IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 47.5 48.5 49.5 50.5 51.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
niki.st
коментар Oct 25 2009, 23:24
Коментар #971

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Милан изравнява в 82-а минута.Гол на Алесандро Неста с глава.

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
niki.st
коментар Oct 25 2009, 23:35
Коментар #972

Интер Маняк

Уникална драма!!! В 90-а минута Дида спаси сигурен гол за Киево, а в ответната атака Неста донесе победата за Милан, отново с глава.

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Oct 25 2009, 23:40
Коментар #973

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

А след края на мача, футболистите на Милан се радваха така, че все едно бяха взели Скудетото. rofl.gif laugh.gif

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
vencislav zaneti
коментар Oct 26 2009, 10:52
Коментар #974

Интер Маняк

Коментари: 923
Регистриран: 12-November 08
Град: ruse, sofiq
Потребител No.: 676
Любим Играч: Az

Победиха, догодина пак szyd-milan.gif

--------------------
leonardo pezzo di merda

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 28 2009, 23:49
Коментар #975

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

szyd-milan.gif до 92-рата мердите водеха с 2-0 и пуснаха две парчета за две минути szyd-milan.gif

+Quote Post
niki.st
коментар Oct 28 2009, 23:52
Коментар #976

Интер Маняк

Милан поведе до 7-а минута с 2-0 и си помисли че си е оплел кошницата, но мача се играе докато съдията не свири край. Този мач ще им обеца на ухото. Освен това росонерите си играха с огъня, като 3 дузпи не свирени за Наполи от съдията Рицоли.

--------------------

+Quote Post
C-Murder
коментар Oct 29 2009, 00:03
Коментар #977

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Цитат(niki.st @ Oct 28 2009, 11:52 PM) *
Милан поведе до 7-а минута с 2-0 и си помисли че си е оплел кошницата, но мача се играе докато съдията не свири край. Този мач ще им обеца на ухото. Освен това росонерите си играха с огъня, като 3 дузпи не свирени за Наполи от съдията Рицоли.

Страхотен мач на Сан Паоло и душевен оргазъм в последните минути, който е невъзможно да се опише, особено когато си гледал мача заедно с МЕРДА. Наполи атакуваха постоянно и изпуснаха един куп положения, въпреки, че играта им в нападение изобщо не вървеше - адски много на брой досадни грешки и неточни пасове. Милан бяха изпаднали в голяма част от мача в глуха защита, като имаха съживявания за по 2-3 минути от време навреме. Към 70тата минута мача изглеждаше решен, по всичко личеше, че Наполи нямат сили за обрат, но Абате си извади 2ри жълт картон заради брутална секира и това преобърна всичко. Дида буквално ги извади с 3-4 уникални спасявания, а за капак може би най-добрия им играч в мача - Тиаго Силва, който беше наистина железен, накрая си изпусна човека и Денис ги закла с глава в продълженията. Наполи имаха претенции за няколко дузпи, но обективно е да спомена, че всичките бяха нагли симулации главно на Лавеци, който направи безорбазен мач и за мен е разочарованието на сезона.

http://www.youtube.com/watch?v=CF5MUw6RChc

FORZA INTEEEEEEER !!!

--------------------

+Quote Post
hool-curvool
коментар Oct 29 2009, 00:28
Коментар #978

hoolie

Група: Members

Коментари: 4,444
Регистриран: 20-June 09
Потребител No.: 1,530

На тия им върза много последните мачове

--------------------
What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Oct 29 2009, 21:08
Коментар #979

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Аз даже не им и следя резултатите (какво ме интересуват??? laugh.gif )

+Quote Post
inter_fen
коментар Nov 22 2009, 16:38
Коментар #980

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Milan 1-2 Cagliari 37' biggrin.gif

+Quote Post
Guest_Per Sempre Rossonero_*
коментар Nov 22 2009, 22:09
Коментар #981

Guests

90'? biggrin.gif

+Quote Post
inter_fen
коментар Nov 22 2009, 22:26
Коментар #982

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

4-3,но пак сте си жалки biggrin.gif

+Quote Post
Guest_Per Sempre Rossonero_*
коментар Nov 22 2009, 22:33
Коментар #983

Guests

Щом казваш.. wink.gif

+Quote Post
Nikolov
коментар Nov 28 2009, 17:07
Коментар #984

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Анчелоти шокира тифозите на Милан: Винаги съм бил фен на Интер

28 ноември 2009 14:14

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист.

Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”:

„Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.”

„Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът.

Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан.

Анчелоти продължи: „Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първият ми финал в Шампионската лига в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше”.

www.gong.bg

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар Nov 28 2009, 17:25
Коментар #985

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Почна се пак laugh.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Nov 28 2009, 22:11
Коментар #986

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Бях сигурен за тоя biggrin.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Nov 28 2009, 22:14
Коментар #987

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(Dob4Y @ Nov 28 2009, 05:07 PM) *
Анчелоти шокира тифозите на Милан: Винаги съм бил фен на Интер

28 ноември 2009 14:14
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист.

Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”:

„Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.”

„Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът.

Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан.

Анчелоти продължи: „Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първият ми финал в Шампионската лига в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше”.
www.gong.bg

szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Nov 29 2009, 11:49
Коментар #988

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

Ма кво искаш , Лайното си е лайно , заради него ше намраза иначе симпатичните Челси smile.gif

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Nov 29 2009, 20:18
Коментар #989

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Дори и да спечелят (купят) някой мач, в съзнанието ми винаги са губещи, а оня легионер там горе, направо викам да отива да си ляга (както казва Кинтериста smile.gif )

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 2 2009, 19:06
Коментар #990

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Вижте как се гаврят с мердата szyd-milan.gif http://www.youtube.com/watch?v=BgJxIdu4i7I

+Quote Post

207 страници V  « < 47.5 48.5 49.5 50.5 51.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 02:22 AM
Buy sports equipment online