Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
Как станахте фен на Интер ? |
Nov 29 2006, 00:21
Коментар
|
|
Forum Administrator Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 |
Аз лично много се изкефих на екипите първоначално .. бях малък де След това започнах да играя разни мениджърчета и ФИФА, като от фифата и USM98 се зарибих с Интер
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
Nov 29 2006, 11:56
Коментар
|
Guests |
Като малък ми купиха една фланелка на Интер и същата година взехме купата на Уефа, ако не се лъжа.Изкефих се ,че отбора на който имам фланелка спечели (Роналдо тогава беше ХИТ)
А пък и баща ми е интерист и това можеби е оказало огромно влияние |
|
|
Guest_El Chino_* |
Nov 29 2006, 15:13
Коментар
|
Guests |
Ами аз помня че за първи път гледах Интер по телевизията на 1/2 финала за Уефа срещу Спартак Москва в Русия бихме 2-1 и до колкото помня Роналдо вкара невероятен гол.След това спечелихме турнира и постепено започнах да следя резултатите на отбора и така им станах фен за което и не съжелявам FORZA INTER
|
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
Nov 29 2006, 19:00
Коментар
|
Guests |
QUOTE(El Chino @ Nov 29 2006, 01:13 PM) [snapback]5537[/snapback] Ами аз помня че за първи път гледах Интер по телевизията на 1/2 финала за Уефа срещу Спартак Москва в Русия бихме 2-1 и до колкото помня Роналдо вкара невероятен гол.След това спечелихме турнира и постепено започнах да следя резултатите на отбора и така им станах фен за което и не съжелявам FORZA INTER и аз горе долу от тогава започнах по-сериозно да гледам мачове на Интер, иначе от преди това съм им фен, но немога да назова точна дата |
|
|
Nov 30 2006, 17:12
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano |
Зет ми е италианец (сицилианец и то) и естествено той ме зариби. 1995 или по-скоро януари 1996 ИНТЕР бяха били Наполи с 4:0 и тогава за първи път ги гледах, беше голяма радост щото явно сме били в лека криза дотогава! Та оттогава досега нерадзурите за мен, моля! Та сега имам двама племенника интеристи (единият съм го снимал как тъпче фланелка на Джуве,ха-ха-ха), майка интеристка,бе фамилията е черно-синя! FORZA INTER PER SEMPRE!
"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby -------------------- "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_method_* |
Nov 30 2006, 23:39
Коментар
|
Guests |
На Джузепе Меатца ли го гледа или по ТВ-то?
|
|
|
Dec 1 2006, 09:01
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano |
По ТВ го гледах! Не съм стъпвал на Меаца все още, за огромно мое съжаление, но го планувам за скоро! А как ми се гледа дербито...........! Пък може да е с някои или с всички от вас,ако успеем да организираме нещо и намерим билети,най-важното! FORZA INTER PER SEMPRE!
"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby -------------------- "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_FreaK-MaN_* |
Dec 1 2006, 13:48
Коментар
|
Guests |
още като бях много малък или по-точно 1994 година си купих фанелка на Интер (просто тя ми хареса в магазина) и от тогава до сега FORZA NERAZZURRI !!!
|
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
Dec 1 2006, 15:43
Коментар
|
Guests |
QUOTE(berti neroblue @ Dec 1 2006, 07:01 AM) [snapback]5572[/snapback] По ТВ го гледах! Не съм стъпвал на Меаца все още, за огромно мое съжаление, но го планувам за скоро! А как ми се гледа дербито...........! Пък може да е с някои или с всички от вас,ако успеем да организираме нещо и намерим билети,най-важното! FORZA INTER PER SEMPRE! "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby би било хубаво, но колко ли ще струва |
|
|
Guest_El Chino_* |
Dec 1 2006, 16:07
Коментар
|
Guests |
QUOTE(BlueHeLL @ Dec 1 2006, 01:43 PM) [snapback]5582[/snapback] би било хубаво, но колко ли ще струва Парите не са от значение стига да видим любимия Интер на Сан Сиро |
|
|
Dec 1 2006, 16:20
Коментар
|
|
Имайки предвид,че сме домакини другия полусезон,билети ще има,може да не намерим за CURVA NORD, но може и за там да се намерят. Мился,че едно пътуване с автобус до Милано ще е около 150 Евро в двете посоки, билетите ги слагаме към 30-40 Евро,така че стават към 200. Спане в хотел не знам колко може да струва, но ако сме ентусиасти ще намерим нещо нормално! FORZA INTER PER SEMPRE!
|
|
Dec 1 2006, 16:38
Коментар
|
|
Forum Administrator Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 |
Или спим в автобуса навръщане :Р
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
Dec 1 2006, 17:01
Коментар
|
Guests |
QUOTE(AleRt @ Dec 1 2006, 02:38 PM) [snapback]5598[/snapback] Или спим в автобуса навръщане :Р и така може |
|
|
Guest_method_* |
Dec 1 2006, 22:37
Коментар
|
Guests |
Вие сте луди.. в КУРВА НОРД искат да ходят хахаха по-добре стойте далеч от тях
|
|
|
Dec 2 2006, 10:57
Коментар
|
|
Що бе Method, що да не искаме да ходим там? FORZA INTER PER SEMPRE!
|
|
Dec 2 2006, 16:39
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
Баща ми е Интерист ... взимам пример от по мъдрите
-------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Jun 1 2007, 19:35
Коментар
|
|
Редовен Интерист Група: Members Коментари: 381 Регистриран: 14-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 20 Любим Играч: Zanetti |
От баща ми - от малък съм запален по футбола , питах го за отбори да ми казва и се спрях на ИНТЕР, много интересно ми звучеше
После видях екипите... на 7 вече имах и фанелка ... -------------------- |
|
|
Guest_method_* |
Jun 1 2007, 20:36
Коментар
|
Guests |
Цитат(berti neroblue @ Dec 2 2006, 08:57 AM) [snapback]5609[/snapback] Що бе Method, що да не искаме да ходим там? FORZA INTER PER SEMPRE! "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby реторичен въпрос |
|
|
Jun 2 2007, 14:44
Коментар
|
|
Tези там ще ни избият
|
|
Jun 3 2007, 06:29
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo |
От САЩ 94 са ми първите спомени да съм гледал мач. Чаках първия с нигерия и заспах точно 5 минути преди да почне после се кефех на Стоичков и Ромарио, оттам на Барса и на Роналдо като дойде , а когато се премести в Интер се преместих и аз и оттогава доживот остава само Интер
|
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2024 - 03:59 AM |