Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 293 Регистриран: 29-October 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 646 Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba ![]() |
Екобулпак? Как виждате евентуалния трансфер на Кака в Реал? Аз лично се радвам много още повече и за назначаването на Леонардо и на Ферара в Ювентус. Замислих се обаче дали няма да се опитат да играят с Роналдиньо на поста на Кака? Чакам с интерес новия сезон и всички трансфери покрай него... -------------------- ----------------
WE ARE INTER ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Мердите имаха двама свестни играчи и единия го продадоха.Сега остават само с Пато.Иначе на назначенията на Леонардо и Ферара много се радвам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Кур за АдмиралО
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
08 юни 2009 | 14:40
Реал представя Кака на 30 юни Последният ден на месец юни Рикардо Кака ще бъде официално представен като футболист на Реал Мадрид, научи "Марка". Днес се очаква от Милан публично да обявят трансфера на южноамериканската перла. Днес също така футболистът ще премине медицински прегледи за Реал в Бразилия. Късната дата за представянето е заради участието на Кака в Купата на Конфедерациите. На 29 юни играчът ще отпътува от Йоханесбург за Париж и от там за Мадрид. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
супер !!
|
|
|
Guest_nerrazzuro_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сагата приключи: Кака официално е играч на Реал (Мадрид)
09 юни 2009 | 01:58 Бразилската звезда на Милан Кака вече е футболист на Реал (Мадрид), съобщават официалните сайтове на двата европейски футболни гранда. Така, най-сетне приключи сагата около носителя на "Златната топка" за 2007 година, който през зимата бе близо до трансфер в английския клуб Манчестър Сити, но сделката не се осъществи. Сега обаче бразилецът се разделя с "росонерите" и вече ще носи бялата фланелка на мадридчани. Трансферната сума не се съобщава официално, но според испанските и италианските медии тя е приблизително 65 милиона евро. Договорът на Кака с Реал е за 6 сезона, като се предполага, че той ще получава годишна заплата от 9 милиона евро. Очаква се Кака да бъде представен официално като играч на мадридчани на 30 юни. "Рикардо Изексон дос Сантос Лейте Кака е играч на Реал (Мадрид), след като бе постигнато съгласие с Милан. Бразилският футболист премина успешно всички медицински изследвания. Кака подписа договор с Реал (Мадрид) за следващите 6 сезона", се казва в съобщение, публикувано в официалния сайт на испанския гранд. sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Айде КурO
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Бразилската армада ще напада, надявам се, че слуховете около Кака' и преминаването му на Бернабеу за силно преувеличени. Важно е и какво иска играча, а той иска да остане и да бъде достоен капитан на новия МИЛАН, Отиде си драга,отиде си.Нещо явно не сте се доразбрали. |
|
|
Guest_hool-curvool_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ирино, къв ти е проблема ма ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Отиде си драга,отиде си.Нещо явно не сте се доразбрали. "Драга" не ме наричай, че се чувствам много "специална" за теб, а не искам. ![]() Да, Кака' си тръгна и ние феновете на МИЛАН трудно още го приемаме. За мен и ръководството ни и самия играч са еднакво виновни - Предодаха ни. Разиграха невероятен театър, клетви във вярност, какво ли не, но на финала отново ние - феновете, сме най-прецакани. Задължително тези пари от трансферите на Кака' и Гуркуф сега ще бъдат инвестирани в няколко нови имена, иначе Галиани и Берлускони рискуват да бъдат линчувани от тифозите. Говори се за Сеск, преговаряме усилено и с Волфсбург за Един Джеко, но никой все още не знае какво ще се случи точно. Със сигурност обаче трансферното лято при нас ще бъде много интересно. Следете го внимателно, защото и без Кака' сме способни на всичко! МИЛАН не е свършен, просто дойде време за големите промени и при нас. Поколението от първото десетилетие на XXI век очевидно се изчерпа, поставяме ново начало с Леонардо Да Винчи, и ще видим какво ще се случи... -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Дзеко е доста добър вариант,ама ще си е чиста глупост да се бръкнете 30 млн,за играч струващ 18 примерно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Драга" не ме наричай, че се чувствам много "специална" за теб, а не искам. ![]() Ако ме познаваше (а не искам ![]() ![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Чакай,да разлаем кучетата.
![]() Според мен,Серия А загуби от напускането на Кака ти,защото той е един невероятен футболист.Надявам се поне Златан да остане,защото класата на италианското първенство падна значително.Може и Интер и Милан да са противници на моя любим отбор,но докато Серия А не тръгне нагоре(а това става с привличането и задържането на такива футболисти),няма да видим италиански тим да триумфра в евротурнирите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък съм на обратното мнение.Колкото по-малко чужденци има толкова по-добре.В Италия има много и изключително талантливи играчи но повечето играят в малки клубове и не се чува за тях защото големите отбори държат да имат звезди.Последното доказателство за думите ми беше контролата срещу С.Ирландия онзи ден.Фоджа беше невероятен,Пелисиер вкара изумителен гол,Сантон игра също много добре.На Маскара и Маркети също беше даден шанс.Това обаче са играчи са които знаем малко поради простата причина че играят в малки отбори.Очаквам с интерес купата на Конфедерациите защото съм сигурен че там ще изгрее звездата на някой от тези играчи.
|
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Футбол: Трансферът на Кака в Реал Мадрид (ОБЗОР 2)
09 юни 2009 | 20:51 | Агенция "Фокус" София. Бразилският полузащитник Рикардо Кака вече е футболист на Реал (Мадрид). Халфът бе продаден за близо 67 милиона евро. Кака обяви, че е много доволен от трансфера си и очаква хубави мигове с екипа на Реал. Кака: Исках да помогна на Милан Бившият полузащитник на Милан Рикардо Кака обяви, че е приел да премине в Реал (Мадрид), за да може да помогне на италианския клуб, пише вестник "Спорт". Бразилецът обяви, че не имал желание да сменя отбора си, но солидната финансова оферта и частта, която трябва да получи Милан, са го убедили. "Финансовата криза удари тежко клубовете и парите от трансфера ми ще са полезни за Милан. Исках да помогна на клуба и това е част от мотивите за решението ми. Проектът за бъдещето на Реал също ми харесва и това бе другото, което ме накара да реша", обяви Кака. тоз бил голямо лайно, егасси лицемера ![]() |
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Колкото по-малко чужденци има толкова по-добре. Да,това е едно мнение,което Марчело Липи започна да налага.В тази насока съм напълно съгласен,защото в националния тим на Италия виждаме,че младоците са наистина страхотни.Според мен Скуадра Адзура има най-добрите малди футболисти,в момента.Но не смятам,че продажбата на Кака или Златан ще подсили Милан или Интер.Няма как Балотели,например,да бъде за Интер това,което е Ибрахимович,по простата причина,че все още е много млад.Покрай шампионите,младите италианци израстват,за да ги заместят,но след време.Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Футбол: Трансферът на Кака в Реал Мадрид (ОБЗОР 2) 09 юни 2009 | 20:51 | Агенция "Фокус" София. Бразилският полузащитник Рикардо Кака вече е футболист на Реал (Мадрид). Халфът бе продаден за близо 67 милиона евро. Кака обяви, че е много доволен от трансфера си и очаква хубави мигове с екипа на Реал. Кака: Исках да помогна на Милан Бившият полузащитник на Милан Рикардо Кака обяви, че е приел да премине в Реал (Мадрид), за да може да помогне на италианския клуб, пише вестник "Спорт". Бразилецът обяви, че не имал желание да сменя отбора си, но солидната финансова оферта и частта, която трябва да получи Милан, са го убедили. "Финансовата криза удари тежко клубовете и парите от трансфера ми ще са полезни за Милан. Исках да помогна на клуба и това е част от мотивите за решението ми. Проектът за бъдещето на Реал също ми харесва и това бе другото, което ме накара да реша", обяви Кака. тоз бил голямо лайно, егасси лицемера ![]() То не бяха клетви за вярност, обреченост доживот на Милан, протестни шествия на феновете.. Голям удар за братовчедите, догодина очаквам пак да са познатата разпиляна команда и да ни радват с безсилието си! И все пак, потвърдих си мнението, че бразилците са най-големите боклуци и сребролюбци. Уви, за Кака имах различно впечетление, както и за Диего и като цяло за белите представители на тази нация. Дано нашите останат лоялни с клуба, както винаги са били аржентинските им колеги, че и нас не ни чака нищо добро, ако Майкон или Жулио решат да се махат. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Да,това е едно мнение,което Марчело Липи започна да налага.В тази насока съм напълно съгласен,защото в националния тим на Италия виждаме,че младоците са наистина страхотни.Според мен Скуадра Адзура има най-добрите малди футболисти,в момента.Но не смятам,че продажбата на Кака или Златан ще подсили Милан или Интер.Няма как Балотели,например,да бъде за Интер това,което е Ибрахимович,по простата причина,че все още е много млад.Покрай шампионите,младите италианци израстват,за да ги заместят,но след време.Не можеш да продаваш такива футболисти,особено ако те искат да останат. ![]() Много точно казано. -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И на Златан май му се остава толкова колкото на Кака. Често казано,моето мнение,е че на Кака му казаха,че трябва да си ходи.А Реал си е Реал - най-титулуваният клуб и той не се дърпаше толкова,колкото през зимата при истериите около Манчестър Сити.Берлускони и Галиани няма как да откажат толкова пари.Дето се вика - в един цирк играем - знаем си номерата.Интересното е,че продадоха и другия си страхотен футболист с плеймейкърски функции - Гуркуф.Сега тая работа ще трябва да я върши Роналдиньо,който,както знаем,далеч не е най-комбинативният футболист. Интересно ми е,какво ще се случи с тия 100 млн.евро(приблизително),които очаквам да бъдат заформени от продадени футболисти на Милан. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 07:33 AM |