Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кога и да умре се че е късно
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Интересно от кога има значение дали си с гръб, корем, глава, пета или xуй покриваш засадата ?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Сега се дръжте да не паднете !!
![]() ![]() Admiral: Иначе виж картинката с линиите която показах и ще видиш, че засада има ![]() Това, ако не е засада, ще си сменя името на Хасан Али Мюмюн... Винаги съм знаел, че е рязан !!! XAXA -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Прочетох,че дори Анчелоти си е признал,че са напривили Х благодарение на страничния съдия.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Обещайте да не се смеете... Ето и становището на Адмирала относно засадата.Пак казвам...не се смейте ![]() Неееее няма просто такъв идиотизъм ![]() Хахахаха, леле колко се смях, тука съквартиранта ми ме гледа ошашавен, няма такъв смях..... не не по-зле от фен на мулан няма ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
Guest_Rusenec_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Днес се навършват 16 000 дни от денят, в който Интер печели Купата с Големите Уши за последно. Това става на 27 Май в далечната 1965 г - времето на черно-белите телевизори; Бийтълс са още заедно и имат да издадат няколко легендарни албума, Клиф Ричард има вече два номер едно сенгъла, а хеви метълът дори не е замислен. За да бъде статистиката пълна, да отбележим, че също така са изминали 13,441 дни от деня, в който Интер играе финал за последно.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди 1 месец пак бяха 16 000 ? Иначе мерси
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
За мердите времето е спряло.Още си мислят че е 2007-ма и са отбор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Треньорът на Интер Жозе Моуриньо обяви, че медиите в Италия са на страната на градския съперник Милан, тъй като президентът на росонерите Силвио Берлускони освен, че е премиер на страната, е и медиен магнат.
„Анчелоти се ползва с протекцията на солиден клуб с голяма власт. Всеки знае, че Берлускони пази гърба му и той е с власт в Италия”, заяви Специалния. „Интер няма участие в медиите. Във всички случаи аз нямам проблеми с Анчелоти. Интер е независим клуб и нямаме кой да ни подържа.” „Кой знае, другите клубове може да имат подкрепа и е по-трудно за тях да се говори лошо за тях отколкото е за нас”, каза още Моуриньо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това всеки го знае
milan MERDA ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Състезателят на италианския Милан и на националния отбор на страната – Дженаро Гатузо заяви пред „Кориере дело спорт”, че вече не вярва в спечелването на титлата от неговия отбор.
„Ако трябва да съм пределно честен не вярвам в спечелването на Скудетото. Дано това не звучи като проява на слабост от моя страна. Извинявам се на феновете, но действително смятам, че нямаме шансове. хахахаха тоя неандерталец чак сега ли го установи ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Е на него му трябва повече време да зацепи
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъп трол! Тъпа маймуна. Повече охлюви трябва да яде (нали си пада по тях
![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Днес се навършват 16 000 дни от денят, в който Интер печели Купата с Големите Уши за последно. Това става на 27 Май в далечната 1965 г - времето на черно-белите телевизори; Бийтълс са още заедно и имат да издадат няколко легендарни албума, Клиф Ричард има вече два номер едно сенгъла, а хеви метълът дори не е замислен. За да бъде статистиката пълна, да отбележим, че също така са изминали 13,441 дни от деня, в който Интер играе финал за последно.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ! А за да бъдем точни, фани се фърли у ДунавО с титлата с големите уши пълна с бетон ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Превода ви е ясен ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Каква сума ще се набере във ВИП Брадър?
-Доста голяма сума! Кой ще стигне до финала? -Аз ще ви кажа моето предположение, но може да греша. Теодора Стефанова, лапателката на Берлускони --- Аз питах мойто извънзеемно УНУФРи Тая зима ли наркотици ?! -Не бате, тая е на кале ! ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Дават КНК на Лийдс от 1973? Купата на носителите на национални купи (КНК) за 1973 година да бъде присъдена на Лийдс, въпреки че английският тим загуби на финала от Милан с 0:1, поиска член на Европейския парламент.
Ричард Корбет, представител на избирателния район на Йоркшир и Хамбер в Брюксел, е събрал 15 000 подписа за петиция, която ще бъде изпратена в УЕФА на 16 май с искане резултатът от мача да бъде преразгледан заради съмнения за корупция. Корбет настоява УЕФА да разследва мача и ако бъдат намерени нови доказателства, че финалът е уреден, победата и трофеят да бъдат присъдени на Лийдс. "УЕФА полага сериозни усилия напоследък да се справи със залаганията и уредените мачове и точно сега Европейската футболна централа може да докаже на цяла Европа, че няма да толерира корупцията дори за мач, който е завършил преди 36 години", каза Корбет пред Ройтерс. "Трябва да запазим почтеността във футбола. УЕФА наказа съдията на този мач заради подозрения, че е повлиял на изхода от срещата, но отказа да преразгледа резултата, тъй като срокът на давност е минал", каза още Корбет. Милан победи Лийдс на финала с 1:0 с гол на Лучано Киаруджи, който вкара директно от фаул, въпреки че съдията бе отсъдил непряк свободен удар. По-късно гръцкият съдия Христос Михас бе разследван заради подозрения, че е бил подкупен от Милан. Малко след финала от Лийдс поискаха преиграване на мача, но УЕФА отказа. Sport1.bg Както се вижда мошенниците си остават такива ... |
|
|
Guest_kinterista_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То от УЕФА ако се разровят още малко и май Мухлата ще върне 2-3 КЕШ-а набързо! Той Берлускони се насра от черно тото. Дано по-скоро да ги изкарат завинаги отвсякъде..........................
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 02:13 PM |