Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Абе момчета, някой знае ли сега в петък жребия как ще се проведе? Имам предвид, ще има ли някакви неща от рода на поставени/непоставени отбори, клубни коефициенти и т.н. или направо кой с когото се падне
![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Леле мале, мечтата за Щутгард се изпари. Тоя Меси издевателства направо. Обаче, ако е на финала си мисля, че пърцилона ще ги излъжем, но да не гледаме чак толкова напред, макар и апетита да идва с яденето. ЦСКА Москва е най-добрия вариант. Иска ми се и да отмъстим на мангалчестър.
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Има вариант все още Олимпиакос да се окаже най-добрият жребий. 1-1 и по един изгонен от двата отбора. Става си мач...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Абе момчета, някой знае ли сега в петък жребия как ще се проведе? Имам предвид, ще има ли някакви неща от рода на поставени/непоставени отбори, клубни коефициенти и т.н. или направо кой с когото се падне ![]() Няма! Напълно сляп жребий и ще станат ясни и мачовете на евентуалните полуфиналисти. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
И все пак Бордо ще продължи. След като са ясни всички 1/4-финалисти, аз бих искал да се разминем само с Барселона и Арсенал, чийто маниер на игра считам за най-неудобен за нас.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
И все пак Бордо ще продължи. След като са ясни всички 1/4-финалисти, аз бих искал да се разминем само с Барселона и Арсенал, чийто маниер на игра считам за най-неудобен за нас. Съгласен съм с теб. Не ми се иска и мангалчестър да ни се падат, нека ги срещнем на 1/2-финала ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Добре дошли Байерн !!! Искам ги или тях или мангалите от село манчестър
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Искам Комунистите от моСКВА* !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Одавна не сме имали късмет в жребия било то в груповата фаза или елиминациите , нещо ме гложди и ме кара да мечтая за един 1/4 финал срещу ЦСКА Москва !! ДАЙ БОЖЕ !!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Одавна не сме имали късмет в жребия било то в груповата фаза или елиминациите , нещо ме гложди и ме кара да мечтая за един 1/4 финал срещу ЦСКА Москва !! ДАЙ БОЖЕ !! Чул те Господ, бате ! -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Епа ако стане така дано черпите по една бира че на тва гладно време ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епа ако стане така дано черпите по една бира че на тва гладно време .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 бири от мене имаш, ако стане така ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не махни базика , одавна не сме имали късмет , Ливърпул , Юнайтед , Челси , в предварителна група с Рубин , Динамо и Барса.. мисля че е дошло времето .. ама дано не само аз мисля така
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май всички мислиме така...Дано както казахме и ГОСПОД да мисли така...Време е да ни се усмихне късмета и на нас
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Нещо френско искам аз
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А вече знам че ако изтеглим ЦСКА Москва кой ще дава бирата
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
А вече знам че ако изтеглим ЦСКА Москва кой ще дава бирата ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ТАКА
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз ще се включа с бирата....Само нека се падне тима от Москва
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Одавна не сме имали късмет в жребия било то в груповата фаза или елиминациите , нещо ме гложди и ме кара да мечтая за един 1/4 финал срещу ЦСКА Москва !! ДАЙ БОЖЕ !! Защото винаги сме 2-ри в групата. По наша вина. А тази година бяхме и във втора урна, вече си говорихме са абсурдния коефицент на Севиля... и тази глупост, която се получи. Аз ще разделя мнението си на 3 части. 1. Бордо, Лион, Ц. Москва - идеалните съперници. Пожелавам си един от 3-те отбора. 2. Байерн Мюнхен - средната опция. Според мен са далеч от нивото на другите 4 отбора - фаворитите. Но срещу такъв тим никога не е лесно. Все пак ми се вижда удачен. Ако ни се паднат баварците ще съм доволен. На всичкото отгоре откакто следя футбол са ми АНТИПАТИЧНИ! 3. Арсенал, Юнайтед, Барса - Последите 2 са ясни. Не подценявайте Арсенал. Може да не са финалисти от миналата година, но имат МНОГО СЕРИОЗЕН ОТБОР. На няколко пъти показаха и много добра игра без Фабрегас. Не искам и да чувам за никой от 3-те отбора този път. Сега ще кажа защо съм толкова против вариант 3. (Не е защото смятам, че отборите са по-класни от нас) 1. Колкото повече победи в ШЛ толкова по-голямо самочувствие. Още 2 успешни мача ще ни накарат да излизае все по-уверени и подготвени срещу Барса или Юнайтед. 2. Датите и програмата в Серия А!! Първият четвъртфинал идва веднага след гостуването на Рома. Едва ли някой си пожелава гостуване на Олимпико и после недай си Боже на Трафорд или Н. Камп. И това още на 1/4 финалите. След вторият мач отиваме на Фиорентина. Пак ще е гостуване. Между тези мачове имаме домакинство на Болоня Първият 1/2 финал е на 20/21. Отиваме на него веднага след мач с Джуфе в Серия А. След това вече имаме "леки" 4 мача в Калчото и втори 1/2 финал, ако успеем да го стигнем Така че колкото по-лесен съперник сега.. толкова по-малко напрежение. Така ще можем да сме концентирани за Фиорентина, Рома, Юве и Болоня. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:02 PM |