IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

19 страници V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Жребий
INTERFAN
коментар Mar 17 2010, 23:06
Коментар #261

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,087
Регистриран: 9-January 08
Град: Дупница
Потребител No.: 455

Абе момчета, някой знае ли сега в петък жребия как ще се проведе? Имам предвид, ще има ли някакви неща от рода на поставени/непоставени отбори, клубни коефициенти и т.н. или направо кой с когото се падне smile.gif

--------------------

22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!!
Go to the top of the page

+Quote Post
KAZAKA
коментар Mar 17 2010, 23:07
Коментар #262

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Леле мале, мечтата за Щутгард се изпари. Тоя Меси издевателства направо. Обаче, ако е на финала си мисля, че пърцилона ще ги излъжем, но да не гледаме чак толкова напред, макар и апетита да идва с яденето. ЦСКА Москва е най-добрия вариант. Иска ми се и да отмъстим на мангалчестър.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
THE_GAME
коментар Mar 17 2010, 23:10
Коментар #263

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Има вариант все още Олимпиакос да се окаже най-добрият жребий. 1-1 и по един изгонен от двата отбора. Става си мач...

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
KAZAKA
коментар Mar 17 2010, 23:15
Коментар #264

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(INTERFAN @ Mar 17 2010, 11:06 PM) *
Абе момчета, някой знае ли сега в петък жребия как ще се проведе? Имам предвид, ще има ли някакви неща от рода на поставени/непоставени отбори, клубни коефициенти и т.н. или направо кой с когото се падне smile.gif

Няма! Напълно сляп жребий и ще станат ясни и мачовете на евентуалните полуфиналисти.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
THE_GAME
коментар Mar 17 2010, 23:33
Коментар #265

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

И все пак Бордо ще продължи. След като са ясни всички 1/4-финалисти, аз бих искал да се разминем само с Барселона и Арсенал, чийто маниер на игра считам за най-неудобен за нас.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
INTERFAN
коментар Mar 17 2010, 23:36
Коментар #266

Интер Маняк

Цитат(THE_GAME @ Mar 17 2010, 11:33 PM) *
И все пак Бордо ще продължи. След като са ясни всички 1/4-финалисти, аз бих искал да се разминем само с Барселона и Арсенал, чийто маниер на игра считам за най-неудобен за нас.

Съгласен съм с теб. Не ми се иска и мангалчестър да ни се падат, нека ги срещнем на 1/2-финала smile.gif Иначе всички останали - Байерн, Лион, Бордо или ЦСКА Москва са напълно приемливи съперници.

--------------------

+Quote Post
Miro Belia
коментар Mar 17 2010, 23:44
Коментар #267

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Добре дошли Байерн !!! Искам ги или тях или мангалите от село манчестър

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
xlapety
коментар Mar 17 2010, 23:48
Коментар #268

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Искам Комунистите от моСКВА* !!!

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 18 2010, 00:06
Коментар #269

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

Одавна не сме имали късмет в жребия било то в груповата фаза или елиминациите , нещо ме гложди и ме кара да мечтая за един 1/4 финал срещу ЦСКА Москва !! ДАЙ БОЖЕ !!

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
INTERFAN
коментар Mar 18 2010, 00:14
Коментар #270

Интер Маняк

Цитат(SHeki @ Mar 18 2010, 12:06 AM) *
Одавна не сме имали късмет в жребия било то в груповата фаза или елиминациите , нещо ме гложди и ме кара да мечтая за един 1/4 финал срещу ЦСКА Москва !! ДАЙ БОЖЕ !!

Чул те Господ, бате !

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 18 2010, 00:16
Коментар #271

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Епа ако стане така дано черпите по една бира че на тва гладно време .. 107952_orig.gif 107952_orig.gif 107952_orig.gif drinks.gif nazdravlje.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif biggrin.gif

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
INTERFAN
коментар Mar 18 2010, 00:17
Коментар #272

Интер Маняк

Цитат(SHeki @ Mar 18 2010, 12:16 AM) *
Епа ако стане така дано черпите по една бира че на тва гладно време .. 107952_orig.gif 107952_orig.gif 107952_orig.gif drinks.gif nazdravlje.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif biggrin.gif

3 бири от мене имаш, ако стане така tongue.gif

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 18 2010, 00:24
Коментар #273

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Не махни базика , одавна не сме имали късмет , Ливърпул , Юнайтед , Челси , в предварителна група с Рубин , Динамо и Барса.. мисля че е дошло времето .. ама дано не само аз мисля така wink.gif !!

--------------------

+Quote Post
INTERFAN
коментар Mar 18 2010, 00:29
Коментар #274

Интер Маняк

Май всички мислиме така...Дано както казахме и ГОСПОД да мисли така...Време е да ни се усмихне късмета и на нас smile.gif

--------------------

+Quote Post
Scofield
коментар Mar 18 2010, 00:34
Коментар #275

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Нещо френско искам аз tongue.gif

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 18 2010, 00:35
Коментар #276

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

А вече знам че ако изтеглим ЦСКА Москва кой ще дава бирата biggrin.gif ЦЕЦО ?!?

--------------------

+Quote Post
Scofield
коментар Mar 18 2010, 00:36
Коментар #277

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Цитат(SHeki @ Mar 18 2010, 12:35 AM) *
А вече знам че ако изтеглим ЦСКА Москва кой ще дава бирата biggrin.gif ЦЕЦО ?!?

cheers1.gif

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 18 2010, 00:37
Коментар #278

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

А ТАКА biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cheers1.gif cheers1.gif cheers1.gif

--------------------

+Quote Post
INTERFAN
коментар Mar 18 2010, 00:41
Коментар #279

Интер Маняк

И аз ще се включа с бирата....Само нека се падне тима от Москва smile.gif

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 18 2010, 00:46
Коментар #280

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(SHeki @ Mar 17 2010, 10:06 PM) *

Защото винаги сме 2-ри в групата. По наша вина. А тази година бяхме и във втора урна, вече си говорихме са абсурдния коефицент на Севиля... и тази глупост, която се получи.
Аз ще разделя мнението си на 3 части.
1. Бордо, Лион, Ц. Москва - идеалните съперници. Пожелавам си един от 3-те отбора.
2. Байерн Мюнхен - средната опция. Според мен са далеч от нивото на другите 4 отбора - фаворитите. Но срещу такъв тим никога не е лесно. Все пак ми се вижда удачен. Ако ни се паднат баварците ще съм доволен. На всичкото отгоре откакто следя футбол са ми АНТИПАТИЧНИ!
3. Арсенал, Юнайтед, Барса - Последите 2 са ясни. Не подценявайте Арсенал. Може да не са финалисти от миналата година, но имат МНОГО СЕРИОЗЕН ОТБОР. На няколко пъти показаха и много добра игра без Фабрегас. Не искам и да чувам за никой от 3-те отбора този път.
Сега ще кажа защо съм толкова против вариант 3. (Не е защото смятам, че отборите са по-класни от нас)
1. Колкото повече победи в ШЛ толкова по-голямо самочувствие. Още 2 успешни мача ще ни накарат да излизае все по-уверени и подготвени срещу Барса или Юнайтед.
2. Датите и програмата в Серия А!!
Първият четвъртфинал идва веднага след гостуването на Рома. Едва ли някой си пожелава гостуване на Олимпико и после недай си Боже на Трафорд или Н. Камп. И това още на 1/4 финалите.
След вторият мач отиваме на Фиорентина. Пак ще е гостуване.
Между тези мачове имаме домакинство на Болоня
Първият 1/2 финал е на 20/21. Отиваме на него веднага след мач с Джуфе в Серия А. След това вече имаме "леки" 4 мача в Калчото и втори 1/2 финал, ако успеем да го стигнем
Така че колкото по-лесен съперник сега.. толкова по-малко напрежение. Така ще можем да сме концентирани за Фиорентина, Рома, Юве и Болоня.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post

19 страници V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 07:02 PM
Buy sports equipment online