Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Милан изравнява в 82-а минута.Гол на Алесандро Неста с глава.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Уникална драма!!! В 90-а минута Дида спаси сигурен гол за Киево, а в ответната атака Неста донесе победата за Милан, отново с глава.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
А след края на мача, футболистите на Милан се радваха така, че все едно бяха взели Скудетото.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Победиха, догодина пак
![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милан поведе до 7-а минута с 2-0 и си помисли че си е оплел кошницата, но мача се играе докато съдията не свири край. Този мач ще им обеца на ухото. Освен това росонерите си играха с огъня, като 3 дузпи не свирени за Наполи от съдията Рицоли.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Милан поведе до 7-а минута с 2-0 и си помисли че си е оплел кошницата, но мача се играе докато съдията не свири край. Този мач ще им обеца на ухото. Освен това росонерите си играха с огъня, като 3 дузпи не свирени за Наполи от съдията Рицоли. Страхотен мач на Сан Паоло и душевен оргазъм в последните минути, който е невъзможно да се опише, особено когато си гледал мача заедно с МЕРДА. Наполи атакуваха постоянно и изпуснаха един куп положения, въпреки, че играта им в нападение изобщо не вървеше - адски много на брой досадни грешки и неточни пасове. Милан бяха изпаднали в голяма част от мача в глуха защита, като имаха съживявания за по 2-3 минути от време навреме. Към 70тата минута мача изглеждаше решен, по всичко личеше, че Наполи нямат сили за обрат, но Абате си извади 2ри жълт картон заради брутална секира и това преобърна всичко. Дида буквално ги извади с 3-4 уникални спасявания, а за капак може би най-добрия им играч в мача - Тиаго Силва, който беше наистина железен, накрая си изпусна човека и Денис ги закла с глава в продълженията. Наполи имаха претенции за няколко дузпи, но обективно е да спомена, че всичките бяха нагли симулации главно на Лавеци, който направи безорбазен мач и за мен е разочарованието на сезона. http://www.youtube.com/watch?v=CF5MUw6RChc FORZA INTEEEEEEER !!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
На тия им върза много последните мачове
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Аз даже не им и следя резултатите (какво ме интересуват???
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Milan 1-2 Cagliari 37'
![]() |
|
|
Guest_Per Sempre Rossonero_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
90'?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
4-3,но пак сте си жалки
![]() |
|
|
Guest_Per Sempre Rossonero_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Щом казваш..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Анчелоти шокира тифозите на Милан: Винаги съм бил фен на Интер
28 ноември 2009 14:14 Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист. Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”: „Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.” „Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът. Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан. Анчелоти продължи: „Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първият ми финал в Шампионската лига в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше”. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Почна се пак
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Бях сигурен за тоя
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Анчелоти шокира тифозите на Милан: Винаги съм бил фен на Интер 28 ноември 2009 14:14 Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкри шокираща тайна - винаги е бил фен на Интер, въпреки че постигна най-големите си успехи като треньор в Милан, където игра и като футболист. Анчелоти разбуни духовете на Апенините, след като заяви в интервю за телевизия „Скай Спортс Италия”: „Винаги съм подкрепял Интер и съм плакал за този отбор. Като дете бях запалянко на Интер, а моят идол бе Сандро Мацола. Моят братовчед ми подари пълен екип на Интер. Още от съвсем малък съм запалянко на Интер.” „Разбира се, за мен е невъзможно да кажа „Само Интер” сега, но съм плакал за този отбор и мога да кажа това, защото преди години можех да ги гледам, само когато идват в Мантова. За съжаление, ние не намерихме билет за мача, а аз седях около 45 минути пред стадиона и плачех. В крайна сметка, стюардите ме съжалиха и ме пускаха за второто полувреме на стадиона. Помня, че Интер вкара пет гола в това полувреме и спечели с 6:1. Това бе единственият път, когато успях да ги гледам на живо като малък”, припомня наставникът. Това е поредната част от признания на играчи и треньори в Италия, след като наскоро стана ясно, че футболистите на Интер Марио Балотели и Давиде Сантон са израснали като фенове на Милан. Анчелоти продължи: „Най-голямата ми победа като играч на Милан бе първият ми финал в Шампионската лига в Барселона, въпреки че полуфиналът ни сложи на футболна карта. Направихме равен с Реал Мадрид в първия кръг и след това спечелиха с 5:0 във втория. Това бе мачът, който утвърди Милан в Европа. Много ми е драго когато си спомням за този финал, защото знаете - всичко първо се помни винаги. Най-важният играч в този отбор на Милан бе Франко Барези. Имаше толкова много таланти в тима, но точно той бе мълчаливият лидер на Милан. Всичко го смятахме за такъв, въпреки че той почти не говореше”. www.gong.bg ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Ма кво искаш , Лайното си е лайно , заради него ше намраза иначе симпатичните Челси
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Дори и да спечелят (купят) някой мач, в съзнанието ми винаги са губещи, а оня легионер там горе, направо викам да отива да си ляга (както казва Кинтериста
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:22 AM |