Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Та ще се спра на ей тия думи с големите букви. Не знам ти какво ще толерираш и какво не, но на феновете на ИНТЕР им омръзна да толерират бледи интеристи (разбирай играчи) със свалени гащи, още щом чуят химна на ШЛ... Омръзна им и с право. И аз съм на мнение, че успехът в този турнир не трябва да става фикс-идея за никого, но е тъжно, когато при всеки възможен случай отборът просто ни показва, че не е на нивото на водещите в Европа. Време е това да се промени... Като им омръзна да се отказват ве, то си има решение! Не да ми спамят едни и същи мердовски изказвания , все едно слушам миланисти ! Разберете едно , аз също знам че в шампионската лига играем различно и трудно, но повярвай ми , така не помагате, ама изобщо! Така само повечето се показват какви са? Страхът в тях е по-силен от тока , това е истината! И когато са слаби те самите, започват да възхваляват други, също не толкова силни, само временно с по-добри резултати! Типично за лузърските фенове, когато бием сме велики, когато загубим сме най-слабите! А кой е с отбора когато падне НАЙ-ВЕРНИТЕ! ИНТЕР , НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ОСТАВИМ, ВРЕМЕННИТЕ ДНЕС ГИ ИМА , УТРЕ НЕ, НИЕ СМЕ ЗАД ТЕБ! Мачкай Челсито по-главата ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Какво му се връзвате на Ултрас бе? Акъла му е на 13 годишен
![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
кинтеристе какво си се надъхал . интер ще мачка Челси ,когато цъфнат налъмите ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
кинтеристе какво си се надъхал . интер ще мачка Челси ,когато цъфнат налъмите ... Следващата еднодневка във форума! Идва, осира и заминава.................................... -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А да те питам едно нещо . Истинският ,неизкуствен Интер колко години след Челси е създаден ? От кого се е отцепил ? Чий тумор е ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да те питам едно нещо . Истинският ,неизкуствен Интер колко години след Челси е създаден ? От кого се е отцепил ? Чий тумор е ? Бегай оТ тука ве мерда! От далече си личи , че си предател! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нито съм мерда ,нито предател . Привърженик съм на Челси ,ако ми беше погледнал любимия футболист щеше да се досетиш . Ама я кажи тука пред сички като си толкоз запознат с историята на Интер - От кого сте отцепници
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нито съм мерда ,нито предател . Привърженик съм на Челси ,ако ми беше погледнал любимия футболист щеше да се досетиш . Ама я кажи тука пред сички като си толкоз запознат с историята на Интер - От кого сте отцепници Ще разбереш тогава на мача през февруари. За сега стои мирен! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Я бегай от тука бе Лампчо...Ша ни кажеш ли ти от кога си фен на Челси.Ем аз знам.От както Абрамович ги купи.Преди това като бяха най-много в уефа като по чудо ,казваше ли някъде че си от Челси.Дееба и псевдофенщината.Бегай че...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Нито съм мерда ,нито предател . Привърженик съм на Челси ,ако ми беше погледнал любимия футболист щеше да се досетиш . Ама я кажи тука пред сички като си толкоз запознат с историята на Интер - От кого сте отцепници Не провокиравокирай! Всеки знае от кого сме се отцепили, защо ли? Интер е нещо мноооого по-голямо от едни мерди и говориш за времена в които, политическото положение в Италия е било доста по-различно от сега. Като говориш за история, вземи и сезапознай с вашите титли и завоевания през годините, мисля си че няма да ти отнеме много време ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Я бегай от тука бе Лампчо... Не гонете момчето, ако смята да пише като голям човек нека остане. Ако ли не, успех в живота ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
А да те питам едно нещо . Истинският ,неизкуствен Интер колко години след Челси е създаден ? От кого се е отцепил ? Чий тумор е ? Интер е създаден през 1908г. след като група играчи от Милан не са съгласни в отбора да има само италианци и затова напускат и създават ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ. И сега с тези твои думи какво искаш да кажеш? -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Я бегай от тука бе Лампчо...Ша ни кажеш ли ти от кога си фен на Челси.Ем аз знам.От както Абрамович ги купи.Преди това като бяха най-много в уефа като по чудо ,казваше ли някъде че си от Челси.Дееба и псевдофенщината.Бегай че... ![]() ![]() ![]() ![]() Ей колко ми е забавно някой да ми се прави на интересен . Видях ти в профила ,че си ми наборче . Фен съм на отбора от 10 годишен ,когато ме заплени не съм знаел нито за Роман ,нито за налятите от него пачки . Фен съм на отбора от 2004 ,не ме е срам от това . Ти откога си фен бе , нали си позволяваш другите да наричаш псевдофеневе . Явно и ти си плямпаш по дефолт . Челси е играл в ШЛ още 2000 година ,отпадаме на осминафинал от Парца . Я кой не е запознат с другите отбори ,а и предполагам до голяма степен със своя собствен |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Ей колко ми е забавно някой да ми се прави на интересен . Видях ти в профила ,че си ми наборче . Фен съм на отбора от 10 годишен ,когато ме заплени не съм знаел нито за Роман ,нито за налятите от него пачки . Фен съм на отбора от 2004 ,не ме е срам от това . Ти откога си фен бе , нали си позволяваш другите да наричаш псевдофеневе . Явно и ти си плямпаш по дефолт . Челси е играл в ШЛ още 2000 година ,отпадаме на осминафинал от Парца . Я кой не е запознат с другите отбори ,а и предполагам до голяма степен със своя собствен Ти пък кой си да идваш тука и да държиш сметка на който и да било бе,келеме ? Айде в форума на Челси ![]() Февруари месец пак ела ![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Февруари месец няма да ме допуснете да позлорадствам малко ,по-точно март ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Февруари месец няма да ме допуснете да позлорадствам малко ,по-точно март ... Няма да има причина да злорадстваш ![]() -------------------- With Blue Heart
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Оставете човека, нищо не ви е направил. Ако е дошъл да коментира сблъсъка без да злорадства не виждам какъв е проблема...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще има , забавната физиономия на Жозе пред феновете ,които го боготворяха ,а той ги предаде . Предател при предатели отива , какво има да се чудя къде се озова хитрия португалец след раздялата си с Челси ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Ще има , забавната физиономия на Жозе пред феновете ,които го боготворяха ,а той ги предаде . Предател при предатели отива , какво има да се чудя къде се озова хитрия португалец след раздялата си с Челси .... И с какво Моуриньо е предал Челси и феновете им? Да не би той сам да напусна?! Абрамович го уволни! Моуриньо бе най-добрият мениджър, който Челси някога е имал.Жозе сам се провъзгласи за Господин Специален, но са малцина онези, които не биха се съгласили с това.Той успя да спечели 2 титли купи и да класира отбора далеч в ШЛ,а после неблагодарните фенове и собственик на Челси го уволниха.Помня,че в посления му мач начело на Челси стадиона бе почти празен. И защо според теб Интер са предатели? ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
Guest_Lamps21_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе владко и в нашия форум ти написах не 1 път , Жозе си тръгна по взаимно съгласие като му се плати неустойката . Никой не го е уволнавал ,той сам искаше да си ходи . В последния му мач начело на Челси стадионът не е бил празен по простата причина ,че не си го гледал . Интер са отцепници . Потърси в някой тълковен речник . Отцепник равно на предател . Факт . И стига си си измислял простотии ,повече съм гледал Челси ,а и европейски футбол като цяло . Същия тоя владко във нашия форум на Челси написа ,че Абрамович бил купил Нотингам Форест и го преименувал на Челси . Правете си сметката колко е запознат с английския футбол . Аз като не съм сигурен нещо за италияанския ,проверявам и тогава плямпам
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:17 PM |