Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Не вярвам, че някой от тука иска Интер да отпадне. Просто ако гледаме РЕАЛНО НА НЕЩАТА, Интер не играе добре в ШЛ и играчите се насират още в тунела като чуят химна на ШЛ...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не вярвам, че някой от тука иска Интер да отпадне. Просто ако гледаме РЕАЛНО НА НЕЩАТА, Интер не играе добре в ШЛ и играчите се насират още в тунела като чуят химна на ШЛ... Каквито феновете , такъв и отборът! Играчите още в тунела , феновете още при жребия!!! Така е! Добре, че има такива , които като чуят Интер и им пада пердето! Няма Челси , няма Мелси! На тях се държат другите , падналите още при жребия! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Каквито феновете , такъв и отборът! Играчите още в тунела , феновете още при жребия!!! Така е! Добре, че има такива , които като чуят Интер и им пада пердето! На тях се държат другите , падналите още при жребия! Добре че има такива като тебе,че иначе Интер да го няма досега.Слава тебе Кинтеристе ! ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 207 Регистриран: 4-November 08 Град: Варна Потребител No.: 663 ![]() |
Аре ве като Ливърпул ги бяха отписали половината свят спечелиха ШЛ,Милан като не ги брояхме за живи в Калчото пак спечелиха ШЛ,ясно е,че това не е турнир,който се влияе от моментната форма на отбора,а от играчите на терена тук и сега.Мисля че в наш плюс ще е и трудното излизане от групите,миналата година Вердер ни направи сърдечен подарък,но тази година победата над Казан ще даде допълнителен стимул на играчите.Каквото и да става ще подкрепяме,аз съм убеден,че можем да се справим с Челси!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 112 Регистриран: 31-August 09 Град: София Потребител No.: 1,779 ![]() |
Проблема е ,че ние дори да сме в перфектна форма и да мачкаме ,пак се насираме като излезнем срещу голям отбор,просто играчите нямат манталитета на евробоици ,победители ...Лошото е ,че дори и Мауриньо не може да придаде този дух на играчите, които определено имат качества,ясно е че отборът трябва да прогресира някак и затова трябват победи ,но кинтеристе именно срещу Челси в момента имаме най-малък шанс ,след Барселона ...Дори предпочитах Юнайтед или Реал ако имаше възможност просто защото имаме шанс ,срещу Челси честно да ви кажа ,не очаквам и да вкараме гол...А за Ливърпул ще ти отговоря-еми заслужаваха го ,вярваха ,че могат да го направят + имат огромни традиции в Европа като цяло ,а ние когато сме мачкали наред е било преди грубо казано 40 години ,няма и помен от величието ни през този период,същата работа беше и с миланистите ,които просто притежаваха много висока класа и отново името и традициите ги дръпнаха ,независимо че едвам кретаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 207 Регистриран: 4-November 08 Град: Варна Потребител No.: 663 ![]() |
Това се опитваМ да обясня,тук не става въпрос за големи или малки,тук всички са ГОЛЕМИ,независимо на кое място са и дали мачкат.Какво значи традициите помогнаха на Ливърпул?Кога му помогнаха,при 3-0,просто излязоха второто полувреме и ги смачкаха,всичко зависи от 22-мата на терена и двамата мислители,където предимството ни пред Челси е ОЧЕВАДНО.След 2004 за мен Моуриньо е способен на всичко,вчера Левски разби на пух и прах една мрачна традиция,защо и ние да не го направим!FORZA!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Ливърпул го направиха на финал...ние 1/8 неможем да минем камоли 3 гола във финал...ние даже гол неможе вкараме
![]() а тва с Левски е смешно...в Рим незнаеха кой е тоя отбор и за кво изобщо са дошли в тоя безмислен и никуму известен мач,а заблудените левскари го приемат като победа над света,жалка картинка. 22-та на терена няма да са много по различни от тези с/у барса ман ливърпул вердер анортозис и който се сетиш европейски отбор играл с/у нас. -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 112 Регистриран: 31-August 09 Град: София Потребител No.: 1,779 ![]() |
Какво са направили Лефски ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 181 Регистриран: 18-January 09 Град: Бургас Потребител No.: 814 ![]() |
Ливърпул го направиха на финал...ние 1/8 неможем да минем камоли 3 гола във финал...ние даже гол неможе вкараме ![]() а тва с Левски е смешно...в Рим незнаеха кой е тоя отбор и за кво изобщо са дошли в тоя безмислен и никуму известен мач,а заблудените левскари го приемат като победа над света,жалка картинка. 22-та на терена няма да са много по различни от тези с/у барса ман ливърпул вердер анортозис и който се сетиш европейски отбор играл с/у нас. Приятелю не бъди толкова песимистично настроен.Искренно се надявам отборът с играта си да те накара да бъдеш горд фен на един ВЕЛИК ОТБОР ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приятелю не бъди толкова песимистично настроен.Искренно се надявам отборът с играта си да те накара да бъдеш горд фен на един ВЕЛИК ОТБОР ![]() Аз и сега съм горд фен и по-никакъв начин след мача с Челси нещо ще се промени независимо от неговия край ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
e ULTRAS АЕ УА ТИ КЪВ СИ ВЕ ИНТЕРИСТ ЛИ СИ А ??????????? КВО ПИШЕШ САМО СРЕЩУ ОТБОРА ??? АЕ ВЪНКА
|
|
|
Guest_sve1724_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Немога да ви разбера повечето от вас вече са отписали мача а има 2 месеца до него всичко е възможно от това половината играчи на челси да се изпоконтузят или по време на мача да имаме една атака но да я вкараме а те не като истински фенове трябва да вярвате че отбора ще победи във всеки един мач независимо срещу кой играем дали ще е бари или челси няма значение започне ли мача започваш да подкрепяш отбора независимо от резултата и вярваш в победата му вярвам че Интер ще победи
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e ULTRAS АЕ УА ТИ КЪВ СИ ВЕ ИНТЕРИСТ ЛИ СИ А ??????????? КВО ПИШЕШ САМО СРЕЩУ ОТБОРА ??? АЕ ВЪНКА ти първо научи българския език после ми давай акъл ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Знаех си ,че при по сериозен жребий ще започне едно "ами сега кво ше прайм"...спокойно ве...Челси идват-ИНТЕР ги спуква с нашата си игра,след това отиваме там правим един мазен Х и Челси си заминават...ИНТЕР е най-големия отбор. Дори да "паднем" пак ще си останем най-големия отбор. На пролет, ще сме най-мощната комбайна в европа и ще ги жънем наред: Челсита,Манчестъри,Реали,Барси-Марси и тем подобни комерс тимчета. FORZA INTER PER SEMPRE E PER SEMPRE
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
e ULTRAS АЕ УА ТИ КЪВ СИ ВЕ ИНТЕРИСТ ЛИ СИ А ??????????? КВО ПИШЕШ САМО СРЕЩУ ОТБОРА ??? АЕ ВЪНКА Той първо се насира от страх при жребия, поле отписва отбора, дава нулеви шансове за класиране, трепери от Челси , не вярва , че дори и гол ще вкараме и накрая вика " Аз съм интерист"! Ей такива фенове ни трябват във фен-клуба, само така ще успеем! Ултрас, ти истински фенове не си виждал , честно! Съжалявам , за ника ти , не ти отива! Това не си ти! Ако истински Ултрас прочете какво си писал ...................................По-скоро го промени на " слабоверния" или "песимиста" ! Обещах да не нападам форумци, колкото и да ме изнервят , и сега не го правя, но ще ти дам един съвет: Другият път , като не вярваш , че сме отбор , от играчи, професионалисти, тим способен, не пиши, и не ни оприличавай като бездарници! Защото от твоите думи, разбирам , че сме пълни аутсайдери, щом гол не можем даже да вкараме! Някакви изтривалки, това е жалкото! Колкото и да се биеш в гърдите после, че щом си тук обичаш отбора , никой няма да ти повярва! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И само Интереееееее, алееееееееееееее, алееееееееееееееееее, алеееееееееееее
И само Интер ще пеем, алеееееееееее, алееееееееееееееее,алеееееееееее никой няма да заспи,алеее,алеееееееееееееееее всеки Интер ще мълвииииииииииииииииииииииииииииии! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
То На мен ми пада настроението като влизам тука и 4ета .... отрицателните му мнения САМО ИНТЕР !!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То На мен ми пада настроението като влизам тука и 4ета .... отрицателните му мнения САМО ИНТЕР !!!! За това го помолих да си драска там в скайпа , тук се вика за отбора , не ни трябват предадени душици! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
В последните 10 години няма отбор с толкова позорно, бих казал, разминаване между амбиции и резултати що се касае до ШЛ... 5 поредни мача в директни елиминации не сме вкарали гол, тоя сезон Барса ни направи да си говорим сами, а Динамо и Рубин ни играят като равен с равен и в много периоди от мачовете дори ни надиграват. Прави са тези, които казват, че няма на какво отгоре да сме оптимисти. Естествено, че всички се надяваме и вярваме, ама много по-важно е играчите да си повярват и да не се превърнат за пореден път в разочарованието на ШЛ, щото ако феновете играеха толкова съществена роля, щяхме да бием Юнайтед с разлика на "Меаца" миналата година, когато беше създадена обстановка, каквато и на "Анфийлд" няма. Да, ама вместо това ние излязохме наакани...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Това е жалко ве, как може да се плашите от някакви анонимници, които имат две титли на кръст ? Кои са те? Че играли финал? Или полуфинал? Кой е най-великият им играч, треньор или легенда? Какви са тези? Временници............, уважавам ги като отбор, но сме доста по-рутиниран отбор, доста по-исторически и стабилен от тях ! В ЕВРОПА дори и да не отидем на финал още 20 години , пак ще говорят за нас със по-голям респект! Самозабравихте ли се какво ви стана? Знам, че повечето сте от скоро с Интер, ама прочетете малко футболна история и статистика.То там си пише всичко! Кой къде е в живота? Едни пари на Абрамович не могат да купят историята на обора ! 5 години добър футбол не са 50! Челси? Баш пък не трепнах! От Челси ако трепна незнам............. все едно чух Уест Хям , същата работа! Какви купи? Какви традиции.. ти ПОЛУДЯЛ ЛИ СИ? ... не говорим за Металург Донецк.... ГОВОРИМ ЗА ЧЕЛСИ! Какви традиции искаш.. та те в турнира "Шампионска Лига" имат повече успехи от нас.... не знам какви традиции те гонят, долу на терена ще иргаят футболистите, а не купите от преди 30 години. Ние имаме СЛАВНА ИСТОРИЯ, те имат на пръв поглед по-силният отбор за момента. В последните 10 години няма отбор с толкова позорно бих казал разминаване между амбиции и резултати що се касае до ШЛ... 5 поредни мача в директни елиминации не сме вкарали гол, тоя сезон Барса ни направи да си говорим сами, а Динамо и Рубин ни играят като равен с равен и в много периоди от мачовете дори ни надиграват. Прави са тези, които казват, че няма на какво отгоре да сме оптимисти. Естествено, че всички се надяваме и вярваме, ама много по-важно е играчите да си повярват и да не се превърнат за пореден път в разочарованието на ШЛ, щото ако феновете играеха толкова съществена роля, щяхме да бием Юнайтед с разлика на "Меаца" миналата година, когато беше създадена обстановка, каквато и на "Анфийлд" няма. Да, ама вместо това ние излязохме наакани... Това ще го обясниш ли, Кинтеристе? Предполагам "нааканите" фенове тук във форума са отговори за това? :> И очакваш след всичките позори последните години... да няма някой песимист когато играем срещи Барса, Юнайтед или Челси.. ОМФГ! Аз го казах... в цял свят ме плашеше само един отбор.. и това е Челси. На този етап според мен не можем да ги отстраним... дано както винаги щом опре до елиминации на ШЛ да не позная. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 02:03 PM |