Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
те това е човеко си им го каза срам за Ирето че говори празни приказки и се надъхва като циганин на баничка другото същество даже не мисля да го коментирам
![]() |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
7
ХАХАХАХАХАХАХХАА!!! Евала брато. много точно казано... ние в нашия си форум си имаме достойнства....а Росомердите и Бианкомердите и ромите си направиха тройна коалиция... не защото обичат отборите си, а защото очевидно мразят по-успешния ИНТЕР... на нас обаче не ни пука както виждам какво си мислят те за нас, стига да не ни наругават пространството ФОРЦА ИНТЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Жалка история са тези мишоци не искам да коментирам.
ИНТЕР ЗАВИНАГИ ! ---------------------------- FORZA INTER !!! ![]() БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! ![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Лелелеле лелеле тая 100 пъти казва Само Юве или нещо от сорта ,как може да е за Юве и Милан,и да има наглоста да каже Юве не са ни врагове,тая разбира от футбол колкото аз от Минно инженерство.Идва тук и почва да пише некви коментарчета от по 100 реда и да се прави на умна и да лежи на стари лаври за неиния Милан,колко жалка картинка .И предлага някеа оговорка и после не я изпълнява... просто за какво говориме.. нещо от мн време има некви скрити и мисля ,че са дезертьори...какво каза С-мърдър ... те постоянно четат ....Лелеле да подържа Юве и Милан ... откачена работа ... просто сами срещу всички .. Само ИНТЕР
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аааааа Иво сцепи с тоя коментар.ЕВАЛА БАТЕ!
Честно казано...не съм очаквал от Ирина да не си спази обещанието (просто не и прави чест).Преди около месец в нашия форум също имаше подобен бас и изгубилият си сложи аватар , какъвто победителят му беше казал (още едно доказателство , че един НЕРАДЗУРО си държи на думата ) , а относно Адмирала... No Comment.Каквото и да кажем , все ще е малко! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Пак изригна C-Murder! Иначе това от Perugino не съм го очаквал....
![]() Легионер (Милан-Юве) или Милан и чат пат Юве ![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Spectre_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не, че е моя работа, но ако се съди по датата на последните цитати, достоверността е под въпрос !
Цитат .. след отпадането от Челси и респективно моя победа: [3/11/2009 11:39:06 PM] Ивайло Атанасов каза: razchitam da si odyrjish na obeshtanieto [3/11/2009 11:39:19 PM] Ирина Вълкова каза: absurd !!! [3/11/2009 11:39:38 PM] Ирина Вълкова каза: nqma zaradi edna tvoq prishtqvka da se unizqvm sred syforumnitzite si Явно искаш да я злепоставиш. Добър замисъл, но лошо изпълнение. Може и да бъркам, ако ли не... не ти прави чест. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
C-Murder го каза най-точно, евала за което !!!
|
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не, че е моя работа, но ако се съди по датата на последните цитати, достоверността е под въпрос ! Явно искаш да я злепоставиш. Добър замисъл, но лошо изпълнение. Може и да бъркам, ако ли не... не ти прави чест. Защо пък достоверността да е под въпрос... аз съм абс убеден че това е истината.... това е манталитета на всички фенове на Милан вмомента... това за несъществуващата дата е тъпо твърдение... най-малко защото ако той лъжеше (което той никога няма да направи) щеше да направи датата реална... явно просто ен си е настроил датата на компа или нещо такова |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
C-Murder, винаги съм смятала, че ти е останало поне мъничко достойнство, не като футболен фен, а като ЧОВЕК. Само едно хлапе би постъпило по начинът, който си постъпил ти. Толкова те е яд на мен, че не успя да се сдържиш. Всеки човек с малко повече ум в главата си би разбрал какво цели всичкият този театър, който си разиграл.
Да показваш лични разговори между мен и теб е като да си играем в детската градина. Очевидно се иска много за да станеш мъж и най-малкото поне да не злевоставяш някой с единствената цел да покажеш "КОЛКО СИ ВЕЛИК". Говориш за липса на достойнство и разни други отрицателни качества, които самият ти демонстрираш. Трябва ли сега аз да направя същото като теб за да те видят твоите колеги колко всъщност си "стойностен"? Но това ще са някакви глупави извадки, без нищо смислено. Наистина не спазих облога си с теб, защото не приемам нищо от теб на сериозно много отдавна. Как мога да изпълня облога си с човек като теб, който се сравнява с една жена и е тръгнал да я унижава пред футболни фенове. Толкова пъти съм те побеждавала в наши спорове за много двубои, че явно не си издържал след снощи. Няма да покажа нищо от разговорите ни, защото не съм толкова долна като теб. Може да не изпълнявам облога си с теб, но все още зная какво означава да злепоставяш нарочно някое човешко същество. Твоят пост цели точно това и очевидно в омразата си към МИЛАН това ти се стори най-добро като решение. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
...иии мошно кур за милан
![]() ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
C-Murder, винаги съм смятала, че ти е останало поне мъничко достойнство, не като футболен фен, а като ЧОВЕК. Само едно хлапе би постъпило по начинът, който си постъпил ти. Толкова те е яд на мен, че не успя да се сдържиш. Всеки човек с малко повече ум в главата си би разбрал какво цели всичкият този театър, който си разиграл. Да показваш лични разговори между мен и теб е като да си играем в детската градина. Очевидно се иска много за да станеш мъж и най-малкото поне да не злевоставяш някой с единствената цел да покажеш "КОЛКО СИ ВЕЛИК". Говориш за липса на достойнство и разни други отрицателни качества, които самият ти демонстрираш. Трябва ли сега аз да направя същото като теб за да те видят твоите колеги колко всъщност си "стойностен"? Но това ще са някакви глупави извадки, без нищо смислено. Наистина не спазих облога си с теб, защото не приемам нищо от теб на сериозно много отдавна. Как мога да изпълня облога си с човек като теб, който се сравнява с една жена и е тръгнал да я унижава пред футболни фенове. Толкова пъти съм те побеждавала в наши спорове за много двубои, че явно не си издържал след снощи. Няма да покажа нищо от разговорите ни, защото не съм толкова долна като теб. Може да не изпълнявам облога си с теб, но все още зная какво означава да злепоставяш нарочно някое човешко същество. Твоят пост цели точно това и очевидно в омразата си към МИЛАН това ти се стори най-добро като решение. Доста си далече от истината и от подбудите ми изобщо. Не аз те злепоставям, а поведението ти и липсата на смелост да стоиш зад обещанията си те злепоставиха. Това си личи и по коментара, който си написала, бягаш от конкретния проблем и се опитваш да се отклониш от същественото. Не се сравнявам с теб на полова основа, какви недоразумения пишеш изобщо, няма защо да го играеш жертва. Футбола е за всички фенове, а ти точно като ФЕН издишаш, не като човек (макар и незспазването на дадена дума да говори и за личностните ти качества). Навсякъде тръбиш за 'великия' си отбор, от колко години живееш с него и прочие.. ти си срам като supporter на Милан с тези ювентински възклицания и страсти. Унижаваш се достатъчно и сама без моя помощ, аз просто показвам на колегите истинското ти лице като фен, за да знаят, че ти си просто една голяма фалшива претенция. Можеш да показваш каквото си поискаш, аз стоя зад всяка своя дума и не съжалявам за нищо казано и написано. И със сигурност щях да си спазя обещанието, въпреки голямата ми гордост и его, защото знам как да губя и да не изглеждам жалък от това. А ти в момента си точно такава, пределно жалка - унижена и от загубата, но още повече заради отмятането от дадената дума и самопотъпканото достоинство. Уверявам те, че това се вижда от всички и ставаш за присмех повече, отколкото ако носеше срамна картинка във ВАШИЯ форум, където със сигурност щяха да те разберат. Все пак злепоставянето ти щеше да е напълно заслужено заради всичката помия, която денонощно бълваш по нас и заради грозната ти подкрепа към мерзавците от Ювентус в омраза ти към нас. Можеш да наричаш мен долен заради този коментар, но в тези думи няма нито една лъжа и всичко от написаното е АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕН ОТГОВОР и си го предизвика сама. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Всички, които посещаваха преди години канала на Интер, знаят за постоянните ми дразги и конфликти с теб на тези теми. Ти в момента ги прехвърли и тук. Истинското ми лице като фен е в коментарите, които пиша и тук, и в нашия форум. Това, което съм дрънкала пред теб е ала бала, единствено и с цел само да те предизвикам и ядосам. И ти го доказа. Успяла съм.
Повече няма да напиша нищо до теб. Но продължавай да цитираш феновете на МИЛАН, това очевидно те прави "истински фен". Аз харесвам Юве и единствено тях имам за най-достоен съперник в Италия. Имах надежда, че поне те няма да посрамят Италия в ШЛ. Защото за разлика от теб аз обичам калчо-то и отборите, които се раздават за него в Европа. А ти не веднъж си признавал, че не ти пука нито за Серия А, нито за Италия, просто гледаш само и единствено Интер. -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Голямата фенка подкрепя Юве... е ти каква фенка си да подкрепяш големия си враг, и не викай,че не са ви врагове ... А колкото до Италия и Серия А,да и аз гледам от Италия само Интер и не ме ебе за Национала на Италия,в който има само Миланисти и Дуспета,както и се Серия А ... Явно от друго разбираш но не и от футбол(не казвам ,че аз разбирам). Показвала ли си пред хората от форума ви,че подкрепш Юве.. или сиг НЕ ..
|
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Всички, които посещаваха преди години канала на Интер, знаят за постоянните ми дразги и конфликти с теб на тези теми. Ти в момента ги прехвърли и тук. Истинското ми лице като фен е в коментарите, които пиша и тук, и в нашия форум. Това, което съм дрънкала пред теб е ала бала, единствено и с цел само да те предизвикам и ядосам. И ти го доказа. Успяла съм. Повече няма да напиша нищо до теб. Но продължавай да цитираш феновете на МИЛАН, това очевидно те прави "истински фен". Аз харесвам Юве и единствено тях имам за най-достоен съперник в Италия. Имах надежда, че поне те няма да посрамят Италия в ШЛ. Защото за разлика от теб аз обичам калчо-то и отборите, които се раздават за него в Европа. А ти не веднъж си признавал, че не ти пука нито за Серия А, нито за Италия, просто гледаш само и единствено Интер. Ако подкрепяше калчото щеше да викаш и за нас... ти не обичаш нищо... ТИ МРАЗИШ ИНТЕР! ПО всякакви форуми вие сте тройната коалиция...- рома-милан-юве.... има хора които си иамт достойнство... е, ти определено нямаш такова... и фактът че си жена хич не ти е оправдание... аз като фен на калчото също се надявах Юве да бие... надявам се и днес и Рома да бият... ако Милан беше играл.. и за тях щях да викам... но всичко това щях да го правя въпреки ОМРАЗАТА КЪМ ПАРАЗИТИ КАТО ТЕБЕ (били те фенове на милан юве или рома)... аз не се сещам вие веднъж да сте си признали за съдииска аванта.. не се сещам веднъж да сте ни поздравявали за успеха, а виждам точно обратното - фенът на ИНТЕР в България явно не изпитва комплекси от нищо, за разлика от вас. Ние ОБИЧАМЕ ИНТЕР И НЕ СМЕ СТАНАЛИ ФЕНОВЕ НА ТОЗИ ОТБОР ЗАЩОТО СА СПЕЧЕЛИЛИ КЕШ ИЛИ ЗАЩОТО ТАМ ИГРАЕ КРИСТИАНО РОНАЛДО (примерно)... ЕТО ТУК,МОЕТО МОМИЧЕ, ИДВА ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ НАС И ВАС... |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз се надявам скорода видя какво ще стане като си ОТИДЕ БЕРЛУСКОНИ,много ми е интересно колко успехи ще имат те.Те сега почти ги нямат ,а пък като се махне държавната вълшебна пръчица какво ли ще стане просто незнам и тръпна в очакване ..тогава ще ни се втълпяват успехите им от едно време... КУР ЗА МИЛАН ... заради успехите им сте им фенчета ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ирина отдавна е разкрита.Отдавна казах че тя не е миланистка а АНТИИНТЕРИСТКА и видяхме как реагира като ужилена тогава.Пожелавам ти цял живот да се радваш на нещастието на другите защото ти самата нямаш поводи за радост.
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
C-Murder бате ти направо им еба майката на сички росомерди...толко съм се смеял на писанията на антиинтеристката...на творението на Илиян нема кво да се смеем, него си го знам от край време че е завършен олигофрен и не ме учудва изобщо
![]() ![]() ![]() ![]() П.П. Още им правете теми и форуми ![]() пееме моШно КУР за юБе и мУлан !!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 09:11 AM |