Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
хахахахаха защо точно вечер бе кинтерист
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
хахахахаха защо точно вечер бе кинтерист ![]() Какви да са? Винаги съм искал да споделя една нощ с фенка на Милан. Това ще е сбъдната мечта.Тя ще отказва,аз ще я наказвам! Накрая,отговора ще е ясен,няма да е същата,както преди. Дали ще смени отбора незнам,ама аз ще съм джентълмен с нея.Просто ще и покажа истината и пътят във живота! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Какви да са? Винаги съм искал да споделя една нощ с фенка на Милан. Това ще е сбъдната мечта.Тя ще отказва,аз ще я наказвам! Накрая,отговора ще е ясен,няма да е същата,както преди. Дали ще смени отбора незнам,ама аз ще съм джентълмен с нея.Просто ще и покажа истината и пътят във живота! Днес kinterista е във вихара си ![]() Това ще да е заради новите попълнения ![]() Продължавай в същия дух, с твоите коментари форума е друг ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Това ще е сбъдната мечта.Тя ще отказва,аз ще я наказвам! Т'ва ме разби. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Днес kinterista е във вихара си ![]() Това ще да е заради новите попълнения ![]() Продължавай в същия дух, с твоите коментари форума е друг ![]() Thank you! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Хич не ме ЕБЕ ситуацията у Милан.Да си виреят там амебите.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иринче,къде отиде мила моя? Ела да споделиш какво става с Мухлан и новият треньор без пари Леонардо? Тупат ви като бръшнян чувал,кажи какво става? Така ли ще я карате? Вчера четох , че корумпираният ви шеф е забранил на мениджърите ви да купуват стари играчи. Че вие се сетихте ве! Изкупихте ФК "Пенсионер" на Европа на килограм,сега младо търсите.
Да не си помислиш,че се заяждам,няма такова нещо,има само малка ирония в думите ми,нормално е,аз съм интерист! Гледах снощи Байерн - Милан. Брей,то голям ужас стана на терена по едно време. Някой хора в черно-червено изобщо не знаеха какво да правят? Ходеха като глухи прасенца в царевица. Ама аз не искам Милан да го гледам такъв. Искам да се стегнат,не ми се играе с умрели коне,те умрелите коне не ритат. Незнам ще се активизирате ли на пазара,ама го направете и то скоро,защото номера със "Ние не бяхме силни на трансферния пазар и за това ни бият" няма да върви. Този път и реферите 20 дузпи да дадат може и да изпаднете. Миналата година рязко се бяхте засилили към опасната зона.Стягайте се муленца,моите уважения ама сте трагична гледка. Искам конкурентен Милан,един Милан със силни играчи и малко по-вярна публика. Като излезете срещу шампиона,да имате малко капацитет да играете срещу него. Сега с тези динозаври дето ги взехме( Милито и Ето'о) отзад ще ви е много трудно. Това младото бразилче което купихте( Силва) дали ще отреагирва навреме? Милито ще го разтяга на линията като локум в цигански квартал. Оптимизирайте се има време,взехте кинти за Какичката,купете нещо де. Така ще вдигнете и нивото на калчото,не бъдете егоисти. И програмата е наистина заинтригуваща.Още във вторият кръг ще мерим сили. Вече чакам 30-ти август като печалба от тотото! ТОВА Е МАЧА ! Тази година е много важна за нас,гоним 18-а титла. Тази титла съм я чакал от ......................ехееееееееееееееееее! Много фундаментален отенък ще остави в Милано тя. В историята ще пише с големи букви кой е вече втори по-титли в Италия! А допреди няколко години,някой хора ме питаха"Кога ще ни стигнете титлите"? . Еми ето,аз чаках , но сега ми се връща. Пожелавам ви успех през новият сезон! На нас два пъти повече! Айде със здраве! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Милан Един от Най-слабите отбори в Европа хаах имам чуството ако играят с Левски на герена един X си завъртат толко са смешни грешно е да си фен на такъв отбор :s
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Смешници пълни са тия Милан пълна дупка,взеха кинти от Кака и ония педераси се стискат за нови играчи,ама така по-добре де.Един Огучи и то се вижда,че издиша тоя затлъстял Афро-американец ял яко Макдоналдс.Изпокриха се яко,преди поне преди сезона бяха по-надъхани а сега се виждат от рано рано кви са и се скриха в МИШОландия!ЕБАВАЙТЕ ги яко до дупка както го правя аз и не спирам.Тази година между нас и Юве ше е битката за титлата,Милан 4-то място с ПРЕКИ усилия 3-то ама надали!
Ае КУР за МИЛАН и те тва е! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Милан са 2 пъти по-зле от Левски в момента!
![]() Аз не помня през целия мач да са отправили повече от 2 точни удара..... ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
ХАХахаха направо бях потресен мЪлан колко слабо играха снощи дано наистина както каза kinterist да се стегнат че 2рия кръг може да стават разгроми
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Хах, недейте така да няма изненади, че когато един кон умира най-силно рита
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Иринче,къде отиде мила моя? Ела да споделиш какво става с Мухлан и новият треньор без пари Леонардо? Тупат ви като бръшнян чувал,кажи какво става? Така ли ще я карате? Вчера четох , че корумпираният ви шеф е забранил на мениджърите ви да купуват стари играчи. Че вие се сетихте ве! Изкупихте ФК "Пенсионер" на Европа на килограм,сега младо търсите. Да не си помислиш,че се заяждам,няма такова нещо,има само малка ирония в думите ми,нормално е,аз съм интерист! Гледах снощи Байерн - Милан. Брей,то голям ужас стана на терена по едно време. Някой хора в черно-червено изобщо не знаеха какво да правят? Ходеха като глухи прасенца в царевица. Ама аз не искам Милан да го гледам такъв. Искам да се стегнат,не ми се играе с умрели коне,те умрелите коне не ритат. Незнам ще се активизирате ли на пазара,ама го направете и то скоро,защото номера със "Ние не бяхме силни на трансферния пазар и за това ни бият" няма да върви. Този път и реферите 20 дузпи да дадат може и да изпаднете. Миналата година рязко се бяхте засилили към опасната зона.Стягайте се муленца,моите уважения ама сте трагична гледка. Искам конкурентен Милан,един Милан със силни играчи и малко по-вярна публика. Като излезете срещу шампиона,да имате малко капацитет да играете срещу него. Сега с тези динозаври дето ги взехме( Милито и Ето'о) отзад ще ви е много трудно. Това младото бразилче което купихте( Силва) дали ще отреагирва навреме? Милито ще го разтяга на линията като локум в цигански квартал. Оптимизирайте се има време,взехте кинти за Какичката,купете нещо де. Така ще вдигнете и нивото на калчото,не бъдете егоисти. И програмата е наистина заинтригуваща.Още във вторият кръг ще мерим сили. Вече чакам 30-ти август като печалба от тотото! ТОВА Е МАЧА ! Тази година е много важна за нас,гоним 18-а титла. Тази титла съм я чакал от ......................ехееееееееееееееееее! Много фундаментален отенък ще остави в Милано тя. В историята ще пише с големи букви кой е вече втори по-титли в Италия! А допреди няколко години,някой хора ме питаха"Кога ще ни стигнете титлите"? . Еми ето,аз чаках , но сега ми се връща. Пожелавам ви успех през новият сезон! На нас два пъти повече! Айде със здраве! ЛУД ЛУД ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Футбол: Адриано Галиани може да стане собственик на Милан
31 юли 2009 | 17:10 | Агенция "Фокус" Милано. Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани, може да стане собственик на миланския тим, съобщи "Гадзета Дело Спорт". Според изданието, той ще оглави израелска група бизнесмени, която има намерение да инвестира голяма сума в клуба. Сегашният собственик на отбора Силвио Берлускони постоянно се оправдава за липсата на трансфери през лятото със световната финансова криза. Тимът продаде бразилецът Кака на Реал (Мадрид) за повече от 65 млн. евро и младата звезда на френския футбол Йоан Гюркуф във Бордо за 15 млн., а не привлече нито едно сериозно име. Според медиите в Англия пък, Андреа Пирло ще заиграе в Челси. Галиани имал намерение да оглави Милан и да го извади от това положение. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Пирло се сбогува с Милан
От Станко Димов Италианският национал ще премине в Челси Полузащитникът Андреа Пирло вече е изиграл последния си мач като футболист на Милан, твърди "Кориере дело спорт". Според изданието, 30-годишният футболист ще премине в тима на Челси в близките дни, а в Милано ще пристигнат Клаудио Писаро и Майкъл Менсиен, които са част от сделката. Освен това Милан ще получи и около 20 милиона паунда в интервал на 2 години. От своя страна Пирло ще подпише договор за 3 години с Челси, като ще получава по 2.1 милиона паунда на сезона. Андреа Пирло бе първият трансфер на Карло Анчелоти от престоя му в Милан. Сега Карлето е решен на всичко да продължи работата си с национала. По-рано през лятото Милан бе напуснат от Йоан Гуркюф и Рикардо Кака, за които "росонерите" прибраха малко над 80 милиона евро. това излезе в Топспорт и ако е вярно мердите ще изпаднат!!! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Галиани става собственик на Милан ? Пирло напуска ? Те тва ако е истина някой ще се завърне в Серия Б,там където му е мястото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тез кво праят ?! Да няма да разпадат отбора ?! Неискам слаб градски съперник...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Не е голяма загуба да ви кажа, Пирло е супер тромав.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 07:44 PM |