IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

207 страници V  « < 35.5 36.5 37.5 38.5 39.5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан
inter_fen
коментар Jun 9 2009, 21:37
Коментар #731

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Дзеко е доста добър вариант,ама ще си е чиста глупост да се бръкнете 30 млн,за играч струващ 18 примерно.
Go to the top of the page

+Quote Post
radiinter
коментар Jun 9 2009, 21:43
Коментар #732

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(Perugino @ Jun 9 2009, 10:35 PM) *
"Драга" не ме наричай, че се чувствам много "специална" за теб, а не искам. smile.gif

Ако ме познаваше (а не искам smile.gif ) щеше да знаеш че не наричам така "специалните" за мен хора.Сега очаквай вашите продажници да разкарат и Пато и Пирло.Недей да ми казваш че си сигурна че това няма да стане защото така каза и за Рики szyd-milan.gif

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Jun 9 2009, 22:20
Коментар #733

Guests

Чакай,да разлаем кучетата. c030.gif
Според мен,Серия А загуби от напускането на Кака ти,защото той е един невероятен футболист.Надявам се поне Златан да остане,защото класата на италианското първенство падна значително.Може и Интер и Милан да са противници на моя любим отбор,но докато Серия А не тръгне нагоре(а това става с привличането и задържането на такива футболисти),няма да видим италиански тим да триумфра в евротурнирите. dry.gif

+Quote Post
radiinter
коментар Jun 9 2009, 22:31
Коментар #734

Moderator

Аз пък съм на обратното мнение.Колкото по-малко чужденци има толкова по-добре.В Италия има много и изключително талантливи играчи но повечето играят в малки клубове и не се чува за тях защото големите отбори държат да имат звезди.Последното доказателство за думите ми беше контролата срещу С.Ирландия онзи ден.Фоджа беше невероятен,Пелисиер вкара изумителен гол,Сантон игра също много добре.На Маскара и Маркети също беше даден шанс.Това обаче са играчи са които знаем малко поради простата причина че играят в малки отбори.Очаквам с интерес купата на Конфедерациите защото съм сигурен че там ще изгрее звездата на някой от тези играчи.

+Quote Post
Guest_INTERMilano_*
коментар Jun 9 2009, 22:35
Коментар #735

Guests

Футбол: Трансферът на Кака в Реал Мадрид (ОБЗОР 2)

09 юни 2009 | 20:51 | Агенция "Фокус"

София. Бразилският полузащитник Рикардо Кака вече е футболист на Реал (Мадрид). Халфът бе продаден за близо 67 милиона евро. Кака обяви, че е много доволен от трансфера си и очаква хубави мигове с екипа на Реал.

Кака: Исках да помогна на Милан
Бившият полузащитник на Милан Рикардо Кака обяви, че е приел да премине в Реал (Мадрид), за да може да помогне на италианския клуб, пише вестник "Спорт".
Бразилецът обяви, че не имал желание да сменя отбора си, но солидната финансова оферта и частта, която трябва да получи Милан, са го убедили.
"Финансовата криза удари тежко клубовете и парите от трансфера ми ще са полезни за Милан. Исках да помогна на клуба и това е част от мотивите за решението ми. Проектът за бъдещето на Реал също ми харесва и това бе другото, което ме накара да реша", обяви Кака.

тоз бил голямо лайно, егасси лицемера szyd-milan.gif

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Jun 9 2009, 22:41
Коментар #736

Guests

Цитат(radiinter @ Jun 9 2009, 11:31 PM) *
Колкото по-малко чужденци има толкова по-добре.

Да,това е едно мнение,което Марчело Липи започна да налага.В тази насока съм напълно съгласен,защото в националния тим на Италия виждаме,че младоците са наистина страхотни.Според мен Скуадра Адзура има най-добрите малди футболисти,в момента.Но не смятам,че продажбата на Кака или Златан ще подсили Милан или Интер.Няма как Балотели,например,да бъде за Интер това,което е Ибрахимович,по простата причина,че все още е много млад.Покрай шампионите,младите италианци израстват,за да ги заместят,но след време.Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. smile.gif

+Quote Post
C-Murder
коментар Jun 9 2009, 22:43
Коментар #737

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Цитат(INTERMilano @ Jun 9 2009, 09:35 PM) *
Футбол: Трансферът на Кака в Реал Мадрид (ОБЗОР 2)

09 юни 2009 | 20:51 | Агенция "Фокус"

София. Бразилският полузащитник Рикардо Кака вече е футболист на Реал (Мадрид). Халфът бе продаден за близо 67 милиона евро. Кака обяви, че е много доволен от трансфера си и очаква хубави мигове с екипа на Реал.

Кака: Исках да помогна на Милан
Бившият полузащитник на Милан Рикардо Кака обяви, че е приел да премине в Реал (Мадрид), за да може да помогне на италианския клуб, пише вестник "Спорт".
Бразилецът обяви, че не имал желание да сменя отбора си, но солидната финансова оферта и частта, която трябва да получи Милан, са го убедили.
"Финансовата криза удари тежко клубовете и парите от трансфера ми ще са полезни за Милан. Исках да помогна на клуба и това е част от мотивите за решението ми. Проектът за бъдещето на Реал също ми харесва и това бе другото, което ме накара да реша", обяви Кака.
тоз бил голямо лайно, егасси лицемера szyd-milan.gif

То не бяха клетви за вярност, обреченост доживот на Милан, протестни шествия на феновете.. Голям удар за братовчедите, догодина очаквам пак да са познатата разпиляна команда и да ни радват с безсилието си!
И все пак, потвърдих си мнението, че бразилците са най-големите боклуци и сребролюбци. Уви, за Кака имах различно впечетление, както и за Диего и като цяло за белите представители на тази нация. Дано нашите останат лоялни с клуба, както винаги са били аржентинските им колеги, че и нас не ни чака нищо добро, ако Майкон или Жулио решат да се махат.

--------------------

+Quote Post
vencislav zaneti
коментар Jun 9 2009, 22:49
Коментар #738

Интер Маняк

Коментари: 923
Регистриран: 12-November 08
Град: ruse, sofiq
Потребител No.: 676
Любим Играч: Az

Цитат(I LOVE JU @ Jun 9 2009, 11:41 PM) *
Да,това е едно мнение,което Марчело Липи започна да налага.В тази насока съм напълно съгласен,защото в националния тим на Италия виждаме,че младоците са наистина страхотни.Според мен Скуадра Адзура има най-добрите малди футболисти,в момента.Но не смятам,че продажбата на Кака или Златан ще подсили Милан или Интер.Няма как Балотели,например,да бъде за Интер това,което е Ибрахимович,по простата причина,че все още е много млад.Покрай шампионите,младите италианци израстват,за да ги заместят,но след време.Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. smile.gif

Много точно казано.

--------------------
leonardo pezzo di merda

+Quote Post
radiinter
коментар Jun 9 2009, 22:54
Коментар #739

Moderator

Цитат(I LOVE JU @ Jun 9 2009, 11:41 PM) *
Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. smile.gif

И на Златан май му се остава толкова колкото на Кака.

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Jun 9 2009, 23:09
Коментар #740

Guests

Цитат(radiinter @ Jun 9 2009, 11:54 PM) *
И на Златан май му се остава толкова колкото на Кака.

Често казано,моето мнение,е че на Кака му казаха,че трябва да си ходи.А Реал си е Реал - най-титулуваният клуб и той не се дърпаше толкова,колкото през зимата при истериите около Манчестър Сити.Берлускони и Галиани няма как да откажат толкова пари.Дето се вика - в един цирк играем - знаем си номерата.Интересното е,че продадоха и другия си страхотен футболист с плеймейкърски функции - Гуркуф.Сега тая работа ще трябва да я върши Роналдиньо,който,както знаем,далеч не е най-комбинативният футболист.
Интересно ми е,какво ще се случи с тия 100 млн.евро(приблизително),които очаквам да бъдат заформени от продадени футболисти на Милан.

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jun 9 2009, 23:35
Коментар #741

Guests

кур за Серия А

+Quote Post
Campione!
коментар Jun 10 2009, 00:19
Коментар #742

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH!

Група: Members

Коментари: 3,569
Регистриран: 30-November 08
Град: Канзас сити
Потребител No.: 711

Цитат(freaked @ Jun 10 2009, 12:35 AM) *
кур за Серия А

cheers1.gif

--------------------
With Blue Heart

----------------------------------------------------
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
"It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask."

+Quote Post
vencislav zaneti
коментар Jun 10 2009, 08:57
Коментар #743

Интер Маняк

Коментари: 923
Регистриран: 12-November 08
Град: ruse, sofiq
Потребител No.: 676
Любим Играч: Az

Интересно ми е,какво ще се случи с тия 100 млн.евро(приблизително),които очаквам да бъдат заформени от продадени футболисти на Милан.

Рушвети в парламента и бонуси за съдии biggrin.gif ще връща шампионската схема szyd-milan.gif

--------------------
leonardo pezzo di merda

+Quote Post
Guest_I LOVE JU_*
коментар Jun 10 2009, 14:43
Коментар #744

Guests

кур за Серия А

Значи от 4 години държите кура в ръцетете си. c030.gif

+Quote Post
iffaylo
коментар Jun 10 2009, 15:24
Коментар #745

iffaylonazionale

Коментари: 793
Регистриран: 10-April 07
Град: Gotham City
Потребител No.: 307

Едните държат златния кур (член,чеп,пенис,патка) а другите ближат косматите ташаци. ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif

--------------------
A me, che sono innamorato,
non venite a raccontare,
quel che l'Inter deve fare,
per noi niente e mai normale-
ne sconfitta ,ne vittoria-
che tanto e sempre la stessa storia-
un ora e mezza senza fiato,
perche c'e solo l'Inter !

lll FUNDAMENTAL INTER lll

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jun 10 2009, 16:19
Коментар #746

Guests

Цитат(I LOVE JU @ Jun 10 2009, 03:43 PM) *
Значи от 4 години държите кура в ръцетете си. c030.gif

с краката ли да си го държим wink.gif

+Quote Post
Guest_Ultras_*
коментар Jun 10 2009, 19:05
Коментар #747

Guests

кур за Серия А

като е "кур за Серия А" за кво се радвате на спечелването й ?!
фена на юве мн добре го каза по-нагоре...за такива дето псуват Италия,а в същото време се радват на Титлите.

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jun 10 2009, 19:31
Коментар #748

Guests

Цитат(Ultras @ Jun 10 2009, 08:05 PM) *
като е "кур за Серия А" за кво се радвате на спечелването й ?!
фена на юве мн добре го каза по-нагоре...за такива дето псуват Италия,а в същото време се радват на Титлите.

защото така ни харесва

+Quote Post
radiinter
коментар Jun 10 2009, 21:11
Коментар #749

Moderator

Много умен отговор.Достоен е за петокласник.

+Quote Post
Guest_freaked_*
коментар Jun 10 2009, 22:47
Коментар #750

Guests

Е ти как искаш да му отговорим ? Да почнем да му се обяснявам, че не ми дреме дали Серия А ше стане по-класна или не ? И че единствено ме интересува Интер от жабарското първенство ? Е накарахте ме да се обяснявам като ученичка. Вие колко сте долни biggrin.gif

+Quote Post

207 страници V  « < 35.5 36.5 37.5 38.5 39.5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 04:44 PM
Buy sports equipment online