Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
... реших че едва ли те интересува всяко мнение, защото на мен ако седне някой да ми обеснява какъв е Морати, едва ли ще го слушам... ![]() Същото е и с мен що се отнася до Берлускони. За това и не надавам много ухо. На ясно съм, че не е "света вода ненапита", нито че може да постигне толкова много в живота, само благодарение на "усърдие, труд и постоянство", но гледам да разграничавам Бизнесмена Берлускони от Президента на МИЛАН Берлускони. Този сезон обаче и аз не мога да намеря логично обяснение сама за себе си какво по дяволите става с отбора ни, и защо тази финансова криза ни се отразява толкова силно, след като имаме за собственик един от най-богатите хора в Европа?!? Анализирам сама за себе си ситуацията около отбора след приключването на сезона, и съм доста разочарована от действията на Берлускони и Галиани... За това и в момента не им вярвам особено много и не мога да ги аплодирам. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Берлускони: Милан е по-добър от Интер
13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” О Боже мой, като че ли Естебан Камбиасо, Хавиер Санети, Майкон, Ибрахимович и Балотели имат равни в Италия, повече класа, тоя слуша ли се въобще, къде я видя тая класа... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Берлускони: Милан е по-добър от Интер 13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” О Боже мой, като че ли Естебан Камбиасо, Хавиер Санети, Майкон, Ибрахимович и Балотели имат равни в Италия, повече класа, тоя слуша ли се въобще, къде я видя тая класа... ![]() Да добавя само и Жулио Сезар.. Калач, Абиати и Дида и тримата да се наредят заедно на вратата, пак ще хванат по-малко топки ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Милан -
![]() |
|
|
Guest_Zanetti_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако не бяха ''съдийските грешки'' в полза на Милан в момента, те трябваше да продадат и Пато, за да може да покрият и тази година загубите от неучастие в ШЛ. Забележете само, колко дузпи им бяха отсъдени. А този Берлускони взе 2-ма ирачи със свободен трансфер и вече нямат пипане. Смешници, само като им чуя името и ми става лошо и започвам да се дразня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Адриано може да премине в Милан
Коментари (0) Чат 15 юли 2009 | 23:16 Бразилският нападател Адриано демонстрира все по-добра форма с екипа на Фламенго, което веднага породи слухове, че може отново да се завърне в Европа. Личният мениджър на бившия нападател на Интер не отрече подобна възможност, като сподели и една интересна подробност - в контракта на Императора няма клауза, която да му забранява в бъдеще да подпише с градския съперник на "нерадзурите" Милан. "Адриано се чувства отлично, свалил е килограми и играе добре. Възможно е да премине в отбор от Италия или Испания. Хипотетично МИлан също е опция, защото той уважава този клуб, а и в договора му не съществува клауза, която да пречи на подобен трансфер", заяви Жилмар Риналди. В Бразилия коментират, че изказването на импресариото на Адриано е добре премерен ход, целящ да засили интереса на европейските колоси към неговия клиент. Очаква се обаче таранът да остане в Бразилия до края на тамошното първенство и да потърси завръщане на Стария континент чак през зимата. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Малко да се посмеем,отново има новини от манежа:
Севиля се изсмя на Милан Президентът на Севиля Хосе Мариа дел Нидо иронизира направената от Милан оферта за Луиш Фабиано, която бързо беше отхвърлена. "Предложението им беше сякаш искаха да купят играч от дублиращия ни отбор", шеговито заяви босът на андалуския клуб, цитиран от ЕФЕ. "Милан няма пари за Фабиано. На този етап Луиш е наш футболист и ще поднови тренировки на 21 юли", сподели Дел Нидо. "Подновихме договора на Фабиано преди два месеца и има още две години споразумение с нас. Ние обаче сме готови да обсъждаме оферта", призна готовността си шефът на "Санчес Писхуан". Дел Нидо разкри, че бранителят на Малага Хесус Гамес вече е играч на Севиля с договор за четири години. sportal.bg Много добре,ако този трансфер пропадне!Фабиано е супер нападател и ми харесва - ще е радостно ако не премине в сганта! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Доколкото аз чух, офертата им е била 11 милиона евро или нещо от сорта!
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Доколкото аз чух, офертата им е била 11 милиона евро или нещо от сорта! ![]() ![]() Ама много е интересно къде ги чуваш тези неща? Ако има нещо винаги ти казвам, какво надаваш ухо на слухове от СпИртал и разни "достоверни" български сайтове. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Ама много е интересно къде ги чуваш тези неща? Ако има нещо винаги ти казвам, какво надаваш ухо на слухове от СпИртал и разни "достоверни" български сайтове. Миличка,нищо лично!Всеки има право на избор. Само една вечер с мен обаче , ще те накара да забравиш това име "Мухлан" завинаги. Ще разбереш,че си сгрешила в избор си,аз за това съм тук,да те поправя!Лека Вечер! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
хахахахаха защо точно вечер бе кинтерист
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
хахахахаха защо точно вечер бе кинтерист ![]() Какви да са? Винаги съм искал да споделя една нощ с фенка на Милан. Това ще е сбъдната мечта.Тя ще отказва,аз ще я наказвам! Накрая,отговора ще е ясен,няма да е същата,както преди. Дали ще смени отбора незнам,ама аз ще съм джентълмен с нея.Просто ще и покажа истината и пътят във живота! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Какви да са? Винаги съм искал да споделя една нощ с фенка на Милан. Това ще е сбъдната мечта.Тя ще отказва,аз ще я наказвам! Накрая,отговора ще е ясен,няма да е същата,както преди. Дали ще смени отбора незнам,ама аз ще съм джентълмен с нея.Просто ще и покажа истината и пътят във живота! Днес kinterista е във вихара си ![]() Това ще да е заради новите попълнения ![]() Продължавай в същия дух, с твоите коментари форума е друг ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Това ще е сбъдната мечта.Тя ще отказва,аз ще я наказвам! Т'ва ме разби. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес kinterista е във вихара си ![]() Това ще да е заради новите попълнения ![]() Продължавай в същия дух, с твоите коментари форума е друг ![]() Thank you! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Хич не ме ЕБЕ ситуацията у Милан.Да си виреят там амебите.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иринче,къде отиде мила моя? Ела да споделиш какво става с Мухлан и новият треньор без пари Леонардо? Тупат ви като бръшнян чувал,кажи какво става? Така ли ще я карате? Вчера четох , че корумпираният ви шеф е забранил на мениджърите ви да купуват стари играчи. Че вие се сетихте ве! Изкупихте ФК "Пенсионер" на Европа на килограм,сега младо търсите.
Да не си помислиш,че се заяждам,няма такова нещо,има само малка ирония в думите ми,нормално е,аз съм интерист! Гледах снощи Байерн - Милан. Брей,то голям ужас стана на терена по едно време. Някой хора в черно-червено изобщо не знаеха какво да правят? Ходеха като глухи прасенца в царевица. Ама аз не искам Милан да го гледам такъв. Искам да се стегнат,не ми се играе с умрели коне,те умрелите коне не ритат. Незнам ще се активизирате ли на пазара,ама го направете и то скоро,защото номера със "Ние не бяхме силни на трансферния пазар и за това ни бият" няма да върви. Този път и реферите 20 дузпи да дадат може и да изпаднете. Миналата година рязко се бяхте засилили към опасната зона.Стягайте се муленца,моите уважения ама сте трагична гледка. Искам конкурентен Милан,един Милан със силни играчи и малко по-вярна публика. Като излезете срещу шампиона,да имате малко капацитет да играете срещу него. Сега с тези динозаври дето ги взехме( Милито и Ето'о) отзад ще ви е много трудно. Това младото бразилче което купихте( Силва) дали ще отреагирва навреме? Милито ще го разтяга на линията като локум в цигански квартал. Оптимизирайте се има време,взехте кинти за Какичката,купете нещо де. Така ще вдигнете и нивото на калчото,не бъдете егоисти. И програмата е наистина заинтригуваща.Още във вторият кръг ще мерим сили. Вече чакам 30-ти август като печалба от тотото! ТОВА Е МАЧА ! Тази година е много важна за нас,гоним 18-а титла. Тази титла съм я чакал от ......................ехееееееееееееееееее! Много фундаментален отенък ще остави в Милано тя. В историята ще пише с големи букви кой е вече втори по-титли в Италия! А допреди няколко години,някой хора ме питаха"Кога ще ни стигнете титлите"? . Еми ето,аз чаках , но сега ми се връща. Пожелавам ви успех през новият сезон! На нас два пъти повече! Айде със здраве! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Милан Един от Най-слабите отбори в Европа хаах имам чуството ако играят с Левски на герена един X си завъртат толко са смешни грешно е да си фен на такъв отбор :s
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 06:55 AM |