Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Една част, една малка част от Курва Суд, който не се славят като едни от най-добрите ни фенове. Малдини не заслужаваше това, което направиха тази група от фенове, но във всяко стадо си има мърши. Убедена съм, че и при Вас ги има същите... Абе не бяха толкова малко, а и заемаха най-централните места в Курва Суд. Не са ли там най-върлите фенове на Милан? -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Незнам дали са били малко но успяха да му преебат празника.
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аре па Вие, се едно тя е била там и го е освиркала. Може па и да е имало за какво да го освиркват, има ли значение ? Жабарите у тиганО
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
надявам се, че слуховете около Кака' и преминаването му на Бернабеу за силно преувеличени. Важно е и какво иска играча, а той иска да остане и да бъде достоен капитан на новия МИЛАН, за който вече говорим, че ще градим след напускането на Карло. А как ти звучи това? Намиращият се в Мадрид британски журналист на „Гардиън” – Сид Лоу, бе цитиран от „Скай Спортс” да казва, че Реал е постигнал споразумение с Милан за подписа на бразилския футболист Кака. „Сделката бе сключена. Има споразумение между двата клуба, както и разбира се между Реал и Кака. Това, което няма да се случи днес е трансферът да бъде официално оповестен. От двата клуба заявиха, че ще направят това в края на седмицата. За момента сумата остава 64- 65 млн. евро, но може да бъде променена, след разглеждане на предложението, от страна на Челси”, заяви журналистът пред медията. |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кака вече е изиграл последния си мач за Милан,това го знае всяко хлапе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
А как ти звучи това? Докато няма нищо официално не вярвам. Изживяхме го това през януари, ще го изтърпим и сега. Ако го няма Кака' не зная какъв "нов МИЛАН" ще градим. Капитанът ни напусна, дано сега това не се случи и с най-голямата ни звезда в отбора. Кака вече е изиграл последния си мач за Милан,това го знае всяко хлапе ![]() Ицо, точно ти януари месец много трудно приемаше факта, че изобщо Сити преговарят с Кака'. Не вярвам сега, че заяваваш това, което очевидно не знае всяко хлапе. ![]() -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Златко и Кака напускат,което ще се отрази много зле на Серия А за съжаление.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Историята със Сити беше пълен абсурд.Единствения мотив там бяха парите.Сега нещата са много по-различни.Парите пак са доста но освен това отива в отбор с който може да гони най-големите трофеи във футбола.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Парите пак са доста но освен това отива в отбор с който може да гони най-големите трофеи във футбола. А при нас не правеше ли същото? Спечели ШЛ, която с този смешен състав на Реал не виждам как ще стане. Кака' принадлежи на МИЛАН, желанието му е да играе при нас, той не веднъж го е заявавал. Не зная на Вас как ще ви се отрази напускането на Ибрахимович, но до колкото зная не са тръгнали ваши фенове като на война за него, а нашите го направиха. Феновете ни го боготворят и с основание. Кака' е нашия лидер, особено сега когато Паоло ни напусна. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_hool-curvool_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Perugino@ ти на мен защо неми отговаряш, поне сети ли се кой съм
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А при нас не правеше ли същото? Спечели ШЛ, която с този смешен състав на Реал не виждам как ще стане. Кака' принадлежи на МИЛАН, желанието му е да играе при нас, той не веднъж го е заявавал. Не зная на Вас как ще ви се отрази напускането на Ибрахимович, но до колкото зная не са тръгнали ваши фенове като на война за него, а нашите го направиха. Феновете ни го боготворят и с основание. Кака' е нашия лидер, особено сега когато Паоло ни напусна. Точно защото със вас е постигнал всичко е нормално да иска промяна.А тези шествия на феновете са жалки.Никой футболист не е по-голям от отбора в който играе.При вас са играли и по-големи играчи от Кака така че всичко това е смешно.Ние дори сме по-зависими от Златан но въпреки това дори и да напусне,Интер пак ще бъде основен фаворит за титлата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Кака може и да отказа милионите на льольовците от Сити, така или иначе не вярвам голям играч да отиде там.
Когато става дума за Реал и Флорентино Перес, това е друга бира, надявам се топла и изветряла за Милан ![]() Между другото, преди 2 седмици се регистрирах във форума на братовчедите, четох 2-3 дена и Адмирала ме банна, без да напиша дори един коментар ![]() Перужино, учете се от нас - ние сме толерантни по шампионски, дори и към тези, които по-силно ни мразят, отколкото обичат своя отбор ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Как им е форума, некой да даде линк.... да го нахраня тоя прословут адмирал или генерал... ше му кажем аз на него!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Адмирала ме банна, без да напиша дори един коментар ![]() Перужино, учете се от нас - ние сме толерантни по шампионски, дори и към тези, които по-силно ни мразят, отколкото обичат своя отбор ![]() И аз преди време се бях регнал макар и с друг ник ама оня ме надуши ![]() ![]() |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ицо, точно ти януари месец много трудно приемаше факта, че изобщо Сити преговарят с Кака'. Не вярвам сега, че заяваваш това, което очевидно не знае всяко хлапе. ![]() Аз и сега съм против продажбата на Кака и ако стане ще съм разочарован,но този път не виждам никакъв друг изход освен - продажба,за жалост.Но най-лошото от цялата ситуация е както каза по-нагоре Рикардо,че и Кака и Златан напуснат Серия А,то наистина ще е голяма загуба за целия шампионат и нивото в него.Ако това се случи дано поне дойдат доказани звезди като тях ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз и сега съм против продажбата на Кака и ако стане ще съм разочарован,но този път не виждам никакъв друг изход освен - продажба,за жалост. Изход винаги има и това зависи само от Берлускони. Той сам го каза, че не "всичко е решено". В понеделник всичко ще стане ясно. До тогава каквото и да се изпише по вестници и се каже по ТВ за мен няма да има стойност. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_INTERMilano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Как им е форума, некой да даде линк.... да го нахраня тоя прословут адмирал или генерал... ше му кажем аз на него! http://www.calcio-bg.com/calcio-forum/ - става за регване, но няма да се задържиш много там ![]() ![]() Бях регнат там преди, но адмирала е толкова кухо парче... тури ми бан... хахах ама колко му сипвах не е истина, само че тоя идиот винаги изкривява нещата и ако не е на неговото неможе ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
http://www.calcio-bg.com/calcio-forum/ - става за регване, но няма да се задържиш много там ![]() ![]() Бях регнат там преди, но адмирала е толкова кухо парче... тури ми бан... хахах ама колко му сипвах не е истина, само че тоя идиот винаги изкривява нещата и ако не е на неговото неможе ![]() ![]() ![]() Форумът на Адмирала вече е с нова визия... http://calcio-bg.com/calcio-forum/index.php?act=idx В интерес на истината доста добре го е направил,само да не се пишеха толкова простотии.Но явно се е видяло че феновете на различните отбори нормален диалог не можеме а водиме... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Форумът на Интер е най-злеташкото място в БГ нет пространството. Дебил до дебил. Имаше един свестен, който поддържа дискусия, но и той откачи и започна просто да се заяжда с мен, след като го оборих категорично по отношение на това кой отбор е с повече победи за изминалите 10 години, изваждайки му статистиката, качена на сайта.
Изводът е, че там дори свестните на пръв поглед изпадат в ретардация при внимателен оглед" E това го е написал некаф мишок ......тия са ,че поемат с големиО черпак храна .... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:50 AM |