Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
В последните 10 години няма отбор с толкова позорно бих казал разминаване между амбиции и резултати що се касае до ШЛ... 5 поредни мача в директни елиминации не сме вкарали гол, тоя сезон Барса ни направи да си говорим сами, а Динамо и Рубин ни играят като равен с равен и в много периоди от мачовете дори ни надиграват. Прави са тези, които казват, че няма на какво отгоре да сме оптимисти. Естествено, че всички се надяваме и вярваме, ама много по-важно е играчите да си повярват и да не се превърнат за пореден път в разочарованието на ШЛ, щото ако феновете играеха толкова съществена роля, щяхме да бием Юнайтед с разлика на "Меаца" миналата година, когато беше създадена обстановка, каквато и на "Анфийлд" няма. Да, ама вместо това ние излязохме наакани... Абе недейте да говорите всички за минало време,миналите години това миналите години онова.Да ама миналата година бяхме много по различен отбор от сега,всички разчитаха на Ибра,всички тъсеха Ибра а знаем колко вкарва Ибра в Европа.Гледайте сега на отбора имаме Ето'о,Милито,Снайдер дане изброявам,а има и време и съм 100% сигорен че Жозе и Морати вече са обмислили някой трансфер,ще имаме и нови играчи има време до февруари.Гледайте на отбора за в бъдеще а не какво сме направили преди години,помислете какво бихме направили сега с този състав и евентоално с някое и друго ново попълнение. FORZA INTER ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Към днешна дата ждребието (както казва Пената
![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз миналите мачове с Ливърпул (който е крайно време да осъзнаят всички че в ШЛ е калитарски и подпиран отбор, примери за това колкото щеш, та в тоя ред на мисли тази година му се върна) с Манчестър и Барса не ги смятам за позорни, не сме паднали с 7 на 0 с 4 на 0 или нещо такова, че изобщо не сме играли в някои от тези мачове, това е вярно, ама защото играчите не могат да си повярват, а не защото не сме достатъчно класен отбор.... не виждам защо трябва да гледаме какво е било преди.... аз прогнози не давам, нито пък ще нарека Челси най-силният отбор в момента, така че ще доживеем и ще видим, може и да ги бием, може и да отпаднем, и в двата случая няма да има нищо срамно и позорно, то за това е ШЛ, щото има само силни отбори
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 112 Регистриран: 31-August 09 Град: София Потребител No.: 1,779 ![]() |
Ливърпул (който е крайно време да осъзнаят всички че в ШЛ е калитарски и подпиран отбор, примери за това колкото щеш, та в тоя ред на мисли тази година му се върна)...това че не харесваш този отбор ,не значи че всичко това е вярно, дори напротив ,говориш наизуст и то глупости...Подпиран и калитарски отбор са манафите ,които скоро ще си получат заслуженото ,но не и Ливърпул-има една дума ,която може да го опише и това е велик.Проблемът е ,че те заслужаваха титлата през 2005та,дори бих казал че и през 2007ма трябваше да бият миланистите,а ние с нищо не показваме ,че можем да направим изненада ,това е лошото...Иначе наистина е рано за прогнози и сериозни анализи,но аз казах това ,което мисля и очаквам мача с песимизъм въпреки всичко .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Какви купи? Какви традиции.. ти ПОЛУДЯЛ ЛИ СИ? ... не говорим за Металург Донецк.... ГОВОРИМ ЗА ЧЕЛСИ! Какви традиции искаш.. та те в турнира "Шампионска Лига" имат повече успехи от нас.... не знам какви традиции те гонят, долу на терена ще иргаят футболистите, а не купите от преди 30 години. Ние имаме СЛАВНА ИСТОРИЯ, те имат на пръв поглед по-силният отбор за момента. Това ще го обясниш ли, Кинтеристе? Предполагам "нааканите" фенове тук във форума са отговори за това? :> И очакваш след всичките позори последните години... да няма някой песимист когато играем срещи Барса, Юнайтед или Челси.. ОМФГ! Аз го казах... в цял свят ме плашеше само един отбор.. и това е Челси. На този етап според мен не можем да ги отстраним... дано както винаги щом опре до елиминации на ШЛ да не позная. Къде имат повече упехи от нас Челси , че не те разбрах ? В последните 5 години в турнира може, ама нали знаеш къде са те, къде сме ние? Пак повтарям, 5 години не са 50! И скъпи ми Фаустико, феновете на Челси чакаха 50 години шампионска титла(Жозе им я даде) , още толкова чакаха финал! Ти искаш мъж, сега го искаш! Е, няма да стане! През онази рбота ми е, хиляди пъти съм го казвал, дори и да ни отстранят излизам с горда глава, никога не съм се срамувал от Интер , че Барса ни били, Челси, какво? КАКВО? Един интерист е такъв завинаги, не се разколебава! Не 2 , а 10 мача да падаме на 1/8 финала, 10 години подред пак ще вярвам, че можем да продължим, ще викам в очакване , който и да е отсреща, ако ще и отбора на света да се събере , все ми е тази , ама няма да толерирам бледи интеристи със свалени гащи при жребия още, няма! Това е гадното, че не вярвате в отбора, гледате статистики и няколко мача, няма го сърцебиенето вътре, страстта и мерака да викаш за Интер срещу Челси. Къде е? Още при жребия се предадохте, защо, защо? Жалко е! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
FORZA INTERNAZIONALE... дреме ми на кура кой ни се е паднал.. ще ги пръснем. С грозна или помпозна игра минаваме нататък да прегазим следващия. Момчетата са мега надъхани и ще дадът всичко от себе си за НАС феновета на ИНТЕР. Никакви преклонени глави,никакви страхове и сълзи.... Ние сме ИНТЕР
![]() ![]() ![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Те винаги дават всичко от себе си - 2 пъти минаване на центъра !
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Те винаги дават всичко от себе си - 2 пъти минаване на центъра ! ![]() Айде изчезни вече, какво ще кажещ? Егати нагляра, не спря цял ден да дразниш, разбрахме, че си влюбен в Челси, оля се вече! Айде ве модераторите, цял ден ли ще слушам аз бъзици с отбора, или май на вас ви става хубаво от това? Прави ви кеф да се бъзикат с отбора и това име! Така ли е? Ако е така кажете, да не се ядосвам тука аз, няма да си хабя нервите с някакъв измислен герой! Цял ден не спря тва ........Челси тва, Челси онова, егати наглия клавиатурчик ! Спирай щото много се нервя вече, хич не ми дреме , че ще ме баннат ! Ще ти тегля един взрив и тва щи е! Ако искам да чета как обиждат отбора и го подценяват ще чета при мердите или дузпетата , не тук! Май си объркал форума? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
това че не харесваш този отбор ,не значи че всичко това е вярно, дори напротив ,говориш наизуст и то глупости...Подпиран и калитарски отбор са манафите ,които скоро ще си получат заслуженото ,но не и Ливърпул-има една дума ,която може да го опише и това е велик.Проблемът е ,че те заслужаваха титлата през 2005та,дори бих казал че и през 2007ма трябваше да бият миланистите,а ние с нищо не показваме ,че можем да направим изненада ,това е лошото... Toва че наричаш Манчестър "манафите" и защитаваш Ливърпул, автоматично означава че или си им фен, или имаш някви симпатии към тях, но моля те прочети малко информация и се поинтересувай преди да кажеш че говоря глупости и наизуст, щото както казах, доказателства за подпиранията има много, някои го наричат късмет, но така или иначе се случват странни неща в техните мачове, класата не им е толкова голяма, ако беше нямаше да имат нужда от дузпи, червени картони и прочие.... а и не виждам защо трябва да описваме с една дума клуб от Англия, при положение че това е форумът на Интер, а определено думата не е тази, може за теб, но не и за мен, както и да е, тове си е чист offtopic, по-добре да не коментираме повече ![]() Те винаги дават всичко от себе си - 2 пъти минаване на центъра ! ![]() Дали ще си песимистично настроен, си е твоя работа, ама няма нужда от иронични и подигравателни коментари, щото все пак става въпрос за хора като Санети, които са минали 2 пъти центъра... не е много смешно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Айде изчезни вече, какво ще кажещ? Егати нагляра, не спря цял ден да дразниш, разбрахме, че си влюбен в Челси, оля се вече! Айде ве модераторите, цял ден ли ще слушам аз бъзици с отбора, или май на вас ви става хубаво от това? Прави ви кеф да се бъзикат с отбора и това име! Така ли е? Ако е така кажете, да не се ядосвам тука аз, няма да си хабя нервите с някакъв измислен герой! Цял ден не спря тва ........Челси тва, Челси онова, егати наглия клавиатурчик ! Спирай щото много се нервя вече, хич не ми дреме , че ще ме баннат ! Ще ти тегля един взрив и тва щи е! Ако искам да чета как обиждат отбора и го подценяват ще чета при мердите или дузпетата , не тук! Май си объркал форума? Ще си казвам каквото си искам! Като не ти харесва напусни ! Ти си никой и такъв ще си останеш,капиш ? -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дали ще си песимистично настроен, си е твоя работа, ама няма нужда от иронични и подигравателни коментари, щото все пак става въпрос за хора като Санети, които са минали 2 пъти центъра... не е много смешно ![]() казвам истината каквато е ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще си казвам каквото си искам! Като не ти харесва напусни ! Ти си никой и такъв ще си останеш,капиш ? Не ве казвай си, за това ще си останеш задклавиатурчик, а ве аз какво ти се обяснявам , хората не са длъжни да четат! Виж си ЛС след малко и ти решавам проблема! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ве казвай си, за това ще си останеш задклавиатурчик, а ве аз какво ти се обяснявам , хората не са длъжни да четат! Виж си ЛС след малко и ти решавам проблема! Много сме слаби и ще отпаднем ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 112 Регистриран: 31-August 09 Град: София Потребител No.: 1,779 ![]() |
Кинтеристе ,приятел ,много те уважавам.Видно е ,че си "болен" интерист и това е много хубаво ,но разбери ,че трябва да бъдем реалисти (не защитавам Ултраса ,който си личи че не е такъв де...).И наистина с оффа започна ти ,така че....И не знам къде са тези дузпи(предполагам говориш за симулацията на онзи Н'гог или както се казваше ...) ,точно пък червените картони дали не са срещу тях и дали не заслужаваха да станат шампиони миналата година ,гледай малко повече мачове на Юнайтед ,а и особено от миналите 1-2 години да видиш какво е подпиране ,и да - имам някакви симпатии към тях мразя МЮ , сори наистина за офф-а ..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Този Ultras ... Пич, и аз си мисля ,че в момента не сме на нивото на Челси и че е по-вероятн ода отпаднем,ама никога при никакви обстоятелства даже с 10-0 да паднем няма да почна да говоря такива глупости
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този Ultras ... Пич, и аз си мисля ,че в момента не сме на нивото на Челси и че е по-вероятн ода отпаднем,ама никога при никакви обстоятелства даже с 10-0 да паднем няма да почна да говоря такива глупости Вие сте велики и истински интеристи,аз немога да съм като вас ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
В тая тема има повече подкрепа за Челси и Ливърпул.....е тва е форума на Интер и по-точно "заклетите" му фенове. Браво, момчета!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Спокойно бре,кво сте се изплашили.....тва Челси е един отбор като всички останали,с трньор,който е Интерист и толкова пъти е падал от Интер,че не мога да ги преброя.Плюс това Жозе си тръгна от Челси не заради слаби резултати,а защото се скара с Абрамович,така че Моуриньо ще мисли само как да унижи Челси и да покаже на Абрамович,че не е трябвало да му се бърка в работата и после да го уволнява.Не мисля че Челси имат по-добри футболисти,треньорски щаб или материална база от Интер.Да,вярно това беше най-лошият съперник,който можеше да ни се падне,но вече е факт.И само се моля Снайпер да е здрав,че ако го няма се вижда,че сме половин отбор(извинявам се,но е така).
Grande Inter !!! ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Къде имат повече упехи от нас Челси , че не те разбрах ? В последните 5 години в турнира може, ама нали знаеш къде са те, къде сме ние? Пак повтарям, 5 години не са 50! И скъпи ми Фаустико, феновете на Челси чакаха 50 години шампионска титла(Жозе им я даде) , още толкова чакаха финал! Ти искаш мъж, сега го искаш! Е, няма да стане! През онази рбота ми е, хиляди пъти съм го казвал, дори и да ни отстранят излизам с горда глава, никога не съм се срамувал от Интер , че Барса ни били, Челси, какво? КАКВО? Един интерист е такъв завинаги, не се разколебава! Не 2 , а 10 мача да падаме на 1/8 финала, 10 години подред пак ще вярвам, че можем да продължим, ще викам в очакване , който и да е отсреща, ако ще и отбора на света да се събере , все ми е тази , ама няма да толерирам бледи интеристи със свалени гащи при жребия още, няма! Това е гадното, че не вярвате в отбора, гледате статистики и няколко мача, няма го сърцебиенето вътре, страстта и мерака да викаш за Интер срещу Челси. Къде е? Още при жребия се предадохте, защо, защо? Жалко е! Та ще се спра на ей тия думи с големите букви. Не знам ти какво ще толерираш и какво не, но на феновете на ИНТЕР им омръзна да толерират бледи интеристи (разбирай играчи) със свалени гащи, още щом чуят химна на ШЛ... Омръзна им и с право. И аз съм на мнение, че успехът в този турнир не трябва да става фикс-идея за никого, но е тъжно, когато при всеки възможен случай отборът просто ни показва, че не е на нивото на водещите в Европа. Време е това да се промени... -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:02 PM |