще иска да продаде. Ще се опита максимално да запази властта в клуба, като същевременно се пробва да се налеят колкото се може повече странични средства.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() http://www.passioneinter.com/inter-inter/n...nter-36088.html Нови кандидат купувачи... Sukanto Tanoto и Tuck Kwong (магнати в областта на хартията и въглищата) наблюдават ситуацията около клуба. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:28 PM |