Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_I LOVE JU_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Прати го на уроци
![]() |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То сигурно произведението се е казвало първоначално не Пришълецът срещу Хищникът, а Пришълецът и Хищникът срещу АдмиралО.... естествено такъв филм не е излязъл заради прекалено малкото времетраене... просто никой не би дал 7 лева за 3 минутен филм като 2 минути и 55 секунди са надписи и въвеждаща сцена
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
един велик човек е той...
![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Малдини: Ние без титли? А Моуриньо какво е спечелил?
Капитанът на Милан Паоло Малдини рядко изпуска нервите си. Ветеранът се отказва в края на сезона, но не му се понрави начина, по който треньорът на Интер Жозе Моуриньо се изказа срещу неговия отбор. Португалецът изригна срещу Милан, Юве и Рома. Той обяви, че медиите трябва да се занимават с това, защо Милан и Рома, които имат невероятни играчи ще завършат без титли. "Според мен той не може да прави сравнение със спечелените трофеи. За всяко отличие, което той е спечелил в кариерата си, аз съм го взел 5 пъти. Не искам да се заяждам с него, но според мен той не биваше да напада така останалите. Особено силни бяха нападките към Ювентус", заяви Малдини. gol.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
хахахах вкарахба от засада ама всички си траят
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Нормално е да бият днеска все пак имат празник
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Здравейте колеги,
този коментар е адресиран персонално към 2 личности от виртуалното пространство (познати и на по-голямата част от нашите фенове). Въпросните се подвизават сред нас под псевдонимите Perugino (Ирина Вълкова) и Admiral (Илиян.. някой си?). Дамата е един от малкото легионери, които толерираме да пишат тук, известна с компетентността си по всички футболни въпроси, но по-скоро с грандиозната си омраза към Интер. Омраза, която надхвърля в пъти любовта към клуба, на който е привърженик и почти напълно е заличила останалите и възприятия. В момента дори се подвизава в Skype с аватар на отбора, който също ненавижда - Man UTD, в доказателство на думите ми ![]() ![]() [2/21/2009 11:06:54 PM] Ирина Вълкова каза: hvashtame se na bas [2/21/2009 11:07:18 PM] Ирина Вълкова каза: ako Juve otstrani Chelsea ti shte bydesh nakazan ot men i obratnoto az ot teb [2/21/2009 11:07:22 PM] Ирина Вълкова каза: dogovorihme se [2/28/2009 11:20:34 PM] Ирина Вълкова каза: az sym si rossonero, no haresvam Juve [2/28/2009 11:20:38 PM] Ирина Вълкова каза: zashtto sa Grand [3/1/2009 6:17:48 PM] Ирина Вълкова каза: veche podkrepqm do krai samo Juve [3/1/2009 6:18:10 PM] Ирина Вълкова каза: ne iskam da imate 17 titli kato nas, dano Juve vi spre [3/3/2009 2:33:01 PM] Ирина Вълкова каза: a dovechera me chakaaaa JUVEEEEEEE [3/3/2009 2:34:18 PM] Ирина Вълкова каза: Juve e otbor, GRAND!! i dovechera shte gi vidish na Olimpico ! [3/3/2009 2:38:49 PM] Ирина Вълкова каза: Juve ne sa ni vrag [3/3/2009 2:38:53 PM] Ирина Вълкова каза: nikoga ne sa bili [3/11/2009 11:17:54 AM] Ирина Вълкова каза: a dovechera Juve kogato otstranqt Chelsea.... prosto se gotvi za neshto GOLQMO [3/11/2009 9:39:01 PM] Ирина Вълкова каза: s Del PIero, Iaquinta i Trezguet [3/11/2009 9:39:04 PM] Ирина Вълкова каза: shte machkat ! [3/11/2009 9:39:08 PM] Ирина Вълкова каза: systava im e idealen [3/11/2009 9:39:18 PM] Ирина Вълкова каза: vqrvam v tqh i se nadqvam da te smachkam ![]() Това са само част от десетките нейни коментари.. мисля, че всеки може да си направи сам изводите! .. след отпадането от Челси и респективно моя победа: [3/11/2009 11:39:06 PM] Ивайло Атанасов каза: razchitam da si odyrjish na obeshtanieto [3/11/2009 11:39:19 PM] Ирина Вълкова каза: absurd !!! [3/11/2009 11:39:38 PM] Ирина Вълкова каза: nqma zaradi edna tvoq prishtqvka da se unizqvm sred syforumnitzite si Ето това са манталитета и поведението на нашите врагове.. аз за себе си ги обобщавам кратко и ясно с думата - МИШКИ (да не ставам нецензурен ![]() ![]() Admiral-а е известен на по-голямата част от нашите фенове като класически олигофрен и се е превърнал в нарицателно за човешка простотия. Това лице ще бъде усмивано докато е жив, заради многобройните му кретенски изяви из виртуалното пространство, единствения свят, който познава. Той е администратор на форума на Милан, имащ се за голям защитник на червено-черната кауза (каквато и да е тя ![]() ![]() ![]() Капута се е регистрирал във форума и преглежда редовно от мишата си дупка, бъдете сигурни.. ![]() Преди дни направих подписа, който можете да видите след коментарите ми, за да служи за поредна гавра с мафиотското сдружение, на което отново се смее цял свят за позорните резултати и отбора, съставен само от дърти женствени помияри. Мишока с гръмкия прякор Admiral явно го е харесал и е решил да го преправи, като е достигнал до уникално некадърното изпълнение: ![]() Илиянчо, знаехме, че си кух като тръстика, но ти ни демонстрираш все повече от дебилния си арсенал на човешки недъзи. Никой не е разчитал да измислиш нещо авторско с единствената си мозъчна клетка, появила се в следствие на удар с тъп предмет от бащината ръка, но поне като крадеш идеи, прави го качествено. Не ти ли писна да се гаврят с теб както нашите, така и феновете на собствения ти отбор, та продължаваш да ни тормозиш с бликащата от всичките ти отверсия некадърност. Вземи научи някоя графична програма, че като крадеш картинки, поне да можеш да ги преработваш добре, а не като все едно вчера си се научил да рисуваш на Paint. Все пак имаш претенции, че ги разбираш тия компютри.. та най-голямото ти житейско постижение е да си админ на форума на червено-черната карикатура.. поне пред своите не се излагай. И толкова ли нямаше някой кадърен от вашите, че да ти подхвърли някоя идейка, а крадеш от врага, който уж мразиш.. Та ти ми се възхищаваш на труда и таланта, бе, отрепко.. дори когато е насочен срещу вас : ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
те това е човеко си им го каза срам за Ирето че говори празни приказки и се надъхва като циганин на баничка другото същество даже не мисля да го коментирам
![]() |
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
7
ХАХАХАХАХАХАХХАА!!! Евала брато. много точно казано... ние в нашия си форум си имаме достойнства....а Росомердите и Бианкомердите и ромите си направиха тройна коалиция... не защото обичат отборите си, а защото очевидно мразят по-успешния ИНТЕР... на нас обаче не ни пука както виждам какво си мислят те за нас, стига да не ни наругават пространството ФОРЦА ИНТЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Жалка история са тези мишоци не искам да коментирам.
ИНТЕР ЗАВИНАГИ ! ---------------------------- FORZA INTER !!! ![]() БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! ![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Лелелеле лелеле тая 100 пъти казва Само Юве или нещо от сорта ,как може да е за Юве и Милан,и да има наглоста да каже Юве не са ни врагове,тая разбира от футбол колкото аз от Минно инженерство.Идва тук и почва да пише некви коментарчета от по 100 реда и да се прави на умна и да лежи на стари лаври за неиния Милан,колко жалка картинка .И предлага някеа оговорка и после не я изпълнява... просто за какво говориме.. нещо от мн време има некви скрити и мисля ,че са дезертьори...какво каза С-мърдър ... те постоянно четат ....Лелеле да подържа Юве и Милан ... откачена работа ... просто сами срещу всички .. Само ИНТЕР
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аааааа Иво сцепи с тоя коментар.ЕВАЛА БАТЕ!
Честно казано...не съм очаквал от Ирина да не си спази обещанието (просто не и прави чест).Преди около месец в нашия форум също имаше подобен бас и изгубилият си сложи аватар , какъвто победителят му беше казал (още едно доказателство , че един НЕРАДЗУРО си държи на думата ) , а относно Адмирала... No Comment.Каквото и да кажем , все ще е малко! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Пак изригна C-Murder! Иначе това от Perugino не съм го очаквал....
![]() Легионер (Милан-Юве) или Милан и чат пат Юве ![]() ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_Spectre_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не, че е моя работа, но ако се съди по датата на последните цитати, достоверността е под въпрос !
Цитат .. след отпадането от Челси и респективно моя победа: [3/11/2009 11:39:06 PM] Ивайло Атанасов каза: razchitam da si odyrjish na obeshtanieto [3/11/2009 11:39:19 PM] Ирина Вълкова каза: absurd !!! [3/11/2009 11:39:38 PM] Ирина Вълкова каза: nqma zaradi edna tvoq prishtqvka da se unizqvm sred syforumnitzite si Явно искаш да я злепоставиш. Добър замисъл, но лошо изпълнение. Може и да бъркам, ако ли не... не ти прави чест. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
C-Murder го каза най-точно, евала за което !!!
|
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не, че е моя работа, но ако се съди по датата на последните цитати, достоверността е под въпрос ! Явно искаш да я злепоставиш. Добър замисъл, но лошо изпълнение. Може и да бъркам, ако ли не... не ти прави чест. Защо пък достоверността да е под въпрос... аз съм абс убеден че това е истината.... това е манталитета на всички фенове на Милан вмомента... това за несъществуващата дата е тъпо твърдение... най-малко защото ако той лъжеше (което той никога няма да направи) щеше да направи датата реална... явно просто ен си е настроил датата на компа или нещо такова |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 11:11 PM |