Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 207 Регистриран: 4-November 08 Град: Варна Потребител No.: 663 ![]() |
Ти кой беше,а твоят отбор кой от 10те лондонски анонимници е?Моят отбор може да се отцепил,но го е направил,за да могат отборчета като твоя да използват пълноценно чуждестранните си играчи,създателите ни са поставили отбора над всичко и всички,за теб сме тумор,за мен сме ЧЕСТ,горд съм от постъпката им,ако не бяха те футболът щеше да бъде поредната тесногръда игра,а сега е най-великият спорт на света,ето това сме ние!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 112 Регистриран: 31-August 09 Град: София Потребител No.: 1,779 ![]() |
Добре ,съгласни сме с теб ,Лампи ,но просто разбери ,че каквото и да става Интер Милано винаги ще бъде много ,мноооого по-големия отбор!А Челси беше един наистина симпатичен отбор ,докато не се появи чичко паричко и не го превърна насила в гранд ,обаче историята не можете да си я купите и винаги ще си останете един измислен "гранд" ,който с помоща на маса пари се набута между шамарите на големите и толкоз!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
че Абрамович бил купил Нотингам Форест и го преименувал на Челси . Правете си сметката колко е запознат с английския футбол . Аз като не съм сигурен нещо за италияанския ,проверявам и тогава плямпам Това за Нотингам ми го беше казал приятел,фен на Челси и аз нямаше причина да не му повярвам! И ето ти и линк където пише че стадиона е бил полу-празен,явно и ти много-много не си го гледал тоя мач ![]() Цитат от там,помнещ фено на Челси!!! : Гледката на полупразния „Стамфорд Бридж” срещу „Розенборг”!!! -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
3 пъти сте ставали шампиони на Англия(2 ПЪТИ С ЧИЧКО ПАРИЧКО)
2 пъти сте печелили Чемпиъншип 5 пъти сте печелили ФА къп(2 пъти с Роман) 4 пъти сте печелили Карлинг къп(2 пъти с него) 4 пъти КАмюнити Шиелд (2 пъти с него) И през 71 и 98 сте спечелили Уефа Това са ви запомнящите отличия От всички титли в Англия за 100 години (преди Роман) сте спечелили 10 ,а след това 8.Еми добре ,не сте изкуствено създаден гранд ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Брей ама като се паднахме с Чукотка и тука веднага се появиха разни дечурлига да ни отварят очите
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
3 пъти сте ставали шампиони на Англия(2 ПЪТИ С ЧИЧКО ПАРИЧКО) 2 пъти сте печелили Чемпиъншип 5 пъти сте печелили ФА къп(2 пъти с Роман) 4 пъти сте печелили Карлинг къп(2 пъти с него) 4 пъти КАмюнити Шиелд (2 пъти с него) И през 71 и 98 сте спечелили Уефа Това са ви запомнящите отличия От всички титли в Англия за 100 години (преди Роман) сте спечелили 10 ,а след това 8.Еми добре ,не сте изкуствено създаден гранд ![]() Не е съвсем така, Реал Мадрид поне имат някаква история и успехи. ![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Чичко паричко хахахах . Роман наля начален ресурс и оттогава внимателно пазари подходящите лица . В последно време и школата даде признаци на дейност като няколко нейни представителя играха в Премиершип и ШЛ . Мислите си ,че не знам ,че без Морати ще сте по-зле и от нас ? Без него щяхте ли да купите Куарешма и Мансини за безбожни суми ? Ами Ибра и Ето О . Снайдер ? Без него повечето от в момента класните ви играчи нямаше да са при вас . Докато при нас Лампард и Тери ,които са ядрото на отбора са при нас преди Роман . Имали сте 2 кеша отпреди 50 години . Ами ние при малко повече късмет в последните 2 сезона щяхме да ви изравним ,неоспорим факт . Ще дойдат дни ,когато ще сме пред вас по отличия ,тогава ще продължавате ли да лаете ,че Роман ни направил гранд . Като че ли при вас Морати не налива всяко лято безбожни суми за некадърници от рода на Куарешма - да видяхме го в Челси колко струва миналия сезон ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Хах малкия Интер го е имало и преди Масимо Морати и дори е бил много по-силен от сега.Същото обаче неможе да се каже за вас.Бягай да събираш картинки от дъвки с лика на Лампард и Тери и да се кефиш пред приятелите колко са яки
![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
О забавен . Направо ме навря в миша дупка . Не разбирам защо сичките никовете ви са радипринтер , кинтера принтера , владко принтера и така нататък . Спирам да пиша тук , ще се върна на пролет !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 207 Регистриран: 4-November 08 Град: Варна Потребител No.: 663 ![]() |
Чичко паричко хахахах . Роман наля начален ресурс и оттогава внимателно пазари подходящите лица . В последно време и школата даде признаци на дейност като няколко нейни представителя играха в Премиершип и ШЛ . Мислите си ,че не знам ,че без Морати ще сте по-зле и от нас ? Без него щяхте ли да купите Куарешма и Мансини за безбожни суми ? Ами Ибра и Ето О . Снайдер ? Без него повечето от в момента класните ви играчи нямаше да са при вас . Докато при нас Лампард и Тери ,които са ядрото на отбора са при нас преди Роман . Имали сте 2 кеша отпреди 50 години . Ами ние при малко повече късмет в последните 2 сезона щяхме да ви изравним ,неоспорим факт . Ще дойдат дни ,когато ще сме пред вас по отличия ,тогава ще продължавате ли да лаете ,че Роман ни направил гранд . Като че ли при вас Морати не налива всяко лято безбожни суми за некадърници от рода на Куарешма - да видяхме го в Челси колко струва миналия сезон .... Ако Абрамович не ви беше купил,ако Тери внимаваше къде стъпва,ако Гарция не ви беше набутал онзи страхотен гол,ако Иниеста не ви го бутна още по-злобно,ако не бяхте направили най-скучния финал за последните 10 години,ако го нямаше Моуриньо,ако,ако,ако,един съвет,стига си АКАЛ,ами ставай и се изнасяй,този форум не е на ниското ти ниво.... |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В цялото ми мнение няма думичката ако ,но гранд личност като тебе реши да се прави на умничък . Къде учиш бе велики умнико ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О забавен . Направо ме навря в миша дупка . Не разбирам защо сичките никовете ви са радипринтер , кинтера принтера , владко принтера и така нататък . Спирам да пиша тук , ще се върна на пролет ! Незнам дали ти спираш да пишеш но току-що наруши правилата на форума така че аз ще те спра ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
http://sportal.bg/news.php?id=211841
Великият отбор с великия капитан!СМЯХ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Незнам дали ти спираш да пишеш но току-що наруши правилата на форума така че аз ще те спра ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Незнам дали ти спираш да пишеш но току-що наруши правилата на форума така че аз ще те спра ![]() ![]() Много закъсня, трябваше още след първият коментар да го баннеш! То беше ясно, че идва да дразни, и че всички ще му скочим! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто сега го видях този хубостник.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Ще дойдат дни ,когато ще сме пред вас по отличия ,тогава ще продължавате ли да лаете ,че Роман ни направил гранд . Тоя малкия не е в час. Тия времена, ако дойдат някога бас давам че никой от нас няма да е жив, ако ще да живее и до 200 години. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Тия ги затапих хубаво в техния форум.Колко неща бяха писали за мен,за radiinter... Един почна да обижда на ратка-пиратка и т.н.Хубаво ще е да се регнете повече
![]() Само какви глупости пишат - че те пълнени Стамфорд Бридж всеки кръг а ние Сан Сиро не ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма смисъл да вдигате активноста на жалкия им форум.Влизал съм там и знам за какво става въпрос.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Челси е новият Реал Мадрид,а Ман Сити е новото Челси ... Прави сте ИНТЕР И БЕЗ ПАРИ ЩЕ ГО ИМА !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 10:41 AM |