IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

19 страници V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Жребий
Go6o_Vlaka
коментар Dec 20 2009, 13:23
Коментар #201

Заинтересован Интерист

Група: Members

Коментари: 207
Регистриран: 4-November 08
Град: Варна
Потребител No.: 663

Ти кой беше,а твоят отбор кой от 10те лондонски анонимници е?Моят отбор може да се отцепил,но го е направил,за да могат отборчета като твоя да използват пълноценно чуждестранните си играчи,създателите ни са поставили отбора над всичко и всички,за теб сме тумор,за мен сме ЧЕСТ,горд съм от постъпката им,ако не бяха те футболът щеше да бъде поредната тесногръда игра,а сега е най-великият спорт на света,ето това сме ние!
Go to the top of the page

+Quote Post
InterMF
коментар Dec 20 2009, 13:28
Коментар #202

Интерист
**

Коментари: 112
Регистриран: 31-August 09
Град: София
Потребител No.: 1,779

Добре ,съгласни сме с теб ,Лампи ,но просто разбери ,че каквото и да става Интер Милано винаги ще бъде много ,мноооого по-големия отбор!А Челси беше един наистина симпатичен отбор ,докато не се появи чичко паричко и не го превърна насила в гранд ,обаче историята не можете да си я купите и винаги ще си останете един измислен "гранд" ,който с помоща на маса пари се набута между шамарите на големите и толкоз!

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Dec 20 2009, 13:48
Коментар #203

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Цитат(Lamps21 @ Dec 20 2009, 01:17 PM) *
че Абрамович бил купил Нотингам Форест и го преименувал на Челси . Правете си сметката колко е запознат с английския футбол . Аз като не съм сигурен нещо за италияанския ,проверявам и тогава плямпам

Това за Нотингам ми го беше казал приятел,фен на Челси и аз нямаше причина да не му повярвам!
И ето ти и линк където пише че стадиона е бил полу-празен,явно и ти много-много не си го гледал тоя мач wink.gif : http://e-vestnik.bg/2271
Цитат от там,помнещ фено на Челси!!! : Гледката на полупразния „Стамфорд Бридж” срещу „Розенборг”!!!

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
Simo_23
коментар Dec 20 2009, 13:53
Коментар #204

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

3 пъти сте ставали шампиони на Англия(2 ПЪТИ С ЧИЧКО ПАРИЧКО)
2 пъти сте печелили Чемпиъншип
5 пъти сте печелили ФА къп(2 пъти с Роман)
4 пъти сте печелили Карлинг къп(2 пъти с него)
4 пъти КАмюнити Шиелд (2 пъти с него)
И през 71 и 98 сте спечелили Уефа
Това са ви запомнящите отличия

От всички титли в Англия за 100 години (преди Роман) сте спечелили 10 ,а след това 8.Еми добре ,не сте изкуствено създаден гранд smile.gif.Бях чел някъде: Челси е новият Реал Мадрид,а Ман Сити е новото Челси

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 20 2009, 14:34
Коментар #205

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Брей ама като се паднахме с Чукотка и тука веднага се появиха разни дечурлига да ни отварят очите laugh.gif laugh.gif .Отбор без история зависещ от благословията на един единствен човек.Точно заради това отбори като Челси и Сити никога нямат да бъдат наравно с Барса,Реал,Интер,Ман и т.н.Защото успехите на тези отбори никога не са зависели от един човек.Това е отбор еднодневка.

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Dec 20 2009, 14:43
Коментар #206

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Потребител No.: 394

Цитат(inter_1908 @ Dec 20 2009, 01:53 PM) *
3 пъти сте ставали шампиони на Англия(2 ПЪТИ С ЧИЧКО ПАРИЧКО)
2 пъти сте печелили Чемпиъншип
5 пъти сте печелили ФА къп(2 пъти с Роман)
4 пъти сте печелили Карлинг къп(2 пъти с него)
4 пъти КАмюнити Шиелд (2 пъти с него)
И през 71 и 98 сте спечелили Уефа
Това са ви запомнящите отличия

От всички титли в Англия за 100 години (преди Роман) сте спечелили 10 ,а след това 8.Еми добре ,не сте изкуствено създаден гранд smile.gif.Бях чел някъде: Челси е новият Реал Мадрид,а Ман Сити е новото Челси

Не е съвсем така, Реал Мадрид поне имат някаква история и успехи. smile.gif

+Quote Post
Guest_Lamps21_*
коментар Dec 20 2009, 14:52
Коментар #207

Guests

Чичко паричко хахахах . Роман наля начален ресурс и оттогава внимателно пазари подходящите лица . В последно време и школата даде признаци на дейност като няколко нейни представителя играха в Премиершип и ШЛ . Мислите си ,че не знам ,че без Морати ще сте по-зле и от нас ? Без него щяхте ли да купите Куарешма и Мансини за безбожни суми ? Ами Ибра и Ето О . Снайдер ? Без него повечето от в момента класните ви играчи нямаше да са при вас . Докато при нас Лампард и Тери ,които са ядрото на отбора са при нас преди Роман . Имали сте 2 кеша отпреди 50 години . Ами ние при малко повече късмет в последните 2 сезона щяхме да ви изравним ,неоспорим факт . Ще дойдат дни ,когато ще сме пред вас по отличия ,тогава ще продължавате ли да лаете ,че Роман ни направил гранд . Като че ли при вас Морати не налива всяко лято безбожни суми за некадърници от рода на Куарешма - да видяхме го в Челси колко струва миналия сезон ....

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 20 2009, 15:03
Коментар #208

Moderator

Хах малкия Интер го е имало и преди Масимо Морати и дори е бил много по-силен от сега.Същото обаче неможе да се каже за вас.Бягай да събираш картинки от дъвки с лика на Лампард и Тери и да се кефиш пред приятелите колко са яки laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Guest_Lamps21_*
коментар Dec 20 2009, 15:05
Коментар #209

Guests

О забавен . Направо ме навря в миша дупка . Не разбирам защо сичките никовете ви са радипринтер , кинтера принтера , владко принтера и така нататък . Спирам да пиша тук , ще се върна на пролет !

+Quote Post
Go6o_Vlaka
коментар Dec 20 2009, 15:06
Коментар #210

Заинтересован Интерист

Цитат(Lamps21 @ Dec 20 2009, 02:52 PM) *
Чичко паричко хахахах . Роман наля начален ресурс и оттогава внимателно пазари подходящите лица . В последно време и школата даде признаци на дейност като няколко нейни представителя играха в Премиершип и ШЛ . Мислите си ,че не знам ,че без Морати ще сте по-зле и от нас ? Без него щяхте ли да купите Куарешма и Мансини за безбожни суми ? Ами Ибра и Ето О . Снайдер ? Без него повечето от в момента класните ви играчи нямаше да са при вас . Докато при нас Лампард и Тери ,които са ядрото на отбора са при нас преди Роман . Имали сте 2 кеша отпреди 50 години . Ами ние при малко повече късмет в последните 2 сезона щяхме да ви изравним ,неоспорим факт . Ще дойдат дни ,когато ще сме пред вас по отличия ,тогава ще продължавате ли да лаете ,че Роман ни направил гранд . Като че ли при вас Морати не налива всяко лято безбожни суми за некадърници от рода на Куарешма - да видяхме го в Челси колко струва миналия сезон ....

Ако Абрамович не ви беше купил,ако Тери внимаваше къде стъпва,ако Гарция не ви беше набутал онзи страхотен гол,ако Иниеста не ви го бутна още по-злобно,ако не бяхте направили най-скучния финал за последните 10 години,ако го нямаше Моуриньо,ако,ако,ако,един съвет,стига си АКАЛ,ами ставай и се изнасяй,този форум не е на ниското ти ниво....

+Quote Post
Guest_Lamps21_*
коментар Dec 20 2009, 15:10
Коментар #211

Guests

В цялото ми мнение няма думичката ако ,но гранд личност като тебе реши да се прави на умничък . Къде учиш бе велики умнико ?

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 20 2009, 15:13
Коментар #212

Moderator

Цитат(Lamps21 @ Dec 20 2009, 03:05 PM) *
О забавен . Направо ме навря в миша дупка . Не разбирам защо сичките никовете ви са радипринтер , кинтера принтера , владко принтера и така нататък . Спирам да пиша тук , ще се върна на пролет !

Незнам дали ти спираш да пишеш но току-що наруши правилата на форума така че аз ще те спра banned.gif 138148_orig.gif

+Quote Post
Go6o_Vlaka
коментар Dec 20 2009, 15:21
Коментар #213

Заинтересован Интерист

http://sportal.bg/news.php?id=211841
Великият отбор с великия капитан!СМЯХ!

+Quote Post
Simo_23
коментар Dec 20 2009, 15:24
Коментар #214

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Цитат(radiinter @ Dec 20 2009, 03:13 PM) *
Незнам дали ти спираш да пишеш но току-що наруши правилата на форума така че аз ще те спра banned.gif 138148_orig.gif

red.gif worthy.gif banned.gif 471763_orig.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Dec 20 2009, 15:26
Коментар #215

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(radiinter @ Dec 20 2009, 03:13 PM) *

Много закъсня, трябваше още след първият коментар да го баннеш! То беше ясно, че идва да дразни, и че всички ще му скочим!

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 20 2009, 15:28
Коментар #216

Moderator

Просто сега го видях този хубостник.

+Quote Post
interboy
коментар Dec 20 2009, 15:48
Коментар #217

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(Lamps21 @ Dec 20 2009, 02:52 PM) *
Ще дойдат дни ,когато ще сме пред вас по отличия ,тогава ще продължавате ли да лаете ,че Роман ни направил гранд .

Тоя малкия не е в час. Тия времена, ако дойдат някога бас давам че никой от нас няма да е жив, ако ще да живее и до 200 години. red.gif

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Dec 20 2009, 15:59
Коментар #218

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Тия ги затапих хубаво в техния форум.Колко неща бяха писали за мен,за radiinter... Един почна да обижда на ратка-пиратка и т.н.Хубаво ще е да се регнете повече smile.gif
Само какви глупости пишат - че те пълнени Стамфорд Бридж всеки кръг а ние Сан Сиро не biggrin.gif Еми то единия е 2х голям от другия

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 20 2009, 16:08
Коментар #219

Moderator

Няма смисъл да вдигате активноста на жалкия им форум.Влизал съм там и знам за какво става въпрос.

+Quote Post
xlapety
коментар Dec 20 2009, 18:42
Коментар #220

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Челси е новият Реал Мадрид,а Ман Сити е новото Челси ... Прави сте ИНТЕР И БЕЗ ПАРИ ЩЕ ГО ИМА !

+Quote Post

19 страници V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 10:41 AM
Buy sports equipment online