Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бъди сигурен, че там футболистите също "пеят" на отбрани журналисти, точно както е в България. Още повече, че ако не беше истина тва, тоя щеше да излезе и да ореве света как го клеветят. Не забравяй, че има специалисти, които могат да четат по устни какво си казал. За Джон Тери как извадиха всичко наяве, че и го приеха за валидно свидетелство в съда?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Стига глупости ве братче... Ти на истина ли си мислиш, че му е казал :
- Ти си по-сакат и от сина ти (който е в инвалидна количка) ! ? Този коментар е бил редактиран от INTERМilano на May 3 2012, 20:49 -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Според мен е абсолютно възможно, да. Има всякакви малоумници. Щом има идиоти, които да се подиграват на Стилиян, че е болен и такива, които се смеят на Муамба че "бил пукнал на терена", не виждам защо едно 20-годишно сръбско самозабравило се лайно да не може да го каже. Кой го знае на тоя палячо докъде му стига самочувствието, все пак едно време беше "играч на Ман Юнайтед..."
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Според мен е абсолютно възможно, да. Има всякакви малоумници. Щом има идиоти, които да се подиграват на Стилиян, че е болен и такива, които се смеят на Муамба че "бил пукнал на терена", не виждам защо едно 20-годишно сръбско самозабравило се лайно да не може да го каже. Кой го знае на тоя палячо докъде му стига самочувствието, все пак едно време беше "играч на Ман Юнайтед..." ![]() Защото нищо не виждаме, а само четем, нали се сещаш..... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Прав си, и това е така
![]() както и да е, надали ще разберем какво е наистина станало, така че надали и ще се разберем. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ради , нали не мислиш , че Делио Роси му вкара боксовете , само защото му изракопляска в лицето ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо не мисля! Какво да мисля....? Нали видях какво стана.... само може да гадаем, какво, как и защо, но едва ли точно това трябва да ни вълнува в този момент, но е дразнещо(поне за мен) изведнъж да изкачат толкова съдници и да сочат с пръст... няма значение, майната му.
-------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
Ако наистина му е казал такова нещо, заслужава и още бой даже.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
С бой без бой аз съм на страната на треньора.Пускаш суполанковците те играят или не все тая а накрая тренера обира пешкира.Затова трябва респект към тях.
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ляич се е извинил за думите и постъпката си!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Първо за мен е неприемливо даден футболист при смяна да реагира по този начин...абсолятно по какъвто и да е начин,още повече да ръкомаха и да оспорва решението на трениора! Футболистите щом са на терена са обикновени работници...
Този коментар е бил редактиран от Centrocampista на May 4 2012, 20:27 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ако трябва да мислим логично , Адем Лияич е изхвърлен от отбора на Фиорентина за неопределено време , а той им е един от младите играчи който е и титуляр ... няма как това да е станало заради едното ръкопляскане или слабото преставяне на терена , ясно е , че е казал нещо грубо .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Ако трябва да мислим логично , Адем Лияич е изхвърлен от отбора на Фиорентина за неопределено време , а той им е един от младите играчи който е и титуляр ... няма как това да е станало заради едното ръкопляскане или слабото преставяне на терена , ясно е , че е казал нещо грубо . Естествено че не е само за едното ръкопляскане и ако наистина е казал това на Делио Роси е много грозно и говори доста лошо за Лияич -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам само защо са изгонили Делио Роси. Той е защитил честта си, както всеки един би направил в подобен случай.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Сега един пич от Фейсбук писа,че Делио Роси няма син със здравословни проблеми и това са измислици.
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
http://www.gol.bg/footballsviat/2012-05-05...na-maika.130337
"След като Ляич се запъти към скамейката, той се обърна към мен и ме обиди на сръбски", заяви Роси пред италианското издание "Ла Република". "Аз обаче съм бил треньор на много сръбски футболисти и го разбрах. Той ми каза "Да ти е*а майката", добави един от най-известните треньори на Апенините. -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спрягат Клаудио Раниери за треньор на Фиорентина
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,192 Регистриран: 17-April 12 Град: Бургас/Варна Потребител No.: 9,181 ![]() |
Е идеален им е - ще ги отлепи от дъното и ще си кретат в средата, те други амбиции нямат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Ляич тази година явно му е много силна. Успя да се забърка в нов скандал, защото не искал да пее химна на Сърбия, това било много важно за Синиша и го изгонил, докато не промени мнението си
![]() Цитат Новият селекционер на Сърбия - Синиша Михайлович, отстрани от състава полузащитника Адем Ляич заради отказ на играча да пее националния химн по време на контролата с Испания, съобщиха от Сръбската футболна федерация.
Михайлович пое поста само преди седмица, като първата му задача бе да задължи играчите да подпишат нов кодекс на поведение, в което влиза и задължението футболистите да пеят националния химн. Халфът на Фиорентина - Адем Ляич, отказа да пее химна на Сърбия преди мача с Испания в събота, загубен с 0:2. Селекционерът привика Ляич за обяснение, като играчът е категоричен, че няма намерение да пее химна поради лични причини. "Вратата на националния отбор не е затворена завинаги за Ляич. Той трябва да информира селекционера Михайлович, ако промени позицията си и тогава може отново да бъде повикан", се казва в съобщението на Сръбската федерация. Това е втори скандал, в който се забърква Адем Ляич. Преди месец той бе отстранен от клубния си отбор Фиорентина, след като предизвика треньора си Делио Роси да го набие на скамейката по време на мач. Заради същия инцидент Делио Роси бе уволнен от Фиорентина. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фиорентина са договорили Райън Бабел от Хофенхайм.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 06:38 PM |