Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Днес взехме Огучи Ониеву със свободен трансфер. Запознатите с играча и качествата му, ще разберат отлично колко изгодна е тази сделка за нас. Имахте 1 играч - Кака и го продадохте. Ще бъдеш ли така добра да ми кажеш, какво очакваш от твоят Милан през новият сезон? Миналата година ми каза, че ще ставате шампиони, а тази ? -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Имахте 1 играч - Кака и го продадохте. Ще бъдеш ли така добра да ми кажеш, какво очакваш от твоят Милан през новият сезон? Миналата година ми каза, че ще ставате шампиони, а тази ? Естествено, че ще "бъда така добра" да ти кажа. ![]() И тази година борба за титлата и ШЛ (нашия турнир). Други алтернативи няма пред нас. С новият си млад треньор сме способни да изненадаме всички Вас точно сега, когато очаквате да затънем след напускането на Рикардо в посока Мадрид. Все пак след 2006 г. и напускането на Шевченко се очакваше същото, а Ние не само, че не затънахме ами спечелихме и ШЛ. Подмладяваме отбора си, не с гръмки трансфери, а с млади и талантливи момчета, при това все италианци. Това ме радва най-много след промените при нас. Имаме нов треньор, нов капитан, нови млади момчета и кой знае нов МИЛАН, който на есен може да учуди доста привърженици на футбола. Новото начало е добър знак. В това вярвам и аз. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Подмладяваме отбора си Еми време ви беше ![]() Съзирам в думите ти голяма надежда, но все пак не се надявай на много....блаженни са вярващите ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Според мен сте си същия батак какъвто си бяхте и досега .
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 297 Регистриран: 21-December 08 Град: Варна Потребител No.: 752 ![]() |
Перушинке не знам откъде идва тоя оптимизъм в тебе. С оглед на трансферите Милан не само, че продаде най-качествения си футболист - сърцето и душата на отбора през последните 5 години, но и освен това до сега не са привлекли нито едно доказано класно ново попълнение. Потенциала на Милан е много по-малък отколкото беше миналия сезон и ще е чудо Милан да се бори за титлата този сезон. Очаквам тая година Интер и Юве да се борят за титлата, а Милан, Наполи, Фиорентина и Рома за местата даващи участие в ШЛ...
п.с. Честито за рекорда на Федерер, въпреки че той нямаше да се осъществи ако Надал не беше контузен ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ако всичко в Милан беше толкова розово колкото и се иска на Ирина едва ли щеше да има протести на феновете на първата им тренировка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Еми време ви беше ![]() Съзирам в думите ти голяма надежда, но все пак не се надявай на много....блаженни са вярващите ![]() Перушинке не знам откъде идва тоя оптимизъм в тебе. С оглед на трансферите Милан не само, че продаде най-качествения си футболист - сърцето и душата на отбора през последните 5 години, но и освен това до сега не са привлекли нито едно доказано класно ново попълнение. Потенциала на Милан е много по-малък отколкото беше миналия сезон и ще е чудо Милан да се бори за титлата този сезон. Очаквам тая година Интер и Юве да се борят за титлата, а Милан, Наполи, Фиорентина и Рома за местата даващи участие в ШЛ... п.с. Честито за рекорда на Федерер, въпреки че той нямаше да се осъществи ако Надал не беше контузен ![]() Ако всичко в Милан беше толкова розово колкото и се иска на Ирина едва ли щеше да има протести на феновете на първата им тренировка. Вие нали не мислите, че ще напиша във вашият форум колко лоша е политиката на ръководството ни? Аз каквото мисля за ситуацията около отбора ни го казвам 1:1 във нашият форум и съм убедена, че някой хора от този форум са добре запознати с това, което пиша там. Истината за МИЛАН и сама я виждам, но никога не бих критикувала отбора и ръководството си сред Вас. По скоро отбивам номера, с някое друго изречение, колкото да ви отговоря на питанията. И да вярвам в МИЛАН !!! Ако не вярвах, едва ли бих се нарекла истински фен на този голям и знаменит клуб, но не мога да си затварям очите пред грешните ходове на ръководството ни и да им ръкопляскам, като и сама виждам, че последните няколко сезона не успяваме да спечелим нищо, нито сме равностойни в борбата за Скудетото. П.П. BIZZARE, мерси за поздрава отправен към мен, като привърженик на Най-великият тенисист на нашето време. Оставете го този Надал на мира, много надежди му възлагахте, но той не ги оправда (за сега). Да и сега ще кажете - той има контузия, ами да - има, природата си иска нейното, той не е робот и рано или късно това щеше да стане. Федерер доказа, че и на 28 години печели, и ще печели титли от Шлема, нека Надал и компания се замислят и съсредоточат силите си само в определени турнири. Дори да бе на финал в неделя с Федерер, не съм сигурна, че испанеца би победил както стори това през изминалият сезон. Така, че изобщо не отдавам тази рекорда 15 титла само на факта, че Надал бе контузен, просто Федерер си върна трона и доказа, че е Кралят на тревата. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако питаш мен, въпреки че не ме питаш, Берлускони ви закопава с всеки изминал ден, не му се дават пари и го боли оная работа за вас феновете или за отбора му, това си е простата истина, този човек трябва на всяка цена да продаде Милан, иначе посоката е една - надолу...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако питаш мен, въпреки че не ме питаш Интересно е това, което си написал и в момента ме караш да се усмихвам широко, и от сърце. В никакъв случай това не е подигравка и ще приема това, което си написал до мен. Отделен въпрос е вече до колко си прав за това, че Берлускони ни "дърпа надолу и не иска да дава пари". Запазвам си правото да не се съглася с теб, а и имам доста различно виждане за истинската ситуацията в клуба ни... -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интересно е това, което си написал и в момента ме караш да се усмихвам широко, и от сърце. В никакъв случай това не е подигравка и ще приема това, което си написал до мен. Отделен въпрос е вече до колко си прав за това, че Берлускони ни "дърпа надолу и не иска да дава пари". Запазвам си правото да не се съглася с теб, а и имам доста различно виждане за истинската ситуацията в клуба ни... Ами нали такъв е изразът "ако питаш мен", а реших че едва ли те интересува всяко мнение, защото на мен ако седне някой да ми обеснява какъв е Морати, едва ли ще го слушам... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... реших че едва ли те интересува всяко мнение, защото на мен ако седне някой да ми обеснява какъв е Морати, едва ли ще го слушам... ![]() Същото е и с мен що се отнася до Берлускони. За това и не надавам много ухо. На ясно съм, че не е "света вода ненапита", нито че може да постигне толкова много в живота, само благодарение на "усърдие, труд и постоянство", но гледам да разграничавам Бизнесмена Берлускони от Президента на МИЛАН Берлускони. Този сезон обаче и аз не мога да намеря логично обяснение сама за себе си какво по дяволите става с отбора ни, и защо тази финансова криза ни се отразява толкова силно, след като имаме за собственик един от най-богатите хора в Европа?!? Анализирам сама за себе си ситуацията около отбора след приключването на сезона, и съм доста разочарована от действията на Берлускони и Галиани... За това и в момента не им вярвам особено много и не мога да ги аплодирам. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Берлускони: Милан е по-добър от Интер
13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” О Боже мой, като че ли Естебан Камбиасо, Хавиер Санети, Майкон, Ибрахимович и Балотели имат равни в Италия, повече класа, тоя слуша ли се въобще, къде я видя тая класа... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Берлускони: Милан е по-добър от Интер 13 юли 2009 | 00:59 | Агенция "Фокус" Милано. Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че тимът му превъзхожда градския съперник и шампион на страната Интер, съобщава „Медиасет”. „Интер са силни физически, но ние имаме повече класа”, сподели италианският премиер. „Кларенс Зеедорф, Андреа Пирло, Роналдиньо и Алешандре Пато просто нямат равни в Италия. Трябва само да излизаме и да се забавляваме на терена. С малки тактически промени можем да играем великолепен футбол.” О Боже мой, като че ли Естебан Камбиасо, Хавиер Санети, Майкон, Ибрахимович и Балотели имат равни в Италия, повече класа, тоя слуша ли се въобще, къде я видя тая класа... ![]() Да добавя само и Жулио Сезар.. Калач, Абиати и Дида и тримата да се наредят заедно на вратата, пак ще хванат по-малко топки ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Милан -
![]() |
|
|
Guest_Zanetti_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако не бяха ''съдийските грешки'' в полза на Милан в момента, те трябваше да продадат и Пато, за да може да покрият и тази година загубите от неучастие в ШЛ. Забележете само, колко дузпи им бяха отсъдени. А този Берлускони взе 2-ма ирачи със свободен трансфер и вече нямат пипане. Смешници, само като им чуя името и ми става лошо и започвам да се дразня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Адриано може да премине в Милан
Коментари (0) Чат 15 юли 2009 | 23:16 Бразилският нападател Адриано демонстрира все по-добра форма с екипа на Фламенго, което веднага породи слухове, че може отново да се завърне в Европа. Личният мениджър на бившия нападател на Интер не отрече подобна възможност, като сподели и една интересна подробност - в контракта на Императора няма клауза, която да му забранява в бъдеще да подпише с градския съперник на "нерадзурите" Милан. "Адриано се чувства отлично, свалил е килограми и играе добре. Възможно е да премине в отбор от Италия или Испания. Хипотетично МИлан също е опция, защото той уважава този клуб, а и в договора му не съществува клауза, която да пречи на подобен трансфер", заяви Жилмар Риналди. В Бразилия коментират, че изказването на импресариото на Адриано е добре премерен ход, целящ да засили интереса на европейските колоси към неговия клиент. Очаква се обаче таранът да остане в Бразилия до края на тамошното първенство и да потърси завръщане на Стария континент чак през зимата. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Малко да се посмеем,отново има новини от манежа:
Севиля се изсмя на Милан Президентът на Севиля Хосе Мариа дел Нидо иронизира направената от Милан оферта за Луиш Фабиано, която бързо беше отхвърлена. "Предложението им беше сякаш искаха да купят играч от дублиращия ни отбор", шеговито заяви босът на андалуския клуб, цитиран от ЕФЕ. "Милан няма пари за Фабиано. На този етап Луиш е наш футболист и ще поднови тренировки на 21 юли", сподели Дел Нидо. "Подновихме договора на Фабиано преди два месеца и има още две години споразумение с нас. Ние обаче сме готови да обсъждаме оферта", призна готовността си шефът на "Санчес Писхуан". Дел Нидо разкри, че бранителят на Малага Хесус Гамес вече е играч на Севиля с договор за четири години. sportal.bg Много добре,ако този трансфер пропадне!Фабиано е супер нападател и ми харесва - ще е радостно ако не премине в сганта! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Доколкото аз чух, офертата им е била 11 милиона евро или нещо от сорта!
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото аз чух, офертата им е била 11 милиона евро или нещо от сорта! ![]() ![]() Ама много е интересно къде ги чуваш тези неща? Ако има нещо винаги ти казвам, какво надаваш ухо на слухове от СпИртал и разни "достоверни" български сайтове. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Ама много е интересно къде ги чуваш тези неща? Ако има нещо винаги ти казвам, какво надаваш ухо на слухове от СпИртал и разни "достоверни" български сайтове. Миличка,нищо лично!Всеки има право на избор. Само една вечер с мен обаче , ще те накара да забравиш това име "Мухлан" завинаги. Ще разбереш,че си сгрешила в избор си,аз за това съм тук,да те поправя!Лека Вечер! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 08:34 PM |