Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Per Sempre Rossonero_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
90'?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
4-3,но пак сте си жалки
![]() |
|
|
Guest_Per Sempre Rossonero_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Щом казваш..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Анчелоти шокира тифозите на Милан: Винаги съм бил фен на Интер
28 ноември 2009 14:14 Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист. Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”: „Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.” „Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът. Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан. Анчелоти продължи: „Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първият ми финал в Шампионската лига в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше”. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Почна се пак
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Бях сигурен за тоя
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Анчелоти шокира тифозите на Милан: Винаги съм бил фен на Интер 28 ноември 2009 14:14 Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист. Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”: „Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.” „Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът. Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан. Анчелоти продължи: „Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първият ми финал в Шампионската лига в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше”. www.gong.bg ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Ма кво искаш , Лайното си е лайно , заради него ше намраза иначе симпатичните Челси
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Дори и да спечелят (купят) някой мач, в съзнанието ми винаги са губещи, а оня легионер там горе, направо викам да отива да си ляга (както казва Кинтериста
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
мишките падат на полувремето от Цюрих айде и Марсилия да бие
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Неидентифициран мъж удари италианския премиер Силвио Берлускони след митинг, разкървавявайки неговото лице и принуждавайки италианския лидер на прекара нощта в болница, предаде АФП.
Видният италиански политик на 73-годишна възраст бе вкаран в автомобил от свои помощници и откаран по спешност в болница в Милано, където ще престои 24 часа, съобщи италианската информационна агенция АНСА, позовавайки се на лекари. Според информацията, нападателят е арестуван незабавно и откаран в местно полицейско управление. „Добре съм, добре съм", каза Берлускони, напускайки спешното отделение. Министърът на отбраната на Италия Игнасио Ла Руса, който бе до Берлускони по време на атаката, каза, че премиерът кърви от устата и носа. Според АНСА, в резултат на нападението италианският премиер е изгубил два зъба. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Разбиха физиономията на Берлускони!
Президентът на Милан, и премиер министър на Италия, Силвио Берлускони бе атакуван по време на политически митинг тази вечер. Той бил повален на земята, а носът му – разбит. Съмишлениците му бързо го изправили на крака и го отвели в автомобила му. Инцидентът се случил до Пиаца дел Дуомо, и според агенция АНСА, човекът, атакувал Берлускони, е бил арестуван на секундата. Информациите дали е бил ударен с юмрук в лицето, или по него е бил хвърлен предмет, причинил кръвотечението, са противоречиви. Малко след проблемната ситуация, Берлускони обяви, че вече се чувства добре, след оказаната му медицинска помощ. В момента на случката, Берлускони изнасял реч пред поддръжниците си. Един от тях – Умберто Боси, твърди: „Това е чист терористичен акт!” След поредните си проблеми от правен характер, Берлускони далеч не е сред обичаните политици в страната. Силвио Берлускони загуби и подкрепата на феновете на Милан, много от които искат клубът да бъде продаден, тъй като собственикът не инвестира вече в него. Днес „росонерите” загубиха с 0:2 от Палермо. http://www.gong.bg/uploads/news_images/200...ybig_107909.jpg http://gong.bg/uploads/photos_more/200912/path_7559.jpg http://gong.bg/uploads/photos_more/200912/path_7557.jpg http://gong.bg/uploads/photos_more/200912/path_7555.jpg -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето и видео.Вижте тази свиня как гледа се чуди от къде му е дошло
![]() http://www.euronews.net/2009/12/13/berlusc...l-after-attack/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НЕ С БОКС , С ЧУК В МУТРАТА ДА ГО УДАРЯТ ПЕДЕРАСА МУ С ПЕДЕРАС СТАР !! МРИ СТАР НЕЩАСТНИК !!!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Ооо гледа като Дида след 0-4 .. Няма такъв смях
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Ооо гледа като Дида след 0-4 .. Няма такъв смях ![]() ![]() По-скоро като Сторари ![]() п.п. Сторари е на Тони Стораро брат му, оня дето пее 2-3-4 ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Следваща мисия, да го изнасилят
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сега ше го кара един месец на супички и кашички тоя ДРЪТ курвар!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 02:47 PM |