Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Дзеко е доста добър вариант,ама ще си е чиста глупост да се бръкнете 30 млн,за играч струващ 18 примерно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
"Драга" не ме наричай, че се чувствам много "специална" за теб, а не искам. ![]() Ако ме познаваше (а не искам ![]() ![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Чакай,да разлаем кучетата.
![]() Според мен,Серия А загуби от напускането на Кака ти,защото той е един невероятен футболист.Надявам се поне Златан да остане,защото класата на италианското първенство падна значително.Може и Интер и Милан да са противници на моя любим отбор,но докато Серия А не тръгне нагоре(а това става с привличането и задържането на такива футболисти),няма да видим италиански тим да триумфра в евротурнирите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Аз пък съм на обратното мнение.Колкото по-малко чужденци има толкова по-добре.В Италия има много и изключително талантливи играчи но повечето играят в малки клубове и не се чува за тях защото големите отбори държат да имат звезди.Последното доказателство за думите ми беше контролата срещу С.Ирландия онзи ден.Фоджа беше невероятен,Пелисиер вкара изумителен гол,Сантон игра също много добре.На Маскара и Маркети също беше даден шанс.Това обаче са играчи са които знаем малко поради простата причина че играят в малки отбори.Очаквам с интерес купата на Конфедерациите защото съм сигурен че там ще изгрее звездата на някой от тези играчи.
|
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Трансферът на Кака в Реал Мадрид (ОБЗОР 2)
09 юни 2009 | 20:51 | Агенция "Фокус" София. Бразилският полузащитник Рикардо Кака вече е футболист на Реал (Мадрид). Халфът бе продаден за близо 67 милиона евро. Кака обяви, че е много доволен от трансфера си и очаква хубави мигове с екипа на Реал. Кака: Исках да помогна на Милан Бившият полузащитник на Милан Рикардо Кака обяви, че е приел да премине в Реал (Мадрид), за да може да помогне на италианския клуб, пише вестник "Спорт". Бразилецът обяви, че не имал желание да сменя отбора си, но солидната финансова оферта и частта, която трябва да получи Милан, са го убедили. "Финансовата криза удари тежко клубовете и парите от трансфера ми ще са полезни за Милан. Исках да помогна на клуба и това е част от мотивите за решението ми. Проектът за бъдещето на Реал също ми харесва и това бе другото, което ме накара да реша", обяви Кака. тоз бил голямо лайно, егасси лицемера ![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Колкото по-малко чужденци има толкова по-добре. Да,това е едно мнение,което Марчело Липи започна да налага.В тази насока съм напълно съгласен,защото в националния тим на Италия виждаме,че младоците са наистина страхотни.Според мен Скуадра Адзура има най-добрите малди футболисти,в момента.Но не смятам,че продажбата на Кака или Златан ще подсили Милан или Интер.Няма как Балотели,например,да бъде за Интер това,което е Ибрахимович,по простата причина,че все още е много млад.Покрай шампионите,младите италианци израстват,за да ги заместят,но след време.Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Футбол: Трансферът на Кака в Реал Мадрид (ОБЗОР 2) 09 юни 2009 | 20:51 | Агенция "Фокус" София. Бразилският полузащитник Рикардо Кака вече е футболист на Реал (Мадрид). Халфът бе продаден за близо 67 милиона евро. Кака обяви, че е много доволен от трансфера си и очаква хубави мигове с екипа на Реал. Кака: Исках да помогна на Милан Бившият полузащитник на Милан Рикардо Кака обяви, че е приел да премине в Реал (Мадрид), за да може да помогне на италианския клуб, пише вестник "Спорт". Бразилецът обяви, че не имал желание да сменя отбора си, но солидната финансова оферта и частта, която трябва да получи Милан, са го убедили. "Финансовата криза удари тежко клубовете и парите от трансфера ми ще са полезни за Милан. Исках да помогна на клуба и това е част от мотивите за решението ми. Проектът за бъдещето на Реал също ми харесва и това бе другото, което ме накара да реша", обяви Кака. тоз бил голямо лайно, егасси лицемера ![]() То не бяха клетви за вярност, обреченост доживот на Милан, протестни шествия на феновете.. Голям удар за братовчедите, догодина очаквам пак да са познатата разпиляна команда и да ни радват с безсилието си! И все пак, потвърдих си мнението, че бразилците са най-големите боклуци и сребролюбци. Уви, за Кака имах различно впечетление, както и за Диего и като цяло за белите представители на тази нация. Дано нашите останат лоялни с клуба, както винаги са били аржентинските им колеги, че и нас не ни чака нищо добро, ако Майкон или Жулио решат да се махат. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Да,това е едно мнение,което Марчело Липи започна да налага.В тази насока съм напълно съгласен,защото в националния тим на Италия виждаме,че младоците са наистина страхотни.Според мен Скуадра Адзура има най-добрите малди футболисти,в момента.Но не смятам,че продажбата на Кака или Златан ще подсили Милан или Интер.Няма как Балотели,например,да бъде за Интер това,което е Ибрахимович,по простата причина,че все още е много млад.Покрай шампионите,младите италианци израстват,за да ги заместят,но след време.Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. ![]() Много точно казано. -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И на Златан май му се остава толкова колкото на Кака. Често казано,моето мнение,е че на Кака му казаха,че трябва да си ходи.А Реал си е Реал - най-титулуваният клуб и той не се дърпаше толкова,колкото през зимата при истериите около Манчестър Сити.Берлускони и Галиани няма как да откажат толкова пари.Дето се вика - в един цирк играем - знаем си номерата.Интересното е,че продадоха и другия си страхотен футболист с плеймейкърски функции - Гуркуф.Сега тая работа ще трябва да я върши Роналдиньо,който,както знаем,далеч не е най-комбинативният футболист. Интересно ми е,какво ще се случи с тия 100 млн.евро(приблизително),които очаквам да бъдат заформени от продадени футболисти на Милан. |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
кур за Серия А
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Интересно ми е,какво ще се случи с тия 100 млн.евро(приблизително),които очаквам да бъдат заформени от продадени футболисти на Милан.
Рушвети в парламента и бонуси за съдии ![]() ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Едните държат златния кур (член,чеп,пенис,патка) а другите ближат косматите ташаци.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много умен отговор.Достоен е за петокласник.
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е ти как искаш да му отговорим ? Да почнем да му се обяснявам, че не ми дреме дали Серия А ше стане по-класна или не ? И че единствено ме интересува Интер от жабарското първенство ? Е накарахте ме да се обяснявам като ученичка. Вие колко сте долни
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 04:44 PM |